Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Gennemført fantastisk oplevelse, og varmeste anbefalinger herfra. Tidligere bil blev solgt til ny køber, hvor processen både hvad angår kommunikationen og alt det praktiske der skulle falde på pla... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi havde lejet en bil til ferien til Frankrig ved et andet firma, men stod pludselig uden bil inden afgang, da den havde motor problemer og der var ingen hjælp at hente. Jeg skrev til Fleasing lørdag... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har solgt 2 speciel biler via Fleasing, Mikkel Hilt, kompetent behandling fra start til slut. Fair prissætning af biler i samarbejde, og efterfølgende rigtig godt forløb indtil salg af begge bile... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Varmeste anbefalinger herfra, sødt og venligt personale, Louie har hjulpet mig med 1000 spørgsmål og været tålmodig og forklaret alt i detaljer, 🏆 Årets medarbejder 🥇 🤩👍🏻 kompetent og seriøst... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviço de leasing de carros

Informação fornecida por diversas fontes externas

Fleasing ApS - Eksklusiv leasing. Vi hjælper vores kunder med at realisere deres bildrømme på fornuftig vis.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Kan varmt anbefale Fleasing til dit…

Kan varmt anbefale Fleasing til dit næste bileventyr.
Jeg har netop udskiftet drengedrømmen af en bil, med en mere familievenlig vogn - begge biler fra Fleasing. Både Stefan og Mikkel har været super behjælpelige og fleksible under hele forløbet og jeg ser frem til at forsat være kunne hos dem.

3 de maio de 2021

FLEASING ER ABSOLUT TOP KLASSE

FLEASING ER ABSOLUT TOP KLASSE!

Jeg har idag overtaget en Porsche Cayman 718 igennem Fleasing! -
Igennem hele processen har den salgsansvarlige Mikkel været en kæmpe hjælp!
God og effektiv rådgivning, der hurtigt fik forklaret mine muligheder, så selv en "uerfaren leaser" fik en god forståelse for tingene!

Derudover er teamet hos Fleasing arbejdsomme, og går langt for deres kunder!

En kæmpe anbefaling til Fleasing, og et kæmpe tak til Mikkel!

29 de abril de 2021

SUPER oplevelse!

SUPER oplevelse!
Det er første gang jeg har leaset bil og var derfor lidt usikker/skeptisk over forløbet.
Hele vejen igennem fik jeg en fantastisk hjælp og support fra Christian, som med tålmodighed, professionalisme og positiv energi tog mig gennem processen til min drømmebil.
Jeg har ingen betænkeligheder med at anbefale Fleasing!!

26 de abril de 2021

Highly recommended

The whole process from day one right up until delivery was second to none.Information and helpfulness with a real personable approach,and being kept up to date whilst navigating the changes due to the pandemic - Reliable and trustworthy, would highly recommend.

14 de abril de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Har leaset to gange hos Fleasing (via…

Har leaset to gange hos Fleasing (via Mikkel) og kan ikke sige andet end at jeg er yderst tilfreds!

Behandlingen er altid top professionel med et strejf af humor. Aftaler bliver altid overholdt og lagerbilerne er pæne og velholdte!

Det vigtigste for mig var, at finde et leasingselskab hvor jeg var tryg, forstod aftalerne og priserne hang sammen. Her lever Fleasing op til kravene mange gange!

6 de abril de 2021

Ekstra gode til førstegangsleasere

Jeg leasede min første leasingbil gennem Fleasing i 2020, og har følt mig helt tryg igennem hele processen. Jeg ønskede dog allerede efter 7 mdr at skifte bil og her var Fleasing meget behjælpelig - meget høj grad af service, tak! Hver gang jeg er I kontakt med Fleasing får jeg følelsen af professionalisme og service man sjældent finder andre steder.
Jeg vil klart anbefale Fleasing til andre - også til førstegangsleasere.

5 de abril de 2021

højt humør

Altid god behandling, højt humør og gode råd.
jeg stoler på Fleasing. Tillid og ingen spildtid er det vigtigste når jeg skal lave/handle bil aftaler.

29 de março de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Den bedste service og gode priser

Fleasing er i min optik, det bedste leasing selskab på markedet.

Jeg har nu leaset fem biler og har altid fået den bedste service og pris, i forhold til andre leasing selskaber.

Fleasing kan 110% anbefales!

Patrick Seidelin
Airside Assist ApS

29 de março de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Høj service og super engagerede !

Har kun oplevet sevice i særklasse, uanset om det var salgs- eller service- eller regnskabsafdelingen men taler med ! Her formår de at gøre en leasingaftale transparent og forståelig og de ved hvad de taler om både mht. biler og tallene bag aftalen.

28 de março de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Fleasing er mere end bare et bilhus…

Fleasing er mere end bare et bilhus og/eller et leasingselskab. Det er en oplevelse og er jeg sikker på en langvarig relation.

Det tog mig et års tid og mange besøg hos Fleasing, førend jeg besluttede mig for at skifte bil. Alene af den årsag, at jeg er meget kræsen. Indimellem tænkte jeg, at de måtte blive trætte af, at jeg kommer forbi bare og kigger, beder om tilbud på en bil og alligevel ikke kunne sige ja. Men ikke et øjeblik havde jeg den følelse. Jeg blev altid mødt at venlige, bilinteresseret personale og specielt Mikkel Hilt fik jeg en god relation til: ”vi skal nok finde den rigtige bil og du siger bare til når du er klar”.

For godt 4 måneder siden slog jeg til og jeg har fået en fantastisk Audi Q7. Min Audi S5 Cabrio har jeg også flyttet til Fleasing. Priserne er skarpe men ligeså vigtigt, fordi kundeservice er i top.

Udover, at Mikkel kan skaffe præcis den bil, med det udstyr man ønsker, så er det fedeste at jeg kan komme forbi med hele familien, få en snak om biler, drømme sammen med børnene (ligeså bilgale som deres far) og ikke mindst touch and feel. Mange steder føler jeg ikke man bliver værdiget et blik eller det er ok at sætte sig ind i bilen, uden der bliver kigget skævt.

Hos Fleasing tror jeg de ville kigge skævt, hvis ikke man prøvede bilen😊

Det var i øvrigt en fed oplevelse af hente Q7’eren for store som små. Alle 3 børn fik hver og én en tur med Mikkel som chauffør, i en Mercedes SLS. Smilet var ikke til at tage fejl. På vejen hjem kom den ventede bemærkning ”Far skal vi ikke have sådan en” men den forstummede sig i lyden fra Audiens anlæg og drømmen om den næste Cabrio.

24 de março de 2021

Yderst professionelt firma.

Nogle ting kan ikke beskrives, men skal opleves. Sådan er det med Fleasing. Fantastisk service og super vejledning. Et leasingselskab du kan stole på, som levere varen. Vi leaser biler i samarbejde med Mikkel Hilt. Hos Mikkel får du et yderst professionel samarbejde. Fleasing har min varmeste anbefaling.

20 de março de 2021

Perfekt leasingpartner - Porsche 991.2 S via Fleasing

Jeg leaser en Porsche 991.2 S igennem Fleasing, og giver teamet mine bedste anbefalinger med på vejen.

Det startede med at jeg en sommerdag i 2020 kiggede forbi deres showroom, med henblik på at prøve en BMW 5-serie eller alternativt en BMW X5. Ude på vejen holder min drengedrøm, en sprød sort 911. Jeg kigger langt efter den, mens jeg går ind i showroomet, hvor jeg bliver mødt af de hyggelige gutter fra Fleasing.

Jeg browser showroomet, og ser på de mange forskellige og lækre biler der holder, og får en god dialog med Stefan. Han rådgiver mig ærligt og siger, hvis drømmen er en 911’er, så kan jeg altid bytte den til en 5-serie eller X5 senere når behovet opstår, men lige nu har jeg muligheden for at vælge drømme bilen, så hvorfor ikke give den et skud.

Jeg får venligst lov til at prøve 911’eren ude på vejen, og der går selvfølgelig ikke mere end 5 sekunder efter jeg har sat mig i kabinen, før jeg allerede ved at drengedrømmen skal gå i opfyldelse! Prøvekørslen går godt, og jeg taler videre med Stefan om at vi skal finde den helt rigtige 991.2 til mig i udlandet.

Stefan og jeg holder begge øje med potentielle biler, og vi udvælger en håndfuld som opfylder mine ønsker, med hensyn til kilometer stand, udstyrsniveau, farvekombinationer og service historik. Stefan ved alt om Porsche, og kender markedet ekstremt godt, og udpeger en række annoncer jeg sender ham som ‘potentielt farlige falske annoncer’. Vi bliver enige om hvilke biler der skal eftersøges yderligere, og efter grundige telefon interview med forhandlerne beslutter vi at Stefans kollega som er i Tyskland for at hente en anden bil, skal køre forbi en forhandler på vejen for at kigge på en potentiel bil.

Jeg får tilsendt billeder og vurderinger, men beslutter at jeg alligevel ikke skal gå videre med den bil (jeg havde ombestemt mig om farven). Ingen sure miner, vi søger videre.

2 uger og 30-40 annoncer senere har vi fundet en 991.2 S der matcher mine kriterier perfekt (det var en stor udskrivning så jeg ville have den helt rigtige), og bilen bliver leveret. 100% perfekt.

Min nygifte hustru og jeg kørte på bryllupsrejse til Italien i den, og jeg kunne ikke være mere glad for den grundige vejledning, service og leverance igennem hele forløbet.

Nu kommer der snart plader på efter den har været vinteropbevaret, og jeg glæder mig helt ekstremt.

16 de março de 2021

Anbefaler Fleasing

Jeg vil give mine allerbedste anbefalinger til Fleasing og Jacob Schandorph. Biler og kundeservice er i topklasse, alt er gennemskueligt og fair, selvom jeg kommer fra Jylland, og ikke lige kan komme forbi, er bilerne altid som beskrevet, ingen skuffelser eller spildt kørsel.
Jeg ser frem til tredje år/bil snart. Har kørt Cayenne Turbo, Audi SQ5 og forhåbentligt snart drømmen - en 911.

11 de março de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg kan kun give Fleasing mine varmeste…

Jeg kan kun give Fleasing mine varmeste anbefalinger og har netop genleaset min BWM gennem dem.

Jeg har været super tilfreds som kunde hos Fleasing fordi de leverer en tillidsfuld og god kommunikation, super service og hurtige svar når der spørgsmål.

Hele teamet hos Fleasing har hjulpet med at give den helt rigtige indsigt og rådgivning jeg havde brug for - både i forbindelse med erhvervelse af bilen og de overvejelser jeg netop har gået med i forbindelse med genleasing eller leasing af en anden bil hos dem.

Jeg har stor tillid til hele teamet - og anbefaler dem til alle.

7 de março de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg tog fat i Mikkel Hilt da jeg efter…

Jeg tog fat i Mikkel Hilt da jeg efter 1 år med en A5’er (også igennem Fleasing), gerne ville op i noget større. Jeg fortalte om mine ønsker, og efter en masse forslag så fandt Mikkel en SQ5’er fra 2016 med alt det udstyr som jeg gerne ville have. Ombytningen var super nem, bilen stod flot og så er der heller ikke en finger at sætte på prisen. Mikkel ved hvad han snakker om, hans interesse og passion for biler kan man tydeligt mærke! :-)

24 de fevereiro de 2021

Fleasing

Har leaset flere biler igennem fleasing
- god service fra start til slut, bliver altid mødt med smil og god service.

23 de fevereiro de 2021

Meget professionelle

Jeg har netop købt en bil hos Fleasing, som vi fandt på nettet. Vi bor i Nordjylland, og havde ikke mulighed for at se bilen inden købet, men vi har hele vejen gennem forløbet fået alle oplysninger, billeder osv., som vi havde brug for inden vi besluttede os.

Der har været en rigtig god kommunikation, hurtigt svar på spørgsmål, også sent om aftenen, så bestemt ingen tvivl herfra om at de skal have 5 stjerner.

23 de fevereiro de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Professionel og kunde service af højeste niveau

Da dette er mit første leasing af min nye Mercedes AMG, har jeg længe undersøgt markedet og andre konkurrenter men hos Fleasing blev jeg altså bare mødt af venlighed og en service i særklasse (Mikkel Hilt).
Først og fremmest har Fleasing været utroligt proffesionelle og ydet den bedste service helt fra start, de var utrolig hjælpsomme med at få mig på rette vej da jeg var en smule i tvivl om min drømmebil.
Fleasing har blandt andet et utrolig udvalg af lækre biler på lager i Nordsjælland fra alle mærker og efter nogen prøvekørsler og vejledning kom jeg på rette vej og fik min drømmebil leveret.
Mikkel Hilt har været på siden day one, altid til rådighed og da vi fandt bilen i Tyskland, stod den klar på danske plader indenfor en uge.
Hvis ikke det havde været for Mikkels ekspertise og rådgivning havde jeg formentlig endt med en anden bil i dag, men efter at have fået bilen leveret er jeg ikke det mindste i tvivl om at jeg i dag har fået den helt rette bil jeg kunne tænke mig. Vi er nu i dag flere i min vennekreds som er kunder hos Fleasing.

11 de fevereiro de 2021

Kanon service

Kanon service

Har været meget tilfreds med vores forløb, særligt har Christian brugt meget tid og energi på ar få løst tingene hurtig og effektivt, vil klart anbefale dem til andre.

19 de novembro de 2020
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais