Groot bedrijf waar veel misgaat en veel volgens strakke regels gaat . Moeilijk bereikbaar. Lang wachten op mail. Onduidelijkheid over afleverdatum wijziging Veel Prijzen stijgen na aanpassen o... Ver mais

Opmeten ging snel met afspraak , vriendelijk personeel , juiste adviezen op onze vragen , aflevering netjes . Ondanks de gladheid en sneeuw op de weg . Van te voren hadden we staaltjes opgevr... Ver mais
Door Glazz is een prachtige glazen deur geleverd. Een zeer bekwame monteur heeft hem keurig gemonteerd tot op de kleinste millimeter nauwkeurig. Heel goed nagedacht over de wijze van bevestigen. Was i... Ver mais
Glazz.nl maakt waar wat ze beloven. Prachtige inloopdouche gerealiseerd. Goed ingemeten, heldere offerte, heel netjes werkende monteurs. Telkens werd er van te voren een afspraak gepland waar ze zic... Ver mais
Bij GLAZZ vind je de mooiste glazen producten, helemaal op maat gemaakt voor jouw project. Of je nu een strakke glazen deur, douchedeur, schuifdeur, glazen wand of complete douchecabine op maat zoekt – we hebben altijd iets dat perfect bij jouw stijl past. Alles wordt op maat gemaakt in onze Nederlandse fabriek.
→ Bestel eenvoudig online en wij zorgen voor een snelle levering, direct bij jou thuis!
glazz.nlMarconistraat 6, 8801 PM, Franeker, Holanda
Não respondeu a opiniões negativas
De website van Glazz was inspirerend en aantrekkelijk.
De glazen panelen van Glazz waren van goede kwaliteit en de maatgeving was prima. De monteur André was een echte vakman en was zeer vriendelijk.

Resposta da Glazz
Het was ons helaas overkomen dat de deur van de schuifdeur kapot is gegaan door onze eigen schuld. Maar binnen de kortste keren haaden we de neiuwe deur alweer in bestelling

Resposta da Glazz
Prachtige glazen schuifdeur, helemaal zoals beschreven , prima volgens opgegeven levertijd geleverd

Resposta da Glazz
Nette personeel erg kundig en rustig gewerkt.

Resposta da Glazz
Goed contact, plaatsing en contact met de monteur, super!

Resposta da Glazz
Het design van de schuifdeur is perfect, neemt weinig ruimte in. De inmeting en montage perfekt.
jammer dat er geen stickers /plakmotief beschikbaar was voor veiligheid glazen deur.

Resposta da Glazz
Afspraak gemaakt voor inmeten. Ik wil graag een douchedeur bij Glazz bestellen. Helaas geen enkele reactie. Ik heb het bedrijf inmiddels 5 keer gebeld er wordt niet opgenomen en vanwege "drukte" wordt de verbinding steeds verbroken. Ettelijke emails gestuurd met verzoek tot contact. Helemaal geen reactie. Dat beloofd veel goeds als ik het product ga bestellen.

Resposta da Glazz
Heerlijk samenwerken met Glass medewerkers en monteur heeft goed werk geleverd.
Top!

Snelle sample toegestuurd.
Prachtig glas, dat goed te bevestigen is.
Echt een aanrader.
Ook nog gratis een fles "ZO" glas schoon ontvangen.

Resposta da Glazz
Ziet er leuk uit dat glazz maaarr op het moment dat het knapt en je blijkt er niet voor verzekerd te wezen wat je wel zou denken hebben je een mooi rot klusje eraan om het eruit te krijgen 🙈
En dan is het flink balen dat je als je wat koopt niks hoort over een verzekering want dit valt schijnbaar niet onder een basis inboedelverzekering

Resposta da Glazz
Service was erg goed. Handleiding om douchedeur Neva te plaatsen alleen erg summier en mist info.

Resposta da Glazz
Enorm professioneel bedrijf. Top monteur. Alle communicatie is zeer duidelijk en afspraken worden nagekomen.

Resposta da Glazz
Perfecte service. Na verlies bij PostNL heeft Glazz op eigen initiatief een nieuwe glasplaat gemaakt en opgestuurde. Alle lof voor Glazz en een uitbrander voor PostNL die totaal geen moeite doet door hun verloren gemaakte producten te zoeken.

Resposta da Glazz
Goede en duidelijke communicatie. Er werd snel gereageerd op een offerteaanvraag via de website.
Buitengewoon kundige monteur die onze douchedeur heeft geplaatst en erg zorgvuldig heeft afgewerkt.

Resposta da Glazz
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.