Iedereen zou Guestzone moeten gaan gebruiken… Meest betrouwbare site naar mijn mening waar je tenminste echt kans maakt op kaartjes… Heb weer een fantastisch feestje gehad.. Dank je wel Guestzone 🫶🏼... Ver mais
Ik was verrast dat ik 2 kaartjes had gewonnen voor sfeer in culemborg. Samen met mijn vriendin een super avond gehad. De sfeer was gezellig onderling met leuke mensen.
Krijg al sinds lange tijd nuttige emails over aanstaande Dance events. Onlangs meegedaan met een actie waarbij je tickets voor het Sneeuwbal Winterfestival kon winnen en bingo! Was helaas het laatste... Ver mais
Altijd leuke en gezellige sfeer dus een echte aanrader wij zijn de volgende keer weer van de partij
Klacht? Mail klantenservice@guestzone.nl. Binnen één werkdag ontvang je een reactie om het probleem netjes op te lossen.
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Ik was verrast dat ik 2 kaartjes had gewonnen voor sfeer in culemborg.
Samen met mijn vriendin een super avond gehad.
De sfeer was gezellig onderling met leuke mensen.

Resposta da Guestzone
Thank you guestzone voor de gastenlijst van herr zimmerman🎉het was geweldig

Resposta da Guestzone
we stonden perfect op de gastenlijst van het evenement

Resposta da Guestzone
Vrijkaarten gewonnen voor een absoluut fantastisch feest. Wat wil een mens nog meer? Bedankt Guestzone!

Resposta da Guestzone
Iemand geeft mij de gun factor, want op 1 op andere manier word ik *bijna* elke keer geselecteerd voor de gastenlijst <3

Resposta da Guestzone
Heerlijk feestje bij Housequake met DJ Eric E en DJ Roog. Ondanks het slechte weer buiten was dit feestje er weer 1 voor de boeken. Thanks Guestzone 😘🙏🏽🎉🥂

Resposta da Guestzone
Heel goede begeleiding gehad qua mails enz . Informatie over het feest ,. parkeerplaats enz

Resposta da Guestzone
Ik ben al 3 jaar via Guestzone leuke feesten aan het bezoeken, de service is perfect en we genieten hier enorm van

Resposta da Guestzone
Last minute pas antwoord of je gewonnen hebt. Daarnaast ook nog problematiek met de laatste winactie die ik meedeed. 2x ingezet en na de sluitingsdatum bleef staan dat ik moest afwachten of ik gewonnen had. Contact met de organisatie die de fout erkende maar dit pas de avond voor het festival via de mail konden doorgeven dat ik verloren had (na 5x heen en weer gemail en onduidelijke antwoorden).

Resposta da Guestzone
Al jaren lid van Guestzone en regelmatig tickets gewonnen. Helder en duidelijke communicatie via sms én e-mail. Bij vragen, snel reactie, vriendelijk en toegankelijk! Zeer tevreden!

Gezellig, leuke locatie, mensen en personeel. Parkeren kan beter 😉

Resposta da Guestzone
Goede info en promoties door guestzone over allerlei dancefeesten en zelfs al een aantal keer gratis tickets gewonnen met de winacties zoals (het laatste😪) Sneeuwbal winterfestival in Utrecht en afgelopen weekend een geweldig techno feest Spätkauf in de Melkweg. Ga zo door!

Resposta da Guestzone
Spätkauf in de Melkweg was erg goed. Kleinschalig en gemoedelijk met goede DJ’s. Het was een onverwachtse en aangename dansavond dankzij Guestzone. En al de 4e keer in redelijk korte tijd dat ik dankzij Guestzone kon dansen op zalige muziek.

Resposta da Guestzone
Altijd leuke winacties bij Guestzone. Späkauf&Melkweg.
Hele leuke avond gehad met fijne Techno en een hele leuke sfeer.

Resposta da Guestzone
We hebben een fantastische avond gehad. Muziek was top en het publiek gemeleerd in leeftijd..
Al met al top.
Bedankt weer Guestzone!

Resposta da Guestzone
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.