Handlade förr, alla skor via GrandShoes, pä nätet och i deras butik. Då var utbudet fenomenalt och via Fit-my-feet visste man att skorna passade. Och så såldes verksamheten...Jag hörde av mig till den... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Snabbt svar på min förfrågan, snabbt levererade skor. Visserligen kunde jag inte ha skorna men fick snabbt den returfraktsedel jag behövde, Ser med förtröstan fram emot den snabba återbetalningen av... Ver mais
Aldrig något att klaga på, suverän service. Beställer i princip alltid mina skor härifrån då jag har ganska breda fötter, och det står i produktbeskrivningen vilken bredd på foten skorna passar till.... Ver mais
Bra kvalitet snabb leverans ngt dyra. Önskar så att ni skulle kunna erbjuda de största storlekarna dvs 51-52 hela tiden. De gäller först till kvarn. Ni har bara de största storlekarna i början av... Ver mais
Informações sobre a empresa
Vår ambition är att kunna erbjuda det vanliga skobutiker inte kan göra, det vill säga stora skor som passar både i storlek och stil. Vi riktar oss till stilmedvetna män med skostorlek 47-52. Sortimentet spänner sig över såväl sneakers som klassiska herrskor. Grand Shoes startade 2007, och ägs och drivs av Footway Group.
Informações de contacto
Box 1292, 16429, Kista, Suécia
- 020-121211
- store@grandshoes.com
- grandshoes.com
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Inte samma gamla goda Grandshoes längre. Varning!
Jag har köpt skor hos Grandshoes sedan många år tillbaka, och har alltid varit väldigt nöjd. Skorna jag har fått hem har alltid passat perfekt, tack vare att mina fotmått har funnits där. Nu är allt det borta.
Nu vet jag inte om jag ska beställa storlek 47, 47,5, eller 48, för inga centimetermått anges för skorna.
FitMyFeet finns inte kvar, trots att det står omnämnt på hemsidan.
Jag går nu istället till en annan affär för att köpa skor som jag vet passar.
Mycket tråkigt att min favoritskoaffär inte finns längre, trots att namnet finns kvar. Gamla fina Grandshoes finns inte längre. Det är botten
Mikael / Göteborg
Var är gamla Grandshoes?
Jag har köpt skor från Grandshoes massvis med gånger och använt "fitmyfeet" varje gång. Nu hittar jag inte den funktionen och jag tycker att utbudet blivit betydligt sämre än sist jag handlade. Filtreringsfunktionen verkar också vara trasig. Exempelvis om man bläddrar i en kategori och hittar ett par skor i storlek 47. Väljer jag istället att filtrera på storlek 47 i den kategorin så dyker inte de skorna upp?
Jag är ledsen att säga det, men tyvärr har storheten med Grandshoes försvunnit nästan helt. Antar att det hänger ihop med uppköpet som jag ser har skett? Kommer gamla Grandshoes-kvaliteten komma tillbaka?

Det var bättre förr
Som en kund med stora fötter har det varit en upplevelse och en förmån att kunna åka till en butik för att både prova och köpa skor. Ett typiskt besök i butiken brukade innebära att jag testade 15-20 par skor (olika storlekar, färger och modeller) för att sedan köpa 2-3 par. 5 stjärnor!
Sedan ett par månader tillbaka är detta enbart en webbutik och stor del av GrandShoes USP är nu borta. För att kunna genomföra ett köp framöver måste jag nu beställa hem 10-15 par skor för sedan prova och välja. Varje beställning kan tydligen innehålla 6 par skor (med 79 kr frakt/beställning). Så för ett skoköp är det nu 250 kr frakt, hantering av flera beställningar samt frakt av stora paket till och från posten. Webbhandel är inte superbra då kunden inte vet vad den vill ha...
Men GrandShoes har fortfarande ett stort utbud av stora skor vilket är unikt även om det blivit mycket trassligare att handla. Det får trots allt bli Tre stjärnor.
Vågar man hoppas på att den fysiska butiken kan återuppstå i liten skala?

Vad hände?
Vad hände? Ni som var den bästa nätbutiken för oss med större fötter. Ny hemsida? Man kan alltså inte logga in längre. Man kan inte sortera på sin fotlängd utan bara på vanliga storlekar - det som är helt ointressant när man har mätt sin fot. Förstår ni att ni tagit bort eran USP?

Resposta da Grandshoes.com
Toimitus tuli hyvin perille ja kengät…
Toimitus tuli hyvin perille ja kengät ovat hyvät. Ei huomautettavaa missään suhteessa
Snabbt och bra leverans
Snabbt och bra leverans.
Mycket Tacksam att ni finns, tråkigt att ni inte har butiken öppen längre.
Blir lite svårare att prova fram rätt sko.
Med vänlig hälsning,
Göran Malkar
Utmärkt service och bra sortiment
Utmärkt service och bra sortiment! Hittade enkelt skor som passade och som var snygga, något som inte alltid är så enkelt för mig med lite större fötter (varierar mellan 47-49 beroende på märken och har rätt breda fötter). Rekommenderas.
Bästa butiken i Sverige för stora skor
Bästa butiken i Sverige för stora skor. Snabb leverans !
Bästa skobutiken alla dar i veckan.
Hög standard som vanligt!
Brukar alltid åka in till butiken men hade ett spexat schema så jag hann inte in. Köpte skorna på hemsidan och fick dem i rekord fart :) väldigt nöjd som vanligt. Skorna passar jättebra.
Fit My feet är det bästa som finns för…
Fit My feet är det bästa som finns för skoköpsnde på nätet
Bra utbud för oss storfotade
Bra utbud för oss storfotade, både i märken och prisklasser. Har uteslutande köpt mina skor här sedan flera år tillbaka. Jag har även haft nöjet att få prata/få hjälp av personalen som löste ett mindre problem med bravur.
Great shoes but even better service
Great shoes but even better service. They take good care of you.
Kommer att sakna butiken i Hägersten🤠
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.