FlixBus Opiniões 853

TrustScore: 1.5 em 5

1,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Känner mig och har blivit lurad. Men jag har ändå lärt mig något. Det som flixbuss tar 309 kronor för kostar 159. Samma bolag och samma buss. Enda skillnaden är att det förutom det bussbolag som v... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

I booked a single bus ticket but unfortunately booked the wrong date,4th instead of the 3rd . I contacted Customer Service as soon as they opened to rectify my mistake. Customer Service told me the... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Köpte biljett till en bussresa strax innan avgång. Tyvärr fungerade inte dörrarna vid gaten på Stockholm Cityterminal. Knackade på rutan för att påkalla chaufförens uppmärksamhet men denna ignorerade... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Horribelt företag! Två flygplatsbussar i rad har blivit försenade. Den sista förseningen meddelades 30 minuter innan avgång, försening på 1 timme och 40 minuter. Blir tvungen att ta bilen för att i... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

1,3

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

853 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Não respondeu a opiniões negativas

Awful Customer Service

Awful Customer Service, I called about not received my ticket over email with booking of my ticket. I have mentioned a ticket payment reference, my name, surname, directions and dates of departure and arrival.

Unfortunately, the Asian Customer Service talked to me very bad, stop talking to me and didn't verified anything and closed the line.

4 de agosto de 2024

ur uselt företag

ur uselt företag, bland det sämsta jag upplevt. Vedervärdig kundservice, hjälpte inte ett shit och blev blåsta på tusen spänn. Företaget överlag är sjukt skabbigt, allt är bara ett allmänt heIvete. Bättre att lifta som en hemlös än att åka shitbus. Mvh

31 de julho de 2024

Verdens verste tur

Seks timer forsinkelse, ingen informasjon underveis på turen, vi ble nektet å forlate bussen for å få frisk luft, de nektet oss vann, selv om vi har krav på det etter EUs regler. Bussen kjørte fra Tyskland med et punktert dekk, helt til grensa mellom Norge og Sverige. Veldig, veldig farlig og kunne endt i en katastrofe hvis hjulet hadde røket i 100 km i timen. Sjåførene virket ruset, noe som ikke er rart når de kjører 25 timer i strekk mellom Praha og Oslo. De var frekke, kunne ikke engelsk og kjørte fra to passasjerer, vel vitende om det. Etter 10 minutter kjøring på E6 klarte vi å få dem til å snu for å hente kundene sine.

Jeg vil aldri noensinne reise med dette busselskapet igjen, og vil heller ikke anbefale andre å gjøre det. Bruk heller et par kroner mer for en seriøs aktør som faktisk bryr seg om kundene sine.

Jeg er bare glad det ikke gikk verre enn det det gjorde. Forsøkte å få refusjon for tort og svie gjennom selskapet, men de nekter. De kan refundere inntil 10 Euro for matnog drikke, noe vi aldri fikk tilgang til å kjøpe, da bussfjåførene skulle ha penger for det.

Kundeservice har på ingen måte vært behjelpelige i denne situasjonen.

29 de julho de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Lägger ansvaret på kunden för återbetalning

Bussen vi hade bokat frånSplit till Makarska dök aldrig upp. Timmar senare fick vi en notis att bussen var mer än 2 timmar sen.
Pratade med kundtjänst om återbetalning men de påstår att vi blivit i checkade på bussen och vill därmed inte göra återbetalning, trots att vi åkte med ett annat företag som höll tiden.
Istället lägger de ansvaret på oss att bevisa att vi inte var på bussen.

ÅK ALDRIG MED FLIXBUSS!!!

28 de julho de 2024
Classificada 2 em 5 estrelas

Brist information från annat bussen

Åkte till Kastrup flygplatsen gick bra. När jag åkte från Kastrup tillbaka hem till Göteborg med samma Flixbussen, ser ut inte märken som ersatt bussen. Jag känner mig osäkert lita på Flixbussen.

"Varning! En buss utan FlixBus varumärke kommer att användas på din resa. Kontrollera skyltarna på destinationen och/eller fråga föraren om du är osäker. Ha en trevlig resa!"

31 de julho de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Missad buss- inga pengar tillbaka

Missade bussen pga lång väntan vid bagagebandet. Inget telefonnummer att ringa, ingen möjlighet att ta nästa buss avgång och för att få tillbaka pengarna behöver jag lämna arbetsgivarintyg eller biljett kopia. Kommer aldrig mer att ens titta på deras hemsida.

27 de julho de 2024

TJUVAR

Företaget är tjuvar och jag har aldrig blivit så dåligt bemöt av någon.
En sak vet jag att jag aldrig någonsin kommer att åka med detta bolag igen.
Sen kommer jag att tala om för alla hur dåliga och vilka tjuvar dom är

26 de julho de 2024

Overcharged, rude, dysfunctional services

Got overcharged-I clicked on a price, entered the number of people and confirmed. Then got charged at a higher rate. I tried contacting support via chat, online feedback and 2 different email addresses and just got told that the system automatically generates the rates and they can't do anything about it.

Rude driver-after a short stop at a rest station, we ordered some food which unfortunately took longer than expected (by a few minutes) the driver first came into the store and threatened to drive away, then actually started driving away. When we got to the bus, he made us throw our drinks out-they were paper cups with lids-even though many of the other passengers were drinking open beverages, he also hadn't warned us about not allowing drinks-the bus has cup holders by the way.

Wifi didn't work-The wifi didn't work and the usb charging ports didn't work.

WILL NOT USE FLIX BUS EVER AGAIN

16 de julho de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Under all kritik!!! Åk inte med bolaget!

Vi bokade biljetter för två vuxna och två barn (3-4år) via webben. En timme efter får vi veta att vårt flyg kan bli inställt vilket gör att vi eventuellt inte kommer till Köpenhamn där bussen skulle gå. Vi ringer kundtjänst och meddelar detta och får veta att man kan få vouchers tillbaka eller 25% av summan men ingen refund.

Vi lyckas ta oss till Köpenhamn och bussen. Väl på påstigning meddelar vi att man ej kunde boka plats och ber chauffören meddela oss vart vi kan sitta. Klockan är 22.30 och natt. Chauffören hänvisar oss att bara gå upp och sitta. Väl i Malmö visar det sig att vi satte oss på någons plats, vi flyttar självklart på oss och ber chauffören hänvisa oss till vart vi kan sitta då vi bokat 4 biljetter. Irriterad pekar han bara på en plats. Vi väcker barnen och flyttar runt. I Burlöv händer samma sak, då meddelar vi chauffören att vi har två små barn som inte orkar bli väckta och flyttas på, vi ber honom kolla vilka säten som är lediga där vi kan sätta oss. Han pekar bara på två lediga säten och mumlar något vi inte förstår och talar ej engelska. Vi bokade 4 biljetter fick sitta på två säten med barn i famnen efter flera turer av "flytt".

Under all kritik!!! Aldrig mer!

22 de julho de 2024
Classificada 2 em 5 estrelas

Ikke penger tilbake

Booket sete med utsikt til 40 kroner, fikk tilbake en voucher på 20 kroner.... Man burde absolutt få pengene tilbake når de ikke kan levere en tjeneste.

13 de julho de 2024

Värsta jag varit med om

Värsta jag varit med om, otrevliga tjuvar som chaufförer. Över en timme sen, fick oss att missa både ett tåg och ett flyg. Luktar vidrigt på bussen, ammoniak stanken från toan var brutal. Då vi klev av bussen för att åka färjan så hade dom tagit en plastpåse full med fika och dricka, när dom konfronteras skrattar dom och vet inget om det. Åker aldrig mer med dom, och för dom som gör det i framtiden, håll hårt om era grejer så dom inte får tag i det, patetiskt…

13 de julho de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

The trip took double the scheduled time and zero communication from Flixbus

First Flixbus cancelled my bus. I had to rebook to another date.
Then the trip scheduled to take 10 hours took 19 hours. In scorching heat and poor air conditioning. They obviously know the trip went to poorly, but they are not proactively reaching out to try to solve issues, this is how you lose customers forever.

It is impossible to contact their customer support, if you want to give feedback they say you should get an email directly after the trip, which you should respond to. This is hard because I never get such emails.

I am done with this bad company.

7 de julho de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Trångaste bussen nånsin med överflöd av folk

Vi skulle resa 4 timmar ner till Köpenhamn. Bussen gick 01:10. Otrevliga busschafförer. Trångt som bara den! Smala gångar och knappt benutrymme, då fäller personerna framför ner sätena! Proppfullt med folk som snackar i telefon klockan 2 på natten? Kändes mer som en överfull flyktingbuss. Och dessutom väldig ineffektiv påstigning som gjorde bussen 12 min försenad

Hur tänker dem att man ska klara av 4 timmar på en överflödig buss där man knappt kan andas eller sitta normalt? Värsta bussresan nånsin. Tydligt att prioriteringen ligger på att få in så mycket folk som möjligt.

Rekommenderar inte!

2 de julho de 2024

Aldrig mer

Aldrig mer, skyltar att biljetterna är giltig i 12 timmar före o efter men icke. Nu sitter man på bus4you istället. Kundservice svarar inte och om du inte skriver något inom 2 min loggas allt bort

27 de junho de 2024

Sämsta någonsin

Sämsta någonsin. Ingen luftkonditionering. 32 grader. Inga ladduttag fungerade. Tre timmar jag aldrig får igen.

26 de junho de 2024

Mycket tveksam upplevelse

Mycket tveksam upplevelse. Åkte till Arlanda, och när vi ankom till Stockholm C satt ett helt gäng vid avstigningsplatsen som inte hade där att göra, och spanade intensivt på bagaget. En annan passagerare gick ut och höll koll, tack och lov, eftersom man fick känslan av att chauffören inte brydde sig eller kanske t.o.m. kände dom. Därefter klev ett helt gäng unga personer på som endast hade varsin liten ryggsäck. På väg till Arlanda. Nej, aldrig mer Flixbus efter det här. Var väldigt uppmärksam om du ändå väljer att åka med dom!

24 de junho de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.