Fantastic oplevelse fra start til slut. Jeg havde givet mine tanker omkring hvad jeg ønskede for min tur, og de lyttede meget til dette og endte med at sammensætte en tur der passede perfekt til mi... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
A empresa respondeu
Hjemvendt fra en uges golfophold på Isla Canela Golf Resort med super lækkert mad, faciliteter og betjening. Vi spillede 2 meget forskellige baner med andre par. Der var også indlagt en lille vandret... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
green2green blev etableret den 1. januar 2003 af Peter Grinsted og et år senere, den 1. januar 2004, blev Ole Grauting makker og sideordnet direktør. Disse to velkendte ansigter i golfrejsebranchen har mange års erfaring bag sig. Ole Grauting har været...
Informações de contacto
Studsgade 5, 8000, Aarhus, Dinamarca
- green2green.dk
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Fantastic oplevelse fra start til slut.
Fantastic oplevelse fra start til slut.
Jeg havde givet mine tanker omkring hvad jeg ønskede for min tur, og de lyttede meget til dette og endte med at sammensætte en tur der passede perfekt til mine behov.
Meget tilfreds og med deres lokal kendskab til Portugal (hvor jeg rejste til) var turen helt perfekt.
Skøn lokation, fine faciliteter, service i særklasse!
Vi havde 2 overnatninger på et dejligt værelse, lækker morgenmad med et bredt udvalg. Hyggeligt wellness område, og et motionsrum i bedre stand end det gennemsnitlige for hotelbranchen.
Sidst men ikke mindst, var vi så heldige at møde den mest fantastiske og imødekommende receptionist Janie.
Hun tog sig tid til den enkelte, var løsningsorienteret og imødekommende.
Hvis bare alle hoteller havde en Janie.
Bedre ansat skal man lede længe efter - og det kommer fra én som tidligere har været i restaurationsbranchen.
/Værelse 137, Chamille
Victor arrangerede vores rejse til Skotland...
Victor arrangerede vores rejse til Skotland med 6 runder over 5 dage. Herudover lejebil, hotel m.m. ALT - som I ALT er klappet til perfektion. Vi spillede Musselbourgh, Leven Links, Montrose, St. Andrew Old Course, Kingsbarns og Panmure. Alle var super flinke og imødekommende. Hotellet som Green to Green havde fundet til os var super lækkert og lå meget centralt i både Dundee og ift. golfbanerne, store værelser og lækker morgenmad. Fuld opbakning til Green to Green og fem stjerner herfra!!!

Resposta da green2green
Utrolig dårlig service i forhold til…
Utrolig dårlig service i forhold til gavekort
Kan ikke udtale mig om deres rejser
Men service er total i bund på gavekort
Update:
tak for jeres repons,
men ændre ikke på noget
info skal fremstå lige meget hvad.
tror også selv i ved den her ikke er god.

Fremragende service!
Havde en fantastisk tur til Isla Canela, arrangeret af Sebastian og Green2Green. Der var styr på alt fra fly, hotel og super golf baner! Vi skulle ikke bruge tid på det praktiske, men kunne holde en uges ferie med masser golf. Ikke sidste gang vi rejser med Green2Green!
Fantastisk tur til Cadiz
Fantastisk tur til Cadiz, hvor alt bare gik op i en højere enhed. Mange tak til green2green for en dejlig tur. Vi kommer igen.
Super service og lækker rejse!
Var en smut i Spanien med nogle venner, og alt gik upåklageligt. Virkelig lækkert hotel og super service af guiderne, der var med!
Kommer helt sikkert til at bruge green2green igen!
Super service. Kunne ikke rejse på longstay gr akut sygdom idag. Talte med Nicolaj idag, han undersøgte alternativer for en ny rejse om en uges tid, for en fornuftig pris. Nu bliver det 3 uger i.s.f. 4 uger i Cadiz hvilket vi er yderst tilfredse med. Tak Nicolaj.
Dårlig kundeservice eller mangel på samme
Jeg har flere gange været med Green2Green på Proture og været meget tilfreds, men her de sidste 3 måneder har jeg bare oplevet en utrolig dårlig kundeservice, er blevet lovet at jeg kan komme med på en tur i marts 2025, men hører intet, de svarer ikke på mails, og der sker ingenting, det er nok noget af det ringeste jeg har oplevet:(
Golfrejse
Min kone og jeg, har netop været på den første golf rejse. Turen Gik til Iberostar Selection Andalucia Playa i Spanien. Hvor vi blev mødt af de sødeste guider, Malte og Carsten.
Hotellet var i verdensklasse, med super god service samt mad.
Green2Green er muligvis ikke de billigste, men der er value for money🙏🙏🏌♀️🏌😊😊tak for en super ferie.. vi kommer tilbage..
Plattenslagere er det bedste ord jeg kan finde
Vi er 16 personer der på torsdag skulle på golftur i Spanien, gennem green2grenn. i onsdags bliver vores formand ringet op af green2green der fortæller at vi ikke kommer afsted. De giver Ryanair skylden for at have overbooket flyet. Hvordan kan det være vores problem. Vi har købt og betalt for længe siden en pakke rejse gennem green2green. I må sørge for et alternativt fly, og det i en fart. Vi er 16 mand, der har planlagt dette i lang tid, kaldt personale ind for at passe vores vagter mens vi er væk. Skam jer.
Malte og Karsten I gjorde det igen
Malte og Karsten I gjorde det igen, vi havde det mest fantastiske ophold for 3. år i træk på Iberostar Selection Andalusia Playa. Meget opmærksomme på hvordan vi havde det, I tog jer tid til at spise med os en aften og så lige en enkelt gang golf, hvor I nok burde have tabt. 😂
Alt i alt 1000 stjerner til jer alle, hotellet og golfbanen, tror da nok vi ses igen til næste år.
Kh Bettina, Niels og de 2 nye 🏌️♂️🏌️♂️
Har lige rejst med green2green og jeg…
Har lige rejst med green2green og jeg har kun roser hele vejen rundt til alle medarbejdere og jeg vil helt sikkert bruge firmaet igen. Helt igennem en super oplevelse.
Fantastisk kombineret golf- og sol- ferie i Tyrkiet / Belek …
Vi er lige kommet hjem fra en fantastisk ferie med green2green i Tyrkiet/Belek ...green2green skræddersyede en kombineret golf- og sol- ferie på det 5* Palazzo Golf Resort i Belek med All Inclusive ...Alt spillede max, det var simpelthen en fantastisk ferie med yderst god service, lækre værelser, som blev opgraderet til suiter for små penge ...helt utrolig flot hotel med lækker mad og drikke, fede golfbaner og alt i alt, bare en super ferie ! Vi anbefaler til enhver tid green2green, som rejsearrangør, de gør det super godt :-) ...mange tak, vi bruger jer helt sikkert igen. Venlige sol-hilsner Kenn og familie :-)

Manglende kundeservice!
Vi bestilte en golfrejse på hjemmesiden, tirsdag aften, og der stod tak for ordren, og man ville sende bekræftelse hurtigst muligt! Torsdag eftermiddag havde vi intet hørt, så vi skrev en ny bestilling, og 2 timer efter ringede vi bureauet op, og spurgte om de havde modtaget ordren, men det kunne de ikke se, så vi afgav en ny ordre pr. telefon. Ved afslutning af samtalen sagde sælger, vi ville modtage ordrebekræftelsen samme torsdag aften, eller fredag! Der kom ingen bekræftelse! Tirsdagen efter, d. 25/10, ringede vi igen til firmaet, og rykkede for bekræftelsen. Personen vi talte med, var ikke særlig serviceminded, så vi skulle hive ordene ud af ham! langt om længe fik han fundet ud af, at vi ikke var prioriteret så højt, så vor ordre lå langt nede i stakken! Vi nu kontaktet et andet konkurrerende selskab, og fået super service!

Resposta da green2green
Rent UG. Ved ikke hvad det hedder i dag:-)
Kompetent, hurtig, venlig og effektiv betjening.
Skøn golftur til Vilamoura
Vi er 2 par fra Silkeborg, som netop er kommet hjem fra Vilamoura i Portugal. Vi spillede 4 runder golf på flotte og velpleje baner. Hotellet - Vila Gale Marina -var et dejligt hotel beliggende med udsigt over lystbådehavn i Vilamoura og Atlanterhavet
Hele forløbet fra bestilling til afslutning var bare perfekt. Midtvejs i ferien ringede Sebastian og spurgte om alt fungerede og om vi var tilfredse.
Alt fungerede, så vi var ovenud tilfredse.
Kan varmt anbefale green2green.
Sv. D. Johansen
Det hele var perfekt planlagt
Det hele var perfekt planlagt, og green2greens matchleder Torben Vind, og hans kone Lotte var helt fantastiske. De sørgede for at det hele klappede, og at der hele tiden var godt humør.
Long stay golf Palmeres i Lagos
Long stay golf Palmeres i Lagos i Portugal - fornøjelse at rejse med Green2green. Modtaget i lufthavnen af rejseagent og biludlejer - det spiller bare max. Marina Hotel i Lagos er lækkert med daglig rengøring og super venligt personale. Dejlig by med masser af restauranter og skøn golfbane.
Perfekt oplevelse
Vi var 10 personer der var på golfrejse med Green2Green til Gran Canaria. Alt fungerede perfekt, hotel, golfbaner og transport.
Det er bestemt ikke sidste gang vi rejsen med Green2Green,.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.