Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Gennemført fantastisk oplevelse, og varmeste anbefalinger herfra. Tidligere bil blev solgt til ny køber, hvor processen både hvad angår kommunikationen og alt det praktiske der skulle falde på pla... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi havde lejet en bil til ferien til Frankrig ved et andet firma, men stod pludselig uden bil inden afgang, da den havde motor problemer og der var ingen hjælp at hente. Jeg skrev til Fleasing lørdag... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har solgt 2 speciel biler via Fleasing, Mikkel Hilt, kompetent behandling fra start til slut. Fair prissætning af biler i samarbejde, og efterfølgende rigtig godt forløb indtil salg af begge bile... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Varmeste anbefalinger herfra, sødt og venligt personale, Louie har hjulpet mig med 1000 spørgsmål og været tålmodig og forklaret alt i detaljer, 🏆 Årets medarbejder 🥇 🤩👍🏻 kompetent og seriøst... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviço de leasing de carros

Informação fornecida por diversas fontes externas

Fleasing ApS - Eksklusiv leasing. Vi hjælper vores kunder med at realisere deres bildrømme på fornuftig vis.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

"det fikser vi bare"

Kanon oplevelse med Fleasing. Min bil kom hjem med forkerte fælge - til det var svaret: "det fikser vi bare". Ingen brok, ingen diskussion. Særlig tak til Kenneth.

22 de fevereiro de 2024

Ferrari 458 til en Porsche 911

Jeg havde en virkelig god oplevelse med Mikkel fra Fleasing. Jeg skulle af med min Ferrari 458, og over i noget lidt mere prisvenligt. Mikkel var fra start ærlig og ligefrem i hans dialog i forhold til muligheder og vi fandt en rigtig god løsning med en 911'er.

Det vigtigste for mig i sådan en proces er gennemsigtighed og troværdighed, hvilket Mikkel/Fleasing leverede 110%. Jeg skal helt klart handle her igen.

11 de fevereiro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Very good and serious compagny

Very good and serious compagny, very responsive, efficient, I would like to thank Mr Mikkel for his kindness, his availability at all times, his responsiveness and his excellent business sense, I had pleasure doing business with them while being on another continent, thank you for your seriousness

15 de novembro de 2023

Great deal

I did a deal for a Cayman R with Mikkel and everything was clean and professional !
My dream is to have more easy transaction like it !
Thank you

5 de fevereiro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har brugt Fleasing igennem mange år…

Jeg har brugt Fleasing igennem mange år og har haft 10 forskellige biler kørende hos dem. Både biler jeg selv har købt i Tyskland eller Danmark, men også deres lagerbiler har jeg prøvet - det er lige nemt hver gang!

Alle aftaler med dem har fungeret perfekt! de er super gode til at hjælpe med at sælge bilerne igen, uden besvær, de gange jeg har haft bilen til salg hos dem, har det maksimalt krævet 1 eller 2 fremvisninger. Det er så nemt, at jeg kan køre i bilen, mens den er til salg.

min sidste kontrakt var lidt spontan da jeg skulle på skiferie d. 26/1 og jeg fik ideen om ny bil d. 24/1 og allerede d. 26 var jeg køreklar i ny bil !

Mikkel Hilt har jeg fulgt fra hans tidligere arbejdsplads for mange år siden, og det har virket lige siden! alle gutterne gør det godt.

Det er svært ikke at blive fristet af deres udvalg af biler.

26 de janeiro de 2024

Forlængelse af leasingaftale

Jeg har netop forlænget en leasingaftale gennem Fleasing og det har været en helt igennem fin oplevelse.
Mikkel arbejder hurtigt og professionelt og det tog kun en enkelt dag at komme igennem processen med opstilling af to tilbud, godkendelse og underskrift

31 de janeiro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har været kunde hos Fleasing i 2 år…

Jeg har været kunde hos Fleasing i 2 år det har en rigtig god oplevelse og ingen overraskelser, jeg har kun haft kontakt med Mikkel men antager hans kollegaer har samme syn på restværdi som Mikkel især i disse tider med svingene priser, Mikke rådede mig til hvor restværdien skulle ligge og efter endt leasings periode var bilen også problemfrit at komme af med igen (A6 3,0 tdi årg 2015 320hk)
Så alt i alt en god oplevelse.

22 de janeiro de 2024

Fremragende service af Mikkel

Jeg må simpelthen dele min fantastiske oplevelse med Mikkel fra "fleasing"! Hans ekspertise indenfor biler og hans dedikation til at sikre en gnidningsfri leasingproces gjorde hele forskellen. Fra første møde til det øjeblik, jeg kørte afsted i min nye bil, har Mikkel været en stjerne. Hans professionalisme og trygge rådgivning har virkelig sat standarden. Og det er ikke engang første gang – det er min anden bil gennem dem! Tak, Mikkel, for at gøre drømmebilen til virkelighed med stil og lethed!

19 de janeiro de 2024

Har netop flexleaset bil gennem Fleasing A/S

Har netop flexleaset bil gennem Fleasing. Jeg havde fornøjelsen af at blive betjent af Mikkel Hilt. Fleasing og Mikkel får hermed mine varmeste anbefalinger. Processen med at finde den rigtige bil var hurtig og effektiv, og Mikkel var eminent til at lytte og forstå mine ønsker og behov. Professionel tilgang og altid super service, når man er i kontakt. De hjalp i samme omgang med køb af min eksisterende bil, som skete fuldstændig smooth og til en absolut fair pris. Så kæmpe anbefaling herfra. Ved godt hvor jeg skal flexlease næste gang også.

20 de dezembro de 2023

Super god oplevelse!

Super god oplevelse!

Jeg har i samarbejde med Kenneth lavet en rigtig god aftale og med en konkurrencedygtig pris ift. bytte af min tidligere bil til en ny bil hos Fleasing.

Virkelig højt kundeservice- og fagligt niveau.

Jeg kan varmt anbefale Fleasing og Kenneth.

20 de dezembro de 2023

Største anbefalinger af Fleasing

Har leaset en Audi SQ7 igennem Fleasing.
Der var en større “bilkabale” der skulle gå op - dette blev klaret med hjælp fra Mikkel ved Fleasing. Hurtig opfølgning nærmest døgnets 24 timer - så dejlig hurtig proces fra første kontakt til levering af bilen på ønsket adresse i Aarhus. :)
Kan klart anbefale Fleasing til alle der ønsker hurtig, fleksibel og professionel hjælp til alt indenfor bilhandel :)

14 de dezembro de 2023
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais