Har lige haft en supergod oplevelse. Havde købt noget garn online, som jeg ikke syntes om i kvaliteten. Det opdagede jeg dog først efter 2 mdr, men fik alligevel pengene retur. Og normalt er jeg godt... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Altid den bedste service, gode råd og deler rask ud af de gode idéer. Jeg synes om alle de gode forandringer i butikken og jeg oplever en rivende udvikling. Jeg synes særlig om man nu kan sætte sig... Ver mais
A empresa respondeu
Jsg har köpt garn tidigare och varit nöjd. Nu köpte jag ett tunt garn av 100% merinoull, och har stickat två provlappar med 2 trådar/olika storlekar på stickor, och därefter börjat sticka en jumper. D... Ver mais
A empresa respondeu
Nemt at handle og hurtig levering, men det allerbedste var alligevel at et par dage efter modtagelsen, fik jeg en info mail om, at der i noget andet garn, jeg IKKE havde købt, var en fejl og fordi gar... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Hos Garnspecialisten sælger vi ikke nyproduceret garn, men opkøber restpartier fra overskudsproduktion i tekstilindustrien.
Informações de contacto
Krogenbergvej 15A, 3490, Kvistgård, Dinamarca
- kundeservice@garnspecialisten.dk
- garnspecialisten.dk
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana

Resposta da Garnspecialisten
Jeg giver min varmeste anbefaling
Jeg bestiller af og til hos Garnspecialisten, og jeg er altid tilfreds. Deres garner lever altid op til mine forventninger, og der er hurtig levering.

Alt var fint
Alt var fint. Hurtig levering, produkter som beskrevet. Virker som garn af god kvalitet.

Altid som forventer
At produktet svarer til beskrivelsen og mine forventninger
Leveringstid er altid i orden
Jeg støtter et klimavenligt projekt

Dejligt garn jeg købte
Dejligt garn jeg købte, bomuld smukke farver, hurtig levering,

Resposta da Garnspecialisten
Modtog garnet hurtigt ,som jeg havde…
Modtog garnet hurtigt ,som jeg havde bestilt.
Dejligt. 🤗🤗

Drømmested for strikkeelskere
Drømmested for strikkeelskere. Altid sød og kompetent hjælp til spørgsmål. Dejligt sted!

Resposta da Garnspecialisten
God info og hurtig levering
God info og hurtig levering. Deres hjemmeside er lidt kluntet, men produktet og servicen er god.

Resposta da Garnspecialisten
Det er noget virkeligt lækkert garn
Det er noget virkeligt lækkert garn. Det kommer i løbet af få dage og der er rigeligt af hver slags. Kan kun anbefales.

Meget hurtig levering
Meget hurtig levering. Kan også godt lide at der altid er beskrivelse af hvad garnet består af og pindenr. samt strikkefasthed

Skønt at Garnspecialisten redder garn
Skønt at Garnspecialisten redder garn! God og hurtig ekspedition. Garn i god kvalitet til billig pris.

Resposta da Garnspecialisten
🍀🍀🍀🍀🍀 Bedste butik i hele Verden!!
💚💚💚💚💚 Om det er i webshoppen eller ved mine (næsten) ugentlige personlige besøg i butikken (fra Birkerød via Kokkedal til Kvistgård): skønne varer, venlig imødekommende kompetent betjening, demokratiske priser, generøse mængder - og så får man endda den gode samvittighed over at mindske garnspild med helt gratis 💚💚💚💚💚

Resposta da Garnspecialisten
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.