Opel-dealer Hedin Automotive - Meppel Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

Leonard Springerlaan 33, 7941 GX Meppel, Drenthe, NL

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle reactie, vriendelijk en zeer meedenkend. 2 dagen voor vakantie problemen en ze hebben dat binnen 1 dag verholpen. Ben nu met gerust gevoel op vakantie.

Classificada 4 em 5 estrelas

Ik ben direct geholpen dat was prettig. Alleen jammer dat je €500 betaalt voor een servicepakket bij aanschaf van de auto maar dat als je toch moet betalen voor een melding om het dashboard en het ve... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Classificada 5 em 5 estrelas

Heel snel geholpen volgens mijn dochter, die voor mij naar jullie aanbevolen garage gebracht. Zij reed namelijk en heeft mij naar een vriendin in Meppel gebracht en weer opgehaald!

Informações sobre a empresa

1. Concessionário Opel
  2. Oficina de reparação automóvel
  3. Concessionário auto
  4. Serviço de motorista

Sobre Opel-dealer Hedin Automotive - Meppel

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

Informações de contacto

• Leonard Springerlaan 33, 7941 GX, Meppel, Drenthe, Holanda

• 088-2925220

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

203 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

824 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Goed ontvangen en geholpen

27 de julho de 2026

Resposta da Opel-dealer Hedin Automotive - Meppel

Bedankt voor je beoordeling en toelichting. Een fijne zonnige dag gewenst en we zien je graag weer. We gaan dan voor de 5*!

Vriendelijk geholpen!

Vriendelijk geholpen!
Duidelijke uitleg over reparaties!

21 de julho de 2026

Resposta da Opel-dealer Hedin Automotive - Meppel

Bedankt voor je 5* beoordeling en toelichting. Fijne dag gewenst en we zien je graag weer!

Classificada 3 em 5 estrelas

Terugroepactie

Mijn auto, kenteken JNH-98-R, is bij de Hedin garage in Meppel geweest i.v.m. een terugroep actie. Na de update bleken er verschillende instellingen te zijn veranderd zonder dat mij dat was verteld. Ik heb hierover gebeld en ben terug geweest bij de garage. Ik ben toen vlot geholprn.

15 de julho de 2026

Resposta da Opel-dealer Hedin Automotive - Meppel

Bedankt voor je beoordeling en toelichting. Fijne week gewenst en we zien je graag weer. We gaan dan voor de 5*!

Uitstekende service.

Uitstekende service.
Na het laatste onderhoud bleek er iets niet goed vastgedraaid.
Terug naar de garage en alles werd netjes opgelost!

15 de julho de 2026

Resposta da Opel-dealer Hedin Automotive - Meppel

Bedankt voor je 5* beoordeling en toelichting. Mooi dat het snel en netjes werd opgelost. Fijne dag gewenst en we zien je graag weer!

Hoge service

Hoge service, denken mee. Vertellen eerlijk als er reparaties nodig zijn. Hebben alle tijd voor vragen.
Kortom heel vertrouwd.

13 de julho de 2026

Heel snel geholpen

8 de julho de 2026

Beste Jan,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze communicatie en service. Dank voor de review.

Classificada 5 em 5 estrelas

Op tijd gebracht en op tijd weer…

Op tijd gebracht en op tijd weer klaargezet!

22 de junho de 2026

Beste Albert,

Fijn om te horen dat alles op tijd was. Dank voor de review.

Prima service

Ik had het niet gevraagd, maar toen ik de auto kwam ophalen werd op mijn verzoek toch de bandenspanning nog even gecontroleerd.

22 de junho de 2026

Beste meneer/mevrouw Altenburg,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Dank voor de review.

Classificada 5 em 5 estrelas

Vanaf planning onderhoud tot afhaal…

Vanaf planning onderhoud tot afhaal auto alles goed geregeld. vriendelijke ontvangst duidelijke uitleg van de kosten.

8 de junho de 2026

Beste meneer/mevrouw Leffers,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze vestiging in Meppel en dat alles goed geregeld is. Dank voor de review en de mooie woorden.

Gewoon vlot afgerond

Gewoon vlot afgerond

6 de junho de 2026

Beste Jan,

Fijn om te horen dat alles vlot is afgerond. dank voor de review.

precies volgens afspraak

3 de junho de 2026

Beste Geert,

Fijn om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen. Dank voor de review.

Classificada 1 em 5 estrelas

Na mijn auto volgens afspraak om 08.15…

Na mijn auto volgens afspraak om 08.15 in te leveren en de gereserveerde fiets in ontvangst te nemen ging ik weg bij Automotive in Meppel. Er was beloofd te bellen als de auto klaar was. De order betrof: een software update i.v.m. een niet werkende achterklep en de werkplaats medewerker dacht ook nog aan een terugroepactie.

Om 16.15 ben ik langs gefietst en zag de auto (klaar) staan. Bij binnenkomst gaf ik mijn naam en vroeg of de auto klaar was. Dat was zo. De medewerker zei: dan geef ik u eerst direct de sleutels terug, en legde de sleutelbos op de toonbank. Hij pakte de werkorder en zei: ik ben benieuwd wat er met de achterklep gebeurd is. Hij las vanaf het scherm: software-update uitgevoerd t.b.v. de achterklep werkt weer normaal. Toen zei hij: dat is garantie de auto kan weer mee. Enigszins verbaasd pakte ik mijn sleutels en zei de fiets staat weer op zijn plaats. Toen zei de medewerker wilt u de factuur? Ik zei: als er niets opstaat?
De medewerker zei: anders krijgt u hem thuis gestuurd. Ik zei: dan maar nu. Tot mijn verbazing kreeg ik een factuur van €100,95
U begrijpt, dat ik de toegezegde binnenkort te ontvangen enquête, niet met een 10 kan beoordelen. Na niet te zijn gebeld, en na een vermeende gratis software update een factuur ontvangen van meer dan honderd euro is niet prijzenswaardig.
Daarbij komt dat over een terugroep actie niets op de factuur wordt vermeld en dat software update opnieuw is ingeleerd. Wat dat ook mag betekenen.

1 de junho de 2026

Beste Wouter,

Dank voor de review. Wij gaan dit intern bespreken.

Weer helemaal goed

Nu al jaren klant. Altijd goed geholpen en betrokken personeel

18 de maio de 2026

Beste Frieda,

Wat fijn dat je al jaren klant bent. Fijn om te horen dat je altijd goed wordt geholpen en dat je tevreden bent over ons personeel. Dank voor de review.

Direct geholpen

27 de abril de 2026

Beste Antoinette,

Dank voor jouw positieve terugkoppeling. We zijn blij te horen dat we je snel konden helpen.

Stephan van Hedin Automotive

Snel geholpen goede service

23 de abril de 2026

Beste Philip,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en dat je snel wordt geholpen. Dank voor de review.