A empresa respondeu
Købte en Wegnerstol til en rigtig god kampagnepris i slutningen af november, og med en forventet leveringstid på ca. 8 uger. Fik en bekræftigelse på levering senest i uge 5, og blev ringet op i uge 4... Ver mais
A empresa respondeu
Vi vil gerne takke Ingvard Christensen for meget fin og yderst kompetent betjening - både Esbjerg afdelingen og især Vejle afdelingen - her skal nævnes Simon Fjellstad som har ydet en helt igennem f... Ver mais
Escrito pela empresa
Ingvard Christensen er et af de mest anerkendte møbelhuse i Danmark med afdelinger i Esbjerg, Herning, Aarhus, Vejle, Odense og Lyngby.
Hos Ingvard Christensen møder du en verden af designmøbler - lige fra de klassiske danske designs til de mere banebrydende designs fra både ind- og udland. Sortimentet indeholder et varieret udvalg af klassisk dansk design fra designere som bl.a. Arne Jacobsen, Hans J. Wegner, Børge Mogensen, Poul Henningsen m.fl. internationale designikoner.
Ingvard Christensen er mere end et traditionsrigt dansk møbelhus. Vi har 75 års erfaring med møbeldesign, rådgivning og boligindretning. Vores dygtige salgsteam løser enhver opgave indenfor både indretning af private hjem og erhvervsindretning til f.eks. kontor, hotel og institutioner. Har du spørgsmål til vores sortiment eller ønsker du hjælp til privat- eller erhvervsindretning, er du altid velkommen til at skrive til os på kontakt@ingvardchristensen.dk eller kontakte dit nærmeste møbelhus: www.ingvardchristensen.dk/moebelhusene
Vores webshop www.ingvardchristensen.dk er e-mærket.
Storstrømsvej 2, 6715, Esbjerg N, Dinamarca
Leveringstid blev overholdt og fin information undervejs.

Resposta da INGVARD CHRISTENSEN
Jeg bestilte fire spisestole, fra Ingvard Christensen. For det første, var stolene på et virkeligt, flot tilbud. For det andet, blev hver enkel stol båret ind i vores stue - pakket ud og det hele! Virkeligt flot service, hvor man føler sig tryg, igennem hele processen. Når vores børn snart er store nok til at sidde på almindelige stole, vil jeg bestille de to sidste stole fra Ingvard Christensen!

Resposta da INGVARD CHRISTENSEN
Mine møbler blev leveret til aftalt tid med god service helt til døren

Resposta da INGVARD CHRISTENSEN
Super god behandling i butikken i Lyngby. Vi fik lavet en god aftale, tak for handlen

Resposta da INGVARD CHRISTENSEN
Stor ros til Ingvard Christensen og især Annegrethe fra Lyngby, som var utrolig lyttende og forstående hele vejen igennem. Jeg Købte et marmor- sofabord og blev lidt usikker efter betalingen, da natursten jo har unikke aftegninger. AG tog min bekymring seriøst og gav den videre, så fragtmanden endda spurgte ved levering, om jeg var tilfreds. Det siger virkelig alt om deres service. Endnu en meget positiv oplevelse hos Ingvard Christensen i Lyngby.

Resposta da INGVARD CHRISTENSEN
En fantastisk service , lige fra jeg trådte ind af døren , blev mødt med et kæmpe smil , sjældent har jeg mødt en SÅ behjælpelig og behagelig ung mand som Simon Christiansen 👏👏👏 5 plus stjerner 🌟 🌟🌟🌟🌟

Resposta da INGVARD CHRISTENSEN
Har handlet hos IC flere gange
Både i Butik og web, god service og skarpe priser. Handler gerne der igen

Resposta da INGVARD CHRISTENSEN
Bedste design møbelbutik i Danmark, (Odense afd. Brian) efter min mening.

Resposta da INGVARD CHRISTENSEN
Jeg bestilte to lamper og fik dem efter nogle uger. Det gik fint.

Resposta da INGVARD CHRISTENSEN
Rigtige pris, der stod 8 ugers levering men fik min puf allerede efter 5 uger .

Resposta da INGVARD CHRISTENSEN
Supergodt tilbud på et par Post-stole.
Leveret som aftalt. Meget tilfreds.

Top professionel service.
Har købt en stol, der skulle leveres indenfor 14 dage, men allerede 3 dage efter kontaktede en flink chauffør mig fra Ingvard Christiansen om, at de kunne levere stolen den næste dag.
Super service.

Resposta da INGVARD CHRISTENSEN
Alt var som aftalt go kvalitet og levering til tiden

Resposta da INGVARD CHRISTENSEN
Mine Y stole blev leveret meget hurtigt.
De står nu i min stue og pynter.
Er meget glad og tilfreds .
Vh Grethe Madsen

Resposta da INGVARD CHRISTENSEN
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.