Ved tyveri, Meget besværlig process, hvor de forsøger at få dig til at tage imod gavekort til nogle enkelte dyre butikker, silvan, magasin ol. , som slet ikke sælger de varer/produkter man har miste... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Mi confermavano l'apertura del conto a San Marino e preteso il pagamento di 300€ come spese per la pratica , ma dopo tante richieste di documenti e visure camerali partita iva ecc.ecc dopo un mese mi... Ver mais
Vi mødte stor medfølelse og forståelse da vores hund blev alvorligt syg og desværre sov ind efter få ugers sygdom. GF dækkede alle udgifter hos dyrlægen og udbetalte pengene efter to dage. Jeg er me... Ver mais
Skade på min terrasseoverdækning 9mdr gammel, totalt ødelagt. Opdagede under opsætning at jeg havde råd i taget( Flad tag med pap) Så terrasseoverdækningen blev ikke færdig monteret i den ende... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Dårlig plevelser
Tegn ikke forsikringer ved Gf .Når du har brug for dem er de der ikke Har været medlem af dem i mange år Men det er slut nu .2gange har de sagt at at det ville de ikke dække Selv om vi var forsikret for de ting Arogante medarbejder .Har aldrig misbrugte dem .
Sendt ud pga jeg er medlem af kristlige…
Sendt ud pga jeg er medlem af kristlige fagbevægelsen. Han kom og sagde kort det her kan vi ik dække på grund af manglende ruder i stalden var i stykker . Tak for det
Jeg havde ulykkesforsikring og var så…
Jeg havde ulykkesforsikring og var så naiv at tro jeg var dækket ind ved ulykke. Da jeg anmeldte brud på anklen fik jeg at vide at man ville kunne se på sagen efter 1-2 år. Jeg fik indopereret 7 skruer og var sengeliggende 12 uger. Tiden gik og ved et tilfælde så jeg på GF hjemmeside at sagen var lukket. Jeg henvendte mig til GF og blev bedt om lægejournaler. Derefter var det andre medarbejdere som ikke kendte sagen når jeg tog kontakt. En mente at det var meget mærkeligt at jeg henvendte mig om sagen. Det endte efter 3 mdr med jævnlig kontakt at jeg bad om en afklaring og efter en uges tid fik jeg at vide at sagen var forældet. Jeg opsagde alle mine forsikringer hos GF. Det kostede mig 1600 kr i gebyrer. Jeg kan kun advare mod GF og anbefale at man undersøger deres sagsbehandling. Sælger og sagsbehandler har forskellige udlæg om dækning
GF.DK er IKKE GF Forsikring
GF.DK er IKKE GF Forsikring. Men det er tydeligt, at folk tror det.
Besøg siden, den er dæleme et "blast to the past" i website design.
Ikke så spændende fordi det er politik, men Gregers Friisberg er dæleme ramt af krydsild i misforståede sider her.
Dårligste forsikring
Jeg vil gerne dele min skuffende oplevelse med GF Forsikring, hvor jeg desværre oplevede dårlig service og manglende dækning af mit indbo, selvom jeg fremlagde de dokumentationer, de bad om.
For nylig oplevede jeg en skade på mit indbo og kontaktede GF Forsikring for at anmelde skaden. Jeg havde tidligere hørt, at de var pålidelige og effektive, men min oplevelse viste sig at være langt fra tilfredsstillende.
Efter at have anmeldt skaden, blev jeg bedt om at indsende en række dokumenter, herunder kvitteringer, fotos og en detaljeret beskrivelse af skaden. Jeg fulgte deres anvisninger nøje og sendte al den krævede dokumentation inden for den angivne tidsramme. Trods dette fik jeg efter flere uger besked om, at min skade ikke ville blive dækket. Begrundelsen var vag og utydelig, og jeg følte, at mine forsøg på at opnå klarhed blev ignoreret.
Kommunikationen med GF Forsikrings kundeservice var frustrerende. Jeg blev mødt med lange svartider og medarbejdere, der gav modstridende oplysninger. Det virkede som om, de ikke tog min sag alvorligt og ikke ønskede at hjælpe mig. Hver gang jeg ringede, blev jeg overført til forskellige afdelinger uden nogen reel løsning på mit problem.
Min oplevelse med GF Forsikring har været meget skuffende. De leverede ikke den service, jeg forventede, og nægtede at dække mit indbo trods fyldestgørende dokumentation. Jeg kan ikke anbefale dette forsikringsselskab til andre, der ønsker pålidelig og effektiv service.
GF Forsikring kunne have forbedret deres service ved at være mere responsive og klare i deres kommunikation. Jeg vil anbefale dem at gennemgå deres sagsbehandlingsprocesser for at sikre, at kunderne får den hjælp og dækning, de har ret til.
Alt i alt, baseret på min erfaring, vil jeg råde andre til at overveje andre forsikringsselskaber, der værdsætter deres kunder og leverer den service, de lover.
De er elendige og smider alt ansvaret fra sig!
Kan ikke betale sig.
Kan ikke betale sig.
Har været i ulykke, bukkede ribben, ødelagt tøj og skadet køretøj. Betaler 600,- pr. Måned. Selvrisiko 1100,- som så er pr.del. jakken osv. Får intet for de 7200,- jeg betaler pr år.
Afventer desuden på dag 5 svar på smadret dyson luftrenser. Virkelig dårlig selskab. Udfaldet her hvor jeg har brug for dem, gør at jeg er ude. Har været kunde i nogle år, så spild af penge.
Con tutta laGF Servizi è il top sincerità devo dire che la…
Con tutta la sincerità devo dire che la GF servizi,con il suo titolare Alessandro ho trovato molta professionalità, persona molto disponibile e mi anno ristrutturato il Bagno in maniera maniacale , inoltre oltre al lavoro la cosa migliore è stato il costo veramente onesto .
Det værste svineri man kan blive udsat…
Det værste svineri man kan blive udsat for
Jeg har kontaktet GF skadeafdeling ifm en dækpunktering. Jeg oplyser dem hvordan skaden er sket og vi bliver enige om at skaden er dækket af foreningen .
GF gør opmærksom på at min selvrisiko er på næsten 2000 kr og ved ikke om det kan svare sig.
Jeg fortæller dem at dækket koster 1500 kr, plus omkostning for en lånebil som er 550 kr.
GF ville ikke kendes ved udgifterne til lånebil … fordi det ikke er et værksted som de samarbejder med
Vedkommende jeg taler med beder mig om at vente da han lige skulle snakke med en kollega om situationen
Pludselig så kommer han med endnu en ekstra selvrisiko på 1300 kr som jeg også skal betaler , hvis jeg vælger at gør brugen af forsikringen .( sådan er det åbenbart når man vælger et værksted sol de ikke samarbejder med). En samlet selvrisiko på næsten 3000 kr som jeg skal betale for at skifte dæk.
Det er simpelthen svineri og bidrager . Deres vejhjælp kunne også have valgt at oplyse mig hvilke værksteder de samarbejder med men det gjorde ikke hvorfor jeg selv var nåd til at finde et værksted som var tættere på
Farvel GF og jeg forbryder jeg i at kontakte mig med diverse tilbud fremover da jeg aldrig bliver kunde hos jer igen
Utrolig dårlig service fra Skive afd
Utrolig dårlig service fra Skive afd. side. Fejl og mangler i nyoprettelse. Har forsøgt at få lederen I tale, men han får en sekretær til at ringe tilbage. Vi har skiftet fra Alm. Brand pga. prisen, vi fortryder i den grad! Ser først nu hvor mange dårlige anmeldelser GF har. Dumt af mig ikke at tjekke op på det før jeg søgte forsikringstilbud hos dem.
Kan da bestemt ikke anbefale gf
Kan da bestemt ikke anbefale gf, har været kunde hos dem en årrække, skiftede så en lille årgang forsikring, her fortæller Dorte mig rigtig snobbet de ikke vil have mig som kunde da jeg har haft brugt min forsikring og haft skade.
Spørger om det ikke er det en forsikring er til for ?
Det kunne hun ikke rigtig svare mig på, men vi kunne kigge igen om 10 år…
Hvad foregår der?
Sindsygt firma!!
Kan ikke anbefale !!!!
Arrogante medarbejder fra ledelse og ned
Har mailet med Ole,slet ikke hjælpelig, vælg aldrig Gf, hverken hjælp med forsikring eller bare almendlig spørgsmål. Meget ubehøvlet medarbejder fra Leder til sidste hiarkiet
Talt med Jeppe fra GF forsikring hen…
Talt med Jeppe fra GF forsikring hen over over tid bliver de stjålne ting billigere og billigere mit eksempel købt for 2200 kr kan nu købes for 1049 plus simkort til 100 bare vente til udsalg op i den bageste med kunden. Tak Jeppe og GF
GF Forsikring er lig med scheisse!
GF Forsikring er virkelig noget l0ort!! Inden I beslutter jer for et forsikringsselskab, så vælg et andet, bare ikke GF l0orte Forsikring. Sjovt nok, har jeg rørforsikring, men det skide GF forsikringsselskab valgte, fravige ansvaret. Jeg skulle selv betale for skaden. De lover en hel masse når man tegner forsikring, men ikke en skid, de holder, hvad de lover. Jeg ved godt, man bør formulerer sig høfligt herinde, men GF Forsikrings l0ort fortjener ikke blive anmeldt pænt! hold jer fra dem, vælg noget andet, og de kommer ikke engang med en alternativ løsning. de sagde flere gange: det skal du selv sørge for. f`cking idioter.
worst I have ever seen.
Ubehøvlet
Ubehøvlet, arrogant og
inkompetent kundeservice
Ifm. overgang til el-bil er steg min bilforsikring med 2300,- kr.! GF's argument er at bilen har flere HK end min forrige (+70). Efter en særdeles ubehagelig samtale med GF, skiftede jeg forsikrings-
selskab og sparede 3200,- kr. på en mere omfattende bilforsikring.
Jeg græmmes!
Utrolig dårlig og uempatisk kundeservice.
Har aldrig oplevet at snakke med en selskab der er så arrogante, som GF.
Vi har alle vores forsikringer hos dem og har i dag været i kontakt med GF-autohjælp for at bestille vejhjælp til om en uge - altså en ikke akut situation hvor jeg ringer i god tid for at sikre mig at min bil kan være hos mekanikeren til aftalte tidspunkt.
Jeg får at vide at grundet vejrforholdene kan de ikke love mig at bilen bliver hentet inden for en time, som er den gennemsnitlige tid men at der kan gå op til eller over 2 timer.
Jeg stiller mig undrende over for dette da jeg ringer en uge før jeg har brug for vejhjælpen, hvilket jeg synes er for dårligt, da jeg synes man burde kunne skelne mellem akut og ikke akut vejhjælp.Damen som jeg snakker med giver dog udtryk for forståelse over mine frustrationer - som man burde når man tilbyder en service.
Efterfølgende ringer jeg til selve GF og fortæller om min oplevelse og får den mest uprofessionelle person i røret. Han bliver ved med at være nedladende ift. min situation og siger han aldrig har oplevet nogen bestille vejhjælp på den måde, altså i god tid - så man kan få sin bil på værksted til aftalt tid.
Han bliver ved med at fable omkring, at man i akutte situationer ikke kan forvente man kan få hjælp lige når man ønsker det. Jeg afbryder han flere gange for at minde ham om at dette ikke er akut - jeg ringer trods alt en uge før. Selv da jeg påpeger at jeg nok vil overveje at skifte forsikringsselskab bliver jeg mødt med “det gør du bare” attituden. På intet tidspunkt udviser han forståelse for min situation men snakker blot i øst og vest. Utrolig skuffende at blive behandlet på den måde og selvom jeg aldrig havde regnet med at GF havde så dårlig en score på Trustpilot, undrer det mig overhovedet ikke efter de.manne oplevelse.
Efter GF har brugt 15 måneder på at…
Efter GF har brugt 15 måneder på at indhente lægeoplysninger om personskade efter ulykke, afslår de at dække, med begrundelse der strider direkte imod oplysningerne. Tænkte allerede under den groteske tidsudtrækning mht. behandling af sagen, om det mon var en del af deres cash-flow politik at forhale sager. Det var det tydeligvis, for denne sag taber de med sikkerhed i klagenævnet, hvor de allerede er rekord-indehaver af sager. Men så har de jo pengene så meget længere. En afskyelig måde at drive forretning på.
HOLD DIG VÆK
Gf kraver selvrisiko selv om det er den andens skyld. Selv på bevis på det ikke er ens egen skyld. Med billeder. De ville ikke kæmpe for din sag.
Jeg vil på det kraftigste anbefalde…
Selv en stjerne er også for meget at give GF som forsikrings selskab
Jeg vil kraftigt råde folk til at holde sig langt væk fra GF forsikring, det er simpelthen umuligt at blive mistænktligtgjort nogen steder i verden som vi er blevet til hos GF, af taksator Henrik Hermansen.
Som kunde hos Gf forsikring gennem mange år, er vi blevet en gang udsat for et indbrud.
Vi var chokerede over at høre taksatoren trænge ind på ens mest private sager med alle slags utidige spørgsmål.
Ikke alene dækkede de ikke skade på bygningen, men heller ikke de stjålne ejendele. De gjorde os mistænksomme over, om vi selv var skyld i det, der var sket.
Desværre kunne vi som kunde ikke fortsætte med at gøre krav på vores bortkomne vare, men vi er sårede over Gfs behandling.
Hvad skal man gøre, når de på forhånd har dømt dig 👎🏿👎🏿👎🏿
Ingen respons
De 20/4-23 anmeldte jeg en skade til Gf forsikring. I dag den 22/6, har jeg stadig intet hørt. Skaden står stadig kun som “modtaget”. Jeg har skrevet 3 mails, som de heller ikke besvarer. Jeg vil aldrig anbefale dette firma til nogen.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.