Glassify.dk - Dansk online optiker Opiniões 208

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Super hurtig og kompetent online service. Fik skiftet glassene i mit stel på under en uge. Jeg fortrød senere min tilføjelse af anti blålys belægning, og Glassify tilbød straks at sætte nye glas i... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Kommunikationen var meget god under vejs i processen. Men min brille med flerstyrke glas er desværre ikke så god som håbet selvom jeg valgte den dyreste kvalitet. Synsfeltet er lidt lille og glassene... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk kundeservice. Meget imødekommende og forstående - og produktet er bare i top kvalitet.. meget glad for at jeg valgte at få mit stel fornyet med jeres glas. Og prisen kan nærmest ikke bliv... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Har aldrig fået udskiftet brilleglas online før, men vil uden tvivl bruge Glassify igen næste gang. Jeg skrev først til deres kundeservice som hurtigt svarede og besvarede mit spørgsmål vedrøren... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Oculista
  2. Grossista óptico
  3. Loja de óculos de sol

Escrito pela empresa

Glassify: Din online danske optiker. Genbrug dit stel: Vi udskifter dine brilleglas i dine gamle briller. Briller med styrke: Køb nye briller og samme høje kvalitet som i butikken til en lavere pris. 100% online: Bestil hjemmefra og slip for turen ned i en fysisk butik.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Top dollar koncept

Top dollar koncept. Har været så træt af at betale Louis Nielsen, Synoptik og alle de andre røvere med deres sommertilbud med billige glas. Jeg har købt briller siden 1995 det er mange briller og alle til mere end 4.000 pr sæt glas. Så kommer Glassify med en pris på 2495,- ligeså gode måske bedre. Nemt nemt nemt at sende og modtag. 1000 tak

20 de agosto de 2022

Resposta da Glassify.dk - Dansk online optiker

Endnu en gang tak for din fine anmeldelse, Thomas. Det glæder os du deler vores entusiasme omkring vores koncept.

Stor anbefaling herfra!

Stor anbefaling herfra. Jeg er mega glad for mit gamle brillestel, og jeg har været i syv sind over optiker priserne for at få skiftet glassene. Gennem tiden har mit syn ændret sig, og det har virkelig været en dyr fornøjelse, indtil jeg fandt Glassify, som var over 1/3 billigere end de tilbud, jeg ellers har fået!! Kæmpe optur over hele konceptet - og den ekstraordinære tålmodighed til mine mange spørgsmål.

12 de agosto de 2022

Resposta da Glassify.dk - Dansk online optiker

Vi sætter stor pris på de positive ord, mange tak!

Classificada 5 em 5 estrelas

Det gik super nemt og gnidningsfrit

Det gik super nemt og gnidningsfrit. Jeg skulle have betalt ca. 3.100 kr for nye glas i en forretning - alternativt skulle jeg købe nyt stel+glas til 2.700 kr....så giver jeg gerne 900 kr for nye glas, når stellet intet fejler og vi skal have fokus på miljøet 😊

12 de julho de 2022

Resposta da Glassify.dk - Dansk online optiker

Det glæder os, vi kunne spare dig penge og du kunne beholde dit stel. Tak for anmeldelsen af os!

De er så PERFEKTE

De er så PERFEKTE. HurtIg levering, megagod service og rådgivning. Kan kun anbefale dette. Og har sparet 8000kr ift bud på samme glas fra kendt brillekæde.

25 de junho de 2022

Resposta da Glassify.dk - Dansk online optiker

Mange gange tak for din positive ord, Pernille. Det betyder meget for os at læse, hvor glad du har været for vores koncept.

Virkelig positiv oplevelse

Virkelig en positiv oplevelse at benytte glassify.dk.

24 de junho de 2022

Resposta da Glassify.dk - Dansk online optiker

Tak for din anmeldelse af os, Helle. Den sætter vi stor pris på! :-)

Nemt

Nemt, billigt og god kvalitet. Det gik rigtig tjept og glassene er supergode. Kan varmt anbefales!

13 de junho de 2022

Resposta da Glassify.dk - Dansk online optiker

Mange tak for dine 5 stjerner, Mia!

Super kundeservice

Jeg bestilte nogle nye glas (med styrke) til udskiftning i mine eksisterende solbriller. Ift. at købe hos optikeren sparede jeg cirka 3.000 kroner. Det må siges at være et godt køb. Inden købet var jeg i dialog med folkene bag glassify.dk og de var superhurtige til at svare og meget hjælpsomme. Kan klart anbefales.

28 de maio de 2022

Resposta da Glassify.dk - Dansk online optiker

Mange tak for din anmeldelse Lasse. Det betyder meget for os!

God kvalitet

God kvalitet, god kundeservice og hurtig ekspedition. Langt billigere end den lokale optiker.

27 de maio de 2022

Resposta da Glassify.dk - Dansk online optiker

Tak for de rosende ord, Asghar. Vi sætter pris på du tog dig tid til at skrive denne anmeldelse.

God og hurtig service

God og hurtig service. Super glas - de ordnede endda mine brillestel gratis

25 de maio de 2022

Resposta da Glassify.dk - Dansk online optiker

Mange tak for din anmeldelse! Det glæder os, at du har bemærket vi kun anvender kvalitetsglas.

Jeg er yderst tilfreds

Jeg er yderst tilfreds. Det gælder både kundebetjening og kvaliteten af det bestilte.
Kun roser herfra

25 de maio de 2022

Resposta da Glassify.dk - Dansk online optiker

Vi er glade for at læse, at du har yderst tilfreds med os, Birgit. Tak for dine ord!

Super tilfreds

Super tilfreds, god service, fik brillerne retur efter 5 hverdage. Kan kun anbefale Glassify.

18 de maio de 2022

Resposta da Glassify.dk - Dansk online optiker

Tak for dine 5 stjerner Brian. Det betyder meget for os med positiv feedback!

Classificada 5 em 5 estrelas

Lynhurtig service - og perfekt vare

Jeg havde et par briller med meget slidte glas men med et stel, jeg er glad for. Da jeg fandt Glassify på nettet og skrev til dem, fik jeg hver gang svar indenfor få minutter. Hele proceduren gik lynhurtig, og jeg fik på 8 hverdage leveret brillerne med nye glas (med høj styrke samt glidende overgang) til kun 3.500 - og bedst af alt: De er perfekte! Kæmpe anbefaling herfra!

13 de maio de 2022

Resposta da Glassify.dk - Dansk online optiker

Kære Anne, tak for dine fine ord. Det glæder os, at du har været glad for vores koncept.

Billigt og nemt

Billigt og nemt hvis man skal bruge nye glas. Kan klart anbefale dette.

23 de abril de 2022

Resposta da Glassify.dk - Dansk online optiker

Tak for din anmeldelse, Maja! :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Fik mine briller hurtigt tilbage

Fik mine briller hurtigt tilbage. Man kan virkelig mærke kvaliteten af brilleglassene er i top.

14 de abril de 2022

Resposta da Glassify.dk - Dansk online optiker

Tak for din anmeldelse af vores produkt, Bo!
Kun det bedste er godt nok. :-)

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt. Sådan skal det være. Og brillerne med de nye glas er i orden

13 de abril de 2022

Resposta da Glassify.dk - Dansk online optiker

Tak for den fine anmeldelse, René. Det glæder os, at du er glad for dine nye brilleglas.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais