Känner mig och har blivit lurad. Men jag har ändå lärt mig något. Det som flixbuss tar 309 kronor för kostar 159. Samma bolag och samma buss. Enda skillnaden är att det förutom det bussbolag som v... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
I booked a single bus ticket but unfortunately booked the wrong date,4th instead of the 3rd . I contacted Customer Service as soon as they opened to rectify my mistake. Customer Service told me the... Ver mais
Köpte biljett till en bussresa strax innan avgång. Tyvärr fungerade inte dörrarna vid gaten på Stockholm Cityterminal. Knackade på rutan för att påkalla chaufförens uppmärksamhet men denna ignorerade... Ver mais
Horribelt företag! Två flygplatsbussar i rad har blivit försenade. Den sista förseningen meddelades 30 minuter innan avgång, försening på 1 timme och 40 minuter. Blir tvungen att ta bilen för att i... Ver mais
Sem histórico de convites para avaliação
Não respondeu a opiniões negativas
SKANDAL!!!!!!!
Hur kan företaget rulla runt när inte ens bussarna gör det???
JO det tänkte jag när jag satt på min 6 timmars resa mellan Oslo till Göteborg 3 bussar senare ( hade då självklart bokat direktbuss som skulle ta omkring 3/4 timmar). Jag ringde idag till er värdelösa kundtjänst som va lika tom på kunskap, erfarenhet och hjälpsamhet som hela företaget verkar det som. Jag sa allt detta nedan:
”Bussen va sen från början
Stannade ungefär 3 gånger vid vägkanten för att kolla till något. Det visade sig att bussens motor la av varje gång den körde över 80km/h. Föraren försökte fixa detta samt ringde sin chef som inte allt ville samarbeta då jag överhörde att chefen tyckte vi skulle fortsätta köra med den trasiga bussen ända till Göteborg för att byta där. Men så blev det tillslut inte.
Sen behövde vi byta buss och vänta på den i 40/30 minuter mitt ute i ingenstans.
När vi kliver på den nya bussen så har den nya föraren noll koll, han åker runt på fel platser och behöver fråga oss passagerare vart vi ska släppas av. Han körde över helsträckat och han var påväg in att svänga av motorvägen men i sista sekund så körde han tillbaka på motorvägen… livsfarligt.
Jag satt med kartan nästan hela vägen för att se till att vi åkte rätt samt höll koll på hans körning för att man blev nervös.
Sen skulle vi byta buss igen i Tanum, (förväntade mig att ta en direktbuss till Sverige, inte tre olika) då hamnar vi äntligen på en buss som fungerar måttligt samt en chaufför som iaf vet vart han ska köra.
Vi blev iallafall väldigt sena hem, mellan 1 till 2 timmar pluss att det va en otroligt obekväm och bökig resa, tyckte inte alls att de va okej.”
Jag frågar då i slutet, ”vad gör ni för att åtgärda dessa problem?”
Då svarar han bara att han beklagar och att det inte gör någonting, min biljett är använd och resan är avklarad.
Jag frågar igen ” så nu tänker bara ”beklaga” över alla dessa problem jag läste upp?
Då sa han bara ”yes, beklagar”.
Helt otroligt hur dåligt detta har sköts från början till slut. Ni borde betala passagerare för att åka med er för det är så fruktansvärt låg nivå på allt. Ni lever liksom på att vara ”det billiga resebolaget” men j*vlar vad ni överprisar för en sån rutten upplevelse.
I am very disappointed with the service…
I am very disappointed with the service I received from FLIX BUS. I was traveling with my 4 young children and was not allowed to board the bus because I did not have car seats for all of them, even though airlines do not allow passengers to check car seats as luggage.
When I explained my situation to the bus driver - that I had just landed in the country from an international flight and did not have a way to transport car seats - he was very rude and refused to listen to reason. No accommodations were made for my travel needs as a parent with small children.
I then contacted customer service to explain what happened and request a refund for the unusable tickets. However, they did not seem concerned about my difficulties or show any willingness to help resolve the issue. No refund was provided.
As a mother of young kids traveling alone, I relied on public transportation to complete my journey. But this experience has shown a shocking lack of flexibility, understanding or customer service from FLIX BUS. Not being able to board with my children, through no real fault of my own, and then not receiving any assistance from the company afterward, was unacceptable.
Future passengers, especially families, should be aware that FLIX BUS do not make allowances for special circumstances and lacks compassion. I cannot recommend them and will look to use alternate transportation providers when possible.
They are thieves and unprofessional
They are thieves and unprofessional, more concerned about money than being concerned of passengers well being. They left a 2 year old kid and mother in the extreme cold by saying that they do not have a car seat so they can't take kids, even though there was a valid ticket. They refused to listen and never gave the refund of the tickets despite raising the matter with the customer center
Sämsta bussföretaget...
Ingen information om att deras buss är försenat, även om det är mer än en timme.
Betalar inte tillbaka resan om den är mindre än 2 timmar försenat, även om du missar annan anslutning. Måste vara anslutning till DERAS egna bussar. >D Absurt.
Deras handläggningsavgift ligger på 150 (löjliga) kronor. Så om din resa kostade mindre än detta, så betalar de inte tillbaka något eftersom deras avgift för att ta hand om ärendet är de där löjliga 150 kr.
Relommenderar INTE detta bussföretag.
Reser Stockholm -Oldenburg med 4h paus…
Reser Stockholm -Oldenburg med 4h paus o bussbyte i Malmö.
Flixbus kommer att få lägsta möjliga omdöme..Noll faktiskt, otrevliga chaufförer/ höll ej på att få min väska i Malmö.., han började skrika på tyska att de ej var hans problem fast de var dem som sorterade efter att ja visade biljetten.., jag blev arg o förtvivlad o ringde maken, kanske han trodde att ja ringde nån annan stans för plötsligt gick de bra att leta rätt på den.
Buss resa 2 nu Malmö-Oldenburg
Det plats numret jag jag på biljetten finns ej ens då de bytt ut den bussen! Går ej att prata m chaufför- all info på Tyska. Jag har nummer 20 och de finns bara till och med rad 16… helt galet o sur chaufför som man ej kan kommunicera med !
Avföring i sätet
Hej! Igår åkte jag från sthlm terminalen till Göteborgs central. Bussen avgick 22:55 och var framme ca 6 på morgonen dagen efter. Jag hade platserna 20c och 20d men på ett av sittplatserna var det en stor bajsfläck från en tidigare kund (antar jag). Den var ungefär en decimeter lång i mitten av sätet och det gjorde mig brutalt äcklad så jag fick sitta på en plastpåse hela vägen från Stockholm till Göteborg. Jag vet inte vad det finns för åtgärder för sånt här men jag förvänta mig definitivt inte att behöva sitta på en annan person avföring när jag åkte med flixbus. Jag kände mig i alla fall brutalt äcklad och när jag kom hem fick jag stå i duschen i en timma för att känna mig ren.
Exemplariskt!
Sambon och jag åkte rutten Kalmar-Uppsala. Inga som helst problem och trevlig upplevelse! Informativa och duktiga förare!
Very high cancellation fees
Inget att klaga på
Helt perfekt resa. Punktlig. Trevlig och duktig chaufför, samt jättefin buss med sköna stolar. Tråkigt att omdömet är så lågt för det tycker inte jag Flixbus förtjänar. Vi bokar igen!
Bokade t/r med Flix Train…
Bokade t/r med Flix Train Göteborg-Stockholm helgen 20-21 jan 2024. Först ställdes ditresan in ca 14 dagar före avgång. Sedan hemresan 3 dagar innan. Lyckades få nya biljetter men det blev mycket dyrare än om jag bokat med SJ eller MTRX från första början. Undvik Flix.
Cuidado con Flixbus
Cuidado con Flixbus, esta haciendo desastre. Cobraron dos veces, dos montos diferentes. Y ademas de eso Uno de mis equipaje desaparecio y nadie se hace responsable. Es una empresa fantasma. En Suecia, fui a la oficina en horario laboral en dos diferentes oportunidades y nadie abrio la puerta, no atienden el telefono, nadie aparece para chatear y los mensajes son respondidos con respuestas automaticas. Nadie se hace responsable por cobrar dos veces o por mi equipaje perdido valorado en más de 8mil coronas suecas.
Aldrig igen
Första bussen jag åkte med till Amsterdam hade en icke fungerade toalett. Bussen hem hade en fungerande toa men inget papper, kiss i vasken och runt om förutom i toaletten, som kvinna är det sjukt äckligt att behöva torka sätet varje gång för att folk inte kan pricka. Super ofräscha bussar och obekväma säten när man ska sitta en längre stund. Skulle aldrig rekommendera någon att åka med FlixBus igen.
Katastrofalt dåligt
Bussen försenad som dottern skulle ta. Ingen information på webben. Ingen som svarar på kundtjänst. Fick beställa taxi och tåg eftersom hon annars riskerade att missat flyget hem till jul. Och sedan helt omöjligt att söka ersättning, de länkar och sidor som hänvisas till fungerar inte.
Lurendrejeri!
Deras system tillåter köp av biljetter till underåriga ensamresande men sedan får de inte stiga ombord utan vuxen! De kan inte chatta på förstålig svenska samt går inte att ringa till. Återbetalar endast delar av resan i tillgodokvitto. Har aldrig åkt och kommer aldrig att åka med Flixbus. Lurendrejeri!
Åkte från Munchen till Ancona med den…
Åkte från Munchen till Ancona med den sämsta bussen man kan tänka sig. Skulle ladda luren åkte på en elstöt sen inte en enda kontakt som funkar på hela bussen. Italenska ligister som kör o inte ett ord engelska kunde dom o körde som dårar. Första o sista gången jag åker flixbus. Lägg mer pengar och åk med andra stabila buss företag.
Bussen över en timme försenad, ingen info eller hjälp
Bussen över en timme försenad. Ingen information, inte ens kundtjänst vet något. De erbjuder ingen ersättning eller hjälp över huvudtaget. Riktigt besviken.
En bra resa
Jag åkte med flixbus igår på sträckan Malmö-Norrköping och hade förhoppningar om att det inte skulle vara så dåligt som folk säger det är. Och på min resa så fanns AC, utrymme till bagage och handväska. Medresenärerna var även trevliga. Bussen var även billig, den var för 300 medan alla tåg var för 800, så det var en bra lösning. Mitt bagage och handväska kom tryggt och säkert fram till Norrköping, och Flixbus var inte så dåligt trots alla recensioner, 5 stjärnor av mig
Billigt och uselt
Det är inte bara den totala avsaknaden av service ombord som är anledningen till de låga priserna. De ställer in avgångar helt utan förklaring. Först ställs ordinarie resa in en vecka innan avgång. Efter att erbjudits ombokning till en senare avgångstid ställs den nya resan in en timme innan avgång (dagen innan julafton). Absolut ingen återkoppling om varför. Helt oacceptabelt och oseriöst och det är uppenbart att de inte hyser någon som helst respekt för sina kunder. Girigt och cyniskt - undvik!
den 22 desember klarte jeg å legge…
den 22 desember klarte jeg å legge igjen mobilen min i flixbuss som gikk kl17.40 ifra göteborg til oslo.
telefonen ligger hos schaubuss i vestby
Mycket dåligt Buss chaufföre de har…
Mycket dåligt Buss chaufföre de har ingen respec de kan inte prata Engelska jag ska aldrig åka med Flixbuss
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.