Informações sobre a empresa

1. Viagens e férias

Escrito pela empresa

Vi tilbyder golfrejser med oplevelser og høj service. Book din golfrejse online hos Golf Plaisir og nyd din golfferie. Vi er golfrejser med passion.

Informações de contacto

2 estrelas
1 estrela

Classificada 1 em 5 estrelas

Gid vi havde læst Trustpilot INDEN køb af rejse

Vi bestilte en golfferie til Spanien igennem Golfplaisir og ville have ønsket at vi dobbelttjekke trustpilot og undersøgte hvad vi egentlig gik ind til.

Det hele startede sløvt ud, og Golfplaisir er langsomme til at svare på spørgsmål vedrørende rejsen. Vi følte efter at vi havde købt at vi blev meget nedprioriteret..

Vi ankommer til Spanien og finder først her ud af at dette faktisk er en grupperejse og vi er en gruppe der skal rejse, spise og spille golf sammen? Hvilket vi er meget uforstående overfor da vi bestemt ikke ønskede dette. Vores rejseguide fortalte at sådan er det hver gang - danskrejsende plejer ikke få noget som helst at vide som de øvrige skandinaviske rejsende.

Vi ankommer til hotellet/resortet og skal have aftensmad for første gang.. Her finder vi igen ud af til vores overraskelse at alt er forud booket og menukortet er allerede sammensat for os og vi ikke kan vælge fra eller til.

Vi kom for at spille golf - og selv her var det faktisk ikke en særlig god oplevelse trods golfbanen er virkelig lækker med gode omgivelser.

Golfplaisir har simpelthen forud booket de ringeste (og nok også billigeste) starttider. Der var ikke taget højde at driving range åbnede kl 08 og første starttid var kl 08:30 (kørsel til og fra driving range ca. 25 min.)

Vi havde betalt for fri golf og dette var åbenbart ikke fri golf men mulighed for at booke en starttid når man havde færdigspillet 18-huller??

Man blev spurgt ofte på hotellet om vi rejste med Golfplaisir og fik faktisk hele tiden fornemmelsen at vi blev ringere behandlet end øvrige gæster. Sådan en discount fornemmelse af det produkt vi havde købt (trods prisen bestemt ikke afspejler dette) - Vi fik sågar at vide direkte af en "Supervisor" fra hotellet at "Golfplaisir is sh*t".

Vi kunne fortsætte med at skrive negative oplevelser i forbindelse med denne rejse købt at Golfplaisir..

Hold jer væk.

30 de março de 2024
Classificada 2 em 5 estrelas

Golf Plaisir er useriøse golfarrangører…

Golf Plaisir har leveret et mangelfuldt produkt. Manglerne vedrørende følgende

- Grupperejse solgt som individuel rejse
- ikke oplyst at Plaisir ikke har hcp begrænsning
- sat sammen med nybegyndere med hcp 54.
- Generelt havde deltagerne hcp 25 og derover
- Nybegyndere ødelagde runderne
- Ikke oplyst at startider lå fast som discount startider. i form af dagen første og sidste dvs ves solopgang og solnedgang
- Mange af deltagerne var så urutineret at man ikke kunne nå rundt inden solnedgang
- Plaisir har erkendt at salget var en fejl. men vil ikke yde fuld kompensation

10 de janeiro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Vi har det sorte bælte i golfrejser

Vi har det sorte bælte i golfrejser, men har aldrig før rejst i corona tid, hvorfor vi havde en del spørgsmål
Det var komplet umuligt at få info fra Golf Plaisir, hvilket bevirkede at vi blev afvist i Billund Lufthavn, måtte tage til København Lufthavn, mistede en feriedag og fik ekstra udgifter på ca. 5.000 kr
Da vi skulle hjem igen fra Allicante, var det igen umuligt at få info, således vi måtte bruge 3 dage hen over en weekend på at finde PCR test i Allicante, hvilket senere viste sig at være unødvendigt
Ingen kompensation overhovedet for alt bøvl, en dag mindre på hotel, en dag mindre grenfee, en dag mindre billeje, til gengæld snød biludlejningsfirma os for 2.300 kr i ekstra forsikring, i alt udgifter på ca. 10.000

16 de julho de 2021
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais