Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Iedereen zou Guestzone moeten gaan gebruiken… Meest betrouwbare site naar mijn mening waar je tenminste echt kans maakt op kaartjes… Heb weer een fantastisch feestje gehad.. Dank je wel Guestzone 🫶🏼... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik was verrast dat ik 2 kaartjes had gewonnen voor sfeer in culemborg. Samen met mijn vriendin een super avond gehad. De sfeer was gezellig onderling met leuke mensen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Krijg al sinds lange tijd nuttige emails over aanstaande Dance events. Onlangs meegedaan met een actie waarbij je tickets voor het Sneeuwbal Winterfestival kon winnen en bingo! Was helaas het laatste... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Altijd leuke en gezellige sfeer dus een echte aanrader wij zijn de volgende keer weer van de partij

Informações sobre a empresa

1. Empresa de comunicação
  2. Venda de bilhetes para eventos
  3. Festival
  4. Agência de Marketing e Media
  5. Planeamento de festas

Klacht? Mail klantenservice@guestzone.nl. Binnen één werkdag ontvang je een reactie om het probleem netjes op te lossen.

Informações de contacto

4,9

Excelente

TrustScore: 5 em 5

377 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Super geregeld

Super geregeld, makkelijk aanmelden en tof feest! Bedankt😊

Resposta da Guestzone

Dank je wel voor jouw beoordeling Stephanie, dat wordt door ons enorm gewaardeerd! Fijn te lezen dat alles goed geregeld was.

Heerlijk feest

Super, alles goed geregeld

Resposta da Guestzone

Wat een schitterende beoordeling, Ricardo. Vijf sterren zijn al bijzonder, maar van een member die sinds 2011 bij ons is krijgt dat extra glans. We zien dat je al 63 keer 2 vrijkaarten via Guestzone hebt gewonnen, geweldig om terug te lezen, precies daarvoor doen wij het. Dank voor je tijd en aandacht om dit te delen, jouw loyaliteit motiveert ons elke dag om het nog beter te doen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Een ticket kost een paar euro als je…

Een ticket kost een paar euro als je wint en het kan bij de grootste festivals. Wat wil je nog meer ?

Resposta da Guestzone

Wat fijn te lezen dat je 'begrijpt' hoe ons systeem werkt Nancy. We vragen inderdaad een kleine bijdrage voor deelnames aan winacties. Dit zodat we kwaliteit kunnen blijven bieden. Zie dat je al 14x2 vrijkaarten hebt gewonnen voor mooie feesten en festivals, geweldig! Heel erg bedankt voor de 5 sterren 🙏🏻

Classificada 5 em 5 estrelas

Het was een geweldig feestje

Het was een geweldig feestje. Mooi weer ook. Alles goed voor elkaar. Heerlijk gedanst. Hoop op nog meer van dit soort feestjes. Super tof dat ik op de gastenlijst stond🙏🏻

Resposta da Guestzone

Dank voor deze mooie woorden Theresia, we waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring met ons te delen! Geweldig om te lezen dat alles soepel verliep en je heerlijk hebt kunnen dansen. Dat je via ons op de gastenlijst stond en zo’n fijne dag hebt gehad, daar doen wij het voor. We hopen dat je snel weer kunt genieten van vrijkaarten voor een mooi feest.

Super tof feest

Super tof feest, op een gave locatie, geweldige muziek en heerlijk publiek!!

Resposta da Guestzone

Wat fijn te horen dat je genoten hebt van het feest Priscilla, top! Heel erg bedankt voor de genomen moeite om ons te beoordelen 🫶

Classificada 5 em 5 estrelas

Guestzone krijgt van mij 5 sterren.

Guestzone krijgt van mij 5 sterren.
Overzichtelijke site, duidelijk.

Je kunt aan veel leuke winacties deelnemen om tickets te mogen winnen voor leuke feestjes en festivals. Ook de grotere festivals!

Als je gewonnen hebt, dan krijg je heel netjes bericht met allerlei details bijv.waar te parkeren en hoe je binnen komt. Betrouwbare site is het.
Het 1e festival waar ik tickets voor gewonnen had ging helaas niet door wegens een storm die deze dag over raasde. De tickets gingen door naar een andere datum, wat natuurlijk top is..helaas kon ik die dag niet. Dan kun je je ook netjes afmelden.

Nu wederom tickets mogen winnen voor een leuk feestje en ik zou zeggen...doe gewoon eens mee.
Nee heb je, ja kun je krijgen en nooit geschoten is altijd mis.

9 de novembro de 2025

Resposta da Guestzone

Wat een prachtige beoordeling, dank voor je uitgebreide terugkoppeling Lisette! Dat je schrijft dat Guestzone een betrouwbare site is, betekent heel veel voor ons. Fijn ook om te horen dat je onze site overzichtelijk vindt en dat de winacties, ook voor de grotere festivals, je aanspreken. Geweldig dat je na het geannuleerde event toch weer vrijkaarten hebt gewonnen! Blijf vooral meedoen, de kans om te winnen is groot. 🫶

Classificada 5 em 5 estrelas

Zoals altijd stonden we op de…

Zoals altijd stonden we op de gastenlijst.
Machtig prachtig leuk feest. Bedankt voor de tickets.

Resposta da Guestzone

Dank voor je enthousiaste woorden en dat je dit met ons deelt Gerda, dat waarderen we enorm! Top dat jullie weer netjes op de gastenlijst stonden en dat het feest zo in de smaak viel. Tot snel, hou onze agenda en winacties in de gaten.

Super blij met guestzone

Super blij met guestzone. 👍🏽 Goeie party agenda en leuke winacties. 😁 Waar karma mij vaak gegund is. 🤩 zelf kon ik plotseling niet door privé omstandigheden naar the rave game. Maar mijn introducé mocht gewoon nog op gastenlijst komen. Fijn geregeld! 🫶🏼

Resposta da Guestzone

Wat een heerlijke terugkoppeling, dank voor de moeite die je nam om dit te schrijven. Super dat onze party agenda en winacties je bevallen, en mooi om te horen dat het karma vaak meewerkt. Jammer dat je zelf niet naar The Rave Game kon, extra fijn dat je introducé alsnog op de gastenlijst stond, precies zo willen we het geregeld hebben. We blijven de agenda fris houden en onze winacties duidelijk en eerlijk organiseren. Dank voor je vertrouwen, dat waarderen we enorm. ❤

Werkt gewoon

Zoals de titel al zegt, het werkt. Meedoen kost wel geld en je kunt natuurlijk niet altijd alles winnen, dus soms heb je goedkope kaartjes, soms ben je gewoon wat geld kwijt. Ik heb tot nu toe geen problemen ondervonden met gastenlijstplaatsen of tickets.

1 de novembro de 2025

Resposta da Guestzone

Bedankt voor de 5 sterren Glenn! Sinds juli 2025 member, met 2 winacties meegedaan en voor allebei vrijkaarten gewonnen.

Wauw

Heerlijke site, doet het goed!!!

24 de outubro de 2025

Resposta da Guestzone

Je bent al sinds 2012 member bij Guestzone en inmiddels 27x2 vrijkaarten bij ons gewonnen voor mooie events en festivals, super! Bedankt voor je beoordeling Marjan, wordt gewaardeerd.

Classificada 4 em 5 estrelas

Lekkere vibe

Prima locatie, leuke energie, lekkere vibe

25 de outubro de 2025

Resposta da Guestzone

Bedankt voor je beoordeling Erik!

Classificada 5 em 5 estrelas

Super dat we via Guestzone naar…

Super dat we via Guestzone naar Korolova konden!!! Dank Guestzone!!!

23 de outubro de 2025

Resposta da Guestzone

Wat geweldig om te lezen dat je via Guestzone bij Korolova was! En vijf keer winnen met zes keer meedoen aan onze winacties laat precies zien wat wij bedoelen: bij Guestzone is de kans om te winnen écht groot. Dank dat je dit deelt en al sinds 2022 meedoet Ron, dat waarderen we enorm.

Duidelijk en super geregeld

Duidelijk en super geregeld

18 de outubro de 2025

Resposta da Guestzone

Heel fijn te lezen dat onze communicatie helder en duidelijk was mbt gewonnen vrijkaarten voor de Disco-Train XXL Party op de Pier Jolanda. Goede score ook! Eén keer meedoen met onze winacties en direct tickets winnen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Kaartjes gewonnen voor een super leuk…

Kaartjes gewonnen voor een super leuk feestje. Ik had nog iets verkeerd ingevuld met het e-mail adres van mijn introducé, via de mail zeer behulpzaam contact gehad, en probleem was opgelost. Verder heel handig overzicht van alle interessante feestjes!

Resposta da Guestzone

Bedankt voor de 5 sterren Annemieke! Wat fijn om te horen dat alles zo soepel is opgelost en dat je onze service als behulpzaam hebt ervaren. Dank dat je de tijd hebt genomen om dit te delen, dat betekent veel voor ons.

Win vaak

Win vaak ! Top

13 de outubro de 2025

Resposta da Guestzone

Wat gaaf om te lezen dat je al 12 keer 2 vrijkaarten hebt gewonnen Maria! Dat laat zien dat je een echte trouwe member bent. We waarderen je enthousiasme enorm en hopen dat je nog vaak mag genieten van mooie events via Guestzone.

Leuk feest!!!

Leuk feest. Super geregeld door Guestzone. Via gastenlijst naar binnen. We hebben genoten!

Resposta da Guestzone

Geweldig dat jullie zo hebben genoten Bianca! Fijn om te horen dat alles soepel verliep en jullie via de gastenlijst naar binnen konden. Mooi dat het zo’n geslaagde avond is geworden.

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede service is toch geweldig dat je…

Goede service is toch geweldig dat je kans krijgt om via winacties gratis kaartjes te winnen voor een top avond.

Resposta da Guestzone

Wat leuk om te horen dat je onze service zo waardeert Dinie! En dat je dit jaar al vijf keer gewonnen hebt, tien vrijkaarten voor toffe festivals en events, maakt het natuurlijk extra bijzonder.

Topfeest!!!!!!

Resposta da Guestzone

Bedankt voor de 5 sterren beoordeling Il-Ja! We vinden het altijd leuk om te lezen dat onze winacties zoveel plezier bezorgen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fijn dat je kaarten kunt winnen voor…

Fijn dat je kaarten kunt winnen voor leuke evenementen!

Resposta da Guestzone

Bedankt voor je leuke reactie! Fantastisch om te horen dat je geniet van de winacties en de evenementen waar je via ons naartoe kunt.

Leuk sfeer

Leuk sfeer, fijne locatie, niet te vol geprot met mensen. En vooral allemaal leuke spontane mensen!
En natuurlijk de goede muziek niet te vergeten

Resposta da Guestzone

Bedankt dat je jouw ervaring met ons deelt Nancy! Klinkt als een topavond met precies de juiste sfeer, een fijne locatie en een gezellig publiek. We waarderen je enthousiasme enorm.

Team Guestzone

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.