GetBartender.com Opiniões 193

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Brugte GetBartender til en privatfest med 30-40 personer inviteret. Alt spillede og de to bartendere havde virkelig styr på det hele. Gode drinks også.

Classificada 5 em 5 estrelas

GetBartender get's the job done! Vi har netop gennemført et forholdsvist lille event på 11 pax med lækre dinner cocktails fra GetBartender. Yderst professionel service lige fra booking (med forholds... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fra første booking henvendesle til sidste cocktal var mixet og Mobil-baren båret ud, var alle gutterne hos Bartender.com yderst proffesionelle. Både dem bag PC'en påi kontore,t men ikke mindst, dog... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Et helt igennem "must" for enhver middag eller event, som skal have et touch af magi og signalere lidt mere en blot en almindelig komsammen. RASMUS bartender var knald dygtig, levede de lækreste o... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviço de buffet
  2. Empresa de organização de eventos
  3. Loja de licores

Informação fornecida por diversas fontes externas

We are a cocktail catering, bartender and event business. What makes us special? We are very flexible in terms of setup. If you just want to hire one single bartender then we can do that. If you want a big event package with 10 bartenders, mobile bars, beer, wine, catering and a DJ then we do that. Whatever your needs, we can deliver. We tend to focus on our quality cocktails though since that's what we are best at. If you have the guest, we'll do the rest!

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

GOD STEMNING, GODT SAMARBEJDE OG SKØNNE DRINKS

Vi hyrede Get Bartender til vores firmafest, med temaet Melodi Grand Prix.
Vi havde en rigtig god dialog og et godt samarbejde omkring set up – og Rasmus var rigtig god til at fange temaet og føre det videre i både drinks, udklædning og diverse effekter.
En rigtig god stemning, skønne drinks og et godt samarbejde.

9 de fevereiro de 2015
Classificada 5 em 5 estrelas

COCKTAILS langt ud over det sædvanlige

RASMUS bartender var knald dygtig, levede de lækreste og godt smags afstemte cocktails og dette på en elegant og respektfuld måde
RASMUS vil være mit fremtidige valg og til enhver lejlighed

26 de janeiro de 2015
Classificada 5 em 5 estrelas

Prof. betjening og godt humør

Vi afholdte et for arrangement til vores firmajulefrokost. Vi tog kontakt til Get Bartender for at få en god oplevelse - og det fik vi. God betjening og store smil hos vores medarbejdere. En god oplevelse.

2 de janeiro de 2015

Højt humør - gode drinks

Vi skulle holde utraditionel julefrokost i form af Beach party. I den forbindelse fik jeg flere tilbud på bartendere via et site, der skabe kontakt til flere.
Rasmus sendte en mail med flere setups - og ringede og fulgte op kort tid efter. Derfor valgte vi Rasmus.
Jeg fik selv lov at vælge 10 drinks til kortet - og selv navngive dem.

På selve dagen kom Rasmus i en tætpakket bil. Denne var fyldt med kvalitets spiritus, is og hvad der ellers hører til.
Derfra blev vi betjent i ca. 5 timer med lækre eksotiske drinks, lidt lir og højt humør!!

Kan klart anbefales, til alle der vil krydre deres fest. Bartender i godt humør og med smil. Der serverer kvalitet - det var sgu bedre end en tur i byen!!

1 de dezembro de 2014
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais