Via een vriendin heb ik de happyflops gekregen. Ik liep instand op wolkjes en vond mijn gewone slippers totaal niet meer comfortabel. Toen het wat kouder werd heb ik mij de happycozy aangeschaft. Nu i... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Ons hele gezin van 5 lopen op HappyFlops! We hebben meerdere kleuren per persoon en wat lopen ze lekker en de kleuren zijn fantastisch! Goede, nette en snelle klantenservice en SERVICE met hoofdlette... Ver mais
De hele zomer genieten van onbeperkt op happy flops lopen, daar wilde ik eigenlijk niét mee stoppen dussss de sloffen gekocht en ja, heerlijk. Ik verheug me nu dus óók in de winter op mijn flops om m... Ver mais
Makkelijk te bestellen, goed advies op de website qua maattabel. Snelle levering, ook comform naar wat er stond tijdens het bestellen. En mijn bestelling is perfect. Happy flops zijn de enigste die... Ver mais
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Heerlijk lopen de Happyflops
Heerlijk lopen de Happyflops, erg blij mee
De happyflops zitten heel goed
De happyflops zitten heel goed ! Ze zijn super zacht om in te wandelen, alleen mochten ze voor mij persoonlijk iets strakker zitten maar anders wandel je wel echt op wolkjes. Elke keer als ik thuiskom zijn mijn schoenen uit om mijn happyflops aan te doen. Zalig gewoon !
De Happy Cozy lopen heerlijk
De Happy Cozy lopen heerlijk, ze zijn licht en comfortabel.
Snel geleverd!
Ze doen er alles aan om het goed te…
Ze doen er alles aan om het goed te regelen.Mijne waren te klein,nu hebben ze kosteloos grotere toegestuurd.top
Fijne sloffen
Na de zomer slippers nu heerlijke fluffy sloffen
Mijn dochter is erg blij met haar Happy…
Mijn dochter is erg blij met haar Happy Flops. Product zoals beloofd, levering na zes werkdagen, fijn en vlot contact met klantendienst.
Inderdaad wolkjes
De slippers lopen inderdaad erg lekker, zijn zacht, zitten fijn aan de voet en de maat is prima (ik heb maat 37,5 en heb de 38/39 besteld). De slippers zijn iets ruimer maar dat vind ik niet erg. Ik draag ze voornamelijk thuis.
De levertijd is wel erg lang, na moment van bestellen heeft het 1,5 week geduurd voordat ik ze binnen had. Je wordt wel via de Track-en Trace goed op de hoogte gehouden.
Heel gemakkelijk om dragen
Heel gemakkelijk om dragen , licht en doet wat ervan gezegd wordt.
Goede service, heb nu mijn 2de paar , maer van mijn man waren te klein, zo behulpzaam hoe ze alles opgelost hebben , mag ook wel eens een keer gezegd worden.top👍
Ze zijn zeer zacht om te dragen
Ze zijn zeer zacht om te dragen, je loopt precies op wolkjes
Ik zou het aan iedereen aanbevelen
Het heeft even geduurd voor dat ik ze…
Het heeft even geduurd voor dat ik ze aan heb geschaft, want ik doe niet aan influencers en hun hype.. Maar verdorie, wat zitten ze lekker! Ik loop er elke dag op! Voor de winter ga ik die gevoerde bestellen!!
Bij Eerste paar was ik benieuwd zeven…
Bij Eerste paar was ik benieuwd zeven paar verder heb ik nog nooit zo ontspannen en zacht rond gelopen moet nog juist de winter Happyflops en dan kan ik dit jaar verder
Levering ging vlot en correct
Ben super content
Slippers waren er snel
Slippers waren er snel, en je loopt op wolken weer. Heb er echt een nieuwe verslaving bij 😁
Het is inderdaad net alsof je op…
Het is inderdaad net alsof je op wolkjes loopt
Super fijn
Ik ben echt heel tevreden over de…
Ik ben echt heel tevreden over de happyflops
En ook over de klantenservice
Ik zal het ook zeker een ander aanraden om de happyflops te kopen
Van nep naar de echte…
Ik had eerst de neppers en toen heb ik happyflops besteld. Dat was een wereld van verschil. Het loopt zo zacht. Ik heb de neppers weggegooid en meerdere happyflops gekocht. Zelfs de pantoffels. Ik ben er echt zo blij mee. En ik heb ook de happyclogs gekocht. Dus voor mij alleen nog maar de echte.
Heerlijke schoenen
Heerlijke schoenen. Op wolkjes loop ik. Het duurde wel iets langer eer de flops in huis waren maar de kwaliteit maakt alles goed