Gardiner Jysk Opiniões

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

2 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Classificada 1 em 5 estrelas

Køb ikke gardiner på specialmål

Køb ikke gardiner på specialmål fra Jysk, da de hurtigt falder fra hinanden umiddelbart efter 2 års brug. Der ingen hjælp at finde ift reperation eller køb af ødelagte løsdele. 2 gardiner har kostet over 2300 kr per stk og de gaber forneden, kan ikke holdes åbne (mekanismen er helt ødelagt) og de falder helt fra hinanden efter blot 2 år.
Jeg har talt med Jysk, der ikke tilbyder andet end at jeg kan betale for helt nye gardiner.
Det er den dårligeste service jeg har oplevet på så dyrt et køb.

3 de agosto de 2026

Plisségardiner fra Debel via Gardinbussen gennem JYSK

Tilbage i 2018, bestilte vi plisségardiner ved gardinbussen igennem JYSK. Vi fik god vejledning, god service, rigtige mål samt opsætning - nemt. De er enormt praktiske, da man både kan hive op for neden og ned fra oven. Desværre trevler flere af snørerne på vores plisségardiner over tid og det betyder, at gardinerne ikke kan hives op og ned. Vi klager i november 2020, marts 2021, april 2023 og april 2024. Alle gange har vi fået god kundeservice og nye gardiner. Dejligt - MEN nu er vi for længst forbi garantien, og snørerne bliver ved at trevle. Jeg skrev tidligere med kundeservivce, om det er et generelt problem, eftersom at alle vores gardiner er trevlet. De mente vi blot var uheldige, men de nye gardiner vi har fået hver gang, trevler også - ergo kan jeg slet ikke anbefale at købe plisségardiner gennem gardinbussen i JYSK, for de kan ikke holde til at blive brugt hver dag.

6 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Gardiner i specialmål bestilt hos Jysk

Gardiner i specialmål bestilt hos Jysk.
Det lyder så flot:
• Bestil i den nærmeste Jysk butik
• Professionel personlig rådgivning
• Bliv inspireret af mulighederne i vores gardinstudie
• Mål op og monter selv, eller vælg professionel montering

Virkeligheden er dog en anden!
• Mangelfuld rådgivning i butikken af unge medarbejdere, der kun kan vise de gardiner der er udstillet og vise bogen med gardinprøver
• De unge medarbejdere kan ikke svare på spørgsmål, de henviser til en gardinbus der koster 199 kr.
• Ikke alle gardintyper er udstillet i butikken

Da der ikke er fortrydelsesret på gardiner i specialmål, er der INGEN hjælp at hente hos Kundeservice i Jysk eller Debel der er leverandør af gardinerne.
Den mangelfulde rådgivning i 3 Jysk butikker, den manglende udstilling af et rullegardin med motor samt en online bestillingsformular der ikke er tydelig nok, har bevirket at vi har fået bestilt et rullegardin med motor til 3.600 kr. (30% rabat), som vi ikke ønskede.
Årsag: Farve på dækkappe er ikke en kappe der dækker gardinrullen, men en kappe på rullebeslaget. På følgesedlen er ordet ”farve på dækkappe” ændret til ”Hardware color”.
Debel vasker hænder, ingen fortrydelsesret – Kundeservice i Jysk henviser til de butikker vi har besøgt og butikkerne henviser til Kundeservice.
Ingen tager ansvar for at de unge medarbejdere får den fornødne uddannelse og ingen tager ansvar for online bestillingsformularen der ikke tydeligt beskriver, at en dækkappe faktisk er en kappe på rullebeslaget.

Vores råd er derfor:
BESTIL IKKE GARDINER i specialmål HOS GARDINER.JYSK.DK

17 de abril de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg vil gerne anbefale alle at bruge…

Jeg vil gerne anbefale alle at bruge Gardinservicen fra Jysk. Det er simpelthen en mega stor fornøjelse. Dels får man troværdig og oprigtig vejledning ved bestillingen og opmålingen, dels er der ingen slinger i valsen, man får præcist det, der er aftalt og prisen er virkelig god og konkurrencedygtig. Jeg er så tilfreds med mine nye 11 gardiner, som er fuldstændigt som jeg ønskede dem. Tak til Jysk for en kanongod kundeoplevelse. Jette Hansen, Fortunvej 3, Strøby Egede, 4600 Køge og ordre nr. 8000072537

9 de fevereiro de 2024

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais