Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Extremely unprofessional and slow. I have a small glass that needs replacing. They came after a month of waiting to measure the glass only to loose the measurements! They didn't call me to ask for mea... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jullie hebt een super reinigingsmiddel voor glas, spiegels en dergelijke. Wist niet, dat je dat bij jullie ook kon bestellen, wel kreeg ik er een cadeau van jullie na glasreparaties. Tot ik een meldi... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Het zijraam van de erker was lek. Monteur gekomen en het glas bekeken, gemeten en afspraak gemaakt om nieuw raam te plaatsen. Raam snel en vakkundig geplaatst.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ontzettend fijn contact met het bedrijf. Reageren snel en als er nog iets gewijzigd moet worden, word daar gelijk naar gekeken. De monteurs zijn zeer vriendelijk en denken graag/ goed met je mee. Na h... Ver mais

Informações sobre a empresa

688 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Glasschade door brand

Glasschade door brand, supersnel en netjes geholpen.

Prima service!

4 de abril de 2025

Beste A Kuivenhoven,

Bedankt voor uw mooie woorden. We zijn blij dat we u snel en naar tevredenheid hebben kunnen helpen.

prima adres

Snel, duidelijke afspraak en ook nagekomen.
Prima uitgevoerd.

11 de abril de 2025

Beste PCPP Brandts,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en uitvoering. We staan graag weer voor u klaar!

Geen reactie

18 maart 2025 een offerte opgevraagd keurig met tekening met de afmetingen. Tot op heden geen reactie, behalve een automatisch antwoordt, we hebben uw aanvraag ontvangen en komen er zo snel mogelijk op terug. Ik vraag mij af wat ze onder snel verstaan?

20 de abril de 2025

Beste Richard,

Hartelijk dank voor uw bericht en uw feedback. Onze excuses dat u zo lang heeft moeten wachten op een reactie. Dit is uiteraard niet de service die wij nastreven. We nodigen u graag uit om telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen, zodat wij uw aanvraag alsnog kunnen behandelen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ze waren vriendelijk en kwamen nog een…

Ze waren vriendelijk en kwamen nog een opmeten nadat ik alles eerst had opgestuurd naar ze met de maten

9 de abril de 2025

Beste Michel Lion,

Bedankt voor uw positieve reactie. Fijn om te horen dat u onze service als vriendelijk heeft ervaren. Het doet ons goed te weten dat u tevreden bent met het resultaat.

Classificada 5 em 5 estrelas

De allerbeste en snelste van Nederland.

De allerbeste en snelste van Nederland.

Zeer vakkundige, aardige mensen werken er bij Glaspunt. Ook de service en klantvriendelijkheid rondom de reparatie was perfect.

9 de abril de 2025

Beste Jasper Van den Berg,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden! We zijn blij te horen dat u tevreden bent over onze service en medewerkers. Wij blijven ons dagelijks inzetten om onze klanten zo goed en snel mogelijk te helpen.

Classificada 1 em 5 estrelas

Working with Glaspunt was needlessly administrative

Working with Glaspunt was needlessly difficult due to their poor communication and chaotic administration. We asked for a single, itemized invoice — a basic request — and instead received two separate invoices sent across multiple, disjointed email chains. Despite following up by phone and email, our requests were ignored.

Their process created confusion and wasted time. Phone conversations were unhelpful, and the lack of organization made the whole experience far more stressful than it needed to be. We expected professionalism and clarity — Glaspunt delivered neither.

We do not recommend this company unless they seriously improve how they handle customer communication and billing.

11 de abril de 2025

Dear Violet Ross,

Thank you for your review. We are sorry that you experienced the cooperation as unpleasant. We tried to accommodate your requests as best we could within the information we received from you. Unfortunately, lack of clarity on both sides led to confusion. While we understand that this can be frustrating, we also expect active and careful cooperation from our customers to make the process run smoothly.

Nevertheless, we take your comments to heart and continue to work to improve our communication and service.

Kind regards,Bianca

Wat ging er niet mis

Wat ging er niet mis, ten eerste staan ze spontaan voor je deur zonder contact/info, ten tweede inmeten door het bedrijf ging verkeerd! ten derde je moet zelf diverse keren contact opnemen ivm het plaatsen, je hoort niet of de ramen al binnen zijn. Het juiste telefoonnummer doorgegeven maar wordt niet terug gebeld of wel maar dan op het nummer van mijn vrouw, ik ben nu al ruim een half jaar bezig om 2 ramen te laten vervangen, ik ben bijna instaat om te zeggen hou die ramen maar, helaas kan ik dan weer opnieuw beginnen en wat gaat er dan weer mis pfffffff, O ja een afspraak gemaakt via de telefoon voor 7 april en je snapt het al ook dat ging mis!!!!!!

7 de abril de 2025

Beste JJ de Ruijter,

Dank voor uw review. Wij betreuren het te horen dat het proces niet naar wens is verlopen. Uw opmerkingen nemen wij serieus en zullen deze intern evalueren om onze werkwijze te verbeteren. Onze excuses voor het ontstane ongemak.

Classificada 4 em 5 estrelas

Goede service, duidelijke communicatie en informatie. Afspraak plannen is wat uitdagend, omdat het eenrichtingsverkeer is. Kapotte ruit uiteindelijk snel vervangen.

27 de março de 2025

Beste Marcel,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en communicatie. We nemen uw feedback over het plannen van afspraken mee om onze dienstverlening verder te verbeteren.

Classificada 4 em 5 estrelas

Glas werd keurig geplaats!

Glas werd keurig geplaats in begin februari, maar moest wel eind maart vragen naar waar de nota bleef.

12 de fevereiro de 2025

Beste L Goosmann,

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de plaatsing van het glas. Onze excuses voor het late versturen van de factuur – we waarderen uw geduld en nemen uw opmerking mee ter verbetering van onze service.

Snel

Met name contact gehad in de avonden en weekenden. Snel contact, goede communicatie en snelle afhandeling!

5 de abril de 2025

Beste Florion,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat het contact en de afhandeling naar wens verliepen. We staan ook buiten kantoortijden graag voor u klaar!

They were excellent

They were excellent! The guys that fit the glass were professional, neat and friendly!

3 de abril de 2025

Dear Aneshree Murugasa

Thank you very much for your positive review! Glad to hear that our glaziers were perceived as professional, neat and friendly.

Classificada 5 em 5 estrelas

De glaszetter was iemand met verstand…

De glaszetter was iemand met verstand van zaken. Glas netjes gezet met de benodigde extra's als rubberen strip en afkitten.

24 de março de 2025

Beste Mike,

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met ons werk en de vakkundigheid van onze glaszetter.

Glascleaner

Al eens een raam laten vervangen door glaspunt daar al mega tevreden over we kregen toen als cadeau een glas cleaner erbij.

Helaas was deze bijna op en wat denk je .. je kunt ze zo bijbestellen !
En nu zat er zelfs een actie van gratis bezorgen erop!

Fijn spul doet wat het moet doen. En glaspunt is gewoon een goed bedrijf. Contact is goed, vriendelijke glaszetters en inmeters. Telefonisch ook vriendelijk helpen je goed verder, gewoon een goed bedrijf die je helpt wanneer je hulp nodig bent. dus 5 sterren van mij !

26 de março de 2025

Beste JB,

Hartelijk dank voor uw mooie review en uw vertrouwen in Glaspunt! Geweldig om te horen dat u tevreden bent met zowel onze service als de Glaspunt Glascleaner. We waarderen uw complimenten over ons team en helpen u in de toekomst graag weer verder. Veel poetsplezier met onze Glaspunt Glascleaner.

Afzetterij

Afzetterij. Mijn vrouw belde over een stukje ruit vervangen in de voordeur, en de medewerkster heeft meteen een onnodige 'noodvoorziening' ingezet. Dit hield in twee stukjes plastic lijmen over het kapotte ruit.

Daarna pas kregen we de offerte voor ongeveer 550 euro voor werkzaamheden die bij elk andere glasbedrijf tussen de 100-200 euro kost. Hier natuurlijk niet op ingegaan maar blijkt dat we alsnog 230 euro moeten betalen voor de noodvoorziening. Echt crimineel gewoon.

17 de março de 2025

Beste Michael,

Bedankt voor uw feedback. We vinden het jammer dat u niet tevreden bent. Onze noodvoorzieningen worden op verzoek geplaatst om schade en onveilige situaties te voorkomen. Transparantie en klanttevredenheid zijn voor ons belangrijk. Neem gerust contact met ons op, zodat we uw ervaring kunnen bespreken.

Snel geholpen.

Snel geholpen.
Door 2 deskundige glaszetters

19 de março de 2025

Beste D Luinge,

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u snel en deskundig geholpen bent door onze glaszetters. We staan altijd klaar om u van dienst te zijn!

Goed werk verricht.

18 de março de 2025

Beste Annemieke,

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We waarderen het vertrouwen in ons vakmanschap.

Snelle service

6 de março de 2025

Beste Marja,

Fijn om te horen dat u tevreden bent! Daar doen we het voor.

Zeker aan te bevelen.

Prima contact met de administratieve mensen, erg behulpzaam. De 'doeners' alles snel en netjes afgehandeld.

13 de março de 2025

Beste L Fijma-Jurgens,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn blij om te horen dat zowel onze administratieve collega’s als onze glaszetters u goed van dienst konden zijn. We streven er altijd naar om onze klanten zo goed mogelijk te helpen, van het eerste contact tot de uiteindelijke uitvoering.

Perfect

Alles snel en goed geregeld. Aardige meneer die kwam inmeten en het raam plaatsen. Gewoon waar je op hoopt als je schade hebt en het moet gemaakt worden.

12 de março de 2025

Beste Sandor,

Bedankt voor uw mooie review! We zijn blij dat we u snel en goed hebben kunnen helpen. Klanttevredenheid staat bij ons voorop, dus het is fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen.

Snelle service vriendelijk monteur

Snelle service vriendelijk monteur
Goede montage en niks meer van de schade te zien

11 de março de 2025

Beste Danny Van Veldhoven,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze snelle service en het werk van onze glaszetters. We staan altijd voor u klaar!

Team Glaspunt.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.