HashtagMedia Opiniões

4,7

HashtagMedia toppers HashtagMedia uit Boxtel luistert naar je wensen. Ook denken ze mee voor het ontwerp en weergave van je website en webshop. Ze geven goede tips en tops en helpen je overal d... Ver mais

Prettig no-nonsense bedrijf met korte lijnen en altijd bereid om een stap extra te zetten. Inmiddels al heel wat projecten mee gedaan en ze leveren altijd topwerk af! Verder gewoon leuke gasten om mee... Ver mais

1. Agência de Marketing Digital

Escrito pela empresa

Bij Hashtagmedia werken we niet op de traditionele manier, maar eerlijk en altijd transparant, met persoonlijk contact hoog in het vaandel. Sinds 2011 ondersteunen we meer dan 300 bedrijven en overheidsinstanties vanuit ons kantoor in Boxtel aan de A2, met een team van gecertificeerde specialisten.

Excelente

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

(32)

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Prettige samenwerking

Wij werken inmiddels een aantal jaren samen met HashtaqMedia. Een erg fijne partij met snelle en prettige communicatie, duidelijke doelstellingen en vernieuwende en creatieve ideeën. Een online marketing bureau die ik iedereen kan aanraden!

18 de novembro de 2022

Betrouwbare partner voor online succes

Als reclamebureau werk ik al langere termijn samen met hashtagmedia. Het team van hashtagmedia kenmerkt zich door een flexibiliteit en pro-actieve houding. Ik raad Hashtagmedia ten zeerste aan.

20 de dezembro de 2021

Top bedrijf

Top bedrijf om mee samen te werken! Ze denken goed mee en geven top advies waar we mee verder komen.

18 de novembro de 2021

Is ieder euro waard

Na een goed kop koffie hebben wij onze doelen geformuleerd en heeft Hashtag Media een Social Advertising campagne gemaakt. En het werkt!!

17 de novembro de 2021

Al veel pech gehad met websitebouwers…

Al veel pech gehad met websitebouwers waardoor de moed eigenlijk in de schoenen was gezakt maar hashtag media heeft toch laten zien hoe het wel werkt en heeft een prachtige website op weten te zetten.

Ook bij hulp en vragen achteraf staan ze voor je klaar!

Dus samengevat, top!

11 de novembro de 2021

Veelzijdig en no-nonsense.

In eerste instantie hebben ze onze website gebouwd en sinds 4 maanden voeren ze ook onze campagnes uit op soc media en Google. Het is vooral de pro-active houding die mij erg aanspreekt. De samenwerking verloopt erg goed.

10 de novembro de 2021

Fijn online marketing bureau

Hashtag Media is een fijn online marketing bureau. In tegenstelling tot andere partijen streven zij voor het beste resultaat, in plaats van hoe ze zelf het meeste kunnen verdienen. Ik kan deze partij aan iedereen adviseren!

10 de novembro de 2021