Tak for en utrolig flot service. Ved en fejl kom der forkert adresse på min ordre og jeg kontaktede GOJ som med det samme tilbød at komme forbi mig personligt og aflevere den ring jeg havde bestil... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har igennem en længere periode købt smykker hos Global Urban Jewelry. Smykkerne er super slidstærke, og har holdt til lidt af hvert. Jeg har kun én enkelt gang oplevet forsinkelse på en af mine pa... Ver mais
A empresa respondeu
En oplevelse uden lige! Der bliver tager hånd om en og ens forespørgsler! Jeg kunne desværre ikke passe den ring jeg fik i julegave og måtte få den returneret. Julie guidede på bedste vis i størrel... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har haft en fantastisk oplevelse med Global Urban Jewelry! Deres udvalg af smykker er imponerende og af høj kvalitet. Jeg var især tilfreds med den hurtige levering og den gode kundeservice, der v... Ver mais
A empresa respondeu
Global Urban Jewelry har sat en ny standard inden for smykkebranchen ved at tilbyde stilfulde og kvalitetsrige smykker til overkommelige priser. Vi tror på, at smykker er mere end blot accessories - de er udtryk for stil, personlighed og følelser. Desværre har den traditionelle smykkeindustri ofte været præget af skyhøje priser, fordyrende forhandlere og unødvendige mellemled. Vi ønsker at ændre på dette og give vores kunder adgang til smykker af høj kvalitet uden at det koster en formue. Vores smykker er skabt med omhu og opmærksomhed på detaljer, og vi tilbyder en bred vifte af halskæder, øreringe, ringe, ankelkæder og armbånd. Hvad der gør os specielle, er vores innovative tilgang til forretningen. Vi samarbejder direkte med producenterne for at eliminere de dyre mellemled og undgå unødvendige lageromkostninger. Dette gør det muligt for os at markant reducere priserne, samtidig med at vi opretholder vores høje kvalitetsstandarder. Vi bruger rustfrit stål, der er kendt for sin holdbarhed og modstandsdygtighed over for korrosion. Vi går et skridt videre ved at tilføje en belægning af 14K guld, der giver vores smykker en smuk og autentisk glød uden at sprænge budgettet. Global Urban Jewelry er stolte af at tilbyde smykker med en ekstra stærk belægning, der gør vores smykker i stand til at modstå vand, sved og parfume. Du behøver derfor ikke bekymre dig om, at dine smykker mister deres glans eller farve. Vores mål er at give dig smykker, der kan følge dig i alle livets situationer og eventyr, og vores kvalitetsstandarder afspejler dette. Vi opfordrer vores kunder til at værdsætte deres smykker i årevis i stedet for at købe midlertidige trends, hvilket bidrager til en mere bæredygtig og ansvarlig forbrugskultur. Vores kollektion indeholder tidløse designs, der passer til enhver stil og lejlighed. Uanset om du leder efter en elegant halskæde, klassiske øreringe eller et smukt armbånd, har vi noget for dig. Global Urban Jewelry tror på, at smykker skal være tilgængelige for alle. Vi ser frem til at fortsætte vores rejse sammen med vores kunder og dele glæden ved at bære smykker med endnu flere mennesker. Velkommen til vores smykkeunivers, hvor kvalitet og rimelige priser går hånd i hånd.
Oldenborggade 8, 5. th, 2300, København S, Dinamarca
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Tak for en utrolig flot service.
Ved en fejl kom der forkert adresse på min ordre og jeg kontaktede GOJ som med det samme tilbød at komme forbi mig personligt og aflevere den ring jeg havde bestilt.
I dag har jeg så kunne aflevere denne flotte ring i gave til min venindes fødselsdag.
Vil helt sikkert handle her igen.

Fantastisk kundeservice!
Smukkeste smykker som kom hurtigt.
Kvaliteten er også helt i top.

Resposta da Global Urban Jewelry
Rigtige flotte smykker af god kvalitet og leveringen var hurtig

Resposta da Global Urban Jewelry
Varen kom fra Kina. Allerede der bliver man nervøs. Særligt når man betaler “dansk priser”. Lang leveringstid, selvom “varen var på lager”.
Kæden er utrolig kort.
Havde købt ekstra vedhæng, men disse kan ikke hænges på kæden, så er dermed ubrugelige.
Generelt skuffende og utilfredsstillende. Måtte betale en rigtig guldsmed for at få vedhæng på.
Kan ikke anbefale denne side.

Resposta da Global Urban Jewelry
Smykkerne er meget smukke. Der var et lille problem, men det blev hurtigt løst. Alt i alt var det en meget behagelig købsoplevelse.

Resposta da Global Urban Jewelry
Det var nemt at finde rundt på siden. Afsendelse og levering var hurtig, selvom det var tæt på jul. Da vi fik brug for at kontakte Kundeservice i januar, var de utrolig flinke og fik hurtigt og nemt løst et mindre problem med varen. Mit 17-årige barnebarn er meget glad for øreringene.

Resposta da Global Urban Jewelry
Mega god service og fine smykker.
Smykkerne jeg havde bestilt blev væk i posten, så sendte de nogle nye uden beregning.

Resposta da Global Urban Jewelry
Jeg har endnu ikke modtaget mine smykker, men pengenexer trukket fra min konto før jul.

Resposta da Global Urban Jewelry
Nu er det snart et år siden (bedre sent end aldrig), jeg købte en ring gennem denne side og jeg må bare sige, at smykket holder rigtig godt.
Jeg bruger ringen stort set hver dag og bruger fx meget sprit på arbejdet, men ringen er stadig helt som ny. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg køber smykker herfra.
Jeg har handlet hos Global flere gange, og hver gang har jeg haft en virkelig god oplevelse. Leveringen har altid været hurtig og problemfri, og smykkerne lever fuldt ud op til mine forventninger – både i kvalitet og holdbarhed.
Én gang oplevede jeg desværre, at en ørering gik i stykker. Jeg kontaktede kundeservice for at høre, om der var noget, jeg selv kunne gøre for at reparere den. Selvom det var min egen skyld, at den var blevet ødelagt, valgte virksomheden alligevel at sende mig et helt nyt sæt. Det synes jeg siger meget om deres service.
Jeg kan kun varmt anbefale at købe smykker herfra – både smykkerne og kundeservicen er helt i top.

Resposta da Global Urban Jewelry
Bestilte en halskæde 30. November og den er stadig ikke blevet leveret selvom det står i ordrestatus at den er leveret for længest. I trackingen kan jeg se at den stadig er på vej fra Kina. Det var meningen det skulle være en julegave men ved ikke om den når at komme.
Julie ringende selv og beklagede mange gange at halskæden ikke var kommet endnu, tilbød 50% af prisen retur hvis ikke den når at komme senest d. 23/12. Meget fin service.

Resposta da Global Urban Jewelry
Fantastisk sted at handle.
Der er fuld service, Julie har været så sød at komme hjem med mine vare.
Det er ikke sidste gang jeg handler der..

Resposta da Global Urban Jewelry
Fin service dér gik kun få dage inden vi fik det bestilte

Resposta da Global Urban Jewelry
Jeg købte 3 smykker og de levede absolut helt op, og mere til, til mine forventninger. Absolut ikke sidste gang jeg køber hos dem.
Glædelig jul ♡♡♡

Resposta da Global Urban Jewelry
Købte et sæt øreringe til min kæreste, og hun blev meget glad.

Resposta da Global Urban Jewelry
Jeg har lige fået mine smykke. Kun 3 dages levering! og hvor er jeg overrasket! De er så smukke og så god kvalitet! Elsker dem! Tusind tak ❤️ Det er helt klart mine yndlings smykker! Jeg købte en halskæde med hjerter og en hjerte ring, som passer super godt til min amulet jeg fik i studentergave. Kunne ikke være gladere!
Bh. Madeline

Resposta da Global Urban Jewelry
Rigtig god oplevelse af købe herfra! Hurtig levering og endda på min hjemmeadresse da Freja alligevel skulle køre forbi:)
Og så bare rigtig fine smykker!

Resposta da Global Urban Jewelry
Mega hurtig levering, og deres smykker er fantastiske

Resposta da Global Urban Jewelry
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.