Heimstaden er for mig den bedste og eneste val når det gælder udlejer af lejligheder. Aldrig oplevet bedre service andre steder. Så skal du finde en bolig så kig ind på Heimstadens hjemme side. Spe... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
You reply slowly. You close cases before they are solved. You left me without any heating or warm water for almost 10 says, including the holidays. All this was highly disrespectful. It started in Feb... Ver mais
Super service fra Heimstaden og Kasper B. Jeg troede, det ville være svært at finde bolig til studiestart, men Kasper var meget hjælpsom og svarede lynhurtigt på alle mine spørgsmål. Han fandt en løsn... Ver mais
De vendte lynhurtigt tilbage på min henvendelse omkring fremvisning af lejligheder og Kasper var enormt fleksibel og imødekommende i forhold til at vi gerne ville se flere lejligheder samme dag og vi... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Serviços de manutenção de solo
- Investimento em propriedades
- Empresa gestora de propriedades
- Agência de arrendamento imobiliário
Escrito pela empresa
Heimstaden er et af Europas ledende boligejendomsselskaber og -investor med cirka 159.000 lejeboliger i ni lande. Gennem omtanke, nytænkning og autenticitet, skaber vi værdi for vores ejere og lejer og udlever vi vores mission om at skabe boliger med omtanke – for en enklere og bedre hverdag. Heimstaden Danmarks portefølje består både af nyopførte og etablerede ejendomme i hele landet med lejemål til både bolig og erhverv. Heimstaden blev grundlagt i Sverige i 1998 og har været etableret på det danske marked siden 2014 (under Fredensborg AS frem til 2015). Heimstaden Danmark tæller cirka 250 medarbejdere, der arbejder ud af vores tre kontorer i København, Odense og Aarhus. Hele koncernen tæller godt 1.900 ansatte i ni lande. Heimstaden har norske Fredensborg AS, samt de svenske pensionsselskaber Alecta, Folksam og KPA Pension som de største ejere.
Informações de contacto
Sankt Petri Passage 5, 3.th., 1165, København K, Dinamarca
- +4533751010
- adm@heimstaden.dk
- heimstaden.dk
Respondeu a 76% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Klar anbefaling
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Heimstaden da jeg søgte en lejebolig. Fra start til slut har processen været både professionel, tryg og effektiv, og jeg har følt mig godt taget hånd om hele vejen.
Særligt vil jeg fremhæve Kasper Buhl, som har været utrolig dygtig, imødekommende og hjælpsom. Han har været hurtig til at svare på spørgsmål, tydelig i sin kommunikation og generelt meget behagelig at have kontakt med. Det gør en stor forskel at møde en medarbejder, der både er kompetent og oprigtigt engageret i at give en god oplevelse.
Alt i alt kan jeg varmt anbefale Heimstaden til andre, der søger en seriøs og velfungerende udlejer med fokus på god service og høj kvalitet.

Fin fremvisning med Kasper
Fin fremvisning med Kasper
Som efterfølgende har været meget venlig og tålmodig
Jeg glæder mig til at bo på Fejringvænget🤗

Havde utæt Køkkenvandhane
Havde utæt Køkkenvandhane. Henvendte mig til Heimstaden omkring problemet. Dagen efter kom Peter og Peter og udskiftede vandhanen - 10 minutter! Virkelig imponerende. Mvh Leon Dupont, Stævnen 36, Vejle.

Resposta da Heimstaden Danmark
Min oplevelse igennem Emil var helt…
Min oplevelse igennem Emil var helt fantastisk. En jordnær flink fyr som kunne svare på alle de spørgsmål jeg havde. Alt i alt 5 stjerner herfra

Min mor på 89 år bor i Heimstaden
Min mor på 89 år bor i Heimstaden, som i oktober 2025 tog hendes køkkenskab ned og fordelte hendes service ud over hele lejligheden, fordi de skulle reparere vandrør bag skabet. Til trods for ugentlige opkald, service beskeder og jeg-skal-komme-efter-dig reagerede de først i februar med en meddelelse om at vandet skulle lukkes 7. April 2026, så rørene kunne blive repareret og min mors skab med, og hendes service endelig efter et halvt år kunne komme tilbage på plads. I dag er det d. 7 april og VVS firmaet kom godt nok til morgen, men Heimstaden havde glemt at informere cafeen i stueetagen om at vandet ville blive lukket, så det var ikke muligt. Desuden havde Heimstaden glemt at informere de andre beboere om, at de skulle være hjemme, så det var de ikke, og VVS firmaet kunne kun komme ind hos min mor. Så, ja, det blev ikke repareret. Om 2 måneder fejrer min mor sin 90 års fødselsdag og jeg er så gal i skralden over, at de totalt ignorerer en gammel dames kostbare levetid, og jeg skal nok skælde dem hæder og ære fra indtil de kommer og reparerer det skab, så min mor kan fejre sin fødselsdag behørigt ikke føle sig taget i numsen af et elendigt udlejningsfirma, som ikke aner, hvordan man administrerer en lejeejendom med respekt for dens lejere . VVS-firmaet sagde i øvrigt, at de hører sådanne historier hver dag om Heimstaden. Så hold dig langt væk fra dem, hvis du ikke er så uheldig allerede at bo under dette elendighedsregime.
Min køkkenvandhane brød sammen over…
Min køkkenvandhane brød sammen over påsken, Nahrudin kom så snart påsken var ovre, lavede et fantastisk stykke arbejde kæmpe ros herfra.

God og hurtig service
Vi har modtaget hjælp af Nahrudin som skiftede vores vandhane. Super imødekommende og rar, god og hurtig service.
Vi oprettede sagen i påskedagene, og opgaven var allerede løst tirsdag morgen.

Fremvisning af en bolig i Risskov af Emil
Jeg fik fremvist en bolig i Risskov af Emil, og det var en virkelig god oplevelse. Han var meget imødekommende, professionel og behagelig gennem hele fremvisningen.
Han tog sig god tid til både at vise mig lejligheden og den tilhørende p-kælder, og svare på alle mine spørgsmål.
Det efterfølgende forløb omkring lejekontrakten har også været rigtig godt – kommunikationen har været klar, og alt er forløbet nemt og problemfrit.
Alt i alt en meget positiv oplevelse – stor ros til Emil for en professionel og behagelig proces.

Gulvvarmeanlæg defekt
Vores gulvarmeanlæg begyndte at tabe vand og "larme".
Udfyldte sagen som jeg skulle i "Min Bolig".
Kontakt med Bjarne den 30/3 kl. 8.50 - Kontakt med VVS firma kl. 13.40. Dygtig VVS håndværker kom kl. ca. 14.20 og reparerede vores anlæg så vi igen fik varme til fusserne. Super service fra alle parter, Tak.
Venlig hilsen Jess Orye, Lysbrovænget, 8600 Silkeborg

Resposta da Heimstaden Danmark
Jeg havde låst mig selv ude
Jeg havde låst mig selv ude. Da jeg ringer til heimstaden får jeg at vide der måske er en mand ude og køre som kan hjælpe og ville ringe til mig senere.
Det er så Claus M. Der ringer til mig og vi laver en hurtig aftale. Virkelig fint service.

Resposta da Heimstaden Danmark
Det er første gang jeg skal leje en…
Det er første gang jeg skal leje en bolig hos Heimstaden, og indtil videre har jeg været fuldkommen tilfreds med forløbet. Fremvisningen og den efterfølgende dialog med Jake (Randers afd.) kan jeg ikke sætte en finger på. Han har været hjælpsom, venlig, imødekommende og ikke mindst lynhurtig til at besvare mig på mail når jeg havde nogle spørgsmål. Nu glæder jeg mig bare til at flytte ind og fortsætte det gode samarbejde med Heimstaden.

Mangelfuld hjælp fra…
Mangelfuld hjælp fra servicemedarbejder, der brillierede med at komme en halv time for sent uden at beklage det.
Mangelfuld problemløsning i forbindelse med et dårligt skab
Jeg vil lige give en kort status på…
Jeg vil lige give en kort status på sagen med den utætte vandhane.
Siden jeg flyttede ind, har der været flere ting, der skulle skiftes ud, og det tog noget tid at få på plads. I denne sag har kommunikationen desværre også været ret udfordrende. Håndværkeren kunne kun fredag morgen, og selvom jeg både skrev og ringede ind og gav besked om, at det først passede mig fredagen efter, fortsatte jeg med at få de samme beskeder. Jeg måtte derfor selv kontakte jer flere gange for at få det koordineret.
Sagen har nu stået på i næsten tre uger uden en løsning. Håndværkeren var forbi i fredags, og der kommer en igen på mandag. Jeg håber, det bliver løst der, men lige nu mangler der stadig en endelig løsning.
Jeg vil derfor bede om, at der bliver fulgt bedre op, så sagen kan blive afsluttet hurtigst muligt.
Vi har haft en fantastisk oplevelse med…
Vi har haft en fantastisk oplevelse med Jake W. fra Aalborg afdelingen 😊

Resposta da Heimstaden Danmark
Hurtig fremvisning og lejekontrakt!
Vi fik fremvist en lejlighed af Emil Dragenberg, og han var super rar, yderst imødekommende og svarede på spørgsmål - store som små.
Vi fik hurtigt tilbudt en fremvisning og derefter lejligheden.
Processen med fremvisning og lejekontrakt er forløbet helt som ønsket, og vi kunne ikke være mere tilfredse :-)

Resposta da Heimstaden Danmark
Vi har fået det bedste rengøringselskab…
Vi har fået det bedste rengøringselskab til at ordne vores trapper,det er vi rigtige glade for så,tak til Heimstaden.

God og hurtig service
Jeg skrev til Heimstaden i morges, at min køkkenvask lugtede af kloak, blev ringet op af servicetekniker Peter, som kom efter 15 minutter. Peter fik hurtigt og effektivt lavet og renset vasken på en venlig, imødekommende og særdeles serviceminded facon.

Resposta da Heimstaden Danmark
Jeg har boet til leje hos Heimstaden i…
Jeg har boet til leje hos Heimstaden i 6 år og er rigtig glad for det. Hvis jeg har spørgsmål, kan jeg altid ringe til kontoret og få svar. Er noget gået i stykker, eller ved andre fejl i lejligheden, så opretter jeg en sag, som der ret hurtigt bliver reageret på. Jeg vil gerne fremhæve Brian (servicemand ), som er hurtig til at få tingene ordnet, samt hans gode humør ,hvilket er meget smittende. Både for mig og andre lejere her i området.

Varm anbefaling 👍🏼
Jeg har oplevet at Heimstaden har været utrolig hjælpsomme og imødekommende. Kan du glæde mig til at flytte i en rigtig fin lejlighed ved 'A Place To Esbjerg' hvilket jeg ser frem til.
Der har været god information i forhold til at jeg var nød til at have kommunen ind over for at jeg kunne flytte ind og via dialog med begge parter er alt faldet på plads. Hvilket jeg er utrolig taknemlig over. Kan varmt anbefale Heimstaden til dem der ønsker en hjælpsom udlejer med god dialog.
Mvh fra Lykke

Resposta da Heimstaden Danmark
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.