Bestilte den fineste taske til min datter i fødselsdagsgave - den lever i øvrigt fuldt ud op til beskrivelsen, og den betjening jeg fik var fantastisk! Den nåede nemlig kun frem i tide fordi Line fra... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
- som i mega hurtig! Jeg bestilte lidt lækre sager til en fødselsdagsgave; og det tog max 4 minutter, før der lå en mail, at min ordre kunne hentes…. Det er dæleme hurtig service - og fødselaren b... Ver mais
Jeg er helt vild med keramikken fra Hausholmliving! Hver kop og skål er smukt udvalgt med kærlighed og øje for detaljerne – man kan virkelig mærke kvaliteten. Og så skal Line fremhæves: Hun er simpelt... Ver mais
A empresa respondeu
Hausholmlivings skønne univers er helt fantastisk. Line er vanvittig dygtigt til at finde unikke og finurlige produkter til hendes webshop. Her finder man alt fra keramik, smykker, tøj og diverse ni... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
hausholmliving - boliginteriør for den kræsne! Nøje udvalgt keramik, puder, tæpper, lamper og meget meget mere!
Informações de contacto
Holmevej 18, 6760, Ribe, Dinamarca
- info@hausholmliving.com
- hausholmliving.dk
Pede aos clientes que escrevam opiniões

Altid god service
Hurtig respons på en forespørgsel og varen var hurtig klar til afhentning. God og personlig service.

Resposta da Hausholmliving
Skøn onlineshop med lækre varer
Skøn onlineshop med lækre varer - især keramikken. God service.

Resposta da Hausholmliving
inspiration til nye små fund
Finder altid inspiration til nye små fund i sortimentet hos hausholmliving. Og så er servicen i top!

Meget hurtig handling
Meget hurtig handling.
Bestilte varen sent om aftenen, kunne hente varen kl 10 næste formiddag.

Resposta da Hausholmliving
Super sød service og hurtig levering-…
Super sød service og hurtig levering- og skønne produkter vigtigst af alt:-)

Resposta da Hausholmliving
Alt er pakket godt ind (især keramik)
Bestilte lidt forskelligt keramik - Så havde mine bange anelser for, om noget ville gå i stykker under leveringen. Men alt var pakket så fint ind.
Hausholmliving har mine varmeste anbefalinger.

Resposta da Hausholmliving
Produkterne lever altid op til forventningerne
Jeg har købt utroligt meget bolig interiør hos Hausholmliving gennem flere år. Det er alt fra gulvtæpper, puder, billeder til skåle og lysestager. Leveringen er altid hurtig og nem. Varerne har altid levet op til mine forventninger og fotos på hjemmesiden. Jeg kommer helt sikkert til at købe mere der fra!

Resposta da Hausholmliving
lækre varer og super service
lækre varer og super service - de varmeste anbefalinger herfra:)

Resposta da Hausholmliving
Helt enormt fine produkter og super nem…
Helt enormt fine produkter og super nem og hurtig levering. Kan varmt anbefales✨

Resposta da Hausholmliving
Jeg har handlet hos Hausholmliving…
Jeg har handlet hos Hausholmliving flere gange, og hver gang har det været en stor fornøjelse. Lækre sager og rigtig god service - tak for det.

Mine varmeste anbefalinger
Superhurtig ekspedition og rigtig fine varer.

Virkelig hurtig levering
Virkelig hurtig levering, selvom det var lige op til jul

Den positive stemning
Den positive stemning, når man handler, både via hjemmeside og når man besøger den fysiske butik. Der er hyggeligt og altid god service. Deres varer er unikke.

Resposta da Hausholmliving
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.