- som i mega hurtig! Jeg bestilte lidt lækre sager til en fødselsdagsgave; og det tog max 4 minutter, før der lå en mail, at min ordre kunne hentes…. Det er dæleme hurtig service - og fødselaren b... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jeg er helt vild med keramikken fra Hausholmliving! Hver kop og skål er smukt udvalgt med kærlighed og øje for detaljerne – man kan virkelig mærke kvaliteten. Og så skal Line fremhæves: Hun er simpelt... Ver mais
A empresa respondeu
Hausholmlivings skønne univers er helt fantastisk. Line er vanvittig dygtigt til at finde unikke og finurlige produkter til hendes webshop. Her finder man alt fra keramik, smykker, tøj og diverse ni... Ver mais
A empresa respondeu
Genialt! Jeg kan efterhånden heldigvis prale med at eje en ting eller to fra Hausholmliving. Line har det meste som hjertet kunne begære. Hyggelige Tæpper? Tjek. Overdådige Kopper? Tjek. R... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
hausholmliving - boliginteriør for den kræsne! Nøje udvalgt keramik, puder, tæpper, lamper og meget meget mere!
Informações de contacto
Holmevej 18, 6760, Ribe, Dinamarca
- info@hausholmliving.com
- hausholmliving.dk
Pede aos clientes que escrevam opiniões

Kundeservice helt i top
Virkelig fine varer og super kundeservice

Line er super sød
Line er super sød, og pakkede min bestilling virkelig flot ind! Mega god service 😍

Hurtig fin levering
Hurtig fin levering. Super betjening da jeg ringede ang en vare.

Købte en pyjamas .
Købte en pyjamas .. men den var ikke lige noget for mig. Det var alligevel en god oplevelse

Resposta da Hausholmliving
Sødeste hilsen fra hausholmliving ved…
Sødeste hilsen fra hausholmliving ved seneste leverence - altid god service og fine varer🌟

Resposta da Hausholmliving
Øje for detalje på bedste måde
Det er altid en god oplevelse at handle hos Hausholmliving. Der er virkelig øje for detalje, især i forhold til udvalget på siden, men også mht. kommunikationen på mails, service osv. Alt i alt 10 stjerner hvis det var muligt :)

Resposta da Hausholmliving
Line har de fineste vare og min ordre…
Line har de fineste vare og min ordre klar til afhentning 12 timer efter jeg havde aflagt den.
De bedste anbefalinger her fra.

Resposta da Hausholmliving
Min nye taske er præcis så fin som jeg…
Min nye taske er præcis så fin som jeg håbede
Syntes det tog lidt lang tid med levering, men pyt, havde jo ikke travlt. Handler gerne her igen. Mange flotte varer på hjemmesiden 👏

Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice.
Min ordre var gået i stykker under fragten til Pakkeshop. Jeg kontaktede Hausholmliving, der med det samme sendte en ny og denne gang direkte til modtageren og nu også indpakket, da det var en fødselsdagsgave. Efter et par dage fulgte Line op på om skålen var nået frem i hel stand. Flot flot service og omsorg for kunderne. Kan kun varmt anbefale Hausholmliving.

Fin oplevelse
Selv om lidt gik galt ved levering, så endte det hele godt. Fine varer og hurtig levering.

TAK!
Genialt!
Line har det meste som hjertet kunne begære.
Hyggelige Tæpper? Tjek.
Overdådige Kopper? Tjek.
Rønsbøl? Tjek.
Lynhurtig levering? Tjek.
Så, vores alle kære Line; endnu en gang kæmpe tak for dit altid høje serviceniveau, gode priser og at du er hudærlig når du påtager dig kundeservice rollen. En rigtig powerwoman! Som sørger for varerne (næsten) aldrig er udsolgt. 😌
Vi håber der snart kommer åbent hus igen.
TAK 👍🏻

Meget tilfreds:)
Har handlet der et par gange med stor tilfredshed. Bredt udvalg af en masse forskellige produkter, som alle er unikke på sin vis. 😍

Resposta da Hausholmliving
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.