Opel-dealer Hedin Automotive - Hoogeveen Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

Buitenvaart 2102, 7905 SX Hoogeveen, Drenthe, NL

Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Communicatie over afspraken moet beter en wat er moet gebeuren Datum online afspraak werd veranderd zonder overleg Afspraak over banden tegenstrijdig Eerst niet nodig , toen weer wel Daardoor net... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Rekenschap gehouden bij het brengen ,prijs afspraak van te voren , op tijd gebeld voor dat er nog wat extra moest gebeuren,en de auto was op tijd klaar volgens afspraak

Classificada 5 em 5 estrelas

Vriendelijke benadering, prijsopgaaf(moest ik trouwens wel om vragen) en achteraf viel de rekening toch enigzins lager uit. Kwam ik achter bij thuis komst. Uitleg ter plekke was wellicht op z'n plaats... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vriendelijk personeel , Maar ik heb nu 2 keer geen rekening ontvangen maar dan kreeg 2 weken later een aanmaning en daar houd ik niet van , ik weet niet waar de fout zit maar ik wil geen aanmaning we... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Concessionário Opel
  2. Oficina de reparação automóvel
  3. Concessionário auto
  4. Serviço de motorista

Sobre Opel-dealer Hedin Automotive - Hoogeveen

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

Informações de contacto

• Buitenvaart 2102, 7905 SX, Hoogeveen, Drenthe, Holanda

• 088-2925230

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

122 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

807 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Goed ontvangen bij verkoop en aankoop…

Goed ontvangen bij verkoop en aankoop van een nieuwe auto en een goede service.

27 de agosto de 2026

Resposta da Opel-dealer Hedin Automotive - Hoogeveen

Bedankt voor je 5* beoordeling en mooie toelichting. Fijne dag gewenst en we zien je graag weer. Heel veel plezier met je nieuwe auto.

Classificada 4 em 5 estrelas

Ik kwam zonder afspraak om te kijken…

Ik kwam zonder afspraak om te kijken wanneer ze tijd zouden hebben en werd gelijk geholpen.

6 de julho de 2026

Resposta da Opel-dealer Hedin Automotive - Hoogeveen

Bedankt voor je beoordeling en toelichting. Fijne dag gewenst en we zien je graag weer. We gaan dan voor de 5*.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ze houden zich goed aan de gemaakte afspraak

10 de agosto de 2026

Resposta da Opel-dealer Hedin Automotive - Hoogeveen

Bedankt voor je 5* beoordeling en toelichting. Fijne dag gewenst en we zien je graag weer.

Classificada 5 em 5 estrelas

Er was een klein probleem

Er was een klein probleem, werd prima opgelost

Resposta da Opel-dealer Hedin Automotive - Hoogeveen

Bedankt voor je 5* beoordeling en toelichting. Mooi dat het kleine probleem is opgelost. Fijn week gewenst en we zien je graag weer.

Gewoon goed

Gewoon goed

3 de agosto de 2026

Classificada 5 em 5 estrelas

Prettige omgang met de verkoper…

Prettige omgang met de verkoper duidelijk over de inruilprijs, levering, en ook nog een goedkopere uitgebreide verzekering afgesloten als dat we hadden. En prima aflevering van de auto.Top!

3 de agosto de 2026

Resposta da Opel-dealer Hedin Automotive - Hoogeveen

Bedankt voor je 5* beoordeling en mooie toelichting. We zijn er heel blij mee. Heel veel veilige en plezierige kilometers met je nieuwe auto gewenst.

Top!

Vlotte regeling, prettige bejegening

Resposta da Opel-dealer Hedin Automotive - Hoogeveen

Bedankt voor je 5* beoordeling. Een fijne zonnige dag gewenst en we zien je graag weer.

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel. Aan de afspraken gehouden

29 de julho de 2026

Resposta da Opel-dealer Hedin Automotive - Hoogeveen

Bedankt voor je 5* beoordeling en toelichting. Fijne en zonnige dag gewenst en we zien je graag weer!

Correct afgehandeld

Ben snel en kosteloos geholpen.

Resposta da Opel-dealer Hedin Automotive - Hoogeveen

Bedankt voor je beoordeling en toelichting. Een fijne zonnige dag gewenst en we zien je graag weer. We gaan dan voor de 5*!

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik zat met mijn verlichting van de…

Ik zat met mijn verlichting van de aanhanger en de heren van de receptie hebben het goed opgelost

20 de julho de 2026

Resposta da Opel-dealer Hedin Automotive - Hoogeveen

Bedankt voor je 5* beoordeling en toelichting. Fijne dag gewenst en we zien je graag weer!

Zeer netjes geholpen

Zeer netjes geholpen

13 de julho de 2026

Classificada 5 em 5 estrelas

Airbag is vervangen na terugroepactie…

Airbag is vervangen na terugroepactie opel.
Niet lang op moeten wachten voordat het klaar was..top..

8 de julho de 2026

Resposta da Opel-dealer Hedin Automotive - Hoogeveen

Bedankt voor de wijziging van een 4 naar een 5* beoordeling.

Snelle service

Ondanks dat de werkplaats agenda overliep van de afspraken werd ik snel tussendoor geholpen.
Dus goede en snelle service door vriendelijk personeel.

24 de junho de 2026

was redelijk snel klaar

was redelijk snel klaar. er werd wel gezegd dat de auto aan de voorkant stond, maar hij stond verder aan de zijkant.

7 de julho de 2026

Resposta da Opel-dealer Hedin Automotive - Hoogeveen

Bedankt voor je beoordeling en toelichting. Fijne dag gewenst en we zien je graag weer. We gaan dan voor de 5*!

Beste meneer/mevrouw van Dijken,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons personeel. Dank voor de review.

Julian van Hedin Automotive