Flower Bar Warszawa Opiniões 290

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Gorąco polecam! Złożyliśmy zamówienie około 10 minut po czasie podanym na stronie jako godzina zamknięcia przyjmowania zamówień na dany dzień, więc przypuszczaliśmy, że kwiaty zostaną dostarczone dopi... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Flower Bar oferuje świeże, oryginalne aranżacje kwiatowe dostosowane do potrzeb klienta. Moja mama byla zachwycona bukietem ktory dzięki doborze roślin i ozdób, dostarcza jej radości tygodniami. Dosta... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bardzo sprawna realizacja zamówienia. Zamówiłem kwiaty kilka minut przed otwarciem, a dostawa była na miejscu w Śródmieściu po nieco ponad godzinie. Kwiaty piękne, jak na zdjęciu. Specjalna torba z w... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Kwiaty były prezentem dla kuzynki, z okazji uzyskania rozwodu. Zamówienie bukietu poszło sprawnie. Trochę bałam się, że będzie problem z dostawą, ale kurier trafił bez problemu - ja w czasie dostawy b... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Entrega de flores

Escrito pela empresa

Dostarczamy wyjątkowe kwiaty i bukiety w Warszawie. Każdy bukiet jest wyjątkowy. Jak okazje, które nas łączą.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Resposta da Flower Bar Warszawa

Dziękujemy za Twoją pozytywną ocenę! Jesteśmy zadowoleni, że wszystko było zgodne z Twoim zamówieniem. Twój komentarz jest dla naszej pracowni niezwykle ważny. Dziękujemy za zaufanie i mamy nadzieję, że będziemy mieli okazję obsłużyć Cię ponownie w przyszłości!

Piękne bukiety

Piękne bukiety, świetna dostawa, wysokie ceny.

21 de março de 2023

Resposta da Flower Bar Warszawa

Dziękujemy za Twoją opinię! Cieszymy się, że bukiety, które otrzymałeś, były piękne, a dostawa przebiegła pomyślnie. Nasza praca opiera się na starannym dobieraniu wysokiej jakości kwiatów i zapewnieniu kompleksowej obsługi, co może wpływać na cenę. Dziękujemy za zrozumienie i za Twoje wsparcie. Mamy nadzieję, że w przyszłości będziemy mieli okazję obsłużyć Cię ponownie i dostarczyć kolejne piękne bukiety ☺️

Super obsługa

Super obsługa, bardzo fajna i sprawna pomoc.

13 de março de 2023

Resposta da Flower Bar Warszawa

Dziękujemy za Twój pozytywny komentarz! Cieszymy się, że byłaś zadowolona z naszej obsługi. Twój komentarz jest dla nas bardzo ważny i motywuje nas do dalszego doskonalenia. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie!

dobra obsługa

dobra obsługa, I'm very happy

3 de março de 2023

Resposta da Flower Bar Warszawa

Dziękujemy, Grace, za Twoją opinię! Cieszymy się, że mogliśmy zapewnić Ci dobrą obsługę i że jesteś bardzo zadowolona ☺️ Twoje zadowolenie jest dla nas ważne i doceniamy Twoje miłe słowa. Dziękujemy, że wybrałaś naszą usługę i mamy nadzieję, że będziemy miały okazję obsłużyć Cię ponownie!

B. dobra usługa

B. dobra usługa, polecam. Wszystko na czas, kwiaty piękne.

12 de fevereiro de 2023

Resposta da Flower Bar Warszawa

Dziękujemy za pozytywną opinię! Dbałość o terminowość dostawy oraz tworzenie pięknych kwiatów to dla nas priorytet. Doceniamy Twoje zaufanie i dziękujemy za pozytywne rekomendacje. Jeśli będziesz potrzebować naszych usług w przyszłości, z przyjemnością będziemy Ci służyć. Jeszcze raz dziękujemy!

polecam

bardzo dobry kontakt, kwiaty ślicznie zapakowane, świeże. Polecam! :)

7 de fevereiro de 2023

Resposta da Flower Bar Warszawa

Dziękujemy za miły komentarz! Twój komentarz jest dla naszego zespołu ogromnym wyróżnieniem. Dziękujemy za rekomendację i zaufanie, jakim nas obdarzyłaś. Jeśli będziesz potrzebować naszych usług w przyszłości, z przyjemnością będziemy Ci służyć.

Classificada 1 em 5 estrelas

Jakość dostawy i obsługi do kompletna…

Jakość dostawy i obsługi do kompletna porażka.

13 de fevereiro de 2023

Dzień dobry,

Bardzo nam przykro, że poczuł Pan niezadowolenie po skorzystaniu z naszej usługi. Bardzo prosimy wysłać krótki opis zaistniałej sytuacji i szczegóły zamówienia na maila info@flowerbar.pl lub zadzwonić pod nr +48731807798 żebyśmy mogli przeanalizować zamówienie i poprawić się. Z góry dziękujemy. Pozdrawiamy

Polecam w 100%

Polecam w 100%. Piękne kwiaty dostarcone na miejsce o ustalonej godzinie. Jeden z piękniejszych bukietów jakie kiedykolwiek zamówiłem. Bardzo miła obsługa.

4 de fevereiro de 2023

Resposta da Flower Bar Warszawa

Dziękujemy, Piotrze, za Twoją gorącą rekomendację! Jesteśmy niezmiernie zadowoleni, że kwiaty zostały dostarczone na czas i spełniły Twoje oczekiwania. Nasza miła obsługa zawsze stara się zapewnić najwyższy poziom zadowolenia klienta. Dziękujemy Ci za zaufanie i docenienie naszej pracy. Jeśli będziesz potrzebował kolejnych wspaniałych kwiatów, z radością będziemy Ci służyć. Jeszcze raz dziękujemy!

Piękne róże

Piękne kwiaty. Dotarły 10 minut przed końcem wyznaczonego przedziału czasowego, wiec ok. :)

24 de janeiro de 2023

Resposta da Flower Bar Warszawa

Dziękujemy, Sebastianie, za Twój miły komentarz! Cieszymy się, że kwiaty były piękne i dotarły na czas. Dziękujemy za docenienie naszej pracy. Jeśli będziesz potrzebować kolejnych pięknych kwiatów w przyszłości, z przyjemnością będziemy Ci służyć ☺️

Super

Super! Piekne kwiaty

20 de janeiro de 2023

Resposta da Flower Bar Warszawa

Dziękujemy, Halino, za Twój wspaniały komentarz! Jesteśmy niezmiernie zadowoleni, że byłaś zachwycona naszymi usługami i pięknymi kwiatami. Twój komentarz jest dla naszych florystów ogromnym uznaniem za ich pracę. Cieszymy się, że mogliśmy dostarczyć Ci pozytywne doświadczenie. Dziękujemy za zaufanie, jakim nas obdarzyłaś, i za wybór naszej pracowni florystycznej. Jeśli będziesz potrzebować kolejnych pięknych kwiatów w przyszłości, z przyjemnością będziemy Ci służyć. Jeszcze raz dziękujemy!

👍👌👏

👏👌👍😊😁✔👏👌👍😊😁

8 de novembro de 2022

Resposta da Flower Bar Warszawa

Dziękujemy za Twoją entuzjastyczną reakcję! Cieszymy się, że byłeś zadowolony z naszych usług. Twoje wsparcie i pozytywne emocje są dla nas niezwykle ważne. Dziękujemy za wybór naszej pracowni florystycznej i mamy nadzieję, że będziemy mieli okazję obsłużyć Cię ponownie w przyszłości! 😊🌸🌼🌺

Profesjonalne…

Profesjonalne podejście i obsługa klienta na najwyższym poziomie.

18 de novembro de 2022

Resposta da Flower Bar Warszawa

Dziękujemy za miły komentarz! Jesteśmy dumni, że nasze podejście i obsługa klienta zostały tak wysoko ocenione. Dbałość o zadowolenie klienta jest dla nas priorytetem, dlatego staramy się zapewnić najlepsze doświadczenie. Doceniamy Wasze zaufanie i polecamy się na przyszłość. Jeszcze raz dziękujemy!

Pieknie zaprezentowany bukiet.

Kwiaty zostaly dostarczone w wyznaczonym terminie.
Osoba ktora otrzymala kwiaty byla zachwycona doborem kwiatow oraz estetycznym i luksusowym pudelkiem w korym bukiet byl zaprezentowany.
Bardzo polecam ! Napewno skorzystam z uslug Flower Bar ponownie.
Dorota

7 de novembro de 2022

Resposta da Flower Bar Warszawa

💕 Dziękujemy, Doroto, za Twój wspaniały komentarz! Cieszymy się, że kwiaty zostały dostarczone zgodnie z ustalonym terminem. To dla nas ogromna radość, że osoba, która otrzymała kwiaty, była zachwycona. Twoje rekomendacje są dla nas niezwykle cenne. Bardzo dziękujemy za zaufanie i za wybór naszych usług. Jeśli będziesz potrzebować kolejnych pięknych kwiatów w przyszłości, z radością będziemy Ci służyć. Jeszcze raz dziękujemy!

Najpiękniejsze kwiaty w Warszawie

Najpiękniejsze kwiaty w Warszawie, przemiły dostawca, fantastyczna właścicielka kwiaciarni❤️

7 de novembro de 2022

Resposta da Flower Bar Warszawa

Dziękujemy za Twój piękny komentarz! Jesteśmy dumni, że nasze kwiaty są uważane za najpiękniejsze w Warszawie ☺️ Cieszymy się, że mogliśmy dostarczyć Ci pozytywne doświadczenie. Dziękujemy za docenienie naszej pracy i za zaufanie, jakim nas obdarzyłeś. Jeśli będziesz potrzebować kolejnych pięknych kwiatów, z radością będziemy Ci służyć.

Perfect execution

Perfect execution. Great floral arrangement, delivered on time. Excellent communications in English which was very helpful. I will use again for sure.

13 de outubro de 2022

Resposta da Flower Bar Warszawa

Thank you for your kind words! We are thrilled to hear that floral arrangements were executed perfectly and delivered on time. We are also glad that our communication in English was helpful to you. Your satisfaction is our priority, and we appreciate your trust in our services. We look forward to serving you again in the future. Thank you for choosing us!

Szybka profesjonalna dostawa

13 de setembro de 2022

Resposta da Flower Bar Warszawa

Dziękujemy za Twój krótki, ale wymowny komentarz! ☺️ Dziękujemy za wybór naszych usług i mamy nadzieję, że będziemy mieli okazję obsłużyć Cię ponownie w przyszłości!

Przepiękne kwiaty

Przepiękne kwiaty, żona zadowolona

10 de setembro de 2022

Resposta da Flower Bar Warszawa

Szczęśliwa żona to szczęśliwe życie! ☺️ Nasz zespół zawsze dąży do tego, aby zapewnić usługi na najwyższym poziomie. Dziękujemy za zaufanie i mamy nadzieję, że będziemy mieli okazję zaskoczyć Was ponownie!

10/10 polecam

10 de setembro de 2022

Resposta da Flower Bar Warszawa

Dziękujemy za doskonałą ocenę i gorącą rekomendację! Dziękujemy za zaufanie i polecamy się na przyszłość!

Great

Great! Love your attitude to a customer!

20 de agosto de 2022

Resposta da Flower Bar Warszawa

Thank you for your kind words! We're thrilled that you had a great experience with us. Our team takes pride in providing excellent customer service, and it means a lot to us that you appreciate our attitude. We value your support and hope to have the opportunity to serve you again!

Очень красивый букет

Очень красивый букет. Доставлен вовремя.
Все было как изображения в интернете.
Огромное спасибо за выполненный заказ.

17 de agosto de 2022

Resposta da Flower Bar Warszawa

Благодарим вас за ваш отзыв! Мы рады, что букет понравился, а доставка была пунктуальной. Большое спасибо за заказ и доверие! Мы будем рады обслужить вас снова в будущем.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais