Jeg bestilte nogle ting inde på deres hjemmeside, og dagen efter var der ikke rigtigt sket så meget. Jeg kunne se, at den var registreret hos GLS, men de havde ikke fået den endnu. Der var i hvert fal... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Endnu engang fantastisk oplevelse mit pH meter havde en fejl og de guidede mig igennem en evt fejl. De endte med og sende en ny uden regning. svært og finde bedre steder mht denne hobby med så god ser... Ver mais
Har købt blunts, bongs, grinders, lufttætte beholdere og stort set alt ryge udstyr herfra i flere år nu, og hvis du ligesom mig der kan lide ganja er dette nok DK’s billigeste (uden kompromis på k... Ver mais
Fine priser, der desværre også gør at jeg har valgt dem til, men kundeservicen er så ellers også så begrænset, at jeg nærmest vil kalde den ikke-eksisterende. To gange har jeg benyttet mig af hjemme... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Hos Gro-Lys specialiserer vi os i at levere Grolys, groudstyr og ventilationssystemer i højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi sætter stor fokus på at dække vores kunders behov med en fantastisk kundeservice! Vores mål er at blive den førende og foretrukne leverandør af vores produkter i Danmark og vi sætter derfor stor pris på al den feedback vi kan få! Venlig hilsen Holdet bag Gro-Lys.dk
Informações de contacto
Katrinegade 19, 6000, Kolding, Dinamarca
- Support@Gro-Lys.dk
- gro-lys.dk
Não respondeu a opiniões negativas
Købte en blæser hos drengene fra…
Købte en blæser hos drengene fra Gro-Lys. Fik et opkald 5 minutter efter jeg havde afgivet bestillingen - det er hvad man kalder godt kundeservice!
Blæseren virker upåklageligt og blev leveret dagen efter. Så jeg vil til hver en tid anbefale at handle hos dem.
Dårlig oplevelse, blev til nogenlunde oplevelse.
Dårlig oplevelse.
ingen info angående status på ordre. Efter 2 ugers venetid (hvor pengene er trukket) skriver jeg, at jeg vil annullere købet. Så bliver jeg ringet op, og får at vide at pakken ligger hos den lokale købmand. fint nok. Indholdet var ødelagt. Skriver igen og bliver lovet en ny vare, det er nu 3 uger siden og har intet hørt. :(
Efterfølgende er der blevet gjort meget for at rette på fejlene, og de virkede oprigtigt kede af, min dårlige oplevelse. Derfor ændre jeg til 4 stjerner, synes stadig at det var en tung proces.
Mest imponerende kundeservice jeg…
Mest imponerende kundeservice jeg nogensinde har oplevet!!
I disse tider hvor de fleste butikker ikke aner hvad kundeservice er længere, er det UFATTELIG FEDT at opleve kundeservicen hos Gro-Lys..
De er de mest behjælpelige og flinke mennesker, jeg længe har oplevet.
Så jeg vil anbefale at du ALTID KØBER HOS DEM, hvis du gerne vil have en SUPER KUNDESERVICE.
Kan helt klart anbefale Grolys.dk
Kan helt klart anbefale Grolys.dk. Jeg har igennem tiden handlet på mange netsider, men har aldrig oplevet sådan en service, som Grolys giver. Deres service og kompetence er helt klart i en klasse for sig selv og et skridt foran de andre konkurrenter. Man føler fra første minut man tager kontakt til dem, at de lever og ånder for det de laver og, at kunden er i centrum. Handler kun der fremover.
Gro-Lys har været intet mindre end…
Gro-Lys har været intet mindre end fantastiske. SUPER GOD service på et højt niveau. Havde ikke forventet så høj viden og kendskab til tingene, blev så meget klogere af at snakke med Anders Lunden fra Gro-lys og derfor vil jeg takke ham her endnu en gang. Tusind tak Anders.
ANBEFALES!!!!!!!!!!
De har s** styr på det!
Helt igennem god købsoplevelse!
Tror godt de kan blive min fremtidige "indkøbs central"
Godt gået Gro-Lys
verdens bedste gro-butik
verdens bedste gro-butik! Virkelig flink medarbejder Anders som kan hjælpe dig med alt, lige fra gødnings vejledning til bestilling af vare som du ønsker, men ikke forhandels i butikken, fik ham Fx til at bestille boveda hjem til mig. kan klart anbefales plus rigtig gode priser!
Super god servis
Super god servis, glad mennesker og rigtigt hjælpsom
Tror det er det bedste service jeg har fået i DK
Gode produkter, god rådgivning og god service. Man får rent faktisk at vide, hvad der sker med ens vare, imodsætning til de steder hvor man ikke hører noget, når man f.eks. bestiller en vare som ikke er på lager. Kender mange steder der kunne lære noget :-)
Er super godt tilfreds
Er super godt tilfreds
Kanon god service og rådgivning
Hurtig tilbagemeldning på spørgsmål
Bestilte en enkelt lampe på deres …
Bestilte en enkelt lampe på deres webshop, og fik få dage efter min Booster LED som fint kunne stå på mit bord. Resultaterne fra mine tomater i drivhus kommer ikke tæt på Boosteren. 5/5!
Produkter i top kvalitet
Produkter i top kvalitet. stor udvalg, og fagmand med passion, der ved noget om deres kram! Udover det er der hurtigt respons, og fantastisk service!
kan varmt anbefaldes!
Køb hos grolys alt andet vil du fortryde
Helt klart den bedste gro shop jeg har handlet hos, de har alt hvad man skal bruge om du så er nybegynder eller prof og så er kvaliteten på deres vare helt i top og ikk noget Kina bras som så mange andre steder, fortjener helt klart 10 stjerner men desværre kan man kun give 5
Havde en super god oplevelse
Havde en super god oplevelse, da jeg handlede ved GroLys.dk. Service i top, og kvalitets produkter til gode priser. Vil klart anbefale det til andre. :)
Danmarks bedste service
Danmarks bedste service, uden tvivl, altid super flink og har altid tid til at svare på alt man er i tvivl om, altid.
Og ikke nok med det de giver næsten altid lidt rabat, selvom det ikke kan findes billigere på nettet nogen steder.
Sender med gls så alting Max tager to dage at få, det er uundværligt når man lige står og mangler noget vigtigt i ens arsenal :)
Seks stjerner fra en overordentligt tilfreds kunde, der ikke kunne drømme om at handle andre steder.
Carsten Hansen
super hurtig og venlig betjening
super hurtig og venlig betjening, alt var som det skulle være, fin kvalitet. Anden gang jeg handler med Gro lys, og der har været en venlig lille hilsen med hver gang. ikke sidste gang jeg bruger Gro lys og det vare ikke længe inden næste order løber ind til firmaet... :-)
Kæmpe service!
Kæmpe service! Super nice forhandler, kan varmt anbefales! 👆🏻👍🏻
Køb dine varer hos Gro-Lys.dk
Denne side kan på det varmeste anbefales. Købte forleden en CFL-pære, som desværre var ødelagt ved ankomst (PostNord). Gro-Lys.dk sendte øjeblikkeligt en ny afsted, uden tøven...
Rigtig god og kompetent kundeservice, meget behagelig oplevelse.
Ser frem til næste gang jeg skal handle med Gro-Lys.dk!
Super service.
Har kun gode ting at sige om siden og folket bag.
Hurtigt tilbagemeldning på spørgsmål og ingen slinger i valsen når det handler om at få byttet sine ting hvis de skulle havde en fabriks fejl.
Super god service.
Helt igennem god service.
Jeg havde i 3 mdr. prøvet at få fat i nogle helt bestemte pærer, som samtlige gange røg i restordre i ALLE andre groshops her i dk. og også flere i udlandet. Efter jeg bestilte dem her, blev jeg kort tid efter ringet op, hvor jeg blev gjort opmærksom på, at de først skulle bestilles hjem fra Italien, og at dette kunne tage op til 2 uger. Derfor ville jeg modtage en gratis gave sammen med min bestilling (et 3i1 pH-meter - 100kr.).
Dette synes jeg er et stort plus, da nok alle andre forhandlere ville have den mening, at det ikke er deres problem, at varen ikke er på lager - hvilket også er korrekt. Det var ikke tilfældet her, og derfor vil jeg klart anvende denne forhandler en anden gang.
(Pærerne kom endda efter kun en uge) :-)
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.