Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik wilde klant worden maar had vooraf enkele vragen die ik per mail heb verzonden. Keurig een melding dat het bericht is ontvangen, maar inmiddels wacht ik al bijna 2 weken op een antwoord. Tussentijd... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

men houdt zich niet aan gemaakte afspraken,aansluiten is niet goed gebeurd, geen (wel betaalde ) kabels gebruikt kwaliteit van televisie is echt super slecht. Er wordt niets gedaan voor doven en slech... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij hebben een topervaring met dit bedrijf! We zijn naar een andere provider overgestapt voorafgaand aan Freedom, waar we een maand geen internet door hebben gehad. Kpn heeft toen bij ons glasveze... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Slechte klantenservice en slecht tvkastje. Al sinds dag 1 is mijn tvkastje al slecht en dat wordt afgedaan met storing door omringende apparaten. Slaat nergens op. Daarnaast een klantenservice die all... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Operador de Internet

Freedom is de internetprovider die jouw privacy en online veiligheid serieus neemt. We bieden je namelijk niet alleen snelle en stabiele internetverbindingen via glasvezel, digitale TV en bellen, maar vechten voor een veilig en vrij internet. Bij Freedom ben jij geen nummer, maar een mens. Wij werken namelijk liever aan tevreden klanten en veiliger, vrijer internet dan voor ‘winst-graaiende’ aandeelhouders.

Informações de contacto

2,0

Mau

TrustScore: 2 em 5

160 opiniões

Respondeu a 32% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Classificada 1 em 5 estrelas

Freedom doet zich voor als een expert…

Freedom doet zich voor als een expert op het gebied van glasvezel maar hebben ons kappotte apparatuur geleverd, waren net voor kerst dagen offline door fouten van hun en als je ze erop aanspreekt krijg je een arrogante email van hun 'helpdesk' met de informatie dat zij geen verplichting hebben mensen online te laten blijven omdat ze de zakelijke markt niet bedienen.

Blijf hier weg, wat een naar en arrogant bedrijf.

23 de dezembro de 2023

Overstap data klopt niet

Bijzonder ruk dat Freedom een overstapdatum verkoopt die vervolgens eenzijdig in je bevestigingsmail wordt gewijzigd naar een latere datum. Ik had mijn opzegging hierop afgestemd, wat nu resulteert in dat ik 5 dagen zonder internet zit!

23 de dezembro de 2023

'De beste provider van 2023' laat me niet lachen

'De beste provider van 2023' laat me niet lachen. Oplevering zou op maandag 11 december plaatsvinden. Vrijdag 9 december vond het glasvezel team het echter nodig om de planning telefonisch lekker in de war te schoppen en de monteur een dag later te sturen. Je moet bij oplevering één dag vtv echter de stekker uit de apparatuur trekken die rechtstreeks op je glasvezel zit aangesloten omdat de patch anders storing geeft op het glasvezel netwek. 2x gevraagd of ik dan zondagavond tóch de stekker eruit moest trekken. Nee mevrouw anders kan het zijn dat u lang zonder verbinding zit.
Wat gebeurd er maandagmiddag....? Bam verbinding weg. Bellen met helpdesk, patch is opgeleverd terwijl die f#cking stekker er nog in zat. Nee mevrouw is geen probleem, trekt u vanavond die stekker er maar uit.
Vandaag komt de monteur
En... wat denk je...GEEN SIGNAAL!! Zit nu al 1,5 dag te wachten op verbinding. Zo bljj dat ik een jaarcontract heb afgesloten bij deze club, gaat he-le-maal goed komen NOT!!! Prutsers.

12 de dezembro de 2023

Sorry

Freedom cable doesn't know any holiday shows but home alone and home alone new York. About a boy being left all the time slap stick getting bad guys. 🤨 Where are the other holiday shows. They know nothing else. Sorry

3 de dezembro de 2023

Resposta da Freedom Internet

Can you please remove this reviews? You reviewed Freedom Internet from the Netherlands.

Slechte TV dienst / Snelheid af en toe weg / Slechte helpdesk

TV diensten zijn waardeloos en die heb ik dus ook al een paar maanden geleden opgezegd. Opnemen kan niet voor alle gangbare kanalen en altijd problemen met opnames terug kijken. Helpdesk kun je niet in de avond bereiken maar alleen mailen. Dan krijg je als je geluk hebt na 5 dagen antwoord. Altijd vaste riedel als je een probleem meld "controleer je kabels en check je modem". Zit 30 jaar in de IT en mijn infra is goed. Ik snap niet dat deze tent de beste Internet provider is. Had gezien mijn xs4all ervaring en de freedom achtergrond veel hogere verwachtingen. Misschien dat ik het over een aantal jaren nog een keer probeer als hun infra wel goed is, ze hun TV diensten bij een stabiel bedrijf afnemen, hun helpdesk beter bereikbaar is, vele malen sneller reageert om acute internet problemen op te lossen, en ze de e-mail van de ervaren gebruikers kunnen onderscheiden en niet met een standaard "check je kabel" reageren. Zodra mijn contract erop zit ben ik weg en als het kan eerder.

16 de outubro de 2023

Absolute Cowboys !

Absolute Cowboys !! Used BT cables in our area to pull thru their own cables. Therefore damaging 0.5Km of BT fibre.

Now without the internet for over a day and likely to be for another day.

When challenged they said they were under contract to BT - they are not.

Please nobody sign up to use them.

19 de outubro de 2023

Hi Peter,
Are you sure you are referring to Freedom Internet, the Internet Service Provider from the Netherlands? We are only operating in the Netherlands and therefor never see British Telecom cables.
Best regards,

meteen geholpen

Na urenlang van het kastje naar de muur gestuurd te zijn bij tweak/odido. wist de helpdesk hier precies wat er aan de hand was, wat er moest gebeuren en hoe lang het ongeveer zou duren

12 de outubro de 2023
Classificada 2 em 5 estrelas

Freedom is niet beter dan Ziggo

Op 9 okt zou de overstap van ZIGGO naar Freedom gerealiseerd zijn. Gisteren bleek dat de tv erg hakerig is bij het wisselen van tv kanaal en dat het tv-kastje van AMINO geen wifi heeft.
Vandaag bemerkten we dat onze vaste telefoon het niet doet. Een slechte eerste kennismaking FREEDOM!

10 de setembro de 2023

Helemaal top!

Naadloze overstap gerealiseerd van Tweak Internet Only naar Freedom Internet Only. De maximale haalbare snelheid zou zijn 1Gbit/s. down en 1Gbit/s. up. Dit blijkt na oplevering zelfs 2,5 Gbit/s. down en 1,25 Gbit/s. up te zijn!
Vast IPv4- en IPv6-adres, A/V software, 5 mailboxen en indien gewenst een gratis eigen domeinnaam. En dat alles met een goede service. De Helpdesk heeft er verstand van en geeft ook graag tips en belt enthousiast terug! En de prijs: € 49 per maand bij gebruik van mijn eigen Fritz!Box 5590 op het glasvezelnetwerk van e-fiber. Een geweldige prijs/kwaliteitverhouding! Ik geef hierbij dan ook graag een dikke pluim aan Freedom Internet!

25 de setembro de 2023

Werkt als een zonnetje

Een pluim voor de helpdesk, ben sinds een week klant en na wat kleine aanloop problemen werkt het nu als een zonnetje. Internet snelheid is top, subnet werkt en TV, ondanks het wennen aan de interface, doet ook wat het moet doen.

4 de setembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Was scammed by freedom staff paued $20…

Was scammed by freedom staff paued $20 + tax for a type c cable. she claimed to be pd 100w. Its the slowest cable ever. She did this at the CNE

24 de agosto de 2023

Resposta da Freedom Internet

You've reviewed Freedom Internet, the Internet Service Provider from the Netherlands? I guess that was not your intention. Can you please remove your review?

Classificada 2 em 5 estrelas

Na een update van freedom weer tug…

Na een update van freedom weer terug bij af , National Geographic net 5 en sommige andere zenders blijven hangen en bij sommige radio zenders het zelfde verhaal . Zijn er meer mensen die dit probleem hebben

14 de agosto de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Slechte service en super slechte wift

Wifi doet het erg slecht gooit elke keer een andere apparaat eruit en is erg traag! Service is erg slecht beloven dat er een monteur langs komt en vervolgens komt er niemand. Worden van het kastje naar de muur gestuurd. Ik ben blij als ik bij dit bedrijf weg ben!

3 de agosto de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Ver bij deze club vandaan blijven

Ver bij deze club vandaan blijven. Van KPN naar Freedom gegaan omdat ik dacht dat glasvezel beter zou zijn. Het internet is echter veel langzamer, we hebben nergens meer Wifi, en de TV interface is ook heel slecht. Monteur komt niet, klantenservice ook zeer slecht en arrogant.

31 de julho de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Zeer slechte tv ontvangst en slechte service.

Sinds 4 april aangesloten op glasvezel via e fiber. Heb nog steeds een slechte ontvangst van de tv (regelmatig stilstaand beeld). Heel irritant. Monteur aan huis kon het niet opgelost krijgen. Regelmatig contact gehad met Freedom, maar er verandert niets. Heel slecht en het liefst ga ik hier zo snel mogelijk weg.
Verschrikkelijke provider.

4 de junho de 2023
Classificada 2 em 5 estrelas

Communicatie rondom levering is slecht

Communicatie rondom levering is slecht. Goed merkbaar dat het een kleine en onervaren speler is. Over de kwaliteit valt nog niet veel te zeggen. Levering blijft uit, waarvan je slecht op de hoogte wordt gehouden.
Ze nemen geen verantwoordelijkheid en wijzen naar anderen.

1 de junho de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

FREEDOM vergeet het maar.

Er werd glasvezel aangelegd in de straat en we kregen de keuze uit meerdere aanbieders. Freedom werd als beste aangeraden. Ik weet niet hoe slecht de andere aanbieders dan wel niet moeten zijn, want dit is waardeloos. Stilstaand beeld, afstandbediening die niet goed werkt. Geen reactie en vervolgens worden zenders overgeslagen. Wifi wat er vaak uit ligt enzovoort. Hadden Ziggo en daar was ook weleens wat mee maar dit is drama. Zijn het echt zat. Zodra we weg kunnen, doe we dat. Misschien maar KPN .

25 de maio de 2023

Internet prima, tv waardeloos

Internet prima. Tv is waardeloos. Bent een programma aan het kijken en dan blijft het beeld stilstaan. Steeds weer en weer. Ook als je een programma aan het kijken bent gaat ie naar het menu en kun je helemaal niets meer. Kortom als we over kunnen stappen gaan we zeker over.

5 de maio de 2023
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.