HC Farver A/S Opiniões 5021

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg var selv meget skeptisk da jeg kiggede inde på deres hjemmeside og skulle finde en autolak til min gamle Saab. Jeg forhørte mig rundt og flere nævnte HC Farver, så jeg ringede til dem, de var v... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Købte tre stk. Epoxy primer og selve købet og leveringen gik som forventet, men desværre var den ene dåse defekt hvilket jeg har skrevet til deres kundeservice som aldrig har svaret mig 😔🤷 UPDATE:... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

God rådgivning og stærke produkter, der holder. Jeg fik en rigtig god dialog med teamet bag og hurtig levering af nogle gode produkter.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg bliver lige nød til at dele mig oplevelse med hc’s autolak Mobihel - Base Mix - jeg er ikke professionel, men har dog malet nogen biler. Men den lak fra Hcfarver har bare været super fed at arbejd... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de tintas
  2. Loja de materiais artísticos
  3. Loja de acessórios para automóveis
  4. Loja de cortinas
  5. Loja de fogos de artifício

Escrito pela empresa

HCFarver.dk er Danmarks største online farvehandel med rødder tilbage til 1977. Vi er kendt for vores konkurrencedygtige priser på bygningsmaling, gardiner, kunstartikler, bådmaling og autolak samt vores store, velassorterede fysiske butik, hvor du kan få personlig og professionel rådgivning. Med over 45 års erfaring tilbyder vi markedets bedste udvalg og en unik kombination af høj kvalitet, lave priser og fremragende service. Vores dygtige team af eksperter står klar til at hjælpe dig med alt fra kreative projekter til komplekse maleropgaver. HC Farver er det oplagte valg for både private og professionelle, der ønsker den bedste løsning til deres projekter. Besøg vores butik eller HCFarver.dk og oplev den høje standard og ekspertise, vi er kendt for!

HCFarver.dk - Eksperter i vedligehold og fornyelse.

Escrito pela empresa

VI TILBYDER
Salg, rådgivning og konsulent tjeneste indenfor bygningsmaling og boligindretning med farver og gardiner. Engros salg: B2B med focus på Autolak, bygningsmaling og industrilak. Egen import fra bla, Italien, England m.m. Vores motto er at vi lever af tilfredse kunder. Vi forsøger, at formidle brugbare totalløsninger til vores erhverskunder via økonomisk sparring, produkt vejledning og produkt træning med henblik på, at vores kunder fortsat udvilker deres forretninger til fælles glæde.
PRISMATCH
Skulle du, mod forventning, finde et af vores produkter billigere et andet sted, er vi naturligvis opgaven voksen og matcher til enhver tid prisen. Det er vores mål at blive din foretrukne leverandør af maling og tapeter.
KUNDESERVICE
Vi sidder klar til at hjælpe dig, enten ved telefon eller mail - Har du spørgsmål så skal du endelig bare kontakte os.

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg kan varmt anbefale at handle hos HC…

Jeg kan varmt anbefale at handle hos HC farver! De er så super søde, der er fantastisk service og deres maling emmer af kvalitet så det er en fornøjelse at arbejde med. Det er lækkert og holder bare! Jeg handler her gerne igen en anden gang 🎨

15 de maio de 2025

Hej Sabine :)
Tusinde tak for din anmeldelse, den er vi superglade for!

Classificada 5 em 5 estrelas

God og vejledende service.

God og vejledende service.
Kvalitetsmaling til alle rum i huset.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra

8 de maio de 2025

Hej Bettina,
Det betyder meget for os, at du har brugt tid på at give din mening til kende, tusinde tak for din anmeldelse!

Classificada 1 em 5 estrelas

Dyr lærestreg fyldt med frustration

I min måske naive tillid – eller i ren og skær godtroenhed – har jeg tre gange valgt at foretage indkøb hos HC Farver. Hver eneste gang har oplevelsen desværre været identisk: modtagelsen af enten defekte varer eller produkter, der i væsentlig grad afviger fra den angivne beskrivelse. Det fremstår tydeligt, at virksomheden enten mangler kvalitetssikring eller bevidst udviser en lemfældig omgang med sandheden i deres produktinformation.

Enhver forventning om reel kundeservice eller en ordentlig håndtering af reklamationer må man hurtigt lægge på hylden – man mødes udelukkende af intetsigende standardforklaringer uden reel substans eller vilje til at løse problemet. På trods af gentagne henvendelser har jeg aldrig fået refunderet de betydelige beløb, der er blevet investeret i produkter, som i sidste ende har kompromitteret og forhindret tre separate projekter. Disse penge må jeg derfor betragte som tabt.

Det eneste, jeg reelt har fået ud af mine handler med HC Farver, er en dyb følelse af frustration og en fornemmelse af at have kastet mine penge direkte i skraldespanden. Det krævede åbenbart tre dårlige erfaringer, før jeg indså, at gentagne fejl ikke er tilfældige, men snarere symptomer på en systemisk mangel på integritet og ansvar. Jeg vil aldrig igen handle hos HC Farver – og jeg vil på det kraftigste fraråde andre at gøre det.

7 de abril de 2025

Kære Alex,

Vi er kede af at høre, at din oplevelse hos os ikke har levet op til dine forventninger. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker, vores kunder skal stå tilbage med.

Vi har genåbnet sagen internt og kan se, at der tidligere er registreret en reklamation vedrørende fejl på 2K epoxy primer spray. Dog mangler vi mere information omkring sagen fra dig . For at komme videre har vi forsøgt at kontakte dig direkte og håber på mulighed for en dialog, så vi kan finde en rimelig og brugbar løsning.

Vi arbejder løbende på at sikre en høj standard både i vores produkter og i vores håndtering af reklamationer, og vi tager henvendelser som denne seriøst. Når udfordringer opstår, ønsker vi naturligvis at håndtere dem hurtigt og effektivt.

Jeg håber på at høre fra dig hurtigst muligt, så vi kan få hjulpet dig godt videre :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Altid super god service 🥳 og de ved…

Altid super god service 🥳 og de ved hvad de snakker om når de guider så der er styr på tingene 👍

12 de dezembro de 2024

Hej Heidi!

Virkelig god service

Virkelig god service. Hurtige og effektive. Gode tilbud og god informationer om produkter.

1 de maio de 2025

Hej Arno,

Classificada 2 em 5 estrelas

Ahhh det er sku en ommer

Jeg er flere gange blevet anbefalet at handle her, så jeg håbede det blev en anbefaling.... Men vi kontaktede først en sælger i erhvervs afdelingen, han havde travlt og ringede aldrig tilbage som lovet, min kollega ringer så for at høre og får fat i en kvindelig sælger, der sige vi ikke kan oprette en erhvervskonto før vi har handlet der flere gange, hvilket vi syntes er lidt underligt i og med vi betaler med det samme og heller ikke ønsker kredit... Vi går igang og bestiller komplet maling kit til en xl med farvekode.
Vi ringer og dobbelt tjekker farven sort uden sølv. Alting er klaret, men nej vi bliver ringet op om eftermiddagen efter vores luk og bliver bedt om at bekræfte, fredag morgen bliver værkførere igen bedt om en bekræftelse og en uge efter må jeg ringe og høre hvor varen bliver af og her er varen ikke sendt fordi den manglede toner, til trods for det er sort sort maling og den aller første medarbejder bekræftede farvekoden inden levering, plus en lovning på haste levering da vi grundet påsken inden på vores egen konto...

Ahhh det er sku en ommer

17 de abril de 2025

Hej Ricardo,
Tak for din anmeldelse – og først og fremmest undskyld for den oplevelse, du beskriver. Det lyder bestemt ikke som den 5-stjernede oplevelse, vi ønsker, vores kunder skal have, og vi tager din feedback meget alvorligt.

Jeg kan desværre ikke finde en ordre i dit navn eller på den vare, du nævner, men vi vil naturligvis meget gerne undersøge sagen nærmere og finde ud af, hvor fejlen er opstået. Derfor vil jeg være dig meget taknemlig, hvis du vil sende os flere oplysninger om ordren (gerne ordrenummer, dato og evt. firmanavn) til info@hcfarver.dk, så vi kan følge op hurtigst og bedst muligt.

Jeg beklager ulejligheden mange gange og takker dig for at gøre os opmærksom på forløbet – din feedback hjælper os med hele tiden at forbedre vores service og interne processer 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Det er altid super oplevelse at handle…

Det er altid super oplevelse at handle hos HC Farver. Varerne er billige og kommer lynhurtigt frem. Hvis der er et problem kontakter de en hurtigt. Altid en super god personlig betjening.

23 de abril de 2025

Hej Nina

Meget professionel

Meget professionel, kvalitet varer og fantastisk butik

10 de abril de 2025

Hej Henrik!

Classificada 5 em 5 estrelas

Tak for super vejledning i at…

Tak for super vejledning i at genopfriske /male vores ikea køkken låger- det fungerede bare ! Og I samme ombæring tak for råd og vejledning mht til maling af kælder og udarbejdelse af et overslag ift forsikringsskade.

10 de fevereiro de 2025

Hej Trine;
Tusinde tak for din anmeldelse, det betyder meget for os, at du har brugt tid på at give din mening til kende! Fornøjelsen var vores - jeg er glad for, at I er vilde med resultatet.
Jeg håber, at handle med jer igen i fremtiden 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Super god service ved telefonhenvendrlse

Da jeg som ny kunde handlede i netbutikken fik jeg brug for hjælp, faktisk hele to gange.Jeg ringede og fik straks kontakt og al den hjælp jeg kunne ønske mig. Jeg fik tilmed tilsendt ekstra foto af emner så mit valg kunne være helt rigtig. Jeg blev oplyst om at der er en ny hjemmeside på vej. Jeg glæder mig til at surfe rundt og tjekke alle kunstartiklerne ud på den nye side, der sikkert også kommer til at byde på gode produkter til fair priser.

7 de maio de 2025

Hej Dorthe,
Tusinde tak for din anmeldelse, det betyder meget for os, at du har brugt tid på at give din mening til kende! Du skal være mere end velkommen til at browse - både nu og på den nye webshop 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har altid fået god og kyndig…

Jeg har altid fået god og kyndig behandling i HC farver. Jeg har købt alt fra maling og materialer til leje af bla. tæpperenser. Altid uden problemer 😊

6 de março de 2025

Hej Lærke,

Udlejning

Har igennem de sidste mange år, årligt lejet tæppe renser ved HC farver- Bedste service og billigste pris👍🏻

Hej Ditte,

Classificada 5 em 5 estrelas

Gode priser og højt serviceniveau

Jeg har soldet især kunstnerfarver og -artikler hos HC Farver siden 2021.
Dels er priserne ofte rigtig gode, dels har de en høj servicemoral - fx de gange, hvor der er noget, jeg har glemt, som så har kunnet tilføjes med en ny ordre, men kun én forsendelse. De svarer hurtigt på mail i åbningstiden.

7 de setembro de 2024

Hej Marianne,

Godt resultat

Vi modtog ret hurtigt de bestilte varer. Malingen er i rigtig god kvalitet, og vi er meget tilfredse med resultatet.

22 de janeiro de 2025

Hej Hanna,

Classificada 5 em 5 estrelas

HC farver giver så sød og personlig…

HC farver giver så sød og personlig service.
Jeg har et par gange oplevet at de har haft spørgsmål til min online bestilling hvor de har ringet mig op. Jeg er også blevet tilbudt et bedre produkt end det jeg bestilte fordi det var en udsolgt vare.
Jeg kan varmt anbefale at bestille kvalitets maling og væv mm ved HC farver

Hej Anne Mette,
Tusinde tak for din anmeldelse og din anbefaling, det betyder meget for os, at du har brugt tid på at give din mening til kende!

Classificada 4 em 5 estrelas

God service og fine produkter

God service og fine produkter

17 de abril de 2025

Hej Lars,

Altid sikker og hurtig levering 👍

Altid sikker og hurtig levering 👍
Gode vare, til rimelige penge. God service 👍🍻
Jeg har, de seneste år, købt adskellige liter maling til både bil og båd, og hvergang modtaget varen hurtig og sikker.

Hej Ole,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de pæne ord! 🙏 Det betyder meget for os, at du er tilfreds med både levering, service og kvaliteten af varerne!

Vi håber på at hjælpe dig igen næste gang!

Mvh,

Classificada 5 em 5 estrelas

De er bare så hjælpsomme

De er bare så hjælpsomme. Gode til omkodning af farvekoder og rammer altid rigtigt.
Jeg køber alt min Auto maling hos hc farver.

A++

Mvh Pelle

Hej Pelle,

Tusind tak for de flotte ord – det betyder virkelig meget for os! 🙏 Vi gør os umage for at yde god service og ramme præcist med farvekoderne.
Vi står altid klar til at hjælpe, uanset hvilket maleprojekt der er i gang 🚗🎨

Classificada 5 em 5 estrelas

Gode tilbud og hurtig levering

Gode tilbud og hurtig levering.
Kan varmt anbefale HC Farver, har købt flere hobby ting til rigtige gode priser. Varene er pakket godt og sikkert ind

29 de novembro de 2024

Hej Tanja,

Tusind tak for den varme anbefaling og de pæne ord! 😊 Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med både priser, levering og indpakning.
Vi gør os umage for, at dine varer kommer hurtigt og sikkert frem – og selvfølgelig til en god pris 🎨📦

Classificada 5 em 5 estrelas

Altid god service og vejledning.

Hej Susanne,

Tusind tak for din fine anmeldelse! 😊 Det betyder meget for os at høre, at du oplever god service og vejledning – det er netop dét, vi stræber efter hver gang.

Lasse Jensen, HC Farver

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais