Jeg fik et opkald på dagen om at den frisør jeg havde booket tid hos, var syg . Tror Karina kunne hører min desperation i stemmen og sagde efter kort tid, at hvis jeg kunne komme et par timer senere,... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Elsker jeres lille frisørsalon. Aldrig fået så god farve og klipning før. Mit hår er markant sundere her efter tre klipninger/farvninger. Supergod service, god stemning, professionel og personlig beh... Ver mais
Havde en rigtig god oplevelse! Fik behandling af Emma med reflekser, glossing og klipning, og Karina kom med gode inputs undervejs. Alle var meget søde og de var meget dygtige. Snakkede med mig omkrin... Ver mais
En vildt god oplevelse hos Camilla - og kommer nu fast hos hende som kunde. Der skulle tilløb til at tage til en ny frisør, da jeg flyttede til Aarhus - men jeg fortryder det ikke et sekund. Jeg v... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Hos Frisør Karina har vi en bred vifte af viden og forstår vigtigheden af, at vi hele tiden udvikler os. Karina er uddannet i London, Los Angeles og i Danmark og har arbejdet i udlandet i mere end 10 år, hvoraf de 5 år i Los Angeles, hvor hun har undervist for Goldwell i farveteori, farvekorrektion samt specialfarvning. Karina har endvidere været konkurrencefrisør i London i 5 år, hvor Vidal Sassoon har haft stor indflydelse i form af kurser. Hos Frisør Karina har vi en passioneret nysgerrighed for faget og elsker udviklingen i vores arbejde. Derfor bruger vi som team meget tid på at træne. Salonens filosofi er i bund og grund en meget trænet tilgang til klipninger og farvninger, hvor vi taler meget om, hvad vi hver især ser i vores gæst i stolen, før vi starter en behandling. Salonens filosofi er at sikre en god forudgående dialog for altid at afdække kundens ønsker og muligheder, inden vi starter en behandling. Salonens klippeteknikker er udviklet til at skabe form, personlighed, klædelighed og fremme det bedste i hårets struktur. Vi har både dig og miljøet i fokus, og derfor anvender vi kun de bedste og mest miljøvenlige produkter på markedet.
Informações de contacto
Aldersrovej 54, 8200, Aarhus N, Dinamarca
- frisorkarina@hotmail.com
- frisorkarina.dk
Não respondeu a opiniões negativas
Som altid en dejlig oplevelse!
Som altid en dejlig oplevelse!
Endnu en gang er jeg gået fra butikken med et smil på læben og lækkert hår.
Blev klippet af Karina og er super glad for resultatet!
Frisør Karinas priser er måske i den højere ende, men når man går fra salonen, er man ikke et sekund i tvivl om, at man gerne havde betalt mere for den kvalitet de leverer.
Fik lavet striber af Karina for et par…
Fik lavet striber af Karina for et par uger siden, og hun fik farven helt rigtig! Service var der heller ikke en finger at sætte på👏🏼
Meget meget god og proff.!
Kom i dag, efter en forfærdelig oplevelse, hos en anden frisør. Med ødelagt (halvlangt hår). Jeg fik en professionel, ansvarsfuld modtagelse. Karina kunne se, hvorfor jeg kom. Der var mange kunder og en rigtig god stemning, både blandt personale og personale/kunder. Er meget taknemlig🙏
Bedste frisør i Århus
Karina er den bedste frisør i Århus. Jeg har altid været super tilfreds med hendes arbejde. Kan kun sige, at hun både er bundprofessionel og super sød - bedste anbefalinger herfra.
Ikke pengene værd
Ikke pengene værd! Blev klippet af Camilla og fik alt det jeg IKKE ville have og som jeg udtrykkeligt gjorde opmærksom på da jeg kom, og resultatet er decideret sørgeligt her tre uger senere: jeg har ingen pandehår (det syntes Camilla var "klædeligt") og min frisure har den tungeste a-facon, hvilket jeg udtrykkeligt bad om IKKE at få! Camilla vendte også øjne af mig da jeg ikke var glad for pandehåret(eller manglen på samme). Jeg blev faktisk alt i alt både vred og ked af det.
Rigtig flot farvning og klipning
Rigtig flot farvning og klipning! Perfekt pandehår og farvning der ser naturlig lyst ud👌🏼 Efter lidt snak frem og tilbage og afprøvning, ramte Camilla helt plet ift. de tanker jeg havde gjort mig med klipning (hvilket må være så svært:))
Jeg er kommet der i mange år og kan udover Karina også varmt anbefale Camilla - således de varmeste anbefalinger
Jeg havde den bedste oplevelse med…
Jeg havde den bedste oplevelse med frisør salonen. Jeg kom med fuldstændig ødelagt hår fra en anden frisør - hvor både farve og klipning gik galt. Anne var virkelig kompetent, og fik det hele til at se pænt ud igen! Man kunne slet ikke se hvor slemt det har set ud før. Jeg følte mig tryg igennem hele processen, og resultatet blev præcist som jeg ønskede. Tak!
bedste service og imødekommenhed…
bedste service og imødekommenhed ever:-) mine varmeste anbefalinger..
5 stjerner uden tvivl
5 stjerner uden tvivl. Har fået en fantastisk behandling lige fra start til slut og et utroligt flot resultat. Jeg fik lavet babylights, gloss, balayage og olaplexbehandling. Jeg gik fra mørkeblond/brunt til lys blond og naturligt og mit hår føles stadig sundt. Karina er super dygtig og grundig, jeg følte mig virkelig behandlet godt og var slet ikke i tvivl om, at det nok skulle blive flot, hvilket man også kan se på hendes instagram profil, af de mange flotte resultater hun har lavet på kunder. Desuden var Anna, som er elev hos Karina, utrolig sød og også dygtig, som hjalp til med hårvask og føn undervejs, da det var en stor behandling. Nu har jeg i hvert fald fundet min fremtidige frisør 🙏.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.