Rigtig god oplevelse fra start til slut. Fik leveret 4.000 liter pinjebark 80/140 mm, og kvaliteten var helt i top. Super kundeservice, hurtige svar på mine spørgsmål og levering som aftalt. Kan varmt... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Prisen & kvaliteten passede. Havde et ønske om levering en bestemt dag, hvilket blev opfyldt. STOR tak. Chaufføren - som var yderst imødekommende for ønsker - kun bestemt håndtere sin bil såvel kra... Ver mais
A empresa respondeu
Fik den bedste og mest venlige hjælp, og fik det rigtig pinje dækbak, som andre leverandør ikke kan finde ud af. Vil til en vejr anden tid bruge dem igen. Virkelig hurtig levering dagen efter vi... Ver mais
A empresa respondeu
Havde bestilt en bigbag 1000 l /1 ton topdressing. Fik den fejlagtigt leveret til vores bagindgang ca.60 m nede af en grusvej. Med et fald på 2,5 m betød det at jeg skulle køre ca.15 læs 60 m op ad gr... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Gruslevering.dk er Kærvang Materialers online butik - og her kan du forvente en nem, professionel og personlig oplevelse hele vejen igennem. Alle produkter på www.gruslevering.dk leveres direkte til din adresse i bigbags, så du får en løsning, der er både praktisk og effektiv. Med 14 års erfaring inden for sand, grus, granitskærver, muld, flis, spagnum, støbeprodukter og meget mere, ved vi, hvor vigtigt det er, at du får den rette kvalitet og den rette mængde. Derfor står vores team klar til at hjælpe dig med kompetent rådgivning - du er altid velkommen til at ringe på 72 49 44 44 alle hverdage kl. 8.00–16.00 eller skrive til info@kaervangmaterialer.dk. For at gøre det så enkelt som muligt er alle bigbag‑priser inkl. gratis levering. Du får en klar pris fra start, uden skjulte gebyrer eller uventede tillæg. Vi leverer hurtigt, sikkert og med fokus på god service - så du får en løsning, der passer til dine behov.
Informações de contacto
Tylstrupvej 1, 9382, Tylstrup, Dinamarca
- info@kaervangmaterialer.dk
- gruslevering.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Nemt og overskueligt at bestille
Nemt og overskueligt at bestille. Gode priser og lynhurtig levering. Kan kun anbefale denne leverandør 👍.
Super nemt og hurtig levering.
Både handel og levering som forventet
Både handel og levering som forventet, helt OK!
Effektivt og nemt
Nemt og overskueligt at bestille
Nemt og overskueligt at bestille. Gode priser og lynhurtig levering. Har købt herfra 2 gange nu og alt spiller bare 👍.
Venlige og imødekommende.
Venlige og imødekommende.
Professionelle og hurtig ekspedition.
Varmeste anbefalinger
Jeg har nu handlet med Kærvang to gange. De er skarpe på priserne og kvaliteten af deres produkter. Kommunikationen med kundeservice er fantastisk🙏
Meget god hjemmeside men
Meget god hjemmeside. Men fantastisk kundeservice. Måtte ringe for lidt hjælp, og meget sød og dygtig person hjælp med rådgivning 👍🏻👍🏻👍🏻
De får også min næste ordre.
Jeg er fan! Til tiden, god pris samt super kundeservice
Fantastisk oplevelse. Kan varmt anbefales.
Ikke helt rent (sten)mel i posen…
Nu er vi endelig kommet gennem 4 bigbags med håndsorterede piksten, som vi købte sidste år. I de øverste lag er alt godt og velsorteret, men i den nederste halvdel var der iblandet store sten - ligesom for at få det til at fylde og veje mere. Mit skøn er at netto blev der 2 1/2 bigbag med anvendelige pigsten og lidt fodsten, der passede fint til en 60 cm. bred belægning. 1 1/2 bigbag røg på genbrugspladsen, da stenene ikke havde noget at gøre med pigsten. Den største sten var på størrelse med en fodbold. Stenene blev leveret på Præstegårdsstræde, 4892.
Gruslevering.dk har en dejlig simpel og…
Gruslevering.dk har en dejlig simpel og overskuelig hjemmeside så man hurtigt kan finde det man søger. gode priser og leveringstider. En specifik årsag til 5 stjerner er til transporten hvor chaufføren som bare viste god service og lige leverede det lidt ekstra med et smil.
Kantstenslevering lige til fyrrummet 😊
2 bigbags med stabilgrus…
Bestilte 2 bigbags med stabilgrus (store tunge poser) og havde valgt levering til kantsten, hvilket iøvrigt var med i prisen
Men da jeg bor ved et ejendomskompleks var jeg nervøs for om de ville levere til kantstenen ved vejen (som næsten er 600meter væk) eller om de ville levere på den nærmeste parkeringsplads (som er 100meter væk)
Men til min store overraskelse, blev jeg mødt af to flinke fragtmænd som leverede dem lige til havelågen
Det betød at jeg havde nemmere ved at arbejde og at de havde måtte tage en både hård og bøvlet rute
Virkelig god service og meget overaskende
Trustpilot giver 1-5 stjerner
Men var der en 6. havde de fået den
Hurtig leverance og kompetent personale
Svigermor skulle have en fliseterrasse. Det var noget med morgensolen og kaffe. Sådan er det! Og vi havde tid lørdag. Hvor får man lige 1,5 ton grus og sand leveret på Sjælland på 3 dage? Alle de store spillere i grus-gamet grinede bare i telefonen. 1-2 ugers levering. Så jeg ringede til gruslevering.dk i, wait for it, Jylland! Ingen problemer. Sendte en sms til ejeren, og på ren og skær mellemmenneskelig tillid og respekt for svigermødre stod pallen med grus i Nykøbing Sjælland på under 2 døgn og betydeligt billigere end københavnersnudernes butikker og med track-and-trace hele vejen. Skal svigermor have en terrasse at drikke kaffe på - så gå ind på Gruslevering punktum DK.
Fantastisk service
Nem og overskuelig hjemmeside
Hurtigt levering, bliver ringet op ved levering.
God service og god oplevelse.
Kærvang materialer er super gode
Kan varmt anbefale kærvang materialer virklig godt og møg lækkert harpet muld jeg har modtaget.
Har fået leveret kløvet svensk bøgtræ
Har fået leveret kløvet svensk bøgtræ. Jo perjebrænde er blevet dyrt, men fair pris hos Kærvang materialer.
Og det er det bedst kløvede træ jeg nogensinde har fået. Ensartet størrelse.
God kundeservive tilmed.
Fuld plade med 5 stjerner.
Friendly and serviceminded
Super god service.
Super god service.Vi fik først leveret helt som aftalt. Men der var lidt sand og lidt større sten imellem de mindre sten vi havde bestilt. Og da vi skulle bruge mere fik vi god rabat på den ekstra bestilling. Super hurtig respons - selv sent om aftenen.
Lige efter bogen
Levering til tiden. Ordren blev placeret præcist efter anvisningen. Er fuldt ud tilfreds, og vil helt sikkert bestille her en anden gang.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.