Garnspecialisten Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Har lige haft en supergod oplevelse. Havde købt noget garn online, som jeg ikke syntes om i kvaliteten. Det opdagede jeg dog først efter 2 mdr, men fik alligevel pengene retur. Og normalt er jeg godt... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Altid den bedste service, gode råd og deler rask ud af de gode idéer. Jeg synes om alle de gode forandringer i butikken og jeg oplever en rivende udvikling. Jeg synes særlig om man nu kan sætte sig... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jsg har köpt garn tidigare och varit nöjd. Nu köpte jag ett tunt garn av 100% merinoull, och har stickat två provlappar med 2 trådar/olika storlekar på stickor, och därefter börjat sticka en jumper. D... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Nemt at handle og hurtig levering, men det allerbedste var alligevel at et par dage efter modtagelsen, fik jeg en info mail om, at der i noget andet garn, jeg IKKE havde købt, var en fejl og fordi gar... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de fios
  2. Loja de hobbies
  3. Loja de artigos para tricô

Escrito pela empresa

Hos Garnspecialisten sælger vi ikke nyproduceret garn, men opkøber restpartier fra overskudsproduktion i tekstilindustrien.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

7 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering og fantastisk garn (…

Hurtig levering og fantastisk garn ( Italiensk merino ) til god pris

28 de outubro de 2023

Resposta da Garnspecialisten

Hej Helle, hvor dejligt at høre, at du synes både om kvaliteten og også prisen på vores garn, det glæder os meget :-)

Classificada 3 em 5 estrelas

Kludder

Pris, kvalitet og hurtig levering er helt i top, men: Guld- og sølvgarn/tråden er næsten umulig at styre og “falder” ned af spolen og filtrer sammen….

25 de outubro de 2023

Resposta da Garnspecialisten

Hej Lotte, Mange tak for dit ærlige feedback. Det er rigtigt, at viskosegarn er generelt et meget livligt garn og kan være svær at styre. Det guld- og sølvtråd du nævner er ovenikøbet ret tyndt, som gør jobbet desværre endnu sværere. Vi anbefaler, at du sætter en ca. 20 cm lang nylonstrømpe stykke henover garnet mens du strikker. Det gør, at tråden ikke glider ned.

Jeg håber det hjælper,

MvH Zuzana Obel,

Super service

Super service. Hurtigt svar ved spørgsmål. Her skal der handles igen Tak

30 de outubro de 2023

Resposta da Garnspecialisten

Hej Jette, Vi er utrolig glade for, at du synes om vores service :-) Du er altid velkommen tilbage :-)

Lækkert bæredygtigt garn

Utrolig hurtig levering. Skønt garn og fede farver. En god sags tjeneste

27 de outubro de 2023

Resposta da Garnspecialisten

Hej Rie, super fedt, at du synes om hele vores udvalg - kvaliteten, farver, og ikke mindst - vores kamp om at stoppe garnspild i verden :-) og tak fordi du er med

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtige svar og hurtig levering

Hurtige svar og hurtig levering. Og selvfølgelig gode varer til en utrolig lav pris.

26 de outubro de 2023

Resposta da Garnspecialisten

Hej Elsebeth, dejligt at vi kan lever op til forventningerne :-)

Ingen problemer.

Nemt at bestille og kunne afhentes 2 dage efter bestilling.

26 de outubro de 2023

Resposta da Garnspecialisten

Hej Inge Lise, dejligt at høre, at garnet kom hurtigt frem :-)

Altid god og venlig service😊

Altid god og venlig service😊
Gode varer

25 de outubro de 2023

Resposta da Garnspecialisten

Kære Ann, mange tak for dine pæne ord :-)
God aften,

Altid fatastisk service

Altid fatastisk service og rigtig godt kvalitetsgarn

29 de setembro de 2023

Hej Annette,
Hvor er det skønt at høre, at du synes godt om vores service og garn - det varmer :-)

MvH

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering og korrekt levering

Hurtig levering og korrekt levering. Produkter svarer til oplysninger på webshoppen. Kan varmt anbefale at købe garn her👍

29 de setembro de 2023

Hej Mette,
Dejligt at læse din anbefaling - det varmer her på kontoret :-) Mange tak,

MvH
garnspecialisten.dk

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais