Heimstaden er for mig den bedste og eneste val når det gælder udlejer af lejligheder. Aldrig oplevet bedre service andre steder. Så skal du finde en bolig så kig ind på Heimstadens hjemme side. Spe... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
You reply slowly. You close cases before they are solved. You left me without any heating or warm water for almost 10 says, including the holidays. All this was highly disrespectful. It started in Feb... Ver mais
Super service fra Heimstaden og Kasper B. Jeg troede, det ville være svært at finde bolig til studiestart, men Kasper var meget hjælpsom og svarede lynhurtigt på alle mine spørgsmål. Han fandt en løsn... Ver mais
De vendte lynhurtigt tilbage på min henvendelse omkring fremvisning af lejligheder og Kasper var enormt fleksibel og imødekommende i forhold til at vi gerne ville se flere lejligheder samme dag og vi... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Serviços de manutenção de solo
- Investimento em propriedades
- Empresa gestora de propriedades
- Agência de arrendamento imobiliário
Escrito pela empresa
Heimstaden er et af Europas ledende boligejendomsselskaber og -investor med cirka 159.000 lejeboliger i ni lande. Gennem omtanke, nytænkning og autenticitet, skaber vi værdi for vores ejere og lejer og udlever vi vores mission om at skabe boliger med omtanke – for en enklere og bedre hverdag. Heimstaden Danmarks portefølje består både af nyopførte og etablerede ejendomme i hele landet med lejemål til både bolig og erhverv. Heimstaden blev grundlagt i Sverige i 1998 og har været etableret på det danske marked siden 2014 (under Fredensborg AS frem til 2015). Heimstaden Danmark tæller cirka 250 medarbejdere, der arbejder ud af vores tre kontorer i København, Odense og Aarhus. Hele koncernen tæller godt 1.900 ansatte i ni lande. Heimstaden har norske Fredensborg AS, samt de svenske pensionsselskaber Alecta, Folksam og KPA Pension som de største ejere.
Informações de contacto
Sankt Petri Passage 5, 3.th., 1165, København K, Dinamarca
- +4533751010
- adm@heimstaden.dk
- heimstaden.dk
Respondeu a 76% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Svær at kontakte på telefon
Svær at kontakte på telefon. Hjemmesiden ikke brugervenlig

Resposta da Heimstaden Danmark
Kan virkelig ikk anbefale…
Kan virkelig ikk anbefale boligforeningen. Det er alt for stort og alt for meget er udliciteret til andre virksomheder og så er det udliciteret videre igen, så du kan stå og mangle hvidevare i uger inden der sker noget. Jeg har flere gange måtte undvære både vaskemaskinen og opvaskeren fordi de ikk sørger for at dem de udliciterer til kommer hurtigt! Med en husleje på 10.000 hver mdr, så skal sårn noget fungere!
Der skal nyt genvækstfilter løbende, kulfiltre til emhætten osv. det sker heller ikk løbene - det skal man brokke sig til!
Derudover, så er de den eneste boligforeningen jeg ved af, som også forhøjer ens indskud hvert år sammen med huslejestigningen.
Og vejene er så smadret og det er bare en ligegyldig smørre man får, når man brokker sig over hvorfor de ikk blir lavet. Så hold jer væk og find en boligforeningen som faktisk går op i at vedligeholde og ikke reparere!
Super oplevelse
Jeg havde en super oplevelse med Claus M. fra Heimstaden. Han reagerede hurtigt på min henvendelse og vi fik hurtig en aftale op og køre. Kommunikationen var god og Claus fiksede min dør på ingen tid:)

Resposta da Heimstaden Danmark
Jeg synes Heimstaden mangler respekt og…
Jeg synes Heimstaden mangler respekt og ordentlighed overfor deres udlejere. Bor i Da Vinci Parken og mange har haft gode fornuftige henvendelser med forskellige problematikker ift. den meget omfattende ændring af prkeringsvilkårene uden at få et ordentlig svar tilbage. Kun autosvar. Ingen kommunikation eller dialog. Ændringen fra fri parkering til alle og rigelig med pladser til med meget kort varsling at ændre det til at alle biler skal være registreret med mulighed for kun gratis parkering af en bil og ellers betaling af bil nr. 2 og af gæster mm - først udover 5 timer og så ændrede de det godt nok til 24 timer er voldsom og fortjener en dialog med udlejerne. Det er bare ført igennem uden at svare eller have nogen form for dialog med os udlejere omkring forslag til tiltag og forskellige henvendelser. Beslutningen er bare trukket ned over hovedet på os med meget kort varsel og med begrundelsen om, at det er os selv der ønsker det og det er for vores skyld. Ingen kommunikation eller ordentlighed eller respekt for deres lejeres henvendelser har der været. Ingen udlejere har henvendt sig til Heimstaden med glæde over ændringen - kun bekymring og undren, da det er unødvendigt - og alle får bare autosvar og ingen kan komme i snak med nogen fra Heimstaden. Vi er almindelige voksne mennesker, der faktisk bor her. Det er vores hjem - som udlejer ikke har respekt for.
Ældre mennesker der ikke kan klare sig selv får ingen hjælp til total unødvendige tiltag med parkeringsregistrering. Ingen kommunikation eller fællesmøder omkring det. Så uordentlig en proces fra Heimstadens side der hævder det er for beboernes skyld. Jeg har mistet alt for dem pga deres håndtering af parkeringsændringerne - og overvejer som flere andre at flytte herfra, da fri parkering faktisk var en af de vilkår der gjorde at jeg flyttede ind her. Ingen har spurgt udlejerne om vi har ønsket det her inden beslutningen blev taget - og ingen ønsker denne løsning - ikke en gang de få der har klaget over at der ikke lige var parkering lige ved døren - og måske skulle de lige gå 50 meter - ikke en gang dem har ønsket denne løsning - og man kan da ikke lade være med at tænke at med sådan en opførsel - hvad bliver så det næste tiltag i at finde nogen ekstra penge fra udlejerne fra Heimstadens side. Det er meget utrygt at være her nu.
Jeg har haft besøg af den hjælpsomme…
Jeg har haft besøg af den hjælpsomme Sønderjyde Brian, der skulle se på flere forskellige ting og han har sørget for at skrive til dem der skal komme og udbedre tingene.
Brian har altid været utrolig rar og hjælpsom,han er altid god for en snak, kunne jeg give ham 10 stjerner så gjorde jeg det
Tak til Brian

Resposta da Heimstaden Danmark
Mangler rengøring i opgang siden nytår
Mangler rengøring i opgang siden nytår.
Mangler stadig.
He did his job fair and professionally.
He did his job fair and professionally.

Super god service
Super god service, som altid.
Hurtig og effektiv.
Smil på læben fra start til slut.
Så tak for god service Peter.

Min oplevelse er
Min oplevelse er, at udlejeren ikke tager ansvar for, hvem der flytter ind, og det går ud over bomiljøet. Der er ofte støj og uro om natten, og det virker som om reglerne ikke bliver håndhævet. Det påvirker livskvaliteten negativt.
Yderst tilfreds 👍
Yderst tilfreds 👍
Jeg har boet til leje i 5 måneder i en bolig der hører til Heimstaden og det er først gang jeg nor til leje. Jeg har været tilfreds med den service jeg har haft brug for.

Resposta da Heimstaden Danmark
Savner jeres tekniker Nahrudin.
Savner jeres tekniker Nahrudin.
Har i rykket ham et andet sted hen eller er han ikke hos jer længere?
Det kan mærkes på kvaliteten af udført arbejde, som jeg kunne høre mig frem til.
Vi er lidt flere der har snakket omkring ham, og håber derfor at han har det godt.
Jeg håber sandeligt på, at se ham igen!

Resposta da Heimstaden Danmark
Havde besøg af en servicetekniker
Havde besøg af en servicetekniker, Andrew, som fik styr på min dør og guldvarme.
Yderst behagelig fyr og med en super service.
Godt humør og en stor fornøjelse.
Håber det er ham, som kommer forbi mig næste gang, hvis der er behov.

Resposta da Heimstaden Danmark
Modbydelig og flabet kundeservice.
Modbydelig og flabet kundeservice.
Står med et reelt problem ved min bolig, rækker ud til Heimstaden og kommer i kontakt med en meget flabet medarbejder der spiser mig af med den ene dårlige undskyldning efter den anden uden at forholde sig til det problem jeg henvender mig med.
Langt under kritik og ingen anbefalinger af heimstaden herfra!
Meget dårlig oplevelse som lejer hos Heimstaden
Jeg vil aldrig anbefale Heimstaden som udlejer. Det er den dårligste administration, jeg nogensinde har oplevet, og det er et forfærdeligt sted at bo.
Jeg bor i Kløverhavn i Kolding, og der er desværre mange flere dårlige ting end gode. Fællesarealerne ser helt forfærdelige ud og bliver ikke vedligeholdt ordentligt. Der er også ofte hærværk og generelt meget dårlig vedligeholdelse i fællesområderne.
I vores ejendom er der for eksempel ikke lagt fliser, så området omkring bygningerne er fyldt med grus, sten og mudder. Det betyder, at ens sko og hjem hele tiden bliver beskidte, fordi der bliver slæbt sand og grus ind i opgangen.
Problemet er blevet nævnt flere gange, men der bliver ikke gjort noget ved det. Det føles som om, at så længe boligerne bliver udlejet, så er man ligeglad med forholdene efter folk er flyttet ind.
Meget lang svartid ved henvendelser…
Meget lang svartid ved henvendelser ift. at få ordnet nogle vinduer, hvor det trak voldsomt ind. Derudover er der fra april 2026 indført p-licens/registrering på hidtil gratis parkeringspladser. Det betyder at man fremover kan have registreret 1 bil pr. Husstand og hvis man har 2 bliver koster det ekstra hver måned at få endnu en licens - hvilket bliver aktuelt for os..
Derudover kan gæster kun parkere gratis i 5 timer, hvorefter de skal betale 10 kr. /timen. Det bliver udfordrende, når venner og familie, der kommer langvejsfra, f.eks. gerne vil overnatte…

Excellent Service!
Everyone was so nice and transparent through all the stages of moving in.
I couldn't have chosen a better real state firm to help me move.
The move in inspection with Julie R was so helpful - she made the image I have for the company even better. Huge congrats to the team.

P-sagen
Mine sidste 2 forespørgsler, MTD-256210 og MTD-257045 er slet ikke besvaret. Vedr. Parkeringssagen så virker det hele yderst uigennemtænkt og forhastet, således som det kan ses på fb- gruppen "For beboerne i Da Vinci Parken". Husk at det sommetider er bedre at erkende egne fejl og rette dem, i stedet for at undgå "at tabe ansigt" , ved stædigt at holde på sit. Heimstaden har virkelig oparbejdet et kæmpe "bad-will". En gentænkning af parkeringssagen, måske i retning af den måde naboejendommene har grebet det an på, med skiltning, kan helt sikkert vende stemningen, så H. Igen får de glade lejere, som I påstår at samle på.
Nu har vi boet 3 år i Da Vinci parken
Ved ikke om det er for at det skal se godt ud. Men har stadig ikke hørt noget fra Heimstaden.
Måske for andre kan se der sker noget, men det gør der ikke.
Nu har vi boet 3 år i Da Vinci parken. Da vi flyttede ind blev vi lovet at facaden vil blive lavet. Der er meget stor revne hvor der kom fugt ind. Den er blevet lavet med gaffatape, så tænker ikke at det holder ret meget længer.
Ingen trappevask siden før nytår.
Og nu kommer så betalings parkering, da de mener vi mangler pladser. Vi har aldrig kommet hjem hvor der ikke var nogle ledige pladser.
Kan ikke se hvordan vi skal registrere gæster inde for 5 min, hvad med Vinduspudser der kommer når vi er arbejde.

Resposta da Heimstaden Danmark
Nu risiko for parkeringsafgift.
Er besøgende der, og nu skal man fra 1/4-2026 til at registrere sig og ellers får man en parkeringsafgift. Dvs. det er beboeren, som skal registrere en. Og er det en hel dag f.eks., skal man betale. Dette til trods for, at der ikke er problemer med at finde parkeringspladser. Heimstaden gør det kun for at tjene ekstra penge på et ikke eksisterende problem, men de sørger ikke for at rydde op i området eller fixe andre problemer for beboerne.

Alle aftaler blev overholdt
Alle aftaler blev overholdt, god fremvisning med troværdighed. Nydelig bolig.

Resposta da Heimstaden Danmark
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.