Glassify.dk - Dansk online optiker Opiniões 208

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Super hurtig og kompetent online service. Fik skiftet glassene i mit stel på under en uge. Jeg fortrød senere min tilføjelse af anti blålys belægning, og Glassify tilbød straks at sætte nye glas i... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Kommunikationen var meget god under vejs i processen. Men min brille med flerstyrke glas er desværre ikke så god som håbet selvom jeg valgte den dyreste kvalitet. Synsfeltet er lidt lille og glassene... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk kundeservice. Meget imødekommende og forstående - og produktet er bare i top kvalitet.. meget glad for at jeg valgte at få mit stel fornyet med jeres glas. Og prisen kan nærmest ikke bliv... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Har aldrig fået udskiftet brilleglas online før, men vil uden tvivl bruge Glassify igen næste gang. Jeg skrev først til deres kundeservice som hurtigt svarede og besvarede mit spørgsmål vedrøren... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Oculista
  2. Grossista óptico
  3. Loja de óculos de sol

Escrito pela empresa

Glassify: Din online danske optiker. Genbrug dit stel: Vi udskifter dine brilleglas i dine gamle briller. Briller med styrke: Køb nye briller og samme høje kvalitet som i butikken til en lavere pris. 100% online: Bestil hjemmefra og slip for turen ned i en fysisk butik.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 5 em 5 estrelas

Det var nemt og lige til

Det var nemt og lige til, hurtig levering og lækre glas. Dertil får man et ekstra brille-hylster. Yderst tilfreds! :D

12 de fevereiro de 2023

Resposta da Glassify.dk - Dansk online optiker

Tak for din Anmeldelse Emma! Det betyder virkelig meget for os :-)
Med venlig hilsen,
Thomas

Classificada 5 em 5 estrelas

Perfekte glas til mit favoritstel!

21 de janeiro de 2023

Resposta da Glassify.dk - Dansk online optiker

Tak for din anmeldelse! Det glæder os at læse, at du synes vores glas er perfekte.
Kun det bedste er godt nok ;-)

Nicolai
www.Glassify.dk

Classificada 5 em 5 estrelas

Levede fuldt op til mine forventninger

Levede fuldt op til mine forventninger. Jeg blev fuldt trygt igennem hele processen, og glasset var i top kvalitet. Jeg sparede næsten 3000. Kan klart anbefales

2 de janeiro de 2023

Hej Henrik,

Tak for din anmeldelse af vores brilleglas. Vi er glade for at høre, at vi levede op til dine forventninger.

Classificada 5 em 5 estrelas

God kommunikation og super kvalitet

God kommunikation mhp at give mig den bedste service og super glas

23 de novembro de 2022

Hej Anders,

Tak for at du tog dig tid til at anmeldelse os. Vi sætter pris på dine ord og står altid til tjeneste næste gang du har brug for nye glas til dine briller.

Classificada 4 em 5 estrelas

tilfreds med resultatet

Det var nemt og er tilfreds med resultatet.

Mangler blot en faktura fra dem med mit cpr nr. den e-mail har de ikke vendt tilbage på.

7 de dezembro de 2022

Resposta da Glassify.dk - Dansk online optiker

Tak for en fin anmeldelse!

Vi sætter pris på dine ord omkring resultatet og nemheden ved at bruge os til skift af brilleglas.

Vi beklager ventetiden med fakturaen, som lod vente lidt på sig.
Vi håber at se dig tilbage på glassify.dk en anden gang - og der vil fakturaen komme hurtigere, det lover vi ;-)

Rasmus

Classificada 5 em 5 estrelas

Super service, både før, under og efter køb. Og priserne er nærmest helt til grin. Jeg betalte knap kr. 3.000,- for to glas, hvilket var lidt under halv pris i forhold til billigste pris hos en "almindelig" optiker. Eneste dråbe malurt var, at deres faktura ikke lever op til Sygeforsikringen Danmarks krav for tilskud. Det fik vi løst, men det ville have været fint hvis den havde været "Danmarks sikker" pr. default. Lad os kalde det et lille forbedringspotentiale, men ikke noget, der trækker ned i antallet af stjerner.

7 de outubro de 2022

Hej Arne,

Mange tak for din fine anmeldelse.

Vi er glade for at kunne levere kvalitetsglas til dig med en samtidig besparelse.
Fakturaen skulle gerne være automatiseret til næste gang, vi hjælper dig med nye brilleglas. ;-)
God fredag!

Kan anbefales

Hurtig service. Godt produkt.

22 de outubro de 2022

Kære Peter,

Tak for din anmeldelse - du rammer sømmet på hovedet - kort og præcis. Den sætter vi pris på.

Varm anbefaling

Professionelt, hurtigt, god kundeservice, nemt! What's not to like!

22 de outubro de 2022

Resposta da Glassify.dk - Dansk online optiker

Mange tak for de rosende ord, Berit!

De varmer i den kolde vinter.
Vi håber at se dig tilbage på glassifyt.dk næste gang du skal have nye brilleglas.

Thomas

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har fået den bedste service og de…

Jeg har fået den bedste service og de fedeste glas i mine briller for under det halve af hvad jeg skulle have givet i en optiker forretning.
Kan klart anbefales til alle.

3 de outubro de 2022

Hej Anne Marie,

Mange tak for dine rosende ord og anbefaling.

Som et nytænkende koncept, har vi brug for al den medvind vi kan få. Tak!

Rasmus

Rigtig fedt koncept

Rigtig fedt koncept!
Supernemt selv at bestille nye briller til en fed pris!

4 de outubro de 2022

Hej Marcus,

Tak for din anmeldelse af os!

Super nem

Super nem måde at få nye glas og langt under hvad det ville koste i butikken.
Vejledningerne er mega god så man føler sig helt tryk ved at sende sine biller.

5 de outubro de 2022

Resposta da Glassify.dk - Dansk online optiker

Mange tak for dine rosende ord, Troels.

Det sætter vi virkelig pris på. I disse tider skal det være nemt, godt og billigt.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super fin kommunikation og produkt

Super fin kommunikation og produkt! Hurtig service og levering.....

1 de outubro de 2022

Hej Toke.

Mange tak for, at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse af os.
Det sætter vi virkelig pris på.

Vi er glade for at læse, at du satte pris på vores kommunikation og service.

Vi håber at se dig tilbage en anden god gang.

Thomas,
glassify.dk

Virkelig god oplevelse

Jeg kan virkelig kun give min varmeste anbefale af og få skiftet glas igennem glassify, det var nemt at bestille igennem en brugervenlig hjemmeside, hurtig levering til en god pris. Plus du slipper for at butikkerne vil sælge dig mere.

25 de setembro de 2022

Hej Maja,

Tak for du tog dig tid til at anmelde os. Vi er virkelig glade for din anbefaling.

Vores mission er netop at gøre give den bedste kvalitet samtidigt med at holde priserne på et niveau hvor alle kan være med. Man skal ikke gå på kompromis med øjnene.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fik glas med flydende overgang og…

Fik glas med flydende overgang og solfilter ( ved ikke om de hedder sådan ) i 2 par . Super, god service , fås ikke bedre . Tak for god service og hjælp 💚

20 de setembro de 2022

Hej Helen,

Mange tak for dine fine anmeldelse af os. Den sætter vi virkelig pris på.
Glidende overgang og farveskiftende glas - så har man alt i én brille. Bedre bliver det ikke.

Vi håber at se dig tilbage på glassify.dk næste gang, du skal have nye brilleglas.

glassify.dk

Classificada 4 em 5 estrelas

Billigt og nemt.

Det hele fungerede rigtig fint og det er billigt og nemt. Dog var ventetiden lidt længere end hvad der stod på hjemmesiden pga. sommerferie, hvilket jeg ikke var blevet informeret omkring.

25 de agosto de 2022

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais