Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik wilde klant worden maar had vooraf enkele vragen die ik per mail heb verzonden. Keurig een melding dat het bericht is ontvangen, maar inmiddels wacht ik al bijna 2 weken op een antwoord. Tussentijd... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

men houdt zich niet aan gemaakte afspraken,aansluiten is niet goed gebeurd, geen (wel betaalde ) kabels gebruikt kwaliteit van televisie is echt super slecht. Er wordt niets gedaan voor doven en slech... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij hebben een topervaring met dit bedrijf! We zijn naar een andere provider overgestapt voorafgaand aan Freedom, waar we een maand geen internet door hebben gehad. Kpn heeft toen bij ons glasveze... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Slechte klantenservice en slecht tvkastje. Al sinds dag 1 is mijn tvkastje al slecht en dat wordt afgedaan met storing door omringende apparaten. Slaat nergens op. Daarnaast een klantenservice die all... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Operador de Internet

Freedom is de internetprovider die jouw privacy en online veiligheid serieus neemt. We bieden je namelijk niet alleen snelle en stabiele internetverbindingen via glasvezel, digitale TV en bellen, maar vechten voor een veilig en vrij internet. Bij Freedom ben jij geen nummer, maar een mens. Wij werken namelijk liever aan tevreden klanten en veiliger, vrijer internet dan voor ‘winst-graaiende’ aandeelhouders.

Informações de contacto

2,0

Mau

TrustScore: 2 em 5

160 opiniões

Respondeu a 32% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Klantenservice is niet bereikbaar

Klantenservice is niet bereikbaar
Probeer al een maand contact te krijgen om het abonnement stop te zetten omdat we gaan verhuizen naar een adres waar nog geen glasvezel is.
Zijn per mail een telefonisch niet te bereiken

20 de junho de 2024

Resposta da Freedom Internet

We werken hard aan onze bereikbaarheid. Dit is nog niet op het niveau wat je van ons mag verwachten. We maken hierin al mooie stappen, dus we zijn op de goede weg.

Waardeloze bedrijf

Het meest waardeloze bedrijf. Na maanden krijg je eindelijk reactie op je mails. Eind resultaat geen beeld en geen geluid op npo1, rtl4 en sbs6. Ga zo door

12 de junho de 2024

Dramatisch slecht bedrijf.

Dramatisch. Telefonisch niet te bereiken, op mail reageren ze niet. Het kost echt moeite om netjes te blijven.
1 advies: begin er gewoon niet aan.

10 de junho de 2024

Resposta da Freedom Internet

Op mail reageren we altijd. Door grote drukte kan het alleen wel even duren. We werken er hard aan om iedereen sneller te woord te kunnen staan.

Classificada 1 em 5 estrelas

Opzeggen en klantenservice is drama

Aansluiting en internet was prima. Door verhuizing naar een plek waar geen glasvezel ligt genoodzaakt op te zeggen. Keurig een maand van te voren gedaan. Ondertussen 4-5 keer met de klantenservice moeten bellen die mij alleen maar mondeling toezeggen dat het geregeld wordt. Maar er ondertussen wel weer de volgende termijn afgeschreven wordt. Wanneer ik vraag om een schriftelijke bevestiging wordt er plots opgehangen. Ik zou aanraden hier geen abonnement af te sluiten!!

27 de maio de 2024

Resposta da Freedom Internet

Excuus voor de late reactie per e-mail, we hebben het erg druk en zijn de achterstand aan het bijwerken. Heb je opgezegd, dan nemen we uiteraard de datum van je eerste mail. Onze opzegbox is inmiddels leeg, dus ga er even vanuit dat de problemen zijn opgelost.

Vaak geen internet connectie

We kregen glasvezel en we hadden niet veel andere opties dan Freedom. Meestal werkt het wel. De snelheid is gemiddeld een derde van wat hij moet zijn en dat voor dat geld. Maar wat me erg stoort is dat we erg vaak geen internet hebben. Meestal gebeurt dat vroeg in de morgen en ik begin vroeg met werken dus dat is de hotspot maar weer aan. Bellen kan niet met Freedom, die beginnen pas om 10 uur, dat is niet echt van deze tijd meer denk ik. Uiteindelijk gaat het internet dan wel weer aan, zonder dat ik wat heb gedaan, maar dit is niet oké. De helpdesk reageert niet of je krijg een mailtje waarin ze adviseren om het modem uit en weer aan te zetten. 'Have you tried turning it off and on again?' We wachten nu met smart op een andere provider die glas gaat leggen hier in de buurt. Dit is ruk!

8 de maio de 2024

Beste HA,
Wat vervelend dat je problemen ervaart met onze verbinding. We hebben het momenteel erg druk door onderbezetting vandaar dat het even duur voordat er antwoord komt via de mail. Ook werken we eraan om de openingstijden te verruimen.
Het wegvallen van de verbinding is absoluut niet de bedoeling, ik raad echt aan om even contact op te nemen met onze helpdesk op het het e-mailadres support@freedomnet.nl, dan kunnen we je verder helpen.
Over de snelheid die je hebt gemeten, heb je dat via de internetkabel gedaan? Snelheid van de WiFi kan namelijk veel fluctueren door externe factoren. Denk aan de plek van het modem, metaal in de muren of hele dikke betonnen muren, een aquarium of het WiFi kanaal van de buren. Tip om de WiFi te verbeteren kan je hier vinden, maar bellen mag natuurlijk ook.

Classificada 1 em 5 estrelas

Wat een ellende deze club

Wat een ellende deze club. Internet is instabiel, elke dag knalt de wifi er wel even kort eruit. Om live tv te kunnen kijken, moet je eerst de uitzending op pauze zetten, zodat de live-tv gebufferd kan worden.
Als je dan denkt dat het internet/tv slecht is, dan overtreft hun klantenservice dit wel. Geen reactie op mails. Als je de klantenservice belt, geven ze eerst een wachttijd op van enkele minuten, maar sta je vervolgens wel drie kwartier tot een uur in de wacht.
Bespaar jezelf deze frustratie en kies voor een andere provider.

1 de maio de 2024

Beste Patrick,
Wat vervelend dat je problemen ervaart. We hebben het erg druk door onderbezetting vandaar dat het even duur voordat er antwoord komt via de mail.
Een instabiele verbinding is absoluut niet de bedoeling, ik raad echt aan om even contact op te nemen met onze helpdesk op het het e-mailadres support@freedomnet.nl, dan kunnen we je verder helpen.

Geen helpdesk meer?

Geen helpdesk meer?
Had twee weken geleden een probleem met email via Freedom. Email gestuurd naar de helpdesk van Freedom. Automatische bevestiging van ontvangst gekregen met ticket nummer en melding dat er op mijn probleem gereageerd zou worden.
Helaas is dat nooit gebeurd. Niet na herhaalde email verzoeken van mijn kant, bellen met de helpdesk. Onlangs klacht naar Freedom gestuurd, ook niets meer op gehoord. De elders in het land ingeschakelde helpdesk van Freedom heeft geen toegang tot gegevens en probleemregistratie van Freedom. Kortom het is 1 grote ellende.

9 de abril de 2024

Beste Kempenaar,
We hebben het erg druk door onderbezetting vandaar dat het even duurt voordat er antwoord komt via de mail. We reageren op alle mails dus het antwoord komt eraan.
We vissen de belangrijkste e-mail er tussen uit (geen internet meer) en overige vragen proberen we zsm op te pakken.

Al 5 dagen zonder internet

Al 5 dagen zonder internet. Eerst kreeg ik het bericht dat de lijn was opgeleverd. Na het contacteren van de helpdesk (50 min in de wacht!!!) kreeg ik te horen dat de patch niet actief is. Na wat aanpassingen zou de lijn weer actief worden gemaakt. Het duurt en het duurt. Inmiddels wacht ik maar weer want ik heb geen zin om nogmaals zo lang aan de lijn te hangen. Spijt dat ik naar deze club ben overgestapt.

24 de abril de 2024

Resposta da Freedom Internet

We hebben het erg druk door onderbezetting vandaar dat het even duurt voordat er antwoord komt via de mail of de telefoon wordt beantwoord afhankelijk van de telefonische drukte.

Teleurstelling vanaf dag 1

Na het stoppen van Tweak ben ik overgestapt naar Freedom internet. Een monteur werd ingepland voor dinsdagochtend om 09.00 uur en kwam keurig op tijd aan. Hij hing het modem op, maar merkte al snel op dat het niet online kwam. Hij vertrok met de mededeling dat er een ticket was aangemaakt en dat "het snel opgelost zou worden".

Aan het einde van de dag had ik nog niets gehoord, dus belde ik de helpdesk. Ik kreeg te horen dat het probleem bij de netwerkaanbieder lag en dat ik een e-mail zou ontvangen om de voortgang te kunnen volgen.

Woensdag aan het einde van de dag: nog steeds geen reactie, geen werkende verbinding. Opnieuw belde ik. Tijdens het gesprek kreeg ik op een vrij onbeschofte toon te horen dat ik niet hoefde te bellen; als er iets te melden was, zou er contact met mij worden opgenomen. "Het ligt immers bij de netwerkleverancier"... Na aandringen kreeg ik te horen dat er een SLA van 5 werkdagen was afgesproken. Mijn suggestie om als gebaar van goede wil iets te doen met de eerste factuur werd niet serieus genomen.

Inmiddels is het maandagochtend en ik wacht nog steeds... Helaas, ik kan Freedom niet aanbevelen. Ik begrijp dat er wel eens iets mis kan gaan, maar ik verwacht van een volwassen organisatie:

Proactieve communicatie met de klant. Zelfs als de netwerkleverancier (volgens de SLA) niets doet, is het prettig om te weten dat Freedom het probleem serieus neemt. Als ik aan het einde van de dag gebeld zou worden, zou mijn toon al veel vriendelijker zijn dan wanneer ik elke dag zelf 15 minuten in de wacht moet hangen.
Tegemoetkoming aan de klant. Het aanbieden om de kosten van de monteur (die geen werkende verbinding heeft opgeleverd) en/of de eerste factuur kwijt te schelden, zou een gebaar van goede wil zijn. Het gaat mij absoluut niet om het geld (dat ben ik inmiddels al dubbel kwijt aan databundels), maar zo deel je de pijn met de klant.

Deze feedback dient als opbouwende kritiek. Voor mijn situatie is het te laat, maar hopelijk kan Freedom er iets mee doen.

19 de abril de 2024

Resposta da Freedom Internet

Bedankt voor de feedback en excuus voor het ongemak

Onbeschoft en agressief gedrag

Het is moeilijk te geloven dat dit bedrijf volgens de consumentenbond als beste aanbieder uit de bus is gekomen.
Ik heb gevraagd om mijn internet service (gebaseerd op een bestaand glasvezelnetwerk) op 25 januari over te nemen. Sinds die datum heb ik niets meer gehoord van Freedom en mijn e-mails zijn niet beantwoord. Als ik de helpdesk bel zijn de wachttijden onacceptabel, zeker gezien de openingstijden van de helpdesk die overlappen met reguliere werktijden). En als ik eindelijk met iemand spreek, krijg ik een onbeschoft en agressief gedrag te horen, voornamelijk dat ik hen niet moet lastigvallen maar gewoon moet wachten...ze zeiden tenslotte "je hebt al internet, dus wat maakt het uit?".
Ik vroeg om mijn contract op te zeggen. De vraag is, hoe kunnen ze overleven met dit niveau van service????

5 de abril de 2024

Hi Giancarlo,

Dit voorbeeld waarbij er onbeschoft en agressief gereageerd zou zijn, gaan we intern bespreken.

3 dagen zonder internet

Ik zit al 3 dagen zonder internet en er word niks aan gedaan. Ik bel elke dag ik kan hierdoor niet meer thuis werken. Ga niet bij deze provider!!!

26 de março de 2024

Hi Yassine,
Dat lijkt me niet de bedoeling! Heb je al contact met ons opgenomen op 088-0115666

Waar te beginnen

Waar te beginnen , iemand aan de deur gehad voor glasvezel. Freedom werd als provider gepromoot. Aangezien ik een zakelijke account wil moest ik dat bij de provider regelen als deze bellen. Alleen bellen ze niet, wel krijg ik mailtjes over een machtiging en op mijn berichten komen geen reactie. Als je belt een wachttijd van 40 ! Minuten . Vandaag een bericht ontvangen dat ze geen zakelijke diensten aanbieden , wel kleinzakelijk ?? Maar weer gebeld , wachttijd 3 minuten. Zit momenteel al 13 minuten in de wacht. Wat een droevige organisatie en om de drie minuten een stem die mij dankt voor mijn geduld. Nog geen byte aan data ontvangen en nu al deze ellende. Als ik geen sterren kon geven had ik dat gedaan

4 de abril de 2024

Beste G.V. Breugel,
Het is momenteel erg druk bij ons aan de telefoon en per mail. We zijn hard bezig om in te lopen op de achterstand.

Ook voor een zakelijk account kunt u via de website de bestelling plaatsen. Zo te lezen is het niet helemaal goed gegaan met de deur aan deur verkopers en hebben ze een bestelling geplaatst ipv een terugbelverzoek.
De mailtjes voor een machtiging automatisch incasso worden alleen gestuurd na een bestelling. Na deze machtiging is de bestelling afgerond en wordt de aansluiting gepland.
Excuus voor het ongemak.

Classificada 5 em 5 estrelas

Van Tweak overgegaan naar Freedom.

Van Tweak overgegaan naar Freedom.
Alles gepiept in 10minuten. Na een uur (toen DNS weer overal geupdate was) PTR record laten wijzigen door supersnelle actie helpdesk.

Goede snelheid en iets lagere latency t.o.v Tweak dus ik ben super tevreden.

Update
Het netwerk is niet je van het. Upload is maar de helft van wat het zou moeten zijn.

Update2
Bleek een kwestie van server Irq's tweaken. Was dus een probleem aan eigen zijde.

28 de março de 2024

Beste G Oogle,
Het heeft vermoedelijk te maken met de gebruikte PPPoE techniek i.c.m. met eigen / verouderde apparatuur. Neem even contact op met onze helpdesk, dan kijken we met je mee.

Helpdesk zoekt hulp

Na een melding om hulp,
al 11 dagen verstreken zonder enige reactie.
Ik geloof dat Freedom de moed heeft op gegeven
en haar klanten kwijt wil.
Lukt ze al aardig!

11 de março de 2024

Resposta da Freedom Internet

Excuus ook voor het lange wachten, we hebben het erg druk en zijn druk bezig om de achterstand weg te werken.

Duur het te lang, dan mag je ons ook altijd bellen op 088-0115666

Classificada 1 em 5 estrelas

Vaak geen internet en tv.

Alles ging mis. Dan even goed dan weer niets. Heb een ander bedrijf ingeschakeld en nu werkt alles perfect. Heb nog wel een contract, dat is nu dubbel. Maar nlziet is toch beter dan canel digitale. Telefonisch wordt je met zeer veel geduld geholpen. Maar wat zij vertellen snap ik helemaal niks van.

1 de agosto de 2023

Hi Johnny X Dance,
Mooi dat je tevreden bent over NLZiet, erg fijne app vind ik ook. Mooi om te zien dat het niet aan het internet of aan de klantenservice lag

Classificada 5 em 5 estrelas

Freedom internet ervaar ik als een respectvolle, eerlijke provider

Ben al van het begin member, en een zeer tevreden member, maar ik moet eerlijk zeggen dat het niet zonder ergernissen is geweest.

Die ergernissen zitten voornamelijk in twee dingen:

1. Je wordt niet altijd snel geholpen door de helpdesk, de wachttijden zijn lang.
Dit is naar mijn mening voornamelijk toe te schrijven aan de organisatie en grootte van de helpdesk in relatie met de enorme groei die freedom.nl doormaakt. Dat is iets waar je als je wilt overstappen naar Freedom rekening mee moet houden.
Echter, de keren dat ik door de helpdesk werd geholpen was dat zonder meer goed, deskundig en vriendelijk.
Daarbij komt dat de uitgebreide helpdesk informatie op de website van Freedom zonder meer goed is en je altijd met je vragen terecht kunt op hun community site.

2. Canal Digitaal (FREEDOM TV) heeft een ontvanger die je op de TV moet aansluiten en die veel problemen geeft. Ik heb uiteindelijk besloten om als alternatief de Canal Digitaal TV-app te gebruiken en ervaar nu geen enkel probleem. Die app doet het zonder meer goed.
Ook de app voor mijn Android telefoon en tablet doet wat hij moet doen.

Tevreden ben ik nog altijd ...

Omdat ik zeker weet dat er goed met mijn privacygevoelige gegevens wordt omgegaan, je gratis een eigen domeinnaam krijgt en zo je eigen emailnaam kan creëren die niet meer afhankelijk is van je provider.
Ook de vervanging van mijn vaste telefoon, ik wilde mijn nummer behouden, is achteraf goed gebleken.
De helpdeskmedewerkers zijn professioneel en je wordt niet meer bestookt met ellelange marketingpraatjes zoals bijvoorbeeld bij KPN.

Ik zou nu zondermeer weer naar freedom.nl overstappen, wetende dat ik ook misschien nu langer moet wachten voordat ik aan de beurt kom.

Een provider die ik een ieder kan aanraden die op privacy gesteld is en ongestoord wil 'internetten'.

21 de fevereiro de 2024

Dank je wel Diederick!

Wat een...bedrijf.

Wat een...bedrijf.
Pas op: de 14 dagen bedenktijd gaan in vanaf het moment dat je je aanmeldt, NIET van wanneer je contract daadwerkelijk ingaat.
Antwoord op mailvragen???? Ja, als je na10 dagen belt...
Heb via hen ook Canal digitaal, ook een aanfluiting.

conclusie: alle anderen zijn beter, zelfs Odido, KPN en Ziggo.

10 de fevereiro de 2024

Resposta da Freedom Internet

Excuus voor de late reactie op de mail, we hebben het erg druk en zijn de achterstand aan het bijwerken.
Ik lees dat je Canal Digitaal een aanfluiting vindt? Misschien een NLZiet proberen icm met het internet van Freedom?

Classificada 1 em 5 estrelas

Het begon met een mooi verhaal over hoe…

Het begon met een mooi verhaal over hoe professional dat bedrijf is, vooral op de helpdesk vlak! terwijl, de helpdesk kunnen alles behalve helpen.
Ik moet 100 keer mailen om mijn contract te zien, want in mijn freedom omgeving is er niks te zien. onzin en geen relevante informatie te zien in die omgeving!

Ik heb laadpaal thuis die informatie stuurt naar Leasplan, maar sinds ik overgestapt ben naar Freedom is het maar ellende met onstabiel netwerk,

Ook mijn Toon op de muur van Eneco, die geeft heel vaak internet storing, kan geen verbinding maken met de service center!. Alleen maar stress sinds ik overgestapt was.

Sommige TV zenders haperen, interavtieve TV doet het niet zoals het hoort, soms kan ik niks terug bekijken.

Het enige wat stabiel is, de radio zenders!

Dat allemaal voor 68 euro per maand.

Ik kan niet wachten tot mei 2024 dan stap ik over naar welke provider dan ook. Want als je dat gaat melden klagen krijg je toch geen hulp.

13 de fevereiro de 2024

Beste klant,
Het klinkt als een probleem met de WiFi. Heb je al eens geprobeerd om het WiFi signaal te optimaliseren?

Kom je er niet uit, neem gerust contact met ons op via helpdesk@freedomnet.nl of op 088-0115666. We hebben het heel druk gehad, maar zijn de achterstand flink aan het bijwerken

Classificada 5 em 5 estrelas

Super goed en snel internet dat het…

Super goed en snel internet dat het altijd doet. Heb er een gratis domeinnaam bij gekregen wat ook zeker welkom is.
Televisie werkt ook goed via Canal Digitaal streaming app.
Alleen reageert de klantenservice wel heel langzaam... Maar we hebben die niet echt nodig gehad, omdat alles in een keer gewoon werkte.

31 de janeiro de 2024

Dank je wel Marijn,
We werken aan de bereikbaarheid en responsetijden

Zeer slecht

Zeer slecht, wil hier zo gauw mogelijk weg. Beeld blijft stilstaan boven zo erg dat een heleboel zenders niet meer te zien zijn. Communicatie doen ze niet aan want je kan blijven mailen maar ze antwoorden gewoon niet. Als je de service niet kan leveren waar we voor betalen laat de mensen die net als wij ontevreden zijn, gaan.

26 de janeiro de 2024

Resposta da Freedom Internet

Hopelijk werkt alles ondertussen naar behoren? We hebben het heel druk gehad, maar zijn de achterstand flink aan het bijwerken

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.