Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Iedereen zou Guestzone moeten gaan gebruiken… Meest betrouwbare site naar mijn mening waar je tenminste echt kans maakt op kaartjes… Heb weer een fantastisch feestje gehad.. Dank je wel Guestzone 🫶🏼... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik was verrast dat ik 2 kaartjes had gewonnen voor sfeer in culemborg. Samen met mijn vriendin een super avond gehad. De sfeer was gezellig onderling met leuke mensen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Krijg al sinds lange tijd nuttige emails over aanstaande Dance events. Onlangs meegedaan met een actie waarbij je tickets voor het Sneeuwbal Winterfestival kon winnen en bingo! Was helaas het laatste... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Altijd leuke en gezellige sfeer dus een echte aanrader wij zijn de volgende keer weer van de partij

Informações sobre a empresa

1. Empresa de comunicação
  2. Venda de bilhetes para eventos
  3. Festival
  4. Agência de Marketing e Media
  5. Planeamento de festas

Klacht? Mail klantenservice@guestzone.nl. Binnen één werkdag ontvang je een reactie om het probleem netjes op te lossen.

Informações de contacto

4,9

Excelente

TrustScore: 5 em 5

377 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 5 em 5 estrelas

Werkelijk sinds het ontstaan van…

Werkelijk sinds het ontstaan van Guestzone allang lid en ben enorm blij met hun mooie vrijkaarten altijd
Uitstekende service ook snelle feedback en antwoord altijd

9 de dezembro de 2025

Resposta da Guestzone

Wat geweldig om een reactie te ontvangen die al sinds het begin van Guestzone (2010) member is. Niet zomaar een member, je bent 1 van de meest loyale leden. In de afgelopen jaren heb je maar liefst meer dan 200x2 vrijkaarten bij ons gewonnen! Jouw betrokkenheid, vertrouwen en enthousiasme hebben bijgedragen aan het groeien van onze community. Dat jij onze service als helder en snel ervaart is voor ons enorm waardevol. Bedankt voor de beoordeling en voor alle jaren dat je bij ons member bent! 🙏

Prima geregeld

Prima geregeld

Resposta da Guestzone

Bedankt voor je beoordeling Peggy, wordt zeer gewaardeerd! Super dat je net pas member bent en direct 2 vrijkaarten hebt gewonnen voor een mooi festival, top. Op naar de volgende ;-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Bedankt Guestzone voor de gewonnen…

Bedankt Guestzone voor de gewonnen kaarten van Cap Dadge van Secret Underground. We hebben zeker genoten van dit heerlijke feestje 👌🥳

Resposta da Guestzone

Wat fijn te lezen dat jullie hebben genoten Rene, top! Helemaal goed om te zien dat je dit jaar al 7x vrijkaarten hebt gewonnen voor mooie events en festivals bij Guestzone. Bedankt voor de 5 sterren, super! 🙏

Classificada 5 em 5 estrelas

Het was een superleuk feestje!

Het was een superleuk feestje! Dank aan Guestzone voor de gewonnen gastenlijst plaatsen!!!

Resposta da Guestzone

Heel graag gedaan Saskia! Jij bedankt voor de beoordeling. Super dat het zo'n mooi feest was, dat horen we natuurlijk graag.

Altijd leuk om iets te winnen

Altijd leuk om iets te winnen

Resposta da Guestzone

Binnen een week twee keer vrijkaarten gewonnen, dat zien we natuurlijk graag! We hopen dat je hebt genoten bij Lunapark Nathalie, heel erg bedankt voor je beoordeling.

Bedankt

Bedankt! Genoten van een goed feestje 🥳

Resposta da Guestzone

Nog maar net member bij Guestzone en gelijk 2 vrijkaarten gewonnen! En wat fijn te lezen dat je hebt genoten van het feestje Judith, daar doen we het voor. Bedankt voor de 5 sterren! 🫶

Classificada 5 em 5 estrelas

Ben een echte dance liefhebber en…

Ben een echte dance liefhebber en guestzone is een super platform altijd up to date en zeer klantvriendelijk gisteren vrijkaartjes gewonnen voor history of hardcore en super genoten

23 de novembro de 2025

Resposta da Guestzone

Dank je wel Patrick! Wat fijn om van een echte Dance-liefhebber te horen dat je blij bent met Guestzone en onze klantenservice zo waardeert. Top dat hebt genoten van de vrijkaarten voor History of Hardcore, daar doen we het voor! 🫶

Classificada 5 em 5 estrelas

Kaarten gewonnen en super leuk feest…

Kaarten gewonnen en super leuk feest gehad 🤩

Resposta da Guestzone

Super dat je hebt genoten van de vrijkaarten die je had gewonnen voor Housequake bij Thuishaven Jannie! Dat horen we natuurlijk graag. Bedankt voor je beoordeling, wordt zeer gewaardeerd!

Lunapark was geweldig

Ik weet niet eens meer hoeveel tickets ik inmiddels via Guestzone heb gewonnen, maar Lunapark was absoluut één van de beste ervaringen.
Ook 5 sterren voor Guestzone voor hun betrouwbaarheid en eerlijkheid . Echt Top

Resposta da Guestzone

Wat goed om te lezen dat je zo hebt genoten bij Lunapark, super! Je hebt inmiddels al 12x2 vrijkaarten bij ons gewonnen Dulce maar veel belangrijker is dat je aangeeft dat je Guestzone betrouwbaar vindt en onze transparantie waardeert. Heel erg bedankt voor de genomen moeite om ons te beoordelen en natuurlijk voor de 5 sterren! 🫶

Classificada 5 em 5 estrelas

Kaartjes vrij last minute binnen

Kaartjes vrij last minute binnen maar snel reactie via de mail en gelukkig hadden we ze nog op tijd. Heerlijk genoten! Bedankt!! Nu 3e keer dat ik iets gewonnen heb en blijf zeker vaker meedoen!

23 de novembro de 2025

Resposta da Guestzone

Super dat je zo hebt genoten Diederik, dat horen we natuurlijk graag! En fijn dat je al 3x vrijkaarten bij ons hebt gewonnen, top. Heel erg bedankt voor de genomen moeite om ons te beoordelen, wordt zeer gewaardeerd.

Classificada 5 em 5 estrelas

De communicatie rondom het winnen van…

De communicatie rondom het winnen van een ticket voor White Moon was zeer duidelijk. Werd goed op de hoogte gehouden en de instructies voor het claimen van de tickets waren heel duidelijk.

13 de novembro de 2025

Resposta da Guestzone

Dank voor je uitgebreide terugkoppeling Anita! We waarderen het enorm dat je de moeite hebt genomen dit met ons te delen. Fijn om te horen dat de communicatie rondom de gewonnen vrijkaarten voor White Moon duidelijk was en dat de stappen voor het claimen soepel verliepen. We doen ons best om members tijdens het hele proces zo goed mogelijk te informeren, dus dit klinkt precies zoals we het bedoelen. De 5 sterren worden gewaardeerd! 🙏

Top!

Goede winacties

Resposta da Guestzone

Dank je wel voor de beoordeling Daan, wordt zeer gewaardeerd! Fijn te zien dat je dit jaar al 3x2 vrijkaarten hebt gewonnen voor mooie events en festivals.

Super geregeld

Resposta da Guestzone

Fijn te horen Ruud dat je vond dat alles goed geregeld was, daar doen we het voor! En natuurlijk bedankt voor de 5 sterren 🔝

Classificada 5 em 5 estrelas

Super sfeer en top muziek bij white…

Super sfeer en top muziek bij white moon. Befankt voor het winnen van de kaartjes!

Resposta da Guestzone

Super dat je hebt genoten bij White Moon Tosca, daar doen we het voor! Jij bedankt voor de beoordeling, wordt zeer gewaardeerd 🫶

Classificada 5 em 5 estrelas

Super leuke manier om voor weinig kaartjes te winnen

Super leuk dat je met een relatief klein bedrag kans maakt op kaartjes voor een feest waar je heen wilt. In mijn geval was dit whitemoon super genoten

Resposta da Guestzone

Super om te horen dat je voor een klein bedrag 2 vrijkaarten hebt gewonnen om naar een feest te gaan dat je graag wilde. En nog mooier dat White Moon voor jou echt een avond werd om van te genieten. Bedankt voor de 5 sterren Mariča, wordt zeer gewaardeerd!

Ik had een probleem….…

Ik had een probleem en dat is opgelost door de super service van het team (en vooral Judith) die dit zeer snel hebben opgelost. Super service. Van mij krijgen jullie 6 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

14 de novembro de 2025

Resposta da Guestzone

Wat een mooi bericht Bert, daar worden wij heel erg blij van! Erg fijn dat je onze klantenservice zo waardeerd en dank dat je de moeite hebt genomen om dit te delen 🙏🏻

Classificada 5 em 5 estrelas

Zo top om weer vrijkaartjes te mogen…

Zo top om weer vrijkaartjes te mogen winnen. Het mooie is dat doordat deze winactie er is ik regelmatig kijk wat voor leuks er allemaal te doen is. Dankjewel weer guestzone.

14 de novembro de 2025

Resposta da Guestzone

Dank voor je bericht Karin, we stellen het bijzonder op prijs dat je dit met ons deelt! Super te horen dat je weer vrijkaarten had gewonnen en dat onze winacties je helpen om telkens opnieuw te ontdekken wat er allemaal te beleven valt. Dat is precies waarom we dit doen. Blijf vooral meedoen, je weet nooit wanneer het weer raak is.

Classificada 5 em 5 estrelas

Feestje voor in de boeken

Mijn Ervaring met de Rave Game van Questzone – Een Feestje voor in de Boeken! Wat een onvergetelijke avond bij de Rave Game van Questzone! Vanaf het moment dat ik binnenstapte, was ik onder de indruk van de prachtige aankleding en de spectaculaire verlichting, die samen een echte rave-sfeer creëerden. Het publiek was super gezellig, volwassen en vol energie, waardoor de avond meteen een feestelijke en ontspannen vibe had. Het personeel was ontzettend vriendelijk en behulpzaam, en alles was perfect georganiseerd. Een extra bonus: ik heb al meerdere keren kaartjes gewonnen via de winacties van Questzone – dat maakt het natuurlijk nog leuker om terug te komen! Er zijn wel een paar kleine puntjes die de ervaring nóg beter zouden kunnen maken. Zo zijn de prijzen voor bepaalde dranken soms aan de hoge kant. Ook zou het handig zijn als de muntjes inwisselbaar waren. Tot slot was Dimitri een absolute topper in de loods – zijn enthousiasme en energie maakten de avond nog specialer. Misschien zou hij in een grotere zaal zelfs nog meer mensen kunnen laten genieten van zijn talent! Al met al was het een feestje voor in de boeken en kan ik de Rave Game van Questzone aan iedereen aanraden die van een leuke, spannende en goed georganiseerde avond houdt. Ik kom zeker weer terug voor meer!

8 de novembro de 2025

Resposta da Guestzone

Dank voor je bijzonder uitgebreide beoordeling Carolien! Wij waarderen je moeite en aandacht enorm. Geweldig om te horen dat je een onvergetelijke avond had en dat alles strak georganiseerd aanvoelde. Voor de duidelijkheid, wij organiseren The Rave Game niet zelf. Guestzone is een onafhankelijk platform voor Dance-liefhebbers, met een brede party agenda, het laatste nieuws en veel winacties voor topevents en festivals. We organiseren zelf dus geen evenementen. Jouw punten over drankprijzen en het kunnen inwisselen van muntjes geven we door aan de producent en de locatie. Nogmaals dank voor de vijf sterren, zo’n waardering betekent veel voor ons!

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastische acties van leuke feesten…

Fantastische acties van leuke feesten en alles netjes geregeld, TOP!!!

8 de novembro de 2025

Resposta da Guestzone

Hier worden wij natuurlijk heel blij van! Wat fijn dat je blij bent met onze winacties en dat alles goed geregeld was, super!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.