Banner for Glazz

Glazz Opiniões 291

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Groot bedrijf waar veel misgaat en veel volgens strakke regels gaat . Moeilijk bereikbaar. Lang wachten op mail. Onduidelijkheid over afleverdatum wijziging Veel Prijzen stijgen na aanpassen o... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Opmeten ging snel met afspraak , vriendelijk personeel , juiste adviezen op onze vragen , aflevering netjes . Ondanks de gladheid en sneeuw op de weg . Van te voren hadden we staaltjes opgevr... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Door Glazz is een prachtige glazen deur geleverd. Een zeer bekwame monteur heeft hem keurig gemonteerd tot op de kleinste millimeter nauwkeurig. Heel goed nagedacht over de wijze van bevestigen. Was i... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Glazz.nl maakt waar wat ze beloven. Prachtige inloopdouche gerealiseerd. Goed ingemeten, heldere offerte, heel netjes werkende monteurs. Telkens werd er van te voren een afspraak gepland waar ze zic... Ver mais

Informações sobre a empresa

5. Loja de portas para chuveiros

Sobre Glazz

GLAZZ

Glazen deur

Glazen deuren en wanden op maat

Bij GLAZZ vind je de mooiste glazen producten, helemaal op maat gemaakt voor jouw project. Of je nu een strakke glazen deur, douchedeur, schuifdeur, glazen wand of complete douchecabine op maat zoekt – we hebben altijd iets dat perfect bij jouw stijl past. Alles wordt op maat gemaakt in onze Nederlandse fabriek.

→ Bestel eenvoudig online en wij zorgen voor een snelle levering, direct bij jou thuis!

glazz.nl

Informações de contacto

4,4

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

291 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

nette service

de wand was zo goed ingemeten dat de kookplaat even er uit moest. Dit hebben ze netjes in overleg gedaan en ook weer netjes terug geplaatst

4 de dezembro de 2024

Resposta da Glazz

Bedankt voor je mooie review! Super om te horen dat alles, van inmeten tot installatie, naar wens is verlopen.
Heel veel plezier van de keukenachterwand.

Perfecte keus

Goede voorlichting
Perfect geplaatst zeer vriendelijk

24 de abril de 2024

Bedankt voor je positieve review!
Wat fijn te lezen dat je zo tevreden bent en dat alles goed is verlopen.
Heel veel plezier van de taatsdeur.

My "Glazz" is perfect

The "Glazz" is perfect; the packaging and provided products to install it were adequate and most of all the customer service amazing! I had to ask few questions along the way and i would always get a super fast professional and friendly reply!

Nb: Post.nl delivering the package is as useless as ever. But that's not Glazz fault.

18 de novembro de 2024

Resposta da Glazz

Thanks for the positive review.
It's great to hear that you're happy with the glass plate and our customer service.
We hope you enjoy the glass plate and if you need anything in the future, we'll be happy to help you.

Vlotte afhandeling

Vlotte afhandeling, correcte prijs

18 de novembro de 2024

Bedankt voor je positieve review!
Mocht je in de toekomst weer iets nodig hebben, dan staan we graag voor je klaar! Veel plezier met je nieuwe glasplaat!

Uitstekend service en product

Dit was de 2de bestelling bij Glazz. En ondanks dat het een envoudige maatvoering was kwam er iemand langs voor de maten en advies over de dikte. De prijs was beter als bij de lokale glashandel en de glasplaat werd perfect verpakt binnen een paar dagen geleverd.
Top!

29 de outubro de 2024

Resposta da Glazz

Bedankt voor je positieve review! Fijn te horen dat je tevreden bent over onze dienstverlening.

Prettig bedrijf

Goede voorlichting en correcte, prettige behandeling. Netjes afgeleverd ook keurig volgens tijdsplanning.

14 de novembro de 2024

Resposta da Glazz

Bedankt voor je mooie review! Super om te horen dat alles naar wens is verlopen.
Heel veel plezier van de douchedeur.

Prachtige schuifglaswand met…

Prachtige schuifglaswand met bijbehorend paneel geplaatst door zeer vriendelijke en vakkundige monteurs.

9 de outubro de 2024

Resposta da Glazz

We wensen je veel plezier met je nieuwe schuifwand.

Achterwand keuken

Achterwand keuken
Fijn dat we eerst proefmonsters konden ontvangen. Het inmeten bleek later op de millimeter nauwkeurig. Eindresultaat is schitterend. Blij mee.

23 de outubro de 2024

Resposta da Glazz

Wij wensen je veel plezier van de keukenachterwand.

Classificada 5 em 5 estrelas

Keurige monteurs die heel netjes…

Keurige monteurs die heel netjes werkten. Ook de maatvoering was van te voren en volgens afspraak nauwkeurig gedaan.

9 de fevereiro de 2024

Resposta da Glazz

Bedankt voor je positieve review! Super om te horen dat alles, van inmeten tot installatie, naar wens is verlopen.
Wij wensen je veel plezier van de deuren.

In 1 woord: perfect.

Onze glaswand in de keuken past perfect en is zeer netjes geplaatst door vriendelijke monteurs. Alle gemaakte afspraken m.b.t. levertijd en levering zijn 100% nagekomen. Kortom: wij zijn zeer tevreden over Glazz!

6 de novembro de 2024

Resposta da Glazz

Dank je wel voor de mooie review! Wat super om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat jullie zo tevreden zijn.
Heel veel plezier van de keukenachterwand.

Classificada 5 em 5 estrelas

Van begin tot het eind goed…

Van begin tot het eind goed tevreden.Inmeten ging vakkundig met goed advies. En het plaatsen werd netjes uitgevoerd.

1 de julho de 2024

Resposta da Glazz

We wensen je veel plezier met je nieuwe douchedeur.

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede service en kwaliteit!

Op de website stond 12 werkdagen levertijd. Ik had het product snel nodig dus om die reden contact gezocht met de klantenservice. Eventueel wou ik het wel ophalen maar dat bleek niet nodig.

Ik werd op een vriendelijke manier persoonlijk te woord gestaan en men ging hun best doen om het z.s.m. te verzenden. Binnen 2 dagen had ik het product al binnen. Dit is gelukkig ruim op tijd en helemaal naar wens.

Kortom, ik ben zeer tevreden!

5 de novembro de 2024
Opinião espontânea

Resposta da Glazz

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn te lezen dat je zo tevreden bent. Het product was op voorraad en met een beetje extra inzet is het gelukt de glasplaat snel naar je toe te zenden.
Heel veel plezier van de glasplaat.

Fijne service

12 de novembro de 2024

Resposta da Glazz

Bedankt voor je positieve review! Wat super om te lezen dat je onze service waardeert.
Mocht je in de toekomst weer iets nodig hebben, dan staan we graag voor je klaar! Veel plezier met je nieuwe douchewanden.

Top!!

Heldere informatie op de site.
Duidelijke prijs vooraf en goed afspraken en top geinstaleerd

2 de novembro de 2024

Resposta da Glazz

We wensen je veel plezier van de nieuwe douchedeur.

Classificada 5 em 5 estrelas

Glazz doet wat hij beloofd

Glazz doet wat hij beloofd. Ben heel netjes geholpen en zeer tevreden met mijn mooie nieuwe glazen deuren en douchewand. Monteur heeft goed werk geleverd. Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen.

5 de novembro de 2024

Resposta da Glazz

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat je tevreden bent met het werk van de monteur en van ons bedrijf. Heel veel plezier van de deuren en de douchewand en zijn er nog vragen dan staan we altijd voor je klaar.

Ging simpel en snel goed advies gekregen

Ging simpel en snel goed advies gekregen

4 de novembro de 2024

Resposta da Glazz

We wensen je veel plezier met je nieuwe douchewand. Mocht je nog vragen hebben, we staan altijd voor je klaar!

Classificada 5 em 5 estrelas

Perfecte kwaliteit en volgens afspraak…

Perfecte kwaliteit en volgens afspraak geleverd

8 de novembro de 2024

Bedankt voor je positieve review!
Mocht je in de toekomst weer iets nodig hebben, dan staan we graag voor je klaar! Veel plezier met je nieuwe keukenachterwanden.

Classificada 5 em 5 estrelas

Keurig en precies zo afgeleverd zoals…

Keurig en precies zo afgeleverd zoals afgesproken. Top

13 de junho de 2024

Resposta da Glazz

We wensen je veel plezier met je nieuwe doucheschuifdeur.

Mooi snel geleverd

Mooi snel geleverd, maar nu wel laat vragen naar onze bevinding

2 de fevereiro de 2024

Resposta da Glazz

Bedankt voor je mooie review! We hebben hier in Friesland daar een mooi spreekwoord voor: better let as net!
We hopen dat je nog lang plezier mag hebben van de keukenachterwand.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.