Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Iedereen zou Guestzone moeten gaan gebruiken… Meest betrouwbare site naar mijn mening waar je tenminste echt kans maakt op kaartjes… Heb weer een fantastisch feestje gehad.. Dank je wel Guestzone 🫶🏼... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik was verrast dat ik 2 kaartjes had gewonnen voor sfeer in culemborg. Samen met mijn vriendin een super avond gehad. De sfeer was gezellig onderling met leuke mensen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Krijg al sinds lange tijd nuttige emails over aanstaande Dance events. Onlangs meegedaan met een actie waarbij je tickets voor het Sneeuwbal Winterfestival kon winnen en bingo! Was helaas het laatste... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Altijd leuke en gezellige sfeer dus een echte aanrader wij zijn de volgende keer weer van de partij

Informações sobre a empresa

1. Empresa de comunicação
  2. Venda de bilhetes para eventos
  3. Festival
  4. Agência de Marketing e Media
  5. Planeamento de festas

Klacht? Mail klantenservice@guestzone.nl. Binnen één werkdag ontvang je een reactie om het probleem netjes op te lossen.

Informações de contacto

4,9

Excelente

TrustScore: 5 em 5

377 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 4 em 5 estrelas

Leuk om tickets te winnen!

Resposta da Guestzone

Je gaat lekker Anja! Op 17 januari nog tickets gewonnen voor SFEER en nu naar Sneeuwbal Winter Festival geweest. Daar doen we het voor, om zoveel mogelijk members blij te maken met vrijkaarten. Bedankt voor je beoordeling, wordt gewaardeerd 🫶

Het was goed geregeld

Het was goed geregeld! Ook het parkeren en de tram er naar toe werkte soepel. Het was een top feestje met leuke mensen en goede muziek. Super tof om erbij te zijn.

Resposta da Guestzone

Wat fijn om te lezen dat alles soepel is verlopen, van het parkeren tot het vervoer met de tram. Mooi dat je zo hebt genoten van de sfeer, de mensen en de muziek en dat het een topfeest voor je was. Dank je wel dat je de moeite hebt genomen om jouw ervaring met ons te delen, die waardering betekent veel voor ons 🫶

Kaartje gewonnen altijd leuk😊

Kaartje gewonnen altijd leuk😊
Keurig op tijd binnen gekregen
Top service

1 de fevereiro de 2026

Resposta da Guestzone

Wat fijn te lezen dat je tevreden bent met onze service Angelique! Heel erg bedankt voor de genomen moeite om deze review te schrijven ❤

Communicatie was top

Communicatie was top. Op tijd de kaarten gekregen en zonder problemen naar binnen.

Resposta da Guestzone

Wat fijn om te lezen dat je via Guestzone 2 vrijkaarten hebt gewonnen en dat de communicatie zo duidelijk was en de tickets netjes op tijd per mail zijn aangekomen. Super dat alles zo soepel is verlopen Dilianne, dat horen we natuurlijk graag. Heel erg bedankt dat je dit zo enthousiast met ons deelt, dat wordt zeer gewaardeerd ❤

Ticket gewonnen via Guestzone

Ticket gewonnen via Guestzone. Prima communicatie en op tijd de tickets per mail binnen! Dikke 10!!!!

Resposta da Guestzone

WoW! Wat super om een dikke 10 te krijgen Jessica, bedankt daarvoor. Heel fijn dat je blij bent met onze service en communicatie. 🫶

Classificada 5 em 5 estrelas

Eerlijk gezegd win ik eigenlijk nooit…

Eerlijk gezegd win ik eigenlijk nooit wat, en hier won ik 2 kaarten voor Sneeuwbal! Super tof! Alles was goed geregeld! Fantastisch feest gehad mede door jullie :)

Resposta da Guestzone

Wat leuk om te lezen dat je normaal gesproken nooit iets wint en bij ons direct twee kaarten voor Sneeuwbal hebt gewonnen. En super om te horen dat alles goed geregeld was en dat jullie een fantastisch feest hebben gehad Rosanne. We stellen het enorm op prijs dat je jouw ervaring zo uitgebreid met ons deelt en ons hebt beloond met vijf sterren ❤

Classificada 5 em 5 estrelas

Kaartjes gewonnen en een super feestje…

Kaartjes gewonnen en een super feestje gehad😎🥳

Resposta da Guestzone

Wat super dat je hebt genoten van de gewonnen vrijkaarten voor Sneeuwbal Winter Festival William, top. Heel erg bedankt voor je beoordeling, wordt zeer gewaardeerd 🔝

Bedankt

Bedankt! Was weer een leuke dag..

Resposta da Guestzone

Bedankt voor opnieuw een 5 sterren beoordeling Regnera! Fijn te lezen dat je hebt genoten bij Sneeuwbal Winterfestival.

Alles perfect

Goed geïnformeerd van gewonnen winacties tot de laatste mail met de laatste informatie over de gewonnen actie.

Resposta da Guestzone

Nog maar een maandje member bij Guestzone en direct 2 vrijkaarten gewonnen voor een mooi festival! Fijn te lezen dat je tevreden bent met onze service en natuurlijk bedankt voor de 5 sterren 🫶

Topavond gehad

24 de janeiro de 2026

Resposta da Guestzone

Wat fijn te lezen Angelo dat je hebt genoten van de vrijkaarten voor Rotterdam Loves Housclassics! Bedankt voor je beoordeling, wordt zeer gewaardeerd.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super eenvoudig meedoen met leuke…

Super eenvoudig meedoen met leuke winactie’s, staan leuke feestjes op. Zeer overzichtelijk

25 de janeiro de 2026

Resposta da Guestzone

Super dat je vrijkaarten hebt gewonnen voor 2 weekenden achter elkaar: Rotterdam love HouseClassics & Sneeuwbal Winterfestival 2026. Fijn dat je onze website overzichtelijk vindt en dat het makkelijk is om mee te doen met de winacties. Heel erg bedankt voor je beoordeling Nathalie!

Classificada 5 em 5 estrelas

Topavondje met wederom gratis kaartjes!

Topavondje met wederom gratis kaartjes!

9 de janeiro de 2026

Resposta da Guestzone

Wat goed te lezen dat je hebt genoten van de vrijkaarten bij Juicy New Year en dat het een mooie avond was Lisette! Heel erg bedankt voor de 5-sterren en de genomen moeite, dat waarderen wij enorm. We zien dat je al 20x2 tickets hebt gewonnen bij ons, super! Daar doen we het voor. Op naar het volgende mooie feestje. 🫶🏼

Top helpdesk

2 vrijkaarten gewonnen maar verkeerd mail adres ingevoerd ,helpdesk gemaild en vrijwel meteen reactie en actie dus helemaal top tevreden met de gewonnen kaartjes tuurlijk en snelle service!

5 de janeiro de 2026

Resposta da Guestzone

Wat fijn te lezen dat ons team je snel en goed heeft geholpen Jacco, super! Heel erg bedankt voor de 5 sterren, erg attent. En natuurlijk heel veel plezier bij BLSSD a.s. zaterdag!

Godshouse wat een feest

Ik heb heerlijk genoten op godshouse
Bedankt voor de gratis kaarten die ik gewonnen heb top feest

20 de dezembro de 2025

Resposta da Guestzone

Bedankt voor je beoordeling Ron! Goed te horen dat je hebt genoten van de vrijkaarten tijdens Gods House. Op naar de volgende ;-)

Betrouwbaar en leuke feesten

Al vaker kaartjes gewonnen via Guestzone en het is echt betrouwbaar. Het afgelopen feestje was super. Heel erg dankbaar voor!

20 de dezembro de 2025

Resposta da Guestzone

Wat fijn om te lezen dat je al meerdere keren via Guestzone vrijkaarten hebt gewonnen en dat je onze betrouwbaarheid zo duidelijk benadrukt. Dat je sinds 2018 nog steeds zo enthousiast bent betekent enorm veel voor ons. Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring te delen en dit met anderen te delen, dat waarderen we oprecht Danielle. 🫶🏼

Superleuke winacties

Superleuke winacties, al meerdere keren tickets gewonnen. Als je een vraag hebt: altijd snel en duidelijk antwoord, gewoon topbedrijf!

21 de dezembro de 2025

Resposta da Guestzone

Wat ontzettend fijn om dit opnieuw van je te mogen lezen Ineke! Dat je al sinds 2017 member bent en opnieuw de moeite neemt om je positieve ervaring te delen, betekent veel voor ons. Mooi dat je al vaker vrijkaarten bij ons hebt gewonnen, onze service en bereikbaarheid als prettig en duidelijk worden ervaren. Daar doen we het iedere dag voor. Dank je wel voor het vertrouwen door de jaren heen en voor het delen van deze ervaring, dat waarderen we oprecht. 🫶🏼

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.