Global Urban Jewelry Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg købte de fineste øreringe fra denne hjemmeside. Af andre årsager ønskede jeg retur, og fik både hurtig og super god respons og feedback på både løsningsforslag. Jeg fik en nem retur, men takket væ... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

God service og hurtig levering Har brugt global urban jewelry op til flere gange. Har altid oplevet en flot indpakning af mine ordre, hurtig levering og overkommelige priser. Har stødt på et spø... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Har bestilt smykker fra GUJ maaaange gange! Altid hurtig levering og super sød kundeservice. Kæmpe anbefaling herfra, havde jeg kunne give 10 stjerner havde jeg gjort det

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har igennem en længere periode købt smykker hos Global Urban Jewelry. Smykkerne er super slidstærke, og har holdt til lidt af hvert. Jeg har kun én enkelt gang oplevet forsinkelse på en af mine pa... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Ourivesaria
  2. Designer de jóias
  3. Exportador de jóias
  4. Joalheiro grossista

Escrito pela empresa

Global Urban Jewelry har sat en ny standard inden for smykkebranchen ved at tilbyde stilfulde og kvalitetsrige smykker til overkommelige priser. Vi tror på, at smykker er mere end blot accessories - de er udtryk for stil, personlighed og følelser. Desværre har den traditionelle smykkeindustri ofte været præget af skyhøje priser, fordyrende forhandlere og unødvendige mellemled. Vi ønsker at ændre på dette og give vores kunder adgang til smykker af høj kvalitet uden at det koster en formue. Vores smykker er skabt med omhu og opmærksomhed på detaljer, og vi tilbyder en bred vifte af halskæder, øreringe, ringe, ankelkæder og armbånd. Hvad der gør os specielle, er vores innovative tilgang til forretningen. Vi samarbejder direkte med producenterne for at eliminere de dyre mellemled og undgå unødvendige lageromkostninger. Dette gør det muligt for os at markant reducere priserne, samtidig med at vi opretholder vores høje kvalitetsstandarder. Vi bruger rustfrit stål, der er kendt for sin holdbarhed og modstandsdygtighed over for korrosion. Vi går et skridt videre ved at tilføje en belægning af 14K guld, der giver vores smykker en smuk og autentisk glød uden at sprænge budgettet. Global Urban Jewelry er stolte af at tilbyde smykker med en ekstra stærk belægning, der gør vores smykker i stand til at modstå vand, sved og parfume. Du behøver derfor ikke bekymre dig om, at dine smykker mister deres glans eller farve. Vores mål er at give dig smykker, der kan følge dig i alle livets situationer og eventyr, og vores kvalitetsstandarder afspejler dette. Vi opfordrer vores kunder til at værdsætte deres smykker i årevis i stedet for at købe midlertidige trends, hvilket bidrager til en mere bæredygtig og ansvarlig forbrugskultur. Vores kollektion indeholder tidløse designs, der passer til enhver stil og lejlighed. Uanset om du leder efter en elegant halskæde, klassiske øreringe eller et smukt armbånd, har vi noget for dig. Global Urban Jewelry tror på, at smykker skal være tilgængelige for alle. Vi ser frem til at fortsætte vores rejse sammen med vores kunder og dele glæden ved at bære smykker med endnu flere mennesker. Velkommen til vores smykkeunivers, hvor kvalitet og rimelige priser går hånd i hånd.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

32 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Mega god service

Mega god service! Fik smykkerne meget kort tid efter og i god behold. Har haft dem siden start 2024 og de holder stadig som om de var nye og jeg går altså i bad med dem❤️ nok nogle af de bedste smykker jeg har haft

25 de junho de 2024

Kære Cecilie,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med vores service og smykker. Det betyder meget for os at vide, at smykkerne holder sig så godt, selv efter daglig brug og bad ❤️

Din tilfredshed er vores højeste prioritet, og det er fantastisk at høre, at vores smykker er nogle af de bedste, du har haft.

Classificada 5 em 5 estrelas

De smukkeste smykke i god kvalitet og…

De smukkeste smykke i god kvalitet og til budget venlige priser! Udover det har jeg fået en virkelig god service! Alt i alt en god oplevelse og en kæmpe anbefaling herfra!✨😍

25 de junho de 2024

Hej Lonnie,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten af vores smykker og vores priser. Det betyder meget for os, at du også har haft en god oplevelse med vores kundeservice. Vi stræber altid efter at give vores kunder den bedste service, og det er dejligt at vide, at vi har levet op til dine forventninger.

Din anbefaling og de fine ord varmer vores hjerter ✨😍

Elsker

super god, virkelig god oplevelse. mega smukke smykker af hva jeg kan se. helt klart kan anbefales !!!!

9 de maio de 2024

Hej Mira,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os at høre, at du har haft en super god oplevelse og er begejstret for vores smykker. Din anbefaling betyder meget for os!💎

God kvalitet🤩

10 de fevereiro de 2024

Hej Anja,

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med kvaliteten af vores produkter 🤩. Din feedback er meget værdsat!

Classificada 5 em 5 estrelas

Smykker i super fin kvalitet

Smykker i super fin kvalitet!
God kundeservice

22 de junho de 2024

Hej Emma,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores smykker og kundeservice. Vi stræber altid efter at levere produkter af høj kvalitet og en fremragende kundeoplevelse. Din feedback betyder meget for os.

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg vinder en konkurence i februar på…

Jeg vinder en konkurence i februar på 2000 kr. (hvilket er en meget flot giveaway) Jeg henvender mig i april for at høre om hvor længe min giveaway gælder, her får jeg afvide den næste månede. Men at den ikke kan bruges på den nye kollektion.
Jeg får ikke bestilt, da jeg ville bestille med min datter, så hun også kan få glæde af det sammen med mig.
Jeg henvender mig igen, og får så denne besked “ Hej smukke, egentlig var det meningen at gavekortet skulle bruges senest i sidste måned, og da jeg er en helt nyopstartet forretning, og lige har fået et kæmpe lager hjem fra vires sommerkollektion her d. 1, så er jeg forretningsmæssigt ikke et sted, hvor jeg kan give smykker ud til 2000 kr. vinderen blev jo trukket allerede i februar. Jeg har derudover en Giveaway planlagt om 4 dage, så det hele ramler lidt sammen lige nu. Hvis du gerne vil bestille nogle smykker nu og her, så vil jeg gerne give dig en personlig rabatkode på 30% på dit næste køb. Alternativt kan jeg vende tilbage til dig, når forretningen er lidt mere med økonomisk. Jeg håber på din forståelse ❤️”
Alt dette skulle måske have været nævnt i giveawayen, for en som mig med et liv der går lidt stærkt til tider.
Giveawayen var med en anden part, og her skrev jeg samme besked, og her var servicen en helt anden, og giveawayen var gældende et år.

Dette gør jeg ikke kan anbefale eller vil købe fremadrettet.

6 de junho de 2024

Hej Melissa,

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre om din oplevelse. Vi har forsøgt at finde en løsning for dig, og give dig mulighed for at anvende dit gavekort senere hen, selvom det var udløbet. Vi kan forsikre dig om, at vores kunders tilfredshed er vores første prioritet ❤️.

Vi beklager, hvis der var nogen forvirring omkring betingelserne for gavekortet. Vi sætter stor pris på din forståelse og håber, at vi kan få muligheden for at give dig en bedre oplevelse i fremtiden 🌟.

Global Urban Jewelry 💍

Classificada 4 em 5 estrelas

Lidt langsom levering

Lidt langsom levering, ellers var alt godt.

13 de maio de 2024

Hej Cecilie,

Tak for din anmeldelse og de 4 stjerner! ❤️

Vi beklager meget, at leveringen tog længere tid end forventet. Vores normale leveringstid er 1-3 dage, men for fjernvare kan det tage 7-12 dage. For at gøre det nemmere for vores kunder, tilbyder vi gratis fragt på fjernvare som en del af vores service.

Vi håber, at du er glad for dit køb, og vi vil gøre vores bedste for at forbedre vores leveringstider fremover.

