Jeg fik et opkald på dagen om at den frisør jeg havde booket tid hos, var syg . Tror Karina kunne hører min desperation i stemmen og sagde efter kort tid, at hvis jeg kunne komme et par timer senere,... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Elsker jeres lille frisørsalon. Aldrig fået så god farve og klipning før. Mit hår er markant sundere her efter tre klipninger/farvninger. Supergod service, god stemning, professionel og personlig beh... Ver mais
Havde en rigtig god oplevelse! Fik behandling af Emma med reflekser, glossing og klipning, og Karina kom med gode inputs undervejs. Alle var meget søde og de var meget dygtige. Snakkede med mig omkrin... Ver mais
En vildt god oplevelse hos Camilla - og kommer nu fast hos hende som kunde. Der skulle tilløb til at tage til en ny frisør, da jeg flyttede til Aarhus - men jeg fortryder det ikke et sekund. Jeg v... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Hos Frisør Karina har vi en bred vifte af viden og forstår vigtigheden af, at vi hele tiden udvikler os. Karina er uddannet i London, Los Angeles og i Danmark og har arbejdet i udlandet i mere end 10 år, hvoraf de 5 år i Los Angeles, hvor hun har undervist for Goldwell i farveteori, farvekorrektion samt specialfarvning. Karina har endvidere været konkurrencefrisør i London i 5 år, hvor Vidal Sassoon har haft stor indflydelse i form af kurser. Hos Frisør Karina har vi en passioneret nysgerrighed for faget og elsker udviklingen i vores arbejde. Derfor bruger vi som team meget tid på at træne. Salonens filosofi er i bund og grund en meget trænet tilgang til klipninger og farvninger, hvor vi taler meget om, hvad vi hver især ser i vores gæst i stolen, før vi starter en behandling. Salonens filosofi er at sikre en god forudgående dialog for altid at afdække kundens ønsker og muligheder, inden vi starter en behandling. Salonens klippeteknikker er udviklet til at skabe form, personlighed, klædelighed og fremme det bedste i hårets struktur. Vi har både dig og miljøet i fokus, og derfor anvender vi kun de bedste og mest miljøvenlige produkter på markedet.
Informações de contacto
Aldersrovej 54, 8200, Aarhus N, Dinamarca
- frisorkarina@hotmail.com
- frisorkarina.dk
Não respondeu a opiniões negativas
Tak for super professionel klipning og…
Tak for super professionel klipning og farvning - og for dejlig stemning😊
Balayage hos Karina! Kan klart anbefales!
Har i dag været til frisør ved Karina. Jeg har været ved hende to gange nu, hvor jeg har fået lavet Balayage. Hun har formået at lave det præcis som jeg gerne vil have det og mere til! Sindssygt flot resultat - mega god oplevelse. Kan varmt anbefales!😍
Jeg har fået farvet mit hos hos Frisør…
Jeg har fået farvet mit hos hos Frisør Karina igennem en årrække nu, og er altid tilfreds med det resultat jeg får! Det er dejlig at opleve at der bliver taget hånd om en og lyttet til ens ønsker. Super dygtige alle sammen!
Det er altid super godt og Karina er…
Det er altid super godt og Karina er fantastisk dygtig ,til at give råd og vejledning ,hvad der passer til ens egen stil . Super dygtig team . Maria farvet mig i dag , meget meget dygtig ☀️☀️👍🏻👍🏻👍🏻☀️
Jeg fik lavet balayage + klipning af…
Jeg fik lavet balayage + klipning af Maria og jeg er så glad for resultatet!🤩 super kundeservice og alt er bare super godt, kan helt klart anbefales!
Supergod frisøroplevelse
Supergod frisøroplevelse. Jeg havde valgt at klippe mig selv dagen før, så opgaven var ikke nem, men det var heldigvis ikke noget deres dygtige frisørelev, Signe, ikke kunne rette op på.
Dygtige frisører, god kaffe og en behagelig stemning er vist alt en god frisøroplevelse kræver, og det formår de virkelig at levere her:)
God service og flot resultat
God service og flot resultat. Kan anbefales 😊
Fantastisk oplevelse med fantastisk resultat
Karina er så professionel en stylist, som udviser super god omsorg for sine kunder. Jeg har været inde og få et kæmpe transformation hos Karina, samt fået en masse tips med på vejen. Derudover er hun super forstående hvis der er spørgsmål eller andet. Hun er en stylist man kan stole på, også hvis nu der skulle være en lille ting man ikke er tilfreds med. Alt i alt en mega god oplevelse hos Karinas salon, som er fyldt med søde og snaksaglige stylister, som gør alt for at give en god oplevelse og et flot resultat ❤️
Super dygtig frisør
Super dygtig frisør
Er kommet i salonen igennem et par år, og har altid været super tilfreds. Karina er super dygtig til det hele, farve, klip og vejledning, og man føler sig altid velkommen, set og hørt når man er i salonen. Er man på venteliste, bliver man altid kontaktet med en tid.
Varme anbefalinger herfra 😀
Fantastisk sted!
Fantastisk sted!! Og kan virkelig anbefales!
Jeg fik en akut tid hos dem for havde ødelagt mit hår med hjemme farvning men de tog mig ind samme dag vi ringet og de fik alt det gule væk og pletterne så nu ser mit hår dejligt naturligt ud igen! Min selvtillid gik fra 0 til 100 på få timer!
Tusind tak for jers gode arbejde!!
Som altid en fantastisk god klipning.
Karina har netop klippet mig igen, og som altid var jeg i meget kompetente hænder. Karina er simpelthen dygtig, hun lytter, stemningen i salonen er god, og jeg forlader altid Karina med et stort smil på læben - og så holder klipningen.
Tak, Karina.
Top kvalitet
Kvaliteten ii arbejdet er i top med hele 5 stjerner. Indfarvningen har jeg aldrig set noget lignende. Klipningen var 100% i skabet. Servicen og de hyggelige intime omgivelser satte prikken over i’et. Tak for det smukke hår 🙏
Mine absolut bedste anbefalinger ❤️
Bedste frisøroplevelse nogensinde
Fra start til slut helt igennem en fantastisk oplevelse med god og kompetent rådgivning både ift. farve og klipning. Alle i salonen er venlige og yderst serviceminded. Tak for det!
Hyggelig stemning og dygtig frisør…
Hyggelig stemning og dygtig frisør (især Camilla) :) anbefaler stedet
Jeg har været fast kunde ved Karina i…
Jeg har været fast kunde ved Karina i et par år nu og kan kun anbefale hende. Siden jeg skiftede frisør til Karina, har mit hår aldrig været flottere. Hun er enorm kompetent og hendes produktanbefalinger har givet mit hår helt nyt liv. Desuden er der altid god stemning i den flotte salon. Jeg skifter aldrig frisør igen.
Havde en rigtig god oplevelse i dag
Havde en rigtig god oplevelse i dag. Er rigtig glad for mit nye hår. Kommer helt sikkert igen.
Lige som det skal være
Rigtig god oplevelse ved Maria i dag. Kom med et ønske om et lidt mørkere look, som endte med at blive virkelig flot. God rådgivning, og generelt dejlig stemning i butikken
Oplevelsen får en 5’er fordi at de…
Oplevelsen får en 5’er fordi at de tilbød mig en gratis prøve stribe af mit hår, som testede om det kunne holde til farvning, samt en gratis og ærlig konsultation. Derfor blev jeg forsikret og forudroliget under hele oplevelsen<3
Meget dygtige frisørelever
Fik i dag lavet den smukkeste balayage af Maria, som imødekom mine forventinger 100% - og mere til. Jeg kommer helt sikkert igen.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.