Elgiganten A/S Opiniões 794

TrustScore: 1.5 em 5

1,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Havde købt et køle-fryseskab online, med div. Levering, indbæring, montering, vending af dørene, samt vores gamle køl med retur, det nye skab var 2 m.højt og 100 kg tungt. Det ville blive leveret m... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Elgiganten tager ikke ansvar – undgå hvis muligt Købte et Samsung OLED TV til over 13.000 kr., som ved udpakning havde en tydelig deformation i panelet. Altså et defekt produkt fra start.... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Hej jeg købte en garmin gps, den var i demo mode, skrev til kundeservice flere gange i en uge. De havde desværre tid til at besvare mine mails, omsider fandt jeg på en amerikansk hjemmeside hvordan... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Du har reklamation når du køber varen, men har den så ikke mere når du skal bruge den. Jeg har købt en kaffemaskine til ca. 10.000 kr. jeg har haft den i lidt over et år. Fejlen begyndte allerede efte... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de televisões
  2. Loja de eletrodomésticos
  3. Loja de dispositivos electrónicos

Informação fornecida por diversas fontes externas

Elgiganten fører et kæmpe udvalg af TV, Computer, Hvidevarer, Køkkenmaskiner, Mobiler, GPS og meget mere. Lave priser gør noget ved humøret.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Classificada 1 em 5 estrelas

Elgiganten skylder mig 688 kr.

Jeg har gjort brug af min fortrydelsesret og sendt produktet retur med GLS. Da jeg intet hører fra Elgiganten, kontakter jeg dem selv og får langt om længe et svar, hvori der står, at jeg skulle have brugt den rigtige forsendelsespartner (Bring). Dette fremgår ikke af vejledningen på Elgigantens hjemmeside, og de vender efterfølgende tilbage med en kommentar om, at det er noget, de vil se nærmere på.

Nu ligger min pakke hos Bring, som Elgiganten åbenbart har et samarbejde med. Bring kan ikke spore den, og Elgiganten stiller mig til ansvar. Jeg kan se på forsendelsessporingen, at den er modtaget, samt navnet på den person, der har kvitteret for modtagelsen. Det er i skrivende stund 27 dage siden, og beskeden fra Elgiganten er, at jeg blot må vente og se tiden an.

Jeg kommer nok til at vente længe på at få mine penge retur – hvis nogensinde. Det har allerede kostet mig lang tid at korrespondere frem og tilbage med Elgiganten.

Jeg handler aldrig i Elgiganten igen og vil opfordre alle til at finde et andet sted at handle. Deres kundeservice er ganske enkelt elendig, og svartiden er lige så dårlig.

10 de janeiro de 2025

Luk nu elgiganten

Der er god grund til at de skal have vagt på
Ikke på grund af tyveri men fordi ellers ville vi nok råbe mere af personalet
Utrolig dårlig service plus de nægter at bytte ting som de ellers skal i følge deres egen regler og forbruger lovgivning
Jeg forstår ikke hvorfor de stadig har ret til at drive forretning

24 de janeiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har købt 2 Sonos højtalere den 7…

Jeg har købt 2 Sonos højtalere den 7 Jan.hos Elgiganten. Butikken har ikke vægbeslag på lager. Det kan først leveres 21 jan. jeg har ikke fået vægbeslagene endnu den 24 jan. Når jeg tjekker leveringsstaus på ordren siger robotten levering den 21 jan og ingen ændring i leveringstid på trods af det nu er den 24 jan. Man kan så henvende sig via chat eller mail. Det er stort set umuligt at komme til at tale med en medarbejder som kan tage sig af sagen. En skam med så dårlig en kundeservice når medarbejderne i butikken er søde og hjælpsomme,

24 de janeiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Trukket pengene for robotstøvsuger for 3 måneder siden, og i dag er beskeden, at de ikke kan levere alligevel 😡

Vi havde købt en Robotstøvsuger tilbage i november ved Black Friday med levering i starten af februar. Meget lang ventetid, men okay. To uger inden forventet levering, får vi så besked om, at den ikke kan fåes. Pengene er trukket tilbage november. De melder på telefonsvarer, at de kan kompensere med et produkt, der er dyrere. Det er dog slet ikke tilfældet. De prøver at kompensere med et ringere og billigere produkt. Vi har lavet research, så det kan de ikke spise os af med.

Enten skal vi sige ja til den ringe kompensation, eller også skal vi annullere ordre her efter 3 måneders ventetid. Havde vi vidst, at produktet var udsolgt tilbage i november, havde vi jo købt produktet hos en af de mange andre leverandører, som også havde robotstøvsugeren på tilbud. E

Det er bondefangeri og dårlig kundeservice!!

👎👎👎👎👎

22 de janeiro de 2025

Ubeskrivelig dårlig service.

Hvis man kunne give minus stjerner, så havde jeg gjort det. Jeg har aldrig i mit liv oplevet noget lignende. Jeg bestilte en opvaskemaskine fra el giganten i tilst, som skulle leveres og installeres. Og ham der skal installere den åbner skabet og siger med det samme “det her må jeg ik installere, det ulovlig strøm” og så smuttede han igen. Da jeg så får bestilt en anden elektriker fortæller han mig, at der intet er i vejen med strømmen men at der mangler en masse dele.
Den blev leveret hverken i en kasse eller noget, den var bare pakket ind i bobbelplast, og halvdelen af skruefødderne manglede, strømkapel manglede pakning til vandtilslutning manglede og der var ikke engang så meget som en brugsanvisning med. Det har stadig ikke lykkedes mig at få fat i pakningen og min opvaskemaskine er stadig ikke installeres.
Jeg var ude i el giganten som sent som idag, efter aftale med en medarbejder over telefonen fordi jeg skulle have den pakning, da de ik havde fået sendt den med i første omgang de sendte mig de manglende dele.
Jeg står der ude og venter i en halv time på den medarbejder jeg har en aftale med, fordi han står og snakker med nogle andre kunder og de griner og snakker i telefon med flere forskellige mennesker imens jeg står og venter. Så jeg forhøre mig ved en anden medarbejder, om hun kan finde den til mig istedet fordi jeg har ventet i over en halv time på en lille gummi ring. Jeg blir mødt af, at de ikke bare kan bede kunderne om at f**ke af, fordi jeg er kommet. Og det var ord direkte det hun sagde. Jeg skulle slet ik have været ude i den butik, hvis de havde sendt mig alle mine vare til at starte med. Og jeg kunne fortsætte med hvor stort et mareridt det har været og købe en opvaskemaskine hos el giganten i tilst. Jeg kommer ALDRIG! Til at handle fra el giganten igen.
Fy en oplevelse.

18 de janeiro de 2025

Dårlig service

Vi besøgte den fysiske butik.
Vi fandt nogle tilbud, som vi gerne ville købe.
Da vi spurgte ekspedienten om vi kunne købe eller bestille de ønskede varer, fik vi svaret “Nej, dem har vi ikke!”. Og så gik han igen.
Simpelthen den dårligste service vi nogensinde har set.
Til info så var der ikke andre i butikken, og vi så i hvert fald 6-7 ansatte.

18 de janeiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Et kæmpe stak til Natt og Emenie 🌟

Et kæmpe stort tak til Natt og Emenie fra Elgiganten i Taastrup.

Det er længe siden jeg har modtaget så god og professionel service. Tak for at fikse min døde macbook og yde så god service i butikken. I gav mig et kæmpe smil på læben, og fortjener klart en lønforhøjelse for jeres gode arbejde i butikken. 5 stjerner herfra!🌟

Tak for jer, og tusind tak for hjælpen!!

16 de janeiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Min mor købte en ovn og en ny emhætte

Min mor købte en ovn og en ny emhætte. Dertil en bestiling på installation for 1300 plus afskafning af det gamæe inventar. Ovnen kunne de installere, hvilket enhver kan. Emhætten var et problem da, de snakkede om nogle søm på 3 mm. Sømmene har absolut intet som helst, noget med aftagning af den gamle emhætte at gøre. Så ringer jeg til elgiganten og får dem til at komme igen og installere emhætten. De sender de to samme mennesker. Som igen siger, de ikke installere emhætten fordi, igen , de er portører og ikke tømrer. Man skal i butikken ikke sælge et produkt sammen med en installation, hvis man ikke har fagfolk til det. Det er snyd. Ente med jeg og min onkel satte emhætten op. I skylder 1300 kroner. I hvert fald 650, da i har solgt noget i ikke kan overholde. Desuden skulle min mor selv ned i butikken igen, for at hente teleskopskinner, hvilket de også glemte at give hende. Kan ikke huske datoen. Men det var december gange 2

11 de dezembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Først bestiller jeg et tv og noget…

Først bestiller jeg et tv og noget tilbehør som kun passer til det bestemte tv, så modtager jeg et helt forkert tv og er nødt til at bestille nyt tilbehør som passer til det nye tv og kan ikke returnere de andre varer, fordi Elgiganten har gjort det så svært med det der marketplace skrammel at man ikke kan returnere varer i selve butikken, selvom man dog har betalt penge til Elgiganten. Og med prikken over i'et, så er der fejl i deres system på 'Min Side' for at kunne kontakte de andre leverandører, som Elgiganten jo ikke har noget at gøre med :D Ja, betale sine penge til forretningen, det går let, men at skulle returnere nogle af sine varer, fordi butikken SELV har lavet en stor fejl, det gør de virkelig svært for en. Utroligt FLOT af jer!

13 de janeiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Ringe kundeservice umuligt at få adgang hjemmefra

Jeg bestiller skærm for 2 dage siden med ekspres
Jeg har endnu ikke modtaget den
Umuligt at komme i kontakt med dem både på tjat og telefon,
Jeg kører til Gentofte får refundere min porto og han lover at glostrup sender min skærm i dag til aften og at Bring har modtaget den.
Jeg ringer til bring som ikke har modtaget den.
Dvs jeg skal køre fra Hørsholm til Glostrup imorgen plus jeg i dag har kørt til Gentofte.
Det er dyre benzin penge plus tid dårlig kommunikation så det er sidste gang jeg køber noget hos dem. Problemet er man skal tage ind i butikken for at løse problemer deres telefon og chat er robotter så man er lige vidt når man forsøger at kontakte dem.

I øvrigt har jeg også skrevet en mail og endnu ikke fået svar.

9 de janeiro de 2025

Modtog rådgivning vedr

Modtog rådgivning vedr. ophængning af fjernsyn fra medarbejder i Elgiganten i Roskilde, som viste sig at være helt hen i vejret. Hverken beslag eller fjernsyn passede sammen.
Efterfølgende er der blot skuldertræk til overs for den mangelfulde rådgivning.

29 de dezembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

leveringssted "et sted nær mig" ???

Jeg stoppede en bestilling hos Elgiganten online, da jeg ikke som hos andre online butikker, kan selv vælge leveringssted, men leveringssted "et sted nær mig" ???.
Hvor er det er det 1Km. eller 30Km.
Kan Egiganten vurdere hvad der passer mig bedst ??
Og med en leverings pris på 59Kr. for under 500g
Det må i gøre bedre

4 de janeiro de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Vente tid

Jeg skal i klik & colect, og står først i kø 15 min med en mega lang kø bag mig, uden at nogle af medarbejderne der stod 50 meter kom op til en af kasserne!!! Også skal jeg stå i kø igen (15 min, så i alt 30 min) for at finde ud af at jeg ikke kan hente det der skulle være kommet på lager….. hold fast nogle ligeglade medarbejder! (Skive)

3 de janeiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg går online den 22 december og…

Jeg går online den 22 december og finder en trådløs højtaler til afhentning i butikken næste dag
Der står den er på lager og jeg betaler 1249 kr, næste dag modtager jeg så en SMS med besked om der er sket en fejl og at den alligevel ikke er på lager.
Højtaleren er en julegave til min datter og tager derfor så hen i butikken for at købe en anden og få tilbageført pengene. Jeg får af vide det ikke kan lade sig gøre men at pengene vi være der efter et par dage. I dag den 30 december er pengene stadig ikke frigivet og jeg ringer til kundeservice og beder om at få mine penge tilbage og får en fortælling om at det er pga.det er Mastercard jeg har brugt så det tager noget længere tid før de er frigivet.
Jeg forstår ikke man kan reservere penge for en varer de ikke har hjemme og ej heller det skal tage så lang tid, aner ikke hvornår jeg kan disponere over de 1249 kr som er mange penge for en folkepensionist.
Handler aldrig i elgiganten mere.
Per Iversen

23 de dezembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

En ærgerlig oplevelse at en ældre dame…

En ærgerlig oplevelse at en ældre dame skal købe en IPad til hende syge mand, da der er hvad han kender og derfor ikke har overskud til at sætte sig ind i anden(Elgiganten i Skive.) Damen på 78 år fortælle det ekspedienten , men han er insisterende på at det er bedre med en Levonovs tablet, at damen bliver forvirret også købe det til sin mand i julegave. Rigtig nok kunne manden ikke overskue eller finde ud af et nyt produkt. De vender tilbage efter jul og giver beskeden at den har vi ikke men de de er velkommen til at køre til Holstebro. Jeg ved ikke om der er fordi I tjener flere penge på Levonova eller det var fortid de faktisk ikke havde den hjemmet. Men det er en anelse respektløs…..

16 de dezembro de 2024

Meget skuffet!

Kundeservice, ok! Du ringer, får hurtigt svar! Meeeen når de lover leveringstid, trak&trace osv. Så slår Temu dem med mange benlængder! Jeg fik lovet leveret vare 2.12.24! Har ikke fået varen endnu! Snakket med kundeservice for 3 dage siden. Svar: du får din vare i morgen, eller i overmorgen. Snakkede med kundeservice igen i dag! SVAR: Din vare er på vej! Nu skriver vi 9.dec! Altså overskredet levering med mindst 8 dage? Levering fra Danmark til Danmark! Jeg kan købe varer i Kina, der kommer hurtigere! 0 stjerner Herfra

9 de dezembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Er det ikke den pris der står ved…

Er det ikke den pris der står ved produktet der gælder ?
Jeg ville købe en airfryer , og der var 2 steder den jeg ville have stod, og 2 forskellige priser. Henvender mig til en medarbejder, og spørger til forskellen, og svaret var ,,,,,nååå vi har glemt at fjerne skiltet med tilbuddet , men ingen forskel på produktet. Troede man betalte den pris der står ved produktet , osse selvom der ikke var tilbud mere Det er så ikke første gang jeg har oplevet at prisen er anderledes end hva der står på prisskiltet

9 de dezembro de 2024

Elgiganten Nykøbing Falster

Elgiganten Nykøbing Falster.
Jeg fik "rigtig god tilbud " for en oven Samsung serie 6 - 12.200 kr . Fordi den var brugt 2 uger og var "lidt" beskidt .
Normal pris i butikken 14.999kr.
Men på internettet kan købe helt ny på 12.750 kr.
Jeg købte den, fordi jeg synes, den er lidt beskidt, men da jeg kom hjem efter at have pakket ud, blev jeg overrasket over, hvor beskidt ovnen er, jeg kunne ikke renses den !
Det må have været brugt i mere end 2 uger, bestemt mere end et par måneder!

Hvordan kan man snyde en kunde på den måde? skam dig Elgiganten DK !

4 de dezembro de 2024

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais