Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Købte et par cargo bukser i medium som var for små, sendte dem tilbage og bestilte så bukserne i large. Jeg får dog ingen penge tilbage men 2 par cargo bukser i large. Jeg vil gerne sende det ene... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg bruger Galiente til levering af firmatøj med tryk på til mine ansatte (og mig selv). Kvaliteten er bedre end alle tidligere leverandører vi har benyttet: - Den egyptiske bommuld er s... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Havde købt et track suit i forkert størrelse og skrev herefter til kunde service. Fik svar allerede 2 timer efter selvom det var om aftnen jeg skrev. Utrolig hurtigt respons og virkelig god servi... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Kan klart anbefale Galiente! Virkelig fedt styles og super kvalitet til en fornuftig pris. Havde en lille trykfejl på den ene lomme (det kan ske) kundeservice vender tilbage inden for et par time... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de moda masculina
  2. Loja de acessórios de moda
  3. Loja de roupa urbana

Escrito pela empresa

Galiente er et dansk high-end fashion brand med fokus på den perfekte pasform og kvalitet. Vi er drevet af at skabe designs, der er unikke og hvor Galiente DNA'et altid er i fokus. Galiente er meget mere end et brand, det handler om stil og attitude. Be Galiente!

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Kan klart anbefale Galiente!

Kan klart anbefale Galiente!
Virkelig fedt styles og super kvalitet til en fornuftig pris.
Havde en lille trykfejl på den ene lomme (det kan ske) kundeservice vender tilbage inden for et par timer og løser problemet uden besvær for mig.

Helt sikkert ikke sidste gang jeg har handlet der! 👍🏼

1 de novembro de 2022
Classificada 2 em 5 estrelas

Alt i alt ikke en god oplevelse med mit køb på Galiente

Bestilte et sæt tøj fra Galiente d. 04/09/22 som skulle gives som gave d. 09/09/22 - Der blev reklameret på deres hjemmeside at der er 1-3 dags levering, så derfor tænkte jeg at jeg var i god tid. Jeg kender ikke firmaet og tjekkede selvfølgelig trustpilot, hvor de havde fået rigtig gode anmeldelser og bestilte med ro i maven. Dette blev desværre ikke tilfældet.

1) Der blev trukket penge fra mit kort før de havde givet besked på at pakken nu var sendt.

2) De skriver på deres hjemmeside: "Alle ordrer sendes med DHL eller GLS" - jeg fik så et tracking nummer fra UPS. Gør en lidt usikkerhed som forbruger.

3) Da der var gået 3 hverdage efter min bestilling og pakken stadig ikke var ankommet, skrev jeg til deres kundeservice omkring, hvornår jeg kunne forvente min pakke vil komme, da det var meget vigtig jeg fik pakken inden 5 hverdage, eftersom den skulle bruges til en gave. Jeg blev beroliget med at jeg slet ikke skulle være nervøs - jeg skulle nok nå at få den hjem.

4) Vi er nu på 8 dagen efter jeg har bestilt og jeg har stadig ikke modtaget min pakke...

Alt i alt ikke en god oplevelse med mit køb på Galiente. Eneste grund til de får 2 stjerner er selvom deres kundeservice (Instagram) sagde jeg ikke skulle være nervøs for om den kom frem i tide, så var de gode til at svare hurtig.

7 de setembro de 2022

💥✌️

Really nice design and good quality 👌.fast delivery. ..and another thing...the customer service deserves 5* also ..Really prompt in aswering back ✌️💥

10 de agosto de 2022

Helt igennem FANTASTISK!

Galiente er intet mindre end i superliga.

Først og fremmest er galiente.com virkelig en flot og overskuelig hjemmeside, der er nem at navigere rundt i. Man får lyst til at købe én af hver design. Billederne af tøjet er flotte, og det er også præcis det, du får.

Jeg er vild med det minimalistiske, stilfulde design, hvor mærket stadig er tydeligt, men ikke prangende. Kvaliteten er virkelig lækker og tøjet sidder perfekt.

Jeg har bestilt over siden et par gange nu, og der er ikke gået mere end 2 dage fra bestilling, før tøjet var klar til afhentning, selvom bestillingen først blev lavet om aftenen. Jeg er fan!

3 de agosto de 2022

Bedste kvalitet

- Den egyptiske bommuld er super blød og komfortabel. Man mærker slet ikke at man har tøjet på.

- Priserne for både tøj og fragt er gennemskuelige og gode.

- Kundeservice er eminent. De er både prof og virkelig flinke.

Smagsløgets ansatte og undertegnet sender sine varmeste anbefalinger af Galiente!

Marcus W. B. Berg
Ejer & CEO
Smagsløget

26 de julho de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

God service, samt klasse kvalitet!

Outstanding kundeservice fra start til slut.
Og så er tøjet bare mega behageligt og lækkert af gå i.
Man må bare sige der er kvalitet over hele linjen!

Kan varmt anbefale Galiente, ikke sidste gang jeg bestiller herfra :-)

Kæmpe anbefaling!

Deres tracksuits og hoodies er i meget høj kvalitet, og kan samtidig købes til rimelige penge.

Servicen har samtidig været rigtig god igennem hele købsprocessen - kan klart anbefales!

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har længe savnet et pænt tracksuit…

Jeg har længe savnet et pænt tracksuit og er ikke så vild med hvad de andre brands på markedet kan tilbyde, så valgte at købe et sort sæt fra Galiente i maj, og er så glad for sættet. Sidder perfekt og er vild med looket. Jeg kan helt klart anbefale Galiente, hvis du vil prøve kræfter med et nyt og stilfuldt design!

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais