Ved tyveri, Meget besværlig process, hvor de forsøger at få dig til at tage imod gavekort til nogle enkelte dyre butikker, silvan, magasin ol. , som slet ikke sælger de varer/produkter man har miste... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Mi confermavano l'apertura del conto a San Marino e preteso il pagamento di 300€ come spese per la pratica , ma dopo tante richieste di documenti e visure camerali partita iva ecc.ecc dopo un mese mi... Ver mais
Vi mødte stor medfølelse og forståelse da vores hund blev alvorligt syg og desværre sov ind efter få ugers sygdom. GF dækkede alle udgifter hos dyrlægen og udbetalte pengene efter to dage. Jeg er me... Ver mais
Skade på min terrasseoverdækning 9mdr gammel, totalt ødelagt. Opdagede under opsætning at jeg havde råd i taget( Flad tag med pap) Så terrasseoverdækningen blev ikke færdig monteret i den ende... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Havde en skade hos gf
Havde en skade hos gf, fik afslag og ville klage, den eneste mulighed de gav mig var at jeg skulle betale kr 6750 for at de så ville sende den til AES.
Jeg kunne have nøjet med at klage til ankenævnet for forsikringer for kr 200.
Vil ikke anbefale gf til nogen
Skade på min terrasseoverdækning 9mdr…
Skade på min terrasseoverdækning 9mdr gammel, totalt ødelagt.
Opdagede under opsætning at jeg havde råd i taget( Flad tag med pap)
Så terrasseoverdækningen blev ikke færdig monteret i den ende som gik ind til det flade tag der blev monteret 1 soldat til understøttelse
Vind og 50cm sne fik den til at flække remmen, væg og spær da soldaten væltede
Det ville gf ikke dække, så 50000 smidt ud, tak gf bytter selskab hurtigst muligt.
Så rådet er ikke prøv at lave dine skader selv for at spare forsikringen udgifter til rådskader
L.... forsikring
Håber der sidder en voksen i gf som kan ændre denne afgørelse og gøre noget godt for deres kunder
meget dårlig service
Jeg har desværre haft en meget dårlig…
Jeg har desværre haft en meget dårlig oplevelse med GF. Jeg indsendte en skadesanmeldelse, og det tog meget lang tid, før jeg hørte tilbage fra dem. Da jeg endelig fik en sagsbehandler tildelt, var vedkommende ikke særlig hjælpsom eller imødekommende. Det virkede som om, at de ikke tog min sag seriøst, og at de ikke gjorde en indsats for at hjælpe mig.
Jeg blev også frustreret over den lange sagsbehandlingstid (over en måned) og at jeg gentagne gange skulle følge op på min sag for at få svar. Det føltes som om, at jeg ikke blev prioriteret, og at forsikringsselskabet ikke tog min situation alvorligt.
Alt i alt har min oplevelse med GF været meget negativ, og jeg vil ikke anbefale dem til nogen. Jeg håber, at de vil forbedre deres processer og ydelser, så andre ikke behøver at opleve det samme som mig.
Altid god kundeservice og god hjælp ved…
Altid god kundeservice og god hjælp ved uheld.
Har oplevet en meget langsommelig…
Har oplevet en meget langsommelig skadesbehandling, efter 4 mdr. er sagen ikke afsluttet endnu, har selv måttet tage action for at sagen kom videre.
Dårlig forsikringsselskab
GF forsikring er nok den mest skuffende omgang l.o.r.t jeg nogensinde har oplevet.
Aldrig har jeg været udfor så dårlig en kundehandling, eller retter ingen kunde behandling.
Når vi så har et problem behandler de deres kunder respektløst og sætter firmaer til at løse deres problemer med inkompetente mennesker, som de samarbejder med for at få løst problemet hos kunden på en dårlig måde
Hvis du har anmelde et skade så tager det lang tid. Du må ikke anmelde mere en skade om året ellers er du dårlig kunder så vil GF ikke have dig som kunde.
Deres behandling af både skamfuld og lyssky og ansatterns klodsede forklaringer på vores skyld, var ikke til at holde ud.
INGEN HJÆLP AT FÅ - KUNDE I NÆSTEN 23 ÅR
Police 61570861 - jeg har i forbindelse med en kloakskade fået rotter op under gulvet af mit hus. Selvom rotteproblemet er opstået som en FØLGESKADE af den kloakskade som forsikringen har udbedret, vil GF ikke forholde sig til at der er rotter under hele mit gulv.
GF taksator oplyser at jeg skal "sende dokumentation" efter at jeg har anmeldt rotteproblemet men i sagen skriver taksator at "jeg har fået afslag på dækning af rotter under gulvet". GF giver ikke skriftligt afslag med begrundelse - heller ikke selvom jeg d, 11.7.22 har klaget over det mundtlige afslag på hjælp.
Jeg har ellers anbefalet GF til alle men jeg kan aldrig mere anbefale GF forsikring - der er ingen hjælp at få når man står med et hus hvor der er rotter under alle gulve!. Skynd jer væk og bliv forsikret hos et ordentligt forsikringsselskab som hjælper, når skaden opstår.
Er blevet ufattelig ringe efterhånden…
Er blevet ufattelig ringe efterhånden…. Vær opmærksom på, det hedder GF Forsikring og findes et andet sted på Trustpilot
Bliver ved m at ringe trods min afvisning
Jeg har ikke tegnet en forsikring med dem, og det har jeg fortalt dem, da de først ringede inden jeg rejste. Trods det bliver de ved med at ringe, mens jeg var ud og rejse, selvom de kunne have set fra min anmodning, at det var meget tidligt om morgen der,når de ringede i den tidszone jeg rejste hen.
Fup firma
Fup firma!
Jeg har været kunde hos GF i flere år og aldrig anmeldt nogen skade. Jeg har både rejse forsikring verden, indbo, kasko osv osv.
jeg får stjålet en pose fra min taske med min mobil og et lille smykkesæt samt et par andre ting. De vil ikke dække tyveri fordi det er simpelt tyveri som de kalder det og fordi jeg ikke bemærkede tyveriet da det skete! Hvem får også stjålet sine ting mens man bemærker det? De færreste vil jeg vove og påstå! Jeg melder mig helt sikkert ud som kunde. De har tjent nok penge på mig. De dækker i øvrigt ikke tyveri af smykker hvis det er simpel tyveri.
Tyveri er tyveri. Usselt fup firma som narre kunderne. De har alt for meget tekst med småt som fratager dem ansvaret for at dække noget som helst.
Jeg håber at mange melder sig ud og finder et ordentligt forsikringsselskab de kan regne med.
Deres kundeservice er arrogant og fuldstændig ligeglad med om du bliver eller skrider. Må alle jeres kunder opsige hos jer. I fortjener ikke at drive et forsikringsselskab. Der er ingen forsikring fra GF.
Utrolig nedren kundeservice får talt…
Utrolig nedren kundeservice får talt med en medarbejder som overhovedet ikke er samarbejdets villig og b'er så om at snakke med chefen og her bliver sagen kun værre jeg har været kunde der i lidt over 3 år og først nu opdager vi at der er tegnet en forkert forsikring og derfor sender Gf en regning på km tal som svare Ca til 4120kr
Jeg gør chefen opmærksom på det og han siger så at det min egen skyld at jeg ikke har været opmærksom på min police
Jeg har 4 forsikringer hos dem og de er pisse ligeglad bliver der sagt af chefen Thomas
Jeg forklarer samtidig os at der ingen der tjekker deres police hvilket han os er meget enig i men trods det vil han stadig have at jeg hæfter for deres fejl
Tak for nu GF
Christoffer i erhvervsafdelingen er…
Christoffer i erhvervsafdelingen er den mest arrogante og overlegne person, jeg længe har talt med. Er dybt overrasket over at han må have med kunder at gøre.
Jeg har været kunde i tre år, men nu er jeg videre, glad for jeg aldrig fik brug for forsikringen, for så havde han helt sikkert også skuffet mig.
Tænker at GF kunne bruge lidt af deres reklamebudget på at lære deres medarbejdere lidt om kundeservice, så slap de for at jagte ny kunder.
Altid meget tilfreds gennem over 20 år
Altid meget tilfreds gennem over 20 år. Aldrig oplevet forsinkelse i behandling af mine sager. Flinke seriøse mennesker hos GF - TAK
Hvis jeg kunne ville jeg give 0…
Hvis jeg kunne ville jeg give 0 stjerner.. den væreste forsikring selskab jeg har været medlem af hele mit liv.
Har ventet på svar i 4 måneder hos dem og venter stadig. Udover så gør de en forskelsbehandling fordi man ikke hedder Mona eller Karsten.. det hvad gf kan tilbyde. L*** service af den værste skuffe.
Aldrig meld jer ind !! I vil fortryde det så meget som jeg har. Jeg kan se I har flest dårlig anmeldelser og det giver god mening når i behandler jeres kunder l***t!
Farvel og aldrig på gensyn herfra
Snydt to gange i mobil
Første bil. Jeg er 22 år. Jeg snakker med en medarbejder omkring tilbud på ansvar samt vejhjælp. Hun giver mig to tilbud.
Tilbud 1 - 6500 kr. med vejhjælp + 5.000 i selvrisiko
Tilbud 2 - 7100 kr med vejhjælp + 2.500 i selvrisiko.
Dagen efter ringer jeg, jeg jeg har kun har fået fremsendt det tilbud på 6.500 kr. Men jeg vil gøre brug af det andet tilbud på 7100 kr, som ikke er blevet fremsendt. Jeg får fat i den samme kundeservice medarbejder som kigger på de to tilbud, dog siger hun at tilbudet på 7100 er ændret i hendes pc. Hun kan godt huske samtalen med hendes tilbud på 7100 kr “bekræfter hun”, men det kommer ikke frem på hendes computer, der kommer der et andet tal frem siger hun. Hun fortæller hun kan lave den på 7455kr.
Jeg bliver skuffet, da et MUNDTLIGT TILBUD BURDE BINDE NÅR DER ER LAVET EN FEJL..
Jeg siger at jeg vil tænke over det. Et par dage efter ringer jeg alligevel for at sige jatak til tilbuddet selvom jeg blev
snydt. Nu siger hun at der er sket en yderlig tastefejl med min alder. Så nu er prisen oppe på 7904,30 kr. Det er simpelt hen ikke i orden at en medarbejder det laver to fejl og hæver min pris.
Så alt i alt Efter to samtaler i telefonen er tilbudet steget med yderligere 800 kr.
Ekstremt dårlig kundeservice!!!!!
Værste selskab
Værste forsikringsselskab i DK.
Gavekort forhandler / forsikring.
Ved tyveri, Meget besværlig process, hvor de forsøger at få dig til at tage imod gavekort til nogle enkelte dyre butikker, silvan, magasin ol. , som slet ikke sælger de varer/produkter man har mistet.
Det er meget træls at skulle trækkes rundt med den slags dårligt købmandsskab, når man har mistet noget, at så blive presset til at skulle købe produktet meget dyrer hos et firma, end de penge man får tilbage, er helt urimeligt.
Arrogant og dårlig behandling
Efter flere år med forsikringer fra GF, både hus, bil, indbo, ulykkesforsikring, trailer forsikring og hundeforsikringer, må jeg sige, at jeg har fået en meget dårlig behandling.
Det er netop hundeforsikringen der gør udslaget, jeg har hobbyopdræt af Schæferhunde, ikke på nogen måde registreret som erhverv, ikke engang CVR nr.
Men efter jeg var så uheldig, at min tæve var nødt til at få et kejsersnit i fødsel, med en udgift på omkring 6000kr, det blev fint dækket og jeg fik udbetalt pengene.
Men så fik jeg et ubehageligt brev fra hovedafdelingen om at de var blevet bekendt med, at jeg havde en kennel og det kunne de ikke dække, så mine sundheds forsikringer var blevet opsagt,
men jeg kunne godt beholde ansvarsforsikringen, men til 4 dobbelt pris.
Jeg kontaktede GF og spurgte om hvor man kan se at de ikke dækker hunde der er knyttet en kennel, det vidste medarbejderen ikke.
Mage til dårlig behandling...
Nu har jeg opsagt ALLE mine forsikringer...
Før anbefalede jeg altid GF til mine hvalpekøbere, som en god forsikring, det kommer ikke til, at ske mere.
HOLD JER VÆK FRA GF.....
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.