Voor de derde keer wat besteld & echt super mooie productieven. Levering ook super snel en een heel fijn transparant bedrijf! Mijn complimenten
Leia as opiniões dos outros
De kwaliteit van de kleding is heel hoog en de bestelling is super snel verzonden. Producten zijn zoals omschreven en de maten ook. Super blij!
Fijne sport top en short. Op de site staat alles goed beschreven en dankzij de maattabel en tips van atleten heb ik de juiste maat besteld!
Informações sobre a empresa
GlutesPop is een Nederlands sportkledingmerk, ontstaan vanuit de overtuiging dat mooie en comfortabele sportkleding voor iedere vrouw toegankelijk moet zijn. Onze items zijn ontworpen met focus op pasvorm, comfort en kwaliteit, met extra aandacht voor tall girls en vrouwelijke vormen. Dit combineren we met snelle bezorging, persoonlijke service en het bouwen van een hechte community waarin verbinding en persoonlijke groei centraal staan.
Informações de contacto
Penningweg 34E, 4879AG, Etten-Leur, Holanda
- info@glutespop.com
- glutespop.com
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 66% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Fijne sport top en short
Super snelle verzending
Super snelle verzending. Goede, stevige legging met crunch. Heel blij mee!🩷
Super kwaliteit
Super blij!
Voor de derde keer wat besteld & echt…
Super snelle levering en echt geweldige…
Super snelle levering en echt geweldige sportkleding💕
In love met de sculpt straight legging…
In love met de sculpt straight legging tall! Eindelijk zo’n legging die lang genoeg is voor lange meiden :)) de stof is zo fijn zacht en comfortabel echt goede kwaliteit!
Zeer tevreden
Ik heb Glutespop leren kennen via een vriendin die hier regelmatig bestelt. Op een gegeven moment heb ik een broekje van haar geleend en ik was meteen enthousiast. Het model is erg flatterend, zit comfortabel en de kwaliteit is uitstekend. Inmiddels heb ik zelf ook besteld en ben ik erg tevreden. De verzending was snel en ik werd gedurende het hele proces goed op de hoogte gehouden met duidelijke updates.
Ik ben echt heel erg enthousiast over…
Ik ben echt heel erg enthousiast over mijn aankoop. Heb vandaag gelijk nog een legging bij besteld en ook de bh’s erbij!
Echt mijn favoriete sportmerk!!
Echt mijn favoriete sportmerk!!! Betaalbaar, goede kwaliteit en staat oprecht iedereen. Ik denk dat ik bijna alle items wel heb!
BI ZAR
BI ZAR. Glutespop is echt oprecht mijn favoriete sportkleding merk. Door mijn werk loop ik voor 50% van de week in sportkleding. Om eerlijk te zijn is dat al 2 jaar alleen maar in Glutespop. Deze kleding accentueert je lijf op de juiste manieren en heeft enorm goede kwaliteit. Daarnaast enorm snelle levering. Overall 10/10
Super snelle levering
Super snelle levering, duidelijke website en goede kwaliteit!
Hier bestel ik vaker!
Enorm snelle bezorging! Producten zijn zoals op de site en daarbij ook nog enorm mooi, kwalitatief en comfortabel 🤩
12/10!!
12/10!!! Snelle bezorging en waar voor je geld! Ik ben 1,78 en ik zocht een goede straight leg legging. Die heb ik gevonden en ik ben zo blij! De stof voelt goed aan en zakt niet af. Ik ga zeker nog een keer bestellen!
Super fijne straight leg sportbroek voor de langere meiden
Super fijn dat er een optie is van de populaire straight leg sportbroeken voor de langere meiden zoals ik (180cm) & dan is het ook nog eens een super fijne en zachte stof die niet doorschijnt.
Een super ervaring:)
Een super ervaring:), een mooie top besteld met goede kwaliteit erg blij mee🥰
Het is echt fijne sportkleding
Het is echt fijne sportkleding, comfortabel en sluit goed aan! Vind de kleuren van de sportkleding niet overweldigend, wat het voor mij persoonlijk fijner is om te dragen in de sportschool 🩷
Straight tall legging
Ik heb momenteel 4x the straight sculptec tall broek besteld. Ik houd er van. Hij is erg lang en zit heel mooi. Enige nadeel is dat de broek bij de liezen dunner wordt door het fietsen
Ze hebben mooie sport kleding ook goeie…
Ze hebben mooie sport kleding ook goeie kwaliteit is het ben er erg blij mee ga er zeker vaker bestellen 🤗
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.