Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Our experience with FriendShips was truly excellent. Even though the day was rainy, the team made everything easy and enjoyable. They were very attentive, patient, and clear when teaching us how to... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Umulige at styre, og virkelig en ubehalig oplevelse at sejle rundt i Københavns havn, og føle at man ikke kan undvige andre både m.m. Vi endte med at sejle ind efter 20 min og slutte vores tur. Pers... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi havde fornøjelsen af en af deres elbåde og må sige oplevelsen og personalet var helt i top! Bådene var super fine og personalet virkelig behjælpelige. Vores båd var ledig og vi blev sendt ud 10 mi... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Tak Friendships 😎 Vi havde en fantastisk dag på vandet i en af el-bådene. Søde og venlige unge mennesker byder velkommen. Fin instruktion og gennemgang af områderne hvor man må, ikke må, sejle.... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de acessórios para barcos
  2. Revendedor de barcos

Informação fornecida por diversas fontes externas

Rent a boat at FriendShips located centrally at lovely Christianshavn, and get a unique experience while exploring Copenhagen from the water.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

4,2

Todas as opiniões

9 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Stor anbefaling

Jeg har sejlet med Friendships mange gange og oplever altid at få en god service og modtage en pæn og ren båd.
Personalet er gode til at instruere i hvordan man styre båden og hvor det er godt at sejle henne i København havn.

5 de junho de 2022
Classificada 2 em 5 estrelas

Mange af både er umulige at navigere.

At sejle i havnen er helt vidunderligt, så hvis vi bare tager den del af oplevelsen er det absolut 5 stjerner værd. Men desværre kan jeg slet ikke give det antal stjerner. Inden vi kommer af sted, får vi en kort instruktion og at vide at der forsinkelse på styretøjet, dvs. den reagerer langsomt på vores kommandoer.
Jeg har prøvet bådene en del gange men kun én gang som en skøn og afslappende tur. Der er nemlig mange af bådene, der ikke bare er svære, men umulige at navigere med. De er så langsomme til at reagere, at hele turen går med rette op og forsøge at undgå at støde ind i noget eller nogen. Det er bare stressende og tager alt charmen ud af turen og man ser bare frem til at komme i havn igen. Siger man det til det unge personale efter endt tur virker de ligeglade og mon vores (jeg ser mange, der siger det samme) klager kommer til ejerne?
Bådene er så fine og uden lyd, men der er for mange af dem, der ikke til at bruge! Hvorfor gør I ikke noget ved? Jeg er sikker på, at I godt ved det. Jeg kan IKKE anbefale nogle at leje både hos jer - jeg har gjort det én gang og det blev til en pinlig affære, da båden var helt usejlbar.
Jeg vil også lige tilføje at jeg bor ud til kanalen og kan følge med i alle de både, hvori der sidder mennesker, der frustreret prøver at komme den rigtige vej.

26 de março de 2022

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse. MIn stedmor er dårlig gående, medarbejderne var så hjælpsomme både med at få hende ned og op af båden. Bådene var rene og pæne. Alt i alt, en skøn oplevelse ift både og service.

8 de agosto de 2021

Hvorfor så negative! Vi giver 5 stjerner

Dejlig service af positive mennesker. Store og rene både. Lækre sæder og masser af plads med 6 vokse ombord. Var mange for de dårlige ratings men vi tog chancen. Det viste sig at være en succes. Det blev 3 fantastiske timer og vi kommer stensikkert igen næste gang.

23 de julho de 2021

Skøn dag på vandet

Vi havde lejet tre både i to timer, vi kom lidt sent, men alle tog det roligt og uret startede først at vi sejlede.
Bådene var virkelig komfortable og alle nød turen.
Kortet vi fik udleveret var let at forstå, så vi fandt let rundt i havnen.
Fantastisk dag, tusind tak.

12 de julho de 2021

Værste oplevelse

Lad vær med at spilde jeres penge på dette!
Bådene har dårlig rektionsevne, som resultere i at man zigzagger gennem kanalerne. Der var ikke tid til at slappe af, fordi man hele tiden skulle være opmærksom på ikke at sejle ind i andre både. Selv en der er vant til at være på vandet, har svært ved at styrte båden. Dette er virkelig livs farligt for andre uden erfaring.

9 de julho de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Dårlige både og ringe service

Havde lejet et FriendShip i 2 timer, hvilket viste sig ikke at blive den afslappende oplevelse, som jeg havde forventet. Skibet var EKSTREMT svært at styre, på trods af, at vi var fire forskellige personer, som prøvede. Vi endte med at bruge den første time på at ZigZagge gennem havnen med fare for andre både og mennesker. Ufatteligt, at det er lovligt at udleje både, som er så svære at styre i Københavns Havn. Kan se, at det er 100 andre på Google og TrustPilot med samme oplevelse. Blev mødt af en grinende personale, da vi fortalte om oplevelsen.
Vi lejer en GoBoat næste gang.

29 de junho de 2021
Classificada 2 em 5 estrelas

Skuffende service

Mine 3 veninder og jeg benyttede os af Friendships både igår. Da nogle af os blev 5-10 min forsinket, var vi så heldige at få forlænget vores sejltid, hvilket var super fint. Men det skulle åbenbart være den eneste gode service vi skulle opleve.
For det første, var det en meget hurtig instruktion og nåede dårligt at stille nogle spørgsmål før hun var videre til næste hold. Da vi så skulle sejle ud af havnen, havde vi problemer med at styre båden og blev mødt af en fyr med en meget træls attityde, som meget tydeligt ingen forståelse havde for at være ny i en båd. Da vi så kommer tilbage, fortæller vi at vi faktisk alle 4 havde udfordringer med styring af båden og blev mødt af en ny fyr, som i stedet for at tjekke om alt i båden rent faktisk fungerede, eller som det mindste spørge mere ind til dette, så blev vi atter engang mødt med en uforståenhed og dårlig attityde og en hentydning af at vi var komplet idioter. Virkelig dårlig service!

Bådene er ellers fine, man sidder behageligt og omgivelserne er super. Men hvis du vægter en god service højt, vil jeg ikke anbefale Friendships. Det bliver i hvert fald goboats for vores vedkommende næste gang.

30 de agosto de 2020
Classificada 1 em 5 estrelas

Fik forkert ID udleveret.

Desværre fik jeg indleveret et forkert kørekort som FriendShips mener at jeg tager ansvar for. Jeg kunne ikke få lov at snakke med den overordnede da hun mente at alle ansatte på stedet var ansvarlige. Desværre var der ingen som helst forståelse for at jeg skulle have kompensation for at tage helt ind til Trangravsvej 1 for at hente mit eget kørekort og aflevere det forkerte kørekort jeg havde fået. De beklagede ikke engang over at de havde givet mig et forkert kørekort og havde generelt en virkelig trist tilgang til at de havde indleveret et forkert kørekort til mig.

De fortalte mig endda at de havde spurgt mig om det var det rigtige kørekort. Dette har de ikke på noget tidspunkt gjort. Jeg fortalte dem mit navn og en fyr udleverede det til mig. Jeg gik fra stedet i god tro om at jeg havde fået mit kørekort da jeg jo fortalte dem mit navn. Der blev ikke engang spurgt ind til mit efternavn eller spurgt ind til om jeg kunne tjekke om det var mit kørekort. I disse tider hvor virksomheder skal være påpasselige med personfølsomme oplysninger mener jeg at FriendShips skal spørge kunden om fulde navn og verificere om jeg ligner vedkommende på kørekortet. Jeg mener at det absolut er jeres fejl og at i i det mindste kan give en undskyldning og ikke mindst en form for kompensation.

Derudover ville hun ikke snakke med mig længere pga. at de havde travlt. Hun lovede at ringe tilbage, hvilket hun aldrig gjorde. Magen til dårlig service har jeg endnu ikke oplevet endnu ;-)

13 de agosto de 2020

Den perfekte oplevelse i KBH

Jeg lejede Friendships store pram ifm et arrangement for 15 mænd. Vi sejlede rundt i København i 2 timer og havde verdens bedste fest. Personalet hos Friendships var super søde og hjælpsomme. Kan varmt anbefales.

27 de julho de 2020

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais