Via een vriendin heb ik de happyflops gekregen. Ik liep instand op wolkjes en vond mijn gewone slippers totaal niet meer comfortabel. Toen het wat kouder werd heb ik mij de happycozy aangeschaft. Nu i... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Ons hele gezin van 5 lopen op HappyFlops! We hebben meerdere kleuren per persoon en wat lopen ze lekker en de kleuren zijn fantastisch! Goede, nette en snelle klantenservice en SERVICE met hoofdlette... Ver mais
De hele zomer genieten van onbeperkt op happy flops lopen, daar wilde ik eigenlijk niét mee stoppen dussss de sloffen gekocht en ja, heerlijk. Ik verheug me nu dus óók in de winter op mijn flops om m... Ver mais
Makkelijk te bestellen, goed advies op de website qua maattabel. Snelle levering, ook comform naar wat er stond tijdens het bestellen. En mijn bestelling is perfect. Happy flops zijn de enigste die... Ver mais
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Service Happy Flops is bagger
De 1 ste levering was prima. Daarna heb ik voor het hele gezin 4 paar happy Fluffy besteld en geleverd gekregen, maar nu komt het 2 paar zijn te klein en daarvoor wil ik en grotere maat bestellen, ik heb ze al 2 x retour gemeld op de site maar 0 reactie gekregen, al 4 x de klantenservice gemaild, maar 0 reacties gehad. Vandaag maar eens aan het bellen geweest je krijg een bandje te horen en dan wordt gelijk de verbinding verbroken. Dus conclusie tot zover de service is bagger!!
De pantoffels waren beter met een…
De pantoffels waren beter met een maatje meer.
Als cadeau zal ik ze wel kunnen verpatsen aan de kerstboom. Mooie pantoffels
Heel aangenaam om mee te lopen
Heel aangenaam om mee te lopen. Zitten goed strak aan de voet.
Lopen super lekker of dat je op kussens…
Lopen super lekker of dat je op kussens loopt !!
Je loopt echt op wolkjes
Je loopt echt op wolkjes. Mijn vriend had ze ook maar die heeft ze perongeluk in de warme auto laten staan voor 2 weken. Ze waren hem ineens te smal geworden. Hij zei meteen nieuwe bestellen. Dus gedaan. Hij blij en ik ook blij. Hij 1 paar en ikzelf 2 paar. Zo blij mee.
Ik heb moeilijke voeten
Ik heb moeilijke voeten en vind niet gemakkelijk slippers die geen pijn doen, zoals harde bovenkant die in je vel snijden. Deze Happyflops voelden onmiddellijk goed aan. Je loopt op wolkjes en zitten heel comfortabel. Heb normaal maat 36 maar in deze Happyflops maat 34/35 en ze zitten ruim genoeg. Een echte aanrader.
Heel tevreden
2 dezelfde maten besteld
2 dezelfde maten besteld. 1 paar past, het andere paar is kleiner. Al 2x contact opgenomen via mail.
Geen antwoord, we willen ze wisselen voor een maat groter. Spijtig want ze zitten wel goed.
De Happyflops op aanraden van besteld
De Happyflops op aanraden van besteld. Zeer te vrede, ik loop op wolkjes ;-)
Achteraf spijt dat ik maar één paar besteld heb.
Makkelijk te bestellen. Verzending is verlopen zoals aangegeven.
Goede kwaliteit
De happy flops lopen heerlijk.
Alleen de levertijd duurt heeel erg lang
Happy flops en happy cozy zeker kopen!
De happy flops slippers lopen echt heerlijk en is een aanrader voor in de zomer. Kunnen ook makkelijk nat worden zonder dat ze gaan piepen. De happy cosy pantoffels lopen echt als wollkjes zo zacht en ook lekker warm voor in de koude winterdagen. Ik zou het iedereen aanraden. Ook zijn de slippers heel erg fijn als je zwanger bent om op te lopen. Daarnaast is de klantenservice erg vriendelijk en reageren snel. Mocht de maat niet goed zijn dan krijg je een andere maat die wel past.
Perfecte sandalen voor hot Summer days and feel good days. Sinds ik deze voeten kussentjes heb…
Sinds ik deze voeten kussentjes heb ontdekt zou ik er mee gaan slapen. Fantastisch comfort. Zo zacht aan je voeten. Mooie look, mooie kleuren en zeer stijlvol. Zou ze zelfs onder een lang sjiek kleed dragen. Ben er verliefd op.
Snelle levering en heeeeeeerlijke…
Snelle levering en heeeeeeerlijke sloffen!
Ik heb deze gekocht voor mijn…kleindochter
Ik heb deze gekocht voor mijn kleindochter. tessa mijn kleindochter zag dat ik ze ook had )4 paar€ en zij wilde ook graag Happy flops . Dus krijgt zij de prachtige groene ( lievelingskleur) happy flops met haar 8e verjaardag 🎉🤩
De bestelling en levering ging goed
De bestelling en levering ging goed, wel even moeten wachten kleine 2 weken op de Flops, zitten perfect
Het is echt zalig wandelen, slenteren, dag in dag uit
Het is echt zalig lopen, wandelen, slenteren, in of aan het water. Zowel voor groot en klein. Hier in ons huis, al een heel kleurrijk assortiment, wij zijn echt happy floppers!
Happyflops... nooit meer een andere slipper....
Happyflops.... heerlijke slippers! Alsof je op wolkjes loopt. Ons hele gezin heeft twee paar in de kast, Nooit geen andere slippers meer. Wij hebben opa en oma ook allebei een paar cadeau gedaan en ook zij zijn verkocht. En wat helemaal fantastisch is, is dat opa had al langere tijd last van zijn voeten had maar sinds hij zijn Happyflops heeft zijn de pijntje aanzienlijk verminderd. Ook de klantenservice is SUPER! Vriendelijk, behulpzaam, reageren snel. Chapeau voor de hoge kwaliteit van zowel de slippers als de organisatie er omheen!
Goede ervaring.
Na enkele positieve ervaringen van vrienden en familie, heb ik toch maar besloten om er mij ook te bestellen en tot nu toe nog geen spijt van. Ze zitten echt goed en als je rondloopt is het inderdaad alsof je op wolkjes loopt :)
Krimpen in de zon!
Ik wil hier een eerlijke recensie neerzetten ten opzichte van wat ik hier het merendeel zie.
De slippers komen vanuit China. Het kan twee weken duren voordat je ze binnenkrijgt, en er komt een hoop spammail bij.
Uiteindelijk ontvang ik de slippers, de speciale WK-editie. Op vakantie in de zon krimpen ze gewoon; ze zijn letterlijk vier maten gekrompen. Dat is niet alleen bij die van mij, maar ook bij die van mijn kinderen.
Ik ben deze berichten online veel meer tegengekomen. Het lijkt erop dat de nieuwere versies goedkoper en slechter worden geproduceerd, waardoor we deze problemen ervaren.