Haekplanter Heijnen Opiniões

TrustScore: 2.5 em 5

2,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg havde bestilt 3 Choisya Ternata buske som alle kom i perfekt tilstand til Danmark helt til tide😍. Kvaliteten var perfekt og buskene blev leveret helt til tide, trods min bekymring af anmelderne o... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 4 em 5 estrelas

Vi har været godt tilfredse. Købte planter efterår 2020 og forår 2021. Planterne var generelt pæne til en god pris. Nogle var bedre end forventet og andre dårlige, men generelt over middel. Særligt ef... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Jardim
  2. também em
  3. Centro de jardinagem

Escrito pela empresa

Haekplanter Heijnen er en specialiseret og pålidelig leverandør af højkvalitets haveplanter, hækplanter, træer og buske til både private og erhvervskunder. Med mange års erfaring i den grønne branche har Haekplanter Heijnen opbygget et stærkt navn i Nederlandene, Tyskland og andre europæiske lande. Kvalitet, service og bæredygtighed er altid i fokus. Sortimentet hos Haekplanter Heijnen består af et bredt udvalg af hækplanter, buske, træer og stauder, herunder populære sorter som magnolia, hortensia, bøgehæk, laurbær og taks. Alle planter udvælges og dyrkes med stor omhu, så kunderne er sikret sunde og robuste planter. Gennem direkte samarbejde med avlere kan Haekplanter Heijnen tilbyde konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Ud over det omfattende sortiment kendetegnes Haekplanter Heijnen af en kundeorienteret tilgang og professionel rådgivning. Uanset om det drejer sig om etablering af en ny have, udskiftning af en hæk eller beplantning af større projekter, tænker teamet med og tilbyder skræddersyede løsninger. Via den brugervenlige webshop kan kunder nemt bestille planter online med pålidelig levering til hjemmet eller byggepladsen. Takket være en velorganiseret logistik og et stort lager behandles ordrer hurtigt og omhyggeligt. Kunderne får adgang til tydelig produktinformation og praktiske plantetips, så de ved præcis, hvad de kan forvente. Både private haveejere og professionelle vælger Haekplanter Heijnen på grund af den stabile kvalitet og det brede udvalg. Teamet har den nødvendige erfaring og ekspertise til at håndtere hver ordre præcist. Ved løbende at investere i produktviden og kundesupport forbliver Haekplanter Heijnen en pålidelig samarbejdspartner for kvalitetsplanter, hække og træer.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

10 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Køb af 40 stk. Thuja Brabent

Købt 40 stk. Thuja Brabent, fordi Heijnen var en hel del billigere end div. danske planteskoler/mm. - Vi bestilt initielt til levering Uge 35 (2024), men pga. ferie fik vi nemt via. kundeservice ændret til Uge 33 med fint og hurtigt svar.

Planterne kom helt klumpet sammen på 1 palle, Torsdag, i Uge 33, som aftalt. Vi plantet dem dagen efter og fulgte deres anvisninger / krav omkring plantning.

Ganske fint forløb, dog skal man lige være opmærksom på deres vækst-garanti, at her kræves man skriver inden for 30 dage, med billede dokumentation og så efterfølgende holder dem ajour!...De er lidt for glade for hele tiden at sætte nogle deadlines, jeg er sikker på ikke er kloge at misse...
Jeg kan se en del herinde er utilfredse over at deres planter er gået ud efter 6-12 mdr. og klager...hvilket de jo afviser pga. deres 30 dage...

Planterne kom frem rigtig flotte/duftede godt, den bestilte højde var som aftalt eller højere end lovet. Nu her 2 mdr. efter er de blevet lidt små-brune div. steder, men alt i alt pæne og grønne - 2 er desværre ikke overlevet eller er ihvertfald meget brune og disse har vi fået penge retur for.

Alt i alt, et godt forløb

17 de agosto de 2024

Resposta da Haekplanter Heijnen

It's great to hear that you are happy with the plants and the delivery.
We hope you enjoy your plants.

Fik leveret hæk i efteråret 2023 - halvdelen visnet/død

Fik leveret hæk i efteråret 2023. Syntes at rodklumper var lidt små men tænkte at det nok gik. Plantede dem og halvdelen af planterne er døde her til sommer sådan lidt skiftevis. De har været kedelige at se på i foråret, men jeg har tænkt at de nok lige skulle komme sig. Det er i baghaven så holder ikke øje med dem. Men den anden halvdel er ok.
Får tilbudt rabat på 25% af halvdelen til et nyt køb.. Det er ikke godt nok. Er overbevist om at de er syge, haft for lille rodnet eller er blevet transporteret forkert. Køb ikke hæk hos dem.
Har nu købt nye i DK. De ser friske ud med ordentligt rodnet.

3 de junho de 2024

Resposta da Haekplanter Heijnen

Thank you for sharing your experience. We are deeply saddened to hear that some of your plants have died. As described in our Terms and Conditions, you have a 1-month warranty on the plants, and you reported the issue well beyond this period. Out of goodwill, we offered you a discount code that you can use to purchase new plants if needed. We understand that this may not be the resolution you were hoping for, and we would like to apologize once again for any inconvenience caused.
If you have any further questions or concerns, please don't hesitate to reach out.

Rigtig fin oplevelse

Rigtig fin oplevelse. Købte 60 hækplanter hos Heijnen til en rigtig fornuftig pris. Planterne kom til tiden og var af god kvalitet.

23 de maio de 2024

Resposta da Haekplanter Heijnen

Thank you for your positive words! We are extremely happy to hear that you are satisfied with your order and that everything went according to plan. We wish you tremendous growth and look forward to welcoming you again!

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg fik også helt syge plante…

Jeg fik også helt syge planter (forskellige) som alle blev død om 2 uger! Jeg kunne ikke reklamere dengang da jeg skulle opereres og havde det helt dårligt. Om en måned springende de fra sit ansvar og anbefalede et nyt køb med 25% rabat :))
Alle penge blev tabt, 0 refusion eller noget som helst.

17 de agosto de 2023

Resposta da Haekplanter Heijnen

Dear Gardenlover, Thank you for your feedback. We understand that it was very unfortunate that due to surgery, you were unable to contact us within our warranty period. It's indeed regrettable, but as described in our terms and conditions, we request our customers to report issues within 1 month so that we can resolve the situation together. We're sorry that you had this experience and wish you a pleasant day.

Avoid this company

Avoid this company.
Our of 30 plants, about 17 died in the first season, while the others are small compared to similar plants. We complained and had the plants assessed by Heijnen and by Danish ombudsman people, as well as local gardeners. All concluded the rootballs were far too small. Heijnen did not want to refund and instead gave a voucher to but new plants.

We asked for guarantees that this time the rootballs were acceptable size. The new plants' rootballs were far too small and most of the plants died again! When complaining, we were offered a voucher, which clearly is useless as we dont want plants from Heijnen anymore. We bought locally from a smaller company and the rootballs were at least twice as large, these plants look after themselves as opposed to us needing to keep the Heijnen plants alive.
The quality of the plants is awful, the support dreadful. We were never ever buy from them again.

6 de dezembro de 2023

Resposta da Haekplanter Heijnen

Dear garden lover, We are sorry to read that you are not satisfied with our plants and have experienced our service this way. Your complaint regarding your order from 2021 could not be handled in 2023 as you would have liked. With the offered compensation we unfortunately could not satisfy you.

We understand your disappointment, however we cannot offer you another solution. We hope to have informed you sufficiently and wish you a pleasant day.

SCAM - FUP og løgn på løgn. KØB IKKE

Man skulle nok have læst her inden bestilling. En bestilling på 100 planter (+10.000kr) der for 2 uger siden skulle være leveret første gang og i denne uge så andet forsøg, men igen aflyst i sidste øjeblik. Denne gang dog med besked om at "de nok kommer om 5 dage", men planterne kan kun holde til at stå på pallen i 6 dage, når man får dem leveret. Nu står de så åbenbart hos et transportfirma. Tænker ikke de vander!

Opdatering efter svar:

Det er meget fint og korrekt svaret, men ændre ikke på at planterne allerede har været i transit i længere tid end I anbefaler at man som kunde lader dem stå inden udplantning.

Derudover, så ignorer I mit krav til enten at annullere min ordre med fuld tilbagebetaling eller at I kompensere for den omkostning jeg havde ved at aflyse firma der skulle stå for udplantning. I har en fin kundeservice i den forstand at man kan ringe op, men man kan ikke få svar og løsninger. Dem der tager telefonen ved ikke noget om e-mails og må ikke viderestille.

Fup og scam i fuld flor!

8 de setembro de 2023

Resposta da Haekplanter Heijnen

Dear Garden Friend, vi är ledsna att höra att du är så besviken på leveransservicen. Vi kan se att du redan är i kontakt med vårt kundserviceteam. Du har beställt murgröna. Den kommer i krukor och är mycket stark, några dagar längre i transit kommer lyckligtvis inte att skada dessa växter. Om de inte längre är vackra när de anländer kommer vi att ta hand om det. Med vänliga hälsningar, Haekplanter Heijnen.

Update: 13-9
Vi beklagar verkligen att det är så här du upplever det.
Som det står i våra allmänna villkor är leveranstiden inte en fast tid och det kan alltid uppstå en försening på grund av oförutsägbara omständigheter. Vi har kontinuerligt hållit dig informerad om förseningen och informerat dig om orsaken. När växterna är på väg kan de inte avbeställas. Som vi informerade dig om kommer de växter du beställt att levereras i krukor. Krukväxter torkar inte ut snabbt och klarar en längre transportsträcka bra.
Vi har erbjudit dig en mindre kompensation för förseningen. Växterna har nu levererats och vi hoppas att du tycker om dem.
Med vänliga hälsningar, Haekplanter Heijnen.

Dårlig kundeservice

Ja røg jo i fælden og købte 60 thuja Martin 170/200 som blev leveret og plantet samme dag i efteråret
Nu er 14 planter der er gået ud og firmaet gir en måned grogaranti hvilket er jo er nul og niks værd
Jeg har været i dialog med dem og kunne få ca 1000kr rabat hvis jeg købte 14 nye
Meget meget dårlig kundeservice hold jer væk fra dem

30 de outubro de 2022

Kære haveelsker,
Vi er kede af, at du ikke er tilfreds med vores service. Vi ville gerne have hørt fra dig tidligere, hvis du er i tvivl om, hvorvidt dine planter har det godt. Hvis vi først hører fra dig, når planterne allerede er døde, kan vi ikke gøre mere.
Med venlig hilsen, Hækplanter Heijnen

Classificada 1 em 5 estrelas

Har taget 3 fri dage for at plante hæk…

Har taget 3 fri dage for at plante hæk nede på vores campingplads kommer ned tirsdag skulle have hække torsdag eller fredag få en mail tirsdag eftermiddag at de ikke kommer, men kommer i næste uge et kæmpe problem da jeg skal være og tage imod Og havde lejet en lille gravemaskine ikke iorden

16 de maio de 2023

Kære hr. Jensen,
Tak for din anmeldelse. Vi forsøger altid at levere som aftalt, men desværre blev dine planter modtaget for sent af os, hvilket forhindrede os i at levere som aftalt. Lastbilen til Danmark var allerede på vej. På din anmodning har vi annulleret din ordre. Vi undskylder denne hændelse.

Med venlig hilsen,
Haekplanter Heijnen

Classificada 1 em 5 estrelas

Spild af penge at købe mere end 60 cm.

Vi købte hækplaner hos haekplanter-heijnen.dk i oktober 2022, og købte både nogle små og nogle store. De små står fint men over halvdelen er de stor er døde. De siger de bare skal klippes ned, da de har fået frost, men hjælper os jo ikke da vi betalte en del ekstra for de store, fordi vi hurtigt ville have en hæk. Jeg skriver til dem og de siger at de har en mdr. garenti, efter en mdr. var det jo ikke mulight at se noget på den ene eller anden måde. De tilbyder nu en rabatkode, men tror bare vi finder en anden løsning.

8 de maio de 2023

Bedste Tuinvriend,
Det er uheldigt at høre, at du har haft denne oplevelse. Vores kundeserviceteam vil kontakte dig for at løse problemet.
Med venlig hilsen, Haekplanter Heijnen

Virkelig dårlige planter

Virkelig dårlige planter og kundeservice
Vi fik medio november 2022 leveret 2 store laubærhækplanter for 2000 kr.
Begge planter fik hurtigt brune blade og tabte til sidst alle bladene. Jeg reklamerede ult januar over dette. Her var svaret at det skyldtes frostskade, men at planterne ville komme sig til foråret. Desværre er planterne helt døde. Jeg reklamerede igen i april, men nu fragik Hækplanter Hejnen et ansvar og deres svar. De afviste at omlevere, med henvisning til deres 1 måneds grogaranti, Bekvemt at grogarantien udløb i december, hvor intet gror. Bekvemt at holde folk hen, så garanti udløber. De var ovenikøbet så frække at tilbyde, at jeg jo kunne købe nye - med lidt rabat. Kan ikke anbefale dem.

28 de abril de 2023

Kære haveven,
Tak for dit svar. Vi giver en måneds vækstgaranti, fordi man inden for denne periode kan se, om en plante vil vokse eller ej, selv om vinteren. Der er ingen vækst på det tidspunkt, men hvis en plante f.eks. har dårlige rødder og dør, kan man se det selv om vinteren. Du meldte dig først 10 uger efter leveringen med billederne af de frostskadede planter. Det var allerede uden for garantiperioden. Vi beklager, at vi tog fejl i vores vurdering af, at din kirsebærlaurbær ville overvinde frostskaderne.

Classificada 4 em 5 estrelas

Super service, planterne var lidt forsinkede men fik fin rabat derfor. Pæne planter. Vil gerne handle med dem igen

20 de abril de 2023

Kære haveven,

Tak for din positive anmeldelse.
Det glæder os meget at vide, at du er tilfreds med dine planter. Vi ønsker dig meget glæde med dine planter.

Dit Hækplanter Heijnen-team

SCAM SCAM SCAM

They lie to customers, giving different stories, not shipping but withdrawing money immediately. Then they say you need to pay for shipping costs and 20% extra because you cancelled while your order is shipped (They don't even have my plants in stock).

STAY AWAY FROM THIS COMPANY

Dutch company with no moral values, just stealing money from people, can't believe they haven't been shut down

13 de abril de 2023

Kære haveven,

vi er kede af, at du har det på denne måde. En tilfreds kunde er meget vigtig for os, og vi vil gerne tage kontakt med dig for sammen at finde en passende løsning. Send venligst en e-mail til os på info@haekplanter-heijnen.dk med angivelse af dit ordrenummer og at vi har bedt dig sende os en e-mail som følge af din Trustpilot-besked. Du kan også angive dit ordrenummer i svaret på denne besked, så vil vores kundeservice kontakte dig telefonisk. Vi håber, at vi kan drøfte dette problem med dig og løse det til din tilfredshed.

Anmeld firmaet

Vi har prøvet at bestille hækplanter her, men leveringen var forsinket så vi nåede lige at afbestille😅. Det var vist meget heldigt.

Kan man ikke anmelde firmaet til ombudsmanden? Et firma med så dårlige anmeldelser og service skal ikke gave lov til at sælge i DK!

10 de outubro de 2022

Kære haveven,

tak for din feedback. Vi gør altid vores bedste for at levere som aftalt. Vi arbejder med eksterne transportører, som ikke altid informerer os straks, når der er uregelmæssigheder, ellers ville vi have reageret meget tidligere, og vi undskylder dette.
Det er ærgerligt, at det ikke lykkedes os at vinde dig som tilfreds kunde.
Vi ønsker dig alt det bedste!

Værste planter

Værste planter. Ingen rødder - planterne overlever ikke. Virkelig dårlig oplevelse - kan ikke anbefales

7 de fevereiro de 2023

God dag,
vi beklager, at du har problemer med planternes kvalitet. En tilfreds kunde er meget vigtig for os, og vores kundeservice vil kontakte dig for at drøfte dette.
Kan du venligst oplyse os dit ordrenummer, så vi kan kontakte dig?

Classificada 1 em 5 estrelas

Don't buy from Haekplanter Heijnen !!

Hold Jer langt væk. Dette firma er ren fup og svindel. Planterne kan ikke bruges overhovedet. Ved leverancen kørte de ind i vores hegn og ødelagde flere fag og porten, men de kaster bare én rundt imellem vognmænd. De tager simpelthen ikke ansvar! Jeg har været tålmodig og prøvet alt, men jeg må selv betale de mange tusinde til udbedring :-(

Now, alomst 3 months later Haekplanter Heijnen has refunded my original purchase to cover a part of the damages.

21 de setembro de 2022

Goddag,

Tak for dit svar og dine oplysninger.
Vores kundeserviceteam kontakter dig for at drøfte, hvordan vi kan gøre dig til en tilfreds kunde.

Virkelig ringe planter

Modtog 44 styk Bøg / Bøgehæk Fagus Sylvatica 80-100cm Potte , som er pænt dyre, da vi gerne ville have hækken skulle komme hurtigt igang. Men en del af dem vi modtog var helt bare for blade, og resten blev bare dårligere og dårligere som tiden gid. Har skrevet frem og tilbage, og sendt videoer, men til slut forlængede de bare gro garentien. Planterne ser virkeligt dårlige ud, så kan ikke anbefale af købe fra dem.

28 de junho de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Sender usunde plante og redegør for vores manglende evne til at passe grønt.

Forsendelsen var længe undervejs og da planterne endelig kom frem bar en del af dem præg af dette. Vi vælger at sætte planterne med ideen om at de måske ville rette sig. De gjorde de ikke - så idag har vi 10 døende Thujaer i haven. Vi skriver til Haekplanter Heijnen og får en lang mail om hvordan vi skulle have passet bedre på vores planter, men får tilbudt 50% på en ny ordre. Det paradoksale er dog at vi har Thujaer stående lige ved siden af fra en anden leverandør - plantet kort før og som trives fint.
Så sikke vi har brændt fingrene - brug Jeres penge klogere end jeg.

20 de junho de 2022

Elendig kommunikation

Elendig kommunikation

Vi bestilte 10 kirsebærlaurbær buske og fik i stedet 30 af en eller anden Kirkegårdsplante. Det er nu en måned siden. De er stoppet med at svare på mails. Den sidste mail jeg fik blev jeg bedt om at købe de forkerte planter til -25%, men jeg har intet at bruge dem til.

Det er over en måned siden, jeg havde sat min weekend af til at plante min bye hæk. Her en måned senere har jeg nu en masse tørre kirkegårdsplanter i min indkørsel, som jeg absolut ikke kan bruge til noget.

9 de maio de 2022

Brune planter

I uge 36 2021 fik vi leveret 25 hækplanter. Altså mellem den 6.-10. September. De plantes dagen efter modtagelsen. Den 30. September skrev jeg en mail til dem, at planterne blev brune. Blev bedt om at give dem en masse vand de næste uger. Vi vandede og vandene. I sidste uge (midt april 2022) skrev jeg igen, at planterne e brune og vi gerne ville have dem erstattet. Det vil de ikke - men kan tilbyde os 50% rabat på nogle nye planter…. De skriver, at de giver “en måneds gro garanti” og at jeg havde reageret for sent! Fra 6. September til 30. September er - i min kalender - ikke en måned!
Så ikke mange stjerner herfra!
Vær obs på, at kundeservice svarer på engelsk!

29 de abril de 2022
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais