HashtagMedia toppers HashtagMedia uit Boxtel luistert naar je wensen. Ook denken ze mee voor het ontwerp en weergave van je website en webshop. Ze geven goede tips en tops en helpen je overal d... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Wij werken inmiddels een aantal jaren samen met HashtaqMedia. Een erg fijne partij met snelle en prettige communicatie, duidelijke doelstellingen en vernieuwende en creatieve ideeën. Een online market... Ver mais
Hashtag Media is een fijn online marketing bureau. In tegenstelling tot andere partijen streven zij voor het beste resultaat, in plaats van hoe ze zelf het meeste kunnen verdienen. Ik kan deze partij... Ver mais
Informações sobre a empresa
Bij Hashtagmedia werken we niet op de traditionele manier, maar eerlijk en altijd transparant, met persoonlijk contact hoog in het vaandel. Sinds 2011 ondersteunen we meer dan 300 bedrijven en overheidsinstanties vanuit ons kantoor in Boxtel aan de A2, met een team van gecertificeerde specialisten.
Informações de contacto
Bosscheweg 141, 5282WV, Boxtel, Holanda
- 0411 658074
- info@hashtagmedia.nl
- hashtagmedia.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
HashtagMedia toppers
HashtagMedia toppers
HashtagMedia uit Boxtel luistert naar je wensen.
Ook denken ze mee voor het ontwerp en weergave van je website en webshop.
Ze geven goede tips en tops en helpen je overal door heen
Wij van Blusco BV zijn heel tevreden over HashtagMedia een echte aanrader voor het maken en ontwerpen van uw website en webshop
Fijn online marketing bureau
Fijn online marketing bureau, met verstand van zaken. Samen met HashtagMedia hebben we mooie groeicijfers weten te realiseren.
Proactief team dat bereid is mee te…
Proactief team dat bereid is mee te denken en dat (vaak benodigde) extra stapje extra te zetten!
Een aanrader!
Willem en Joris zijn echt toppers! Al 2 websites heb ik met hen samen gebouwd. Het is heel fijn samenwerken, zij weten waar ze het over hebben en denken altijd positief kritisch mee. Zeker een aanrader!
HashtagMedia is een fantastische…
HashtagMedia is een fantastische bedrijf om je te begeleiden en te ontzorgen in online marketing op alle vlakken. Jong en dynamisch team met verstand van zaken en goede ideeën!
Snelle service, goed bereikbaar
Recent is onze website door Hashtag gerestyled. We zijn heel tevreden over het resultaat en de samenwerking. Altijd goed bereikbaar voor vragen of aanpassingen. Daarnaast verzorgt Hashtag Media de hosting en het onderhoud van onze website.Dat werkt prima en dat vinden we belangrijk. Een snelle up to date website is immers een belangrijk communicatiemiddel voor onze dienstverlening.
Professionele aanpak in klare taal
Professionele aanpak en toch zaken in begrijpelijke taal uitleggen aan ons als klanten die niet behendig zijn in dit veld.
I-KOOK keukens review
Prettig no-nonsense bedrijf met korte lijnen en altijd bereid om een stap extra te zetten. Inmiddels al heel wat projecten mee gedaan en ze leveren altijd topwerk af! Verder gewoon leuke gasten om mee samen te werken. Aanrader!
Review Waterschap De Dommel
Met Joris fijn samengewerkt aan onze social mediacampagne voor de waterschapsverkiezingen. Kennis van zaken, flexibel en snel. Goede prijs/kwaliteitverhouding.
Reveiw HashtagMedia
Een modern en flexibel mediabedrijf waarin de communicatie eenvoudig verloopt via verschillende communicatiekanalen zoals WhatsApp en e-mail. Prijs/kwaliteit is eveneens passabel.
Fokker Petfood review
We werken al een geruime tijd samen met Hashtag media. Zeer betrokken bij de projecten. Fijne samenwerking en altijd bereikbaar.
Denken goed mee met hoe nu verder en altijd bereid om net dat stapje extra te zetten.
Prettige samenwerking
Prettige samenwerking en niets is teveel gevraagd. Reageren snel en handelen snel, precies wat je nodig hebt.