Classificada 4 em 5 estrelas

God kvalitet

Super gode smykker holder meget godt farve

8 de maio de 2024

Hej Astrid,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! ❤️

Vi er virkelig glade for at høre, at du er tilfreds med vores smykker, og at de holder farven godt. Det betyder meget for os at vide, at vores produkter lever op til dine forventninger.

Hvis du har brug for noget, eller har flere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Super god

Super god, personlig og hurtig service. Smykket er så fint. Varm anbefaling herfra.

6 de junho de 2024

Hej Maria,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at du har haft en super god, personlig og hurtig oplevelse hos os, og at du er tilfreds med dit smykke.

Din varme anbefaling betyder meget for os, og vi ser frem til at kunne betjene dig igen i fremtiden.❤️

Classificada 5 em 5 estrelas

Fejl på den ring jeg købte

Der var desværre en fejl på den ring jeg købte. Og svar fra kundeservice endte i spam mappen sammen med ordrebekræftelse osv. men jeg blev ringet op og får en ny ring tilsendt.
Så rigtig god serice. Dvs kom den bare ikke frem korrekt pga mails. 🙈

30 de abril de 2024

Hej Gitte,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager meget fejlen på ringen og at vores mails havnede i din spam-mappe.

Det er godt at høre, at vi fik løst problemet, og at du har fået en ny ring tilsendt. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores kundeservice.

Tak for din forståelse og for at give os mulighed for at rette op på situationen. Hvis der er noget som helst andet, vi kan hjælpe dig med, er du altid velkommen til at kontakte os.❤️

Fantastisk flotte smukke

Fantastisk flotte smukke! Så glad for dem! ❤️❤️❤️

30 de abril de 2024

Hej Birthe,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er utroligt glade for at høre, at du er så tilfreds med vores produkter. Din feedback betyder meget for os, og det er skønt at vide, at vores smykker bringer glæde. ❤️❤️❤️

Positiv oplevelse

Super god kundeservice og hurtig ekspedition. Virkelig god kvalitet til prisen.

19 de fevereiro de 2024

Hej Kirsten!

Mange tak for din dejlige anmeldelse! Vi sætter stor pris på dine venlige ord og din støtte til vores virksomhed. Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores kundeservice og hurtige ekspedition.

Vi er meget glade for at kunne tilbyde produkter af høj kvalitet til vores kunder til en rimelig pris, og det betyder meget for os, at du har lagt mærke til vores bestræbelser.

Hvis der er noget, vi kan hjælpe dig med i fremtiden, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi sætter pris på din tillid og ser frem til at betjene dig igen.

Global Urban Jewelry❤️

Classificada 5 em 5 estrelas

Har købt en personlig navnehalskæde

Har købt en personlig navnehalskæde, som jeg er fuldt ud tilfreds med! Fantastisk kvalitet, og rigtig god service.

29 de fevereiro de 2024

Hej Inger,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du er fuldt ud tilfreds med din personlige navnehalskæde. Vi lægger stor vægt på at tilbyde produkter af høj kvalitet og samtidig sikre en fremragende kundeservice, så det betyder meget for os at få bekræftet, at vores indsats er blevet bemærket.

Hvis du nogensinde har brug for yderligere assistance eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sætter pris på din støtte og ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.❤️

Classificada 5 em 5 estrelas

Virkeligt godt udvalg af smykker

Virkeligt godt udvalg af smykker, super gode priser til en god kvalitet og hurtig levering!:)

17 de janeiro de 2024

Resposta da Global Urban Jewelry

Mange tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores udvalg af smykker, priser og leveringstid. Det er vores mål at tilbyde kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser og sikre en hurtig og pålidelig levering, så det glæder os meget at vide, at vores indsats er blevet bemærket og værdsat.

Vi sætter pris på din støtte og ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Global Urban Jewelry💖

En oplevelse uden lige!

En oplevelse uden lige!
Der bliver tager hånd om en og ens forespørgsler! Jeg kunne desværre ikke passe den ring jeg fik i julegave og måtte få den returneret. Julie guidede på bedste vis i størrelser med billeder af ringen på andre hænder og forskellige fingre!
Hun ønskede det bedste resultat for mig og det fik vi!
Vanvittig god oplevelse, samt kundeservice på højeste niveau! Jeg kommer helt klart til at købe flere smykker hos Global Urban Jewelry!

10 de fevereiro de 2024

Hej Laura,

Det lyder fantastisk at høre, at du havde en så positiv oplevelse med vores service! Vi sætter en ære i at sikre, at vores kunder føler sig godt tilpas og får den rette vejledning, så de ender med det perfekte smykke. Det er dejligt at høre, at Julie kunne hjælpe dig med at finde den rette størrelse og sikre, at du var tilfreds med dit køb. Vi værdsætter din støtte og ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!

Sille - Global Urban Jewelry

Virkelig flotte smykker!!

Jeg har bestilt en personlig navnehalskæde, og jeg er virkelig imponeret over kvaliteten. Meget tilfreds!

21 de novembro de 2023

Hej Cilla,
Det er fantastisk at høre, at du er tilfreds med din oplevelse og den personlige navnehalskæde, du har bestilt! Vi sætter stor pris på din positive feedback og bestræber os altid på at levere produkter af høj kvalitet, der opfylder vores kunders forventninger. Tak for at vælge os til at skabe noget særligt for dig, og vi håber at have fornøjelsen af at betjene dig igen i fremtiden. Hvis der er noget andet, vi kan hjælpe dig med, er du velkommen til at kontakte os. Mange tak for din tillid og støtte! 🌟

Sille fra Global Urban Jewelry

Virkelig god kvalitet!

Jeg har sparet virkelig mange penge og smykkerne er så flotte og virkelig god kvalitet! De kom efter 7 dage, og er det hele værd!

4 de novembro de 2023

Hej Amalie,

Tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dine smykker fra Global Urban Jewelry og værdsætter den gode kvalitet, de repræsenterer. Vi arbejder hårdt for at sikre, at vores kunder får smykker af høj kvalitet til rimelige priser, og det betyder meget for os at vide, at vores mission lykkes.

Det glæder os også at høre, at din bestilling blev leveret "så hurtigt" taget i betragtning af forsendelse fra vores smykkeproducent, og at du fandt ventetiden værd. Vi ved, at tid er vigtigt, og vi arbejder kontinuerligt på at sikre, at vores leveringstider er konkurrencedygtige.

Vi sætter virkelig pris på din støtte og din anmeldelse. Tak for at være en del af Global Urban Jewelry-fællesskabet!

Hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for yderligere hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er her for at hjælpe.

Endnu engang tak, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Med venlig hilsen,

KVALITETS SMYKKER

Smukke, holdbare, elegante og kvalitets smykker til en skrap pris. De er vandfaste og holder farven. Jeg går i bad og træner med dem på og ser stadig nye og skinnede ud. Perfekt kundeservice. Der er ikke en finger at sætte! Jeg køber kun smykker herfra fremover🤩

1 de novembro de 2023

Hej Marie,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du er så tilfreds med vores kvalitetssmykker og vores priser. Hos Global Urban Jewelry stræber vi efter at tilbyde smykker, der kombinerer kvalitet, holdbarhed og overkommelige priser, og det er skønt at vide, at vi har opfyldt dine forventninger.😍

Vi er glade for at høre (men ikke overraskede), over at vores smykker er vandfaste og holder farven selv under dine daglige aktiviteter. Vi er stolte af at tilbyde smykker, der kan følge med dig gennem hverdagen, uanset om det er under træning, i badet eller noget helt tredje!

Vi er også taknemmelige for dine rosende ord om vores kundeservice. Vi sætter en ære i at give vores kunder den bedst mulige oplevelse, og det betyder meget for os at vide, at du er tilfreds.

Vi ser frem til at have dig som vores kunde fremover og byde dig velkommen til vores smykkeunivers. Hvis du nogensinde har spørgsmål eller har brug for hjælp, er vores team altid klar til at assistere dig.

Endnu en gang tak for din støtte og din dejlige anmeldelse. Vi ønsker dig en vidunderlig dag!🖤

Global Urban Jewelry

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais