Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Grotere bestelling gedaan en dag erna op bestemmingdadres zoals op website aangegeven.Al het bestelde materiaal netjes in grote doos.tip top in orde.Ik bestel steeds daar en is altijd correct en ook b... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Snel de juiste schakelaars ontvangen. Bij ontvangst: 2 krassen op de witte knop van 1 schakelaar. Dit kwam mogelijks doordat de schakelaars los samen in een plastic zak zaten? Snel reactie van Gigat... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Beste, de site is super overzichtelijk. Het is wel minder interessant dat een levering bijna altijd bestaat uit verschillende deelleveringen. Het is ook al vaker voorgevallen dat ik expliciet moet vra... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben ontzettend tevreden over de service! Ik had per ongeluk de verkeerde elektrische kabel besteld, maar de klantenservice heeft mijn bestelling meteen aangepast nog vóór de kabel werd geknipt. Su... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Grossista de equipamento electrónico
  2. Loja de materiais de construção
  3. Grossista de aparelhos electrónicos
  4. Fornecedor de equipamento eléctrico

Voor particulieren én vakmannen - GRATIS levering vanaf €100 - Voor 19u besteld, morgen in huis - 30 jaar ervaring - Bestel makkelijk online!

Informações de contacto

4,2

Bom

TrustScore: 4 em 5

236 opiniões

Respondeu a 35% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 5 em 5 estrelas

Matériel de marque à bon prix et…

Matériel de marque à bon prix et livraison rapide sur chantier

23 de fevereiro de 2026

Bonjour JMC,

Merci beaucoup pour votre retour positif ! 😊
Nous sommes ravis que vous ayez apprécié nos marques de qualité, nos prix compétitifs ainsi que la livraison rapide directement sur chantier.

Au plaisir de vous servir à nouveau très bientôt !

Classificada 5 em 5 estrelas

Super webwinkel heel snele levering…

Super webwinkel heel snele levering voor dringende reperatie die ik soms moet uit voeren

18 de fevereiro de 2026

Resposta da Gigatek

Bedankt voor je mooie woorden, Kurt!

Fijn om te horen dat alles zo snel geleverd werd en dat je meteen verder kon met je dringende herstelling.

Graag tot een volgende keer! 🚀

Classificada 5 em 5 estrelas

Traitement parfait de la commande

Matériel disponible de stock.
Envoi très rapide.
Livraison via bpost.

Bonjour,

Merci beaucoup pour votre retour positif ! 😊
Nous sommes ravis que le matériel était bien en stock et que l’envoi ainsi que la livraison via bpost se soient déroulés rapidement et sans souci.

Au plaisir de vous revoir bientôt chez Gigatek !

Classificada 5 em 5 estrelas

beste voorwaarden en heel snel geleverd…

beste voorwaarden en heel snel geleverd ! doe zo voort .

Beste Walter,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze voorwaarden én de snelle levering.

We doen zeker zo voort 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Délai et qualité respectés !

Commande reçue dans le délai indiqué et tous les produits sont conformes aux attentes ! Je recommande !

21 de fevereiro de 2026

Resposta da Gigatek

Merci beaucoup Jean-François pour votre retour positif !

Nous sommes ravis d’apprendre que le délai a été respecté et que les produits correspondent parfaitement à vos attentes. Votre recommandation nous fait très plaisir.

Au plaisir de vous revoir bientôt chez Gigatek ! 😊

Classificada 4 em 5 estrelas

Goede en snelle levering

Beste Rik,

Bedankt voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat alles goed en snel geleverd werd, daar doen we het voor 😊

Perfecte en vlotte levering

Perfecte en vlotte levering

18 de fevereiro de 2026

Beste Yves,

Hartelijk dank voor je mooie review!

Fijn om te horen dat alles perfect en vlot is verlopen!
We hopen je binnenkort opnieuw te mogen helpen!

Je vindt wat je zoekt

Ik vond wat ik zocht en daar bovenop een snelle levering.

13 de fevereiro de 2026

Beste Eddy,

Bedankt voor je mooie review!

Fijn om te horen dat je meteen gevonden hebt wat je zocht én dat alles snel geleverd werd 😊

Professioneel en vlot!

19 de fevereiro de 2026

Beste Laurens,

Hartelijk dank voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat je onze service als professioneel en vlot hebt ervaren 😊

Kwaliteit

Overzichtelijke site, snelle levering en scherpe prijzen.

16 de fevereiro de 2026

Beste Dirk

Hartelijk dank voor uw mooie review en het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat u onze website overzichtelijk vindt en tevreden bent over de snelle levering en scherpe prijzen.

Graag tot een volgende bestelling!

Goede en overzichtelijke website

Goede en overzichtelijke website. Snelle en correcte levering. Goede communicatie ivm de status van de bestelling.

16 de fevereiro de 2026

Beste Roger,

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat u onze website als overzichtelijk ervaart en dat zowel de levering als de communicatie naar wens zijn verlopen. Daar doen we het voor 😊

Bedankt voor het vertrouwen en graag tot een volgende bestelling!

Classificada 4 em 5 estrelas

Choix et prix au top.

Grand choix d'articles à très bon prix et envoi rapide. Mais les frais de port sont assez élevés . Un peu déçu parce que j'ai envoi une question (sur le formulaire de contact dédié) mais n'ai jamais reçu de réponse.
Facture en néerlandais.

5 de fevereiro de 2026

La commande en ligne

La commande en ligne est très clair,les prix compétitifs,la livraison rapide.
Je recommande vivement,je suis très satisfait.

4 de fevereiro de 2026

Bonjour Dany,

Un grand merci pour votre avis positif !
Nous sommes ravis d’apprendre que la commande en ligne, nos prix et la rapidité de livraison vous ont satisfait.

Votre recommandation nous fait très plaisir.

Perfekt

Perfekt, snel en goed geprijst

15 de fevereiro de 2026

Beste Andre,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat alles perfect verlopen is en dat u tevreden bent over de snelheid en onze prijzen.

Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende bestelling!

Super communicatie

Super communicatie, goede levering

12 de fevereiro de 2026

Beste Johan,

Hartelijk dank voor uw fijne review!

Wat leuk om te lezen dat u onze communicatie en levering als positief hebt ervaren. We doen elke dag ons best om alles zo vlot en duidelijk mogelijk te laten verlopen, dus dit doet ons echt plezier.

Bedankt voor het vertrouwen in Gigatek en graag tot een volgende keer! 😊

Perfect

Dag erna geleverd. Scherpe prijs.

13 de fevereiro de 2026

Beste Janos,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de levering en onze scherpe prijzen.

We waarderen uw vertrouwen en helpen u graag opnieuw bij een volgende bestelling.

Beaucoup de choix

Beaucoup de choix, livraison rapide, bon prix. Je recommande

11 de fevereiro de 2026

Cher Burim,

Un grand merci pour votre avis 5 étoiles ⭐
Nous sommes ravis d’apprendre que vous appréciez notre large choix, nos prix compétitifs et la rapidité de livraison.

Merci pour votre recommandation et au plaisir de vous servir à nouveau !

snelle en correcte levering

snelle en correcte levering met uitstekende info over de levering

11 de fevereiro de 2026

Beste heer Gyssels,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!

Fijn om te horen dat u onze levering als snel en correct heeft ervaren en dat ook de informatie over de levering duidelijk en nuttig was. Daar doen we het voor 😊

Bedankt voor uw vertrouwen in Gigatek en graag tot een volgende bestelling!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.