Gorąco polecam! Złożyliśmy zamówienie około 10 minut po czasie podanym na stronie jako godzina zamknięcia przyjmowania zamówień na dany dzień, więc przypuszczaliśmy, że kwiaty zostaną dostarczone dopi... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Flower Bar oferuje świeże, oryginalne aranżacje kwiatowe dostosowane do potrzeb klienta. Moja mama byla zachwycona bukietem ktory dzięki doborze roślin i ozdób, dostarcza jej radości tygodniami. Dosta... Ver mais
Bardzo sprawna realizacja zamówienia. Zamówiłem kwiaty kilka minut przed otwarciem, a dostawa była na miejscu w Śródmieściu po nieco ponad godzinie. Kwiaty piękne, jak na zdjęciu. Specjalna torba z w... Ver mais
Kwiaty były prezentem dla kuzynki, z okazji uzyskania rozwodu. Zamówienie bukietu poszło sprawnie. Trochę bałam się, że będzie problem z dostawą, ale kurier trafił bez problemu - ja w czasie dostawy b... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Dostarczamy wyjątkowe kwiaty i bukiety w Warszawie. Każdy bukiet jest wyjątkowy. Jak okazje, które nas łączą.
Informações de contacto
Mińska 24, 03-808, Warszawa, Polónia
- 536238032
- info@flowerbar.pl
- flowerbar.pl
Não respondeu a opiniões negativas

EXCELLENT
As someone who is ordering from the other side of the world, the transaction was very smooth. They immediately responded to me after I noticed a misspelling on my part. The delivery was very prompt, and the receiver liked it so much! The flowers were beautiful, and it smelled so nice as per them. Would definitely be my go-to flowershop in Warsaw. Thank you!
Piekne kwiaty
Pomimo utrudnień z kontaktem ze mną i…
Pomimo utrudnień z kontaktem ze mną i późną godziną dostarczenia bukietu, firma podołała, a wręcz przewyższyła oczekiwania. Bukiet piękny 😊
Wonderful service
Thank you so much for the service of the highest quality :) very easy ordering process, wonderful options to choose from, beautiful flowers, and smooth delivery. That's so valuable to be able to send a present to our loved ones, even when being far from them.
Everything perfect
Great delivery service, beautifull handwrite note
Kwiaty jak ze zdjecia!
Kwiaty przepiekne, jak ze zdjecia. Szybka dostawa pod okolice Warszawy. Od teraz zamiawiam tylko z Flower Bar 🥰
Super kontakt
Super kontakt, wszystko poszło zgodnie z planem, a kwiaty zamawiałam na dzień matki, kiedy na pewno było bardzo dużo zamówień.

średni bukiet w pudełku
Zamówiłam średni bukiet za 269zl w pudełku na dzień matki- kierowałam się ulubionymi kwiatami mojej mamy: peonią i różą gałązkową których było dużo na zdjęciu oraz były wymienione jako pierwsze w opisie bukietu, niestety nie było żadnego z tych kwiatów w bukiecie który składał się wyłącznie z klasycznej róży, goździków i 1 eustomy- bukiet był bardzo ładny ale odbiegał od opisu oraz jego wartość była w mojej ocenie zdecydowanie niższa- przeważał goździk.
Dostawa była bardzo sprawna i terminowa.

Cudowna kwiaciarnia
Kwiaty były bardzo świeże, gotowe na czas, mimo że był to Dzień Matki. Zamawiałam już 2 razy i na pewno na tym się nie skończy ☺️ Polecam!

Świetna komunikacja
Świetna komunikacja, kwiaty mimo że byliśmy bardzo daleko trafiły do szczęśliwej jubilatki
babcia przeszczęśliwa
babcia przeszczęśliwa, kwiaty piękne,
dziękuje za pośrednictwo.

Resposta da Flower Bar Warszawa
Dostałam box od syna na dzień Matki box…
Dostałam box od syna na dzień Matki box przepiękny nie mówiąc o zapachu który jest oszałamiający
Polecam serdecznie
Satysfakcja gwarantowana

Bardzo dobra obsługa klienta
Bardzo dobra obsługa klienta. Moje uwagi zostały wzięte pod uwagę i sprawa została szybko rozwiązana.

Przepiękny zachwycajacy
Przepiękny, zachwycający bukiet! Przekroczył nasze oczekiwania! Bukiet został dostarczony w ok. 2 godziny od zamówienia. Jestem zachwycona i serdecznie polecam kwiaciarnie Flower Bar.

Resposta da Flower Bar Warszawa
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